Homepagina » Mens en Dier » George Floyd stierf waarschijnlijk aan overdosis, concludeert lijkschouwer
george floyd
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

George Floyd stierf waarschijnlijk aan overdosis, concludeert lijkschouwer

Nieuwe rechtbankstukken hebben twee memo’s aan het licht gebracht. Die suggereren dat de hoofdlijkschouwer van Hennepin County heeft geconcludeerd dat George Floyd waarschijnlijk is gestorven aan een overdosis fentanyl. Andrew Baker heeft ‘geen fysiek bewijs gevonden waaruit blijkt’ dat hij is overleden door verstikking, zoals gemeld door de media.

In één van de memo’s valt te lezen dat ‘Andrew Baker zei dat als Floyd dood in zijn huis (of ergens anders) was gevonden en er geen andere factoren meespeelden, hij geconcludeerd zou hebben dat hij was gestorven aan een overdosis’.

Floyd stierf op 25 mei na zijn arrestatie, waarbij een politieagent minutenlang op zijn nek knielde. Beelden van het incident gingen al snel viraal, waarna er dodelijke rellen ontstonden in de Verenigde Staten.

Dodelijke hoeveelheid

Eerder deze maand kwamen er bodycambeelden van de arrestatie naar buiten, die enige context boden.

Volgens een memo die dateert van 26 mei heeft dr. Baker het volgende geconcludeerd: ‘Uit de autopsie is gebleken dat er geen fysiek bewijs is dat George Floyd is gestorven door verstikking’, meldt FOX 9.

In de andere memo, die op 1 juni is ingediend, staat dat Baker zei dat Floyd ‘aardig veel’ fentanyl in zijn bloed had en mogelijk zelfs ‘een dodelijke hoeveelheid’.

[Daily Wire]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
4 maanden geleden

Allemaal poppenkast, met als doel chaos te creëren.
BLM is en blijft een terroristische organisatie, die o.a. gepromote wordt door de hele F1 clan met Hamilton als hun aanvoerder.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Bart
4 maanden geleden

Nou helaas niet alleen in de F1. Ik kijk niet eens meer naar mijn favoriete sport basketbal. Jaren op het hoogste niveau gespeeld en nu word ik er kots en kots misselijk van….

Op iedere basketbal court (vloer) staat Black Lives Matter

Ik kijk het niet meer, want ik weiger propaganda door mijn strot te laten rammen. Ik weiger dat ze mij onderbewust aan het conditioneren zijn, dus zeg ik NEE.

NEE tegen bol.com, facebook, good year f1, nfl, nba etc etc

Het is om te kotsen. Als jij een kleur voor …… Lives Matters zet ben je per definitie een racist pur sang. Daarnaast zijn de 3 oprichters heksen en willen ze uiteindelijk net als de NWO het gezin (de koeksteen vd samenleving) kapot maken.

Ze zijn pro zwart, pro lhbt, pro witchcraft, marxistisch……

ALLEMAAL GESPONSORD DOOR DE WERELDWIJDE msm

Rob
Rob
Reactie op  Bart
4 maanden geleden

80% van die BLM beweging blijkt niet eens zwart te zijn. Bill Gates was van plan corona vaccins op de arm(st)e bevolking van Afrika te testen. Waar was BLM toen? In Amerika schijnt de zwarte bevolking de meeste doden te hebben binnen eigen bevolkingsgroep. Waar is BLM? En zo is er wel meer gaande waarbij je dezelfde vraag kunt stellen. Het ziet er eerder andersom om als Soros deze terreur organisatie financeirt: white lives don’t matter. Dat past veel meer in de agenda want de Cabal ziet de blanke bevolking als hun grootste vijand. Ter illustratie: een eeuw geleden was de blanke bevolking 1/3 van de mensheid. Nu schijnt dat nog maar 9% te zijn.

Huppeldepup
Huppeldepup
4 maanden geleden

Bruh…overdose of niet …als hij zegt niet te kunnen ademen door een knie in zijn nek…wat wil je nou we hebben de beelden we horen zijn stem….we zien wat er gebeurt …straks krijgen we een memo waarin staat dat je raam van plastic is…

Marc
Marc
Reactie op  Huppeldepup
4 maanden geleden

@Huppeldepup: het was een zware crimineel, hij bedreigde zwangere vrouwen met een pistool tegen hun buik… stel dat het jou vrouw was geweest en het was niet met bedreigen gebleven…?

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

Ja het is goed……neem niet weg dat de agent die met zijn been totaal onnodig iemand wurgt gewoon een schofterige moordenaar is.
Net als die laatste schietpartij in The Great USA. Wat een stel amateurs die agenten daar. Het lijkt wel of iedere dikzak daar agent kan worden. Gewoon moord en niets anders. Als agent speel je geen rechter je boeit in zulke situaties de personen en breng ze over naar het bureau en na een pv beslist de rechter schuldig of onschuldig.

ben
ben
Reactie op  Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

ik stel voor dat JIJ even een poosje agentje gaat spelen in de usa en dan vooral in de zwarte wijken.
dan zal je binnen een week concluderen dat bijna iedere zwarte je na het leven staat en ook nog eens in het bezit van een pistool is.

kijken of je dan ook nog met zoveel naïviteit praat over de zwarten, en met zoveel negativiteit over de agenten.

hiermee wil ik niet zeggen dat er een boel foute agenten zijn, maar trap niet in de val van de msm, DIE zijn er enkel op uit om verdeeldheid te creëren.
en hoe kan je dat makkelijker doen door agenten als moordenaars van de zwarte bevolking weg te zetten.
ga een cijfers opzoeken van zwarten die blanken vermoorden en andersom.
DAN kom je in een heel andere realiteit dan de msm je voorspiegelt…..

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  ben
4 maanden geleden

Onzin, je hebt toch de BEELDEN gezien. Ook in Amsterdam werd die Duitse jongen gewoon vermoord.
Nou kan ik je zeggen dat mijn vader meer dan 30 jaar bij de politie zat in een grote stad en dat die tijd zelfs nog gevaarlijker was dan de tijd van nu. In die tijd liep bijna iedere man met minimaal een flink mes. Maar als je daar wat deed en je moest mee dan waren voordat je met je ogen kon knipperen je handen en armen op je rug gedraaid en je zat in een soort baankschroef van een paar politiehanden waar zelfs Bokito niet uitkwam.
Dus bullshit wat je zegt. De man waar het over gaat lag al geboeid op grond totaal onnodig om met je been op zijn strottenhoofd te zitten.
Die jongen in Amsterdam had gewoon door de hond uitgeschakeld moeten worden.
En de man die in zijn auto wilde stappen had geboeid moeten worden, zo simpel is het allemaal.
Maar ja als je dat zooitje vetkleppen zie bij de Amerikaanse politie of die stoere dames hier in Nederland met hun snelle paardenstaart ja dan kun gvd nog geen kleuter arresteren.
Dus gewoon klote politiewerk wat je ziet, amateurs van de bovenste plank, dat is de realiteit.

ben
ben
Reactie op  Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

“Maar ja als je dat zooitje vetkleppen zie bij de Amerikaanse politie”

je bent ook helemaal niet vooringenomen hoor….
rest my case….

Geoffrey
Geoffrey
4 maanden geleden

YO Bas,

ik ben benieuwd uit wat voor een wijk jij komt! Just asking! Ik ben tegen politie laat staan politiegeweld, maar dat vak is 1 vd meest lastigste vakken die er is.

Ik zou het niet kunnen, maar vooral ik zou het niet willen. Maar ben je wel eens in Amerika geweest of ken je het alleen van tv??

BLM grijpt de dood van george floyd aan om heel amerika lam te leggen en te laten kiezen. Floyd was gewoon een kansloze draaideurcrimineel die vrouwen sloeg. Had hij door een coppa gekilld moeten worden, nope, maar wat je zaait zal je oogsten.

Wordt agent Bas en laat zien, dat je de perfecte popo wordt, mijn steun heb je. Trust me het is een hondenbaan en je doet het NOOIT goed, daarnaast worden ze ook nog eens gebruikt en tegen het volk in gezet.

MAAR ik wil het even hebben over echte onschuldige slachtoffers… 8 miljoen kinderen die per jaar verdwijnen (witte, zwarte etc)

Ik wil het ook wel eens hebben over CANNON HINNANT die als 5 jarig jochie door zijn zwarte buurman coldblooded door zijn koppie werd geschoten op zijn fietsje DAT IS FUCKING ONRECHT

Heb je de reacties van BLM gelezen over zijn dood???? MISSELIJKMAKEND, waarbij letterlijk wordt gezegd fuck that white baby, or it was a white little supremacist

Laten we vooral lekker luisteren naar de msm waar de waarheid opzettelijk wordt verdraaid.

Er is maar 1 ding gaande hoor en dat zeg ik niet uit angst, maar puur omdat ik me er al meer dan 20 jaar in verdiep. De WITTE mens moet weg en als je zelf gaat zoeken kom je erachter waarom!!

Succes met zoeken en doe de groeten aan kalegri

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Geoffrey
4 maanden geleden

Ik ben totaal niet geschikt als agent en dat heeft er ook niets mee te maken, echt slap gelul vind ik dat. Ik weet ook hoe een eitje moet smaken maar ik ben geen kip.
En het heeft niets te maken of je nou de politie mag of niet. Het heeft niets te maken met het feit dat de slachtoffers van politiegeweld zwart of blank zijn, die jongen in Amsterdam was ook blank, het heeft te maken met 100% amateuristisch optreden van de politie. Ik kan het nog voor me halen hoor in 1970 hoe door slechts 2 agenten met ook nog een pet op en een lange lat een compleet cafe met zeer grote en agressieve mannen werd schoongeveegd en de arrestantenbus in werden gemept. Slechts 2 agenten met zo ouderwets politieuniform, colbertje, pet op en optreden.
En daar zit het probleem, politie heeft 35 jaar weggekeken van de ellende in de samenleving. De arme Boa’s zonder bewapening in de vorm van handboeien of gummiknuppel mochten de ellende opvangen voorh een lachwekkend laag salaris en de agenten zaten en ziten met een burnout thuis of doen aangepast werk op het bureau i.p.v. op straat hun werk te doen. En dat is de constatering die ik doe, ze komen tegenwoordig bijna met een F16 aanzetten om iemand te arresteren, het is toch lachwekkend gewoon.
Zelfde soort gezeur is er inderdaad over die ellendelingen van Dutchbat. Polonaise lopen terwijl er 8000 man wordt vermoord die je als SOLDAAT, je weet wel een soldaat die horen zich dood te vechten hebben zij voor GEKOZEN, had moeten beschermen tot je dood. En of dat moslims, boehdisten, Chinezen zijn heeft er niets mee te maken. Je moet je missie uitvoeren en dat geldt ook voor de politie.
Professioneel optreden dat is je taak en niet met wapens staan te zwaaien als het NIET nodig is.
En even een zijspoor. Als je de woordvoerders van de politie moet geloven en de msm dan zijn er amper wapens in omloop in de samenleving. En iedere auto die wordt aangehouden door een stel overspannen agenten staan ze te schreeuwen.
Iemand vertel hier dus niet de volledige waarheid snap je?

Jets
Jets
Reactie op  Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

Eh, gaat het nog goed met U?
Of moet je een poosje “time out” nemen?

Best goed hoor, zo’n “time out”.

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
Reactie op  Jets
4 maanden geleden

Met mij gaat het goed hoor, alleen een aantal reaguurders zijn bang om de feiten te benoemen.

ben
ben
Reactie op  Bas van Stapelberg
4 maanden geleden

uw “”feiten” zijn uw perceptie.
die 2 moet u niet verwarren…

Teun
Teun
4 maanden geleden

Er wordt ook gesuggereerd dat er beelden van dat voorval zijn vrijgekomen, VOORDAT het voorval daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. Ben benieuwd of dat waar is

Jets
Jets
4 maanden geleden

Eh, admin. George Floyd IS gestorven door een overdosis aan Fentanyl. Paul Craig Roberts heeft hier al weken geleden over gehad. Evenals GlobalResearch, Moon of Alabama, Fort Russ e.a.

Marc
Marc
4 maanden geleden

Blanken mogen niks zeggen want dan zijn we racisten, de immigratiegolf in Europa is het begin van onze ondergang volledig gepland en georkestreerd. Oudere mensen die hun leven lang gewerkt hebben worden in de kou gezet en de nieuwe belgen krijgen alles gratis op onze kosten zonder voorwaarden, hopend dat ze hun gezinnen blijven uitbreiden om onze ondergang verder te zetten…

x

Check Also

lijkschouwer

Lijkschouwer schokt wereld: ‘Er is niemand overleden door het coronavirus’

Een vooraanstaande lijkschouwer laat weten dat hij ...

NU.nl

NU.nl komt opnieuw met krankzinnige maatregel: ‘De wereld is totaal gek geworden’

Sinds pakweg een jaar is het ontkennen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x