Buitenland

Verontrustend: Term ‘plotseling overleden’ duikt overal op na vaccinuitrol

Help door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Internetspeurneuzen hebben een verontrustende trend ontwaard: sinds de uitrol van het coronavaccin duikt de term ‘died suddenly’ (plotseling overleden) overal op.

De populariteit van de zoekterm is sterk toegenomen, zo laat Google Trends zien. Dat betekent dat mensen er vaker op zoeken of dat de term vaker wordt gebruikt op webpagina’s.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png


Als je in Google News op de term zoekt, krijg je een ogenschijnlijk eindeloze lijst berichten over mensen die onlangs plotseling of onverwachts zijn overleden.

Veel mensen linken de plotse sterfgevallen aan de uitrol van het coronavaccin en de invoering van verplichte vaccinaties, schrijft Infowars. Een Britse data-analist maakte onlangs een filmpje waarin hij laat zien dat in tientallen landen een sterftepiek is geregistreerd na de start van de vaccinatiecampagne.

4.8 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Ook dit zal wel weer bij het zogenaamde “Nieuwe Normaal” behoren.

Ik noem het niet normaal, maar buitengewoon verontrustend.

De afgelopen maanden laten een oversterfte zien van abnormale proporties. En het ergste is ook nog eens, dat er nauwelijks op gereageerd wordt.

Zelf heb ik het ook al meegemaakt, dat een buurvrouw was overleden, kort na de tweede prik. Dat werd vervolgens afgedaan met: o… maar ze was al ziek. Het heeft niets, maar dan ook niets met de prikken te maken.

Dit heet cognitieve dissonantie en daar lijden momenteel heel veel mensen aan.

Dat is natuurlijk logisch te verklaren, want als je ZELF geprikt bent, dan is er in feite al geen weg meer terug. Er schijnen wel wat alternatieve geneeswijzen te zijn, maar dat lukt niet bij iedereen.

Dus…. wat doe je dan? Je steekt je kop uiteraard in het zand. En wat je niet ziet, dat bestaat dus niet.

Het is voor mij onbegrijpelijk, dat het merendeel van de mensen zo verschrikkelijk gemakkelijk ermee omgaan, dat zowel oude mensen, maar óók vooral jonge mensen in de bloei van hun leven, komen te overlijden.

Dan zouden toch werkelijk alle alarmbellen moeten afgaan?

Er zijn natuurlijk wel artsen, verpleegkundigen, maar ook begrafenisondernemers, die van zich laten horen. Maar het is (helaas) TE weinig.

Het lijkt er een beetje op, alsof er al te veel mensen zijn, waarvan de hersenen al aangetast zijn. Zij zijn niet meer in staat om met een heldere blik op de huidige maatschappij te kijken. Iets wat wij nog WEL kunnen.

Wat ik OOK erg verontrustend vind, is, dat er zoveel mensen zijn, die het totaal geen enkel probleem vinden, dat er nu velen, waaronder zelfs kleine kinderen, uit de maatschappij worden verstoten. Zij hebben totaal geen empathie, maar daarnaast zijn er zelfs bij, die ons het liefste afgevoerd zien worden naar een kamp.

De menselijkheid is MET de prikken ook voor een groot deel verdwenen.

Randy
Randy
2 jaren geleden

Fauci heeft toegegeven dat de vaccinaties niet werken het is fabel gewoon.

Ze willen alleen zoveel mogelijk boosters erin rammen .

En om deze 2de kamer te zien is gewoon schandelijk , Baudet en Gideon hebben gelijk wat de term joden betreft wat ze toen deden is nu precies hetzelfde in Australië bouwen ze al kampen voor de onwillige.

Schandelijk om te zien hoe de rest van de kamer niet tegen de waarheid kan , maar wel voorstander is voor alle verdere belachelijke regels.

Adriaan
Adriaan
2 jaren geleden

Eigenlijk zou je onderzoek moeten doen naar overlijdensadvertenties. De toename, en wat er in de inleiding staat, zoals “Na een lang ziekbed”, “onverwachts” etc.

Henk
Henk
2 jaren geleden

Onschuldig tot tegen deel bewezen is diefstal van persoonlijk eigedom het is wat het is, mijn telefoon is voor cotact met mijn kids en vrienden, hij is niet van een regering wil die echter dat mijn mobile een inlichtingen verstrekker voor hun word dan moeten zij mij een mobile verstrekken met aan sluiting, als ik met zo,n mafklapper aan de bar zit en hij laat zijn sleutels op de bar liggen om dat hij FF naar de wc moet ik de sleutels pak en met zijn auto ga toeren hoe noemen we dit? dit doet de regering met onze spullen mooi weer spelen juist diefstal.
uitgaan en geen code bij je hebben geen probleem de nsb,er die controleerd mag u uitzetten als hij bewezen heeft dat u een gevaar voor andere bent zo niet dan kan hij mij ook uitzetten om dat mijn broek niet voldoet of mijn schoenen hem niet aanstaan,
en juist daarom zijn het f*ck NSB,rs

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x