Mens en Dier

George Floyd stierf waarschijnlijk aan overdosis, concludeert lijkschouwer

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nieuwe rechtbankstukken hebben twee memo’s aan het licht gebracht. Die suggereren dat de hoofdlijkschouwer van Hennepin County heeft geconcludeerd dat George Floyd waarschijnlijk is gestorven aan een overdosis fentanyl. Andrew Baker heeft ‘geen fysiek bewijs gevonden waaruit blijkt’ dat hij is overleden door verstikking, zoals gemeld door de media.

In één van de memo’s valt te lezen dat ‘Andrew Baker zei dat als Floyd dood in zijn huis (of ergens anders) was gevonden en er geen andere factoren meespeelden, hij geconcludeerd zou hebben dat hij was gestorven aan een overdosis’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Floyd stierf op 25 mei na zijn arrestatie, waarbij een politieagent minutenlang op zijn nek knielde. Beelden van het incident gingen al snel viraal, waarna er dodelijke rellen ontstonden in de Verenigde Staten.

Dodelijke hoeveelheid

Eerder deze maand kwamen er bodycambeelden van de arrestatie naar buiten, die enige context boden.

Volgens een memo die dateert van 26 mei heeft dr. Baker het volgende geconcludeerd: ‘Uit de autopsie is gebleken dat er geen fysiek bewijs is dat George Floyd is gestorven door verstikking’, meldt FOX 9.

In de andere memo, die op 1 juni is ingediend, staat dat Baker zei dat Floyd ‘aardig veel’ fentanyl in zijn bloed had en mogelijk zelfs ‘een dodelijke hoeveelheid’.

[Daily Wire]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bart
Bart
3 jaren geleden

Allemaal poppenkast, met als doel chaos te creëren.
BLM is en blijft een terroristische organisatie, die o.a. gepromote wordt door de hele F1 clan met Hamilton als hun aanvoerder.

Huppeldepup
Huppeldepup
3 jaren geleden

Bruh…overdose of niet …als hij zegt niet te kunnen ademen door een knie in zijn nek…wat wil je nou we hebben de beelden we horen zijn stem….we zien wat er gebeurt …straks krijgen we een memo waarin staat dat je raam van plastic is…

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Ja het is goed……neem niet weg dat de agent die met zijn been totaal onnodig iemand wurgt gewoon een schofterige moordenaar is.
Net als die laatste schietpartij in The Great USA. Wat een stel amateurs die agenten daar. Het lijkt wel of iedere dikzak daar agent kan worden. Gewoon moord en niets anders. Als agent speel je geen rechter je boeit in zulke situaties de personen en breng ze over naar het bureau en na een pv beslist de rechter schuldig of onschuldig.

Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

YO Bas,

ik ben benieuwd uit wat voor een wijk jij komt! Just asking! Ik ben tegen politie laat staan politiegeweld, maar dat vak is 1 vd meest lastigste vakken die er is.

Ik zou het niet kunnen, maar vooral ik zou het niet willen. Maar ben je wel eens in Amerika geweest of ken je het alleen van tv??

BLM grijpt de dood van george floyd aan om heel amerika lam te leggen en te laten kiezen. Floyd was gewoon een kansloze draaideurcrimineel die vrouwen sloeg. Had hij door een coppa gekilld moeten worden, nope, maar wat je zaait zal je oogsten.

Wordt agent Bas en laat zien, dat je de perfecte popo wordt, mijn steun heb je. Trust me het is een hondenbaan en je doet het NOOIT goed, daarnaast worden ze ook nog eens gebruikt en tegen het volk in gezet.

MAAR ik wil het even hebben over echte onschuldige slachtoffers… 8 miljoen kinderen die per jaar verdwijnen (witte, zwarte etc)

Ik wil het ook wel eens hebben over CANNON HINNANT die als 5 jarig jochie door zijn zwarte buurman coldblooded door zijn koppie werd geschoten op zijn fietsje DAT IS FUCKING ONRECHT

Heb je de reacties van BLM gelezen over zijn dood???? MISSELIJKMAKEND, waarbij letterlijk wordt gezegd fuck that white baby, or it was a white little supremacist

Laten we vooral lekker luisteren naar de msm waar de waarheid opzettelijk wordt verdraaid.

Er is maar 1 ding gaande hoor en dat zeg ik niet uit angst, maar puur omdat ik me er al meer dan 20 jaar in verdiep. De WITTE mens moet weg en als je zelf gaat zoeken kom je erachter waarom!!

Succes met zoeken en doe de groeten aan kalegri

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x