Buitenaards

Ancient Aliens 6: De Anunnaki-reuzen (video)

Help ons door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Sumeriërs uit het oude Mesopotamië, het hedendaagse zuidoosten van Irak, waren hun tijd ver vooruit.

De landbouw, wetenschap, wiskunde, geneeskunde, astronomie, stedenbouwkunde en het transport- en scholensysteem vinden allemaal hun oorsprong in Sumer.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Sumeriërs danken deze ontwikkelingen aan de Anunnaki-reuzen, gevleugelde goden die alleen worden gevonden in teksten geschreven in spijkerschrift.

Kunnen deze goden meer zijn dan een legende? Is het mogelijk dat de beschaving 5000 jaar geleden plotseling met sprongen vooruit ging dankzij de aanwezigheid van de Anunnaki op aarde?

Is het mogelijk dat het menselijk ras in een ver verleden door middel van genetische manipulatie is gecreëerd door buitenaardse wezens? Zijn de Sumerische teksten over de Anunnaki bewijs voor deze controversiële theorie? En kunnen we op een dag samenkomen met deze bezoekers uit de ruimte?

Bron: History.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ra
Ra
10 jaren geleden

De vraag is niet of het menselijke ras in een ver verleden is ontstaan door genetische manipulatie.

De vraag is wie en wat wij ten diepste zijn.

Wat is de werkelijke aard van ons wezen?

T.R.Hunter
T.R.Hunter
10 jaren geleden

Nee heh begint die leugen weer opnieuw ? Nee de Annunaki waren niet gevleugelde ET reuzen ! Ze waren mythologische figuren in een saga een mythe. Er zijn geen Enki en Enlil en de andere naar de aarde gekomen om goud te roven.. Lees The book of Enki en als je het dan nog gelooft met die sterke verhalen ben je een oen ! Sitchin is a fraud, het is gewoon science fiction !

RjSeeker
RjSeeker
10 jaren geleden

Het verhaal over de Bijbel in deze video is maar 75% waarheid, omdat er bewijzen van zijn en ook zijn onderzocht. Zelfs de gebeurtenissen zijn 100% proef!
Maar wat niet helemaal klopt, is wat er omheen wordt verteld. Het zijn allemaal eigen aannames, ideeën en zelf prognoses/interpretaties. Er is geen bewijs van wat er buiten de Bijbel geschiedenis is gebeurt. Maar ik ben wel blij dat ze de Bijbel zien als proef dat er iets bijzonders heeft plaats gevonden. Religie speelt hier in een rol.
Het is 100% een feit!

Vonzie
Vonzie
10 jaren geleden

[quote name=”T.R.Hunter”]Nee heh begint die leugen weer opnieuw ? Nee de Annunaki waren niet gevleugelde ET reuzen ! Ze waren mythologische figuren in een saga een mythe. Er zijn geen Enki en Enlil en de andere naar de aarde gekomen om goud te roven.. Lees The book of Enki en als je het dan nog gelooft met die sterke verhalen ben je een oen ! Sitchin is a fraud, het is gewoon science fiction ![/quote]
Je kan wel aan de gang blijven hier. De meesten hier hebben een blinde vlek. Ze geloven liever in Aliens. Niet beseffend dat ze in feite in hetzelfde geloven als de mensen die in God geloven. Er worden alleen andere benamingen en namen gebruikt.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x