UFO

Het is niet de vraag of UFO’s bestaan, maar door wie ze worden bestuurd en waarom ze hier zijn. UFO-directeur Pentagon onthult waarom hij opstapte

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Luis Elizondo stond jarenlang aan het hoofd van het geheime UFO-programma van het Pentagon. Hij nam ontslag uit protest tegen de geheimhouding en het feit dat de overheid niks wilde doen met de vele UFO-meldingen die binnenkwamen.

Het programma was een vervolg op Project Blue Book, dat in de jaren vijftig en zestig plaatsvond.

Toen de Amerikaanse marine in de jaren tachtig haar radarapparatuur vernieuwde, werden er opeens veel meer UFO’s waargenomen.

Andere wereld

Elizondo merkte op dat Amerikaanse militairen objecten waarnamen die zich zo snel voortbewogen dat ze aan extreme G-krachten blootgesteld zouden moeten worden.

Ze moeten ‘van een andere wereld afkomstig zijn geweest’, aldus de voormalige directeur van het zogeheten Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP) van het Pentagon.

“Ze beschikken niet over motoren of vleugels en lijken zich niets aan te trekken van de natuurlijke effecten van de aantrekkingskracht van de aarde,” zei hij.

Onder de aandacht

Elizondo en zijn collega’s probeerden deze kwestie tevergeefs onder de aandacht te brengen van de minister van Defensie, dus nu hebben zij besloten om in de openbaarheid te treden.

Zij stellen: hoewel er geen sprake is geweest van contact tussen de wezens die deze objecten besturen en het leger, wijst alles erop dat ze worden bestuurd door een intelligentie.

Het is dus niet de vraag of UFO’s bestaan, maar wat het zijn, door wie ze worden bestuurd en waarom ze hier zijn, klinkt het.

Bekijk het filmpje hieronder:

[RT America]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johny
Johny
3 jaren geleden

Ufo´s zijn niet van buiten de aarde. Het zijn of geheime voertuigen van de diverse grootmachten. Of er is een 2e aardse beschaving die zich heel goed verstopt houdt met veel meer kennis dan wij.

PREDATOR
PREDATOR
3 jaren geleden

Ze worden niet blootgesteld aan g krachten.De binnekant van het schip staat helemaal los van
acceleratie of afremming en sturen..
Moet hij toch weten..??

wysiwygman
wysiwygman
3 jaren geleden

Elizondo is een grap, ze hebben zijn afdeling opgericht in 2007 op vraag van een bejaarde senator die blijkbaar de laatste 60 jaar geslapen heeft, met een jaarlijks budget van $ 4 miljoen tot 2012 wat nog minder is dan peanuts maw. Ze hebben daar dan een “tool” als Elizondo geplaatst die dacht dat hij met een ultra secret project bezig was nl. blips op radars waarnemen ..

Wij weten intussen allemaal dat
– Tesla plannen gemaakt heeft voor antigravity toestellen (in beslag genomen door de US na zijn overlijden
-> Vannevar Bush)
– Hitler & de zijnen veel verder stonden met eigen vliegende schotels dan ze ons willen doen geloven
– de US in de jaren ’40 gecrashte saucers is beginnen reverse-engineeren
– de US begin jaren ’70 kilometers lange sigaarvormige ruimteschepen is beginnen bouwen
– alles wat we gezien hebben in Star Trek is al mogelijk sinds de jaren ’80 (dixit de CEO van Skunk Works (Lockheed) op zijn doodsbed)

Die “experts” die ons nog elk jaar komen vertellen dat er “een grote kans is dat in a galaxy far far away microbiologisch leven is !” of filmpjes zoals die van Elizondo met blips die de laws of physics tarten .. zucht

Elise
Elise
3 jaren geleden

Het kunnen ook andere grootmachten zijn. China Rusland India Arabische landen etc.
Het westen moet niet denken dat zij het verste zijn in technologie.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x