Homepagina » Binnenland » De elite zet vol in op een posthumane generatie robotpolitici. Waarom de nieuwe D66-fractievoorzitter daar perfect in past
De elite zet vol in op een posthumane generatie robotpolitici. Waarom de nieuwe D66-fractievoorzitter daar perfect in past

De elite zet vol in op een posthumane generatie robotpolitici. Waarom de nieuwe D66-fractievoorzitter daar perfect in past

Even leek het erop dat een Bilderberger een Bilderberger zou opvolgen als D66-fractievoorzitter. Dat gebeurde niet: Rob Jetten volgt Pechtold op, die aankondigde dat hij opstapt als Kamerlid en partijleider.

Pechtold werd door partijgenoten ‘een parel in de kroon van D66’ genoemd, een partij die ‘in de breedte stevig staat’.

Hij was in 2012 te gast op de Bilderbergconferentie (‘wat op de berg is, blijft op de berg’) en was als wethouder betrokken bij een enorme fraudezaak, waar vrijwel niets over in de media heeft gestaan.

Posthumane fake politics

Na korte tijd minister te zijn geweest onder Balkenende, kreeg hij liefst 9422 euro wachtgeld per maand.

Tegen Omroep Gelderland zei hij overwogen te hebben om naar Den Haag te verhuizen, nota bene drie maanden nadat hij een appartement in Scheveningen had gekregen van een Canadese vriend.

Echt een parel in de kroon.

‘Roboteske’ Rob Jetten past helemaal in deze tijd van posthumane fake politics, waarin alles van waarde nutteloos is, waarin persoonlijke problemen en karakterfoutjes – zoals Pechtold die had – eindelijk helemaal kunnen verdwijnen, schrijft columnist Sietske Bergsma.

Vreemde tijden

Zeggen dat oorlog vrede is, boven onder is en een leugen een interpretatie, zonder een gezicht te vertrekken. Dat alles is Rob Jetten op het lijf geschreven, aldus Bergsma.

“De elite zet vol in op een posthumane generatie politici die zonder wroeging het werk gedaan krijgt,” klinkt het.

Volgens haar gaan we nog vreemde tijden beleven.

Foto: 1Veertje Wikimedia Commons

[The Fire]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rikk schreef:

  Net als de andere dertigers, helemaal ondergedompeld in de inmiddels 40 jaar durende “marktwerking” in een neo liberale periode. Allemaal denkend in termen van vraag & aanbod, efficiency, geld heen en weer schuiven (beetje meer beetje minder) en lekker gebekt opgeleid binnen de kaders van “marktwerking” en O ja, dat verdomde klimaat waar we aan ten onder gaan, zit er ook goed in. En lijvige rapporten schrijven dat kunnen we tegenwoordig allemaal als de beste. Authenticiteit is er helemaal uitgeramd.

  Ze hebben het zelf allemaal niet eens in de gaten. En dat terwijl we in een periode zijn waarin visie op de toekomst en échte verandering van marktwerking en maatschappelijke ordening hoognodig zijn. Het bestaande blijven handhaven (slechts een beetje aan de knoppen draaien), zal leiden tot steeds meer duidelijke lachwekkende situaties.

  Op naar de volgende recessie begin jaren twintig, wellicht al eerder. Dan gaan we zien of er nog visie – mensen rondlopen die uit het juiste hout gesneden zijn.

  36 likes
  • weg met ons schreef:

   @Rikk

   Heldere reactie. We zijn op weg naar nazi uniformiteit. Overal in Europa hetzelfde liedje, overal dezelfde poppetjes, overal eenzelfde denken en doen. Nu nog één militaire gedachte en leger. De gedachte van een multiculturele Europa daarin passen is slechts een verontschuldigen om de grenzen open te kunnen houden. Het wachten daarbij is dat bloed met bloed is vermengd en er één slap ras is die geen roots meer heeft en zich eenvoudig laat koeieneren.

   Als je verschillende kleuren verf mengt krijg je een duidelijke fecalie-achtige kleur gelijk aan de nazi bruine hemden.

   27 likes
   • weg met ons schreef:

    ….Alles is tegenwoordig zo (zio nazi) kunstmatig dat daardoor de mens wordt losgesneden van zijn natuurlijke omgeving en daarbij moet opgaan in de massa. De aanstaande collaps van de beurzen zal niets anders brengen dan alleen maar meer ellende, meer controle en meer macht voor de schaduw regeringen. Niets gebeurt toevallig, alles is onder controle en geregisseerd door de zionisten/nep joden. Daarbij is de overheid de collaborateur, de landverrader en onze grootste vijand!!

    25 likes
    • weg met ons schreef:

     ….off topic. Hoe zit het met het straffen, het opsluiten of zelfs standrechtelijk veroordelen tot de galg van de politici die hebben meegewerkt en ingestemd met het steunen van huurmoordenaars in het ooit zo vredige en soevereine land Syrië. Nederland is een vies en smerig nazistisch land geworden waar zelfs de regering en overheid door en door verankerd is en allen bloed aan de handen met zich meedragen.

     Dit is Nederland geworden en daar geeft de Nederlander z’n goedkeuring door op deze mensen te blijven stemmen. Niemand kan nog roepen dat ze het niet hebben geweten, men weet het NU!!! Medeplichtigheid aan moord. Vuilekadaversvanbastaardhonden met bloed aan de handen!!

     https://tinyurl.com/y8929k83

     https://tinyurl.com/y8929k83

     22 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Als deze Nieuwe Parel in de Kroon mag blijven wordt hij van zelf wel Bilderberger !

   9 likes
   • weg met ons schreef:

    @Caesar Lion Cachet

    Die buigt en trilt als een rietje zodra hij zijn lichaam der herenliefde daar laat zien. Doet hij mee, dan ligt er een zielloze carrière en toekomst aan z’n voeten, indien niet, dan krijgt hij een van Traatje of gaat z’n leven en toekomst richting kelder. Misschien heeft de club Bilderberg al wel foto’s klaarliggen voor van Jetten met wat minderjarige vriendjes in expliciete houding?

    17 likes
   • frans schreef:

    misschien is die nwe parel op de bilderBerg geboren!

    1 likes
  • JanB schreef:

   De huidige bekende groep politici dertigers huilend mee ten onder gaan. Niet één uitgezonderd. Misschien ontstaat er vanuit die aanstaande chaos een samenleving gebaseerd op vertrouwen, delen en werkelijk leven. Van de huidige Kali Yuga naar de Satya Yuga.

   4 likes
  • Justin schreef:

   Baudet misschien?

   8 likes
 • Louise schreef:

  Het zijn megalomanen materialistische narcisten, zo ik heb gezegd……Kan ik dat veranderen , neen…
  We zitten in een tijd dat het allemaal kan, na wat gemopper gaat iedereen gewoon door…..
  Je kunt niet meer gaan stemmen, dat doe ik ook niet maar men vergeet dat een groot deel van de samenleving er zo uit ziet…. Het voordeel dat zulke mensen dan ook hebben is dat ze er zelf helemaal geen last van hebben.
  Een narcist vind zichzelf geweldig, ongeacht of wij hem/ haar een hufter vinden……
  Ik verwacht op korte termijn ook geen veranderingen……Jongeren die al rond de 20j een burnout hebben , geen vooruitzicht op vaste banen, die massaal moe of depressief zijn…… Dat hebben wij als samenleving geproduceerd , ouders, onderwijs en maatschappij.. Te treurig voor worden allemaal ….. daar ga je niks mee opbouwen, natuurlijk is er een kleine groep uitzonderingen en die hebben het moeilijk , ga er maar eens tegenin…..Het is de huidige tijdsgeest, veranderingen komen vaak van buitenaf……

  16 likes
  • weg met ons schreef:

   @Louise

   Het is veel erger dan menigeen kan of wil begrijpen. De zionisten, het satansgebroed, gebruiken de profetische en religieuze optekeningrn als regieboeken en voeren uit wat volgens hen moet uitkomen in hun waanvoorstelling naar een vaststaande weg voor een nieuwe wereld. Orde uit chaos, orde door apocalyptische vernietiging. Deze weg moet men juist niet volgen, omdat dit een niet goddelijke weg is, maar een satanische weg is van onnatuurlijk ingrijpen. De kosmos heeft het m.i. zwaar te verduren.

   16 likes
   • Louise schreef:

    @ weg met ons
    Hoe is het nu in Godsnaam mogelijk dat niemand daar iets van bergrijpt of wil begrijpen…..
    Natuurlijk zenden mensen op het ogenblik zoveel negativiteit uit dat er weinig licht schijnt, maar dat doet de mens zelf, de kosmos is geduldig die wacht wel tot de mens het licht gaat zien…….Het is echt geen toeval dat er zoveel chronisch zieke mensen zijn, en op dit moment ook in mijn omgeving van alle leeftijden ….En nee niet omdat ze verkeerd gegeten hebben, de levens vreugde is er uit, soms kijk ik met verbazing om me heen…..

    13 likes
    • salvar schreef:

     @louise
     ja je heb volkomen gelijk het is bar en boos zoals het er voorstaat met de mensheid.
     ze hebben zogenaamd alles maar ze leven niet echt meer.
     ze denken dat ze vrienden hebben via facebook etc. maar het stelt niets voor de levenslust schijnt eruit te zijn.
     ik ga/ben bezig met een overlevingspakket samen te stellen als mijn vrouw het ermee eens is,dat wordt nog een zware dobber.
     de wereld stevent op die niet vrolijk zal zijn.

     hoop van niet natuurlijk.

     12 likes
  • Rikk schreef:

   De passieve gedachte wordt juist ingeprent door hen die daar baat bij hebben. Binnen de kaders van “het schilderij” zal De Mens het zelf moeten “inkleuren”. En ja, dat zal niet eenvoudig zijn maar je weet nooit wat er uit de komende chaos gaat ontspruiten.

   11 likes
   • Louise schreef:

    @Rikk
    Ja natuurlijk komt het ooit weer goed, maar met dat inkleuren volgens mij hebben daar toch heel wat mensen moeite mee…..
    Ik heb behoorlijk wat mensen gekend als docent hoger onderwijs , nou daar wordt maar een paar procent 65, en als ze dat al halen zijn ze zwaar chronisch ziek…….dat is maar een voorbeeld , zo kan ik nog lang doorgaan er is echt iets structureel mis met de mens.Gelukkig voel ik me een gezegend mens, blij met kleine dingen, mooi weer bv en vooral met mijn spirituele gaven en het contact met de bron, maar ja zo zijn er niet zoveel, voel me soms Alice in de verkeerde film…….

    13 likes
    • frans schreef:

     Deze docenten die geen 65 worden verkondigen en doceren lesstof die niet congruent is met hun innerlijk dat keert zich tegen hen. Ze worden ziek. door tegennatuurlijke houding. Met dat wat zij werkelijk willen of gewild hebben is geen contact meer. Met de opleidingen voor docenten is al zeker iets mis.
     In dit geval docent hoger onderwijs verkondigd en doceert ´lager´ onderwijs.
     Indien niet de hele mens maar enkel zijn hoof/hersenen worden aangesproken staat deze bloot aan hersenspoelen, aan eenzijdig leerhersenen/lesstof.
     Hart en ziel wordt buitengesloten. Ja dan krijg je hartklachten.

     4 likes
 • johan den haag schreef:

  Enige lichtpuntje is, dat er toch wel steeds meer mensen gaan ontwaken.
  Probleem daarbij is dat ie in verschillende richtingen ontwaken en dat daardoor het effect klein is.
  De bagger van leugens , fake news en constant herhalen via NRC, NOS, Jinek, Pauw, Twan en DWDD is nog steeds een extreem sterk wapen wat deze slaafse neppolitici.
  De haast die ze hebben om van Rusland een superschurk te maken is enorm, maar de manier waarop is lachwekkend ( gelukkig maar).
  De grote vraag gaat zijn hoe de volgende mega crisis ( comming soon) gaat uitpakken.

  Gelukkig geloof ik zelf nog in God, dat geeft mij gemoedsrust.

  ( Hij laat niet los wat zijn hand begon)

  de Zionisten wachten een vreselijk oordeel.

  26 likes
  • :adrianus-johannes. schreef:

   hai den haag, johan,

   hoe, heb jij het idee, dat het ontwakende lichtpuntje in iedereen (elite niet uitgezonderd) allen de zelfde kant op gaat schijnen, waardoor net als bij een laser de bundel verschijnt.. deze het krachtigst is als er niet in verschillende richtingen diffuus verschijnselen zijn.. hier het effect het grootst is..
   weet dat ook meer en meer elite ontwaken en schijnen wel hun lichtje gezamenlijk de zelfde kant op en verdelen de ons..
   johan ik geloof in de schepper.. en weet i am de half god die met een andere half god een nieuwe half god kan maken..
   hij die niet een halfgod is, is dan de schepper? .. nee(denk in filosofisch voorzichtig zijn hier nog niet over uit) god schepte naar zijn even beeld de mens staat in de boeken..

   de Zionisten wachten een vreselijk oordeel. ja zeker johan als wij ontwaakten tegen hun inschijnen met meer energie dan waar zij mee schijnen.. en dat is hoe we het licht kunnen keren.. met duister kan je nooit schijnen dat is alleen aan het licht voor behouden..
   dus kom laten we naast elkaar gaan staan en allen de zelfde kant op schijnen wanneer de elite zien dat wij meer, beter en verder schijnen wie weet draaien zij dan wel bij..
   er is maar een wereld bol of plat waar wij allen op gevangen zitten..

   MvG van,
   :aad.

   9 likes
  • Christgalactic schreef:

   Vind ik zelf positief, Johan dat je je geloof niet verloren hebt aan deze duisternis! Tot slot heeft elk gevang zijn Sleutel!

   6 likes
 • weg met ons schreef:

  Hier een historische filmscène die z’n tijd ver vooruit was en actueel is voor de toekomst.

  Mad as hell!!

  https://youtu.be/WINDtlPXmmE

  6 likes
  • weg met ons schreef:

   ….Reken maar dat veel boze mensen zijn opgesloten of omgebracht. De broers Fortuyn zijn daar een goed voorbeeld van.

   Het pad van list, bedrog en opruimen of uitschakelen van tegenstanders die de nazi’s na 1930 hebben gevolgd om aan de macht te komen is hetzelfde pad wat de nazi’s nu weer volgen. De geschiedenis herhaalt zich, alleen nu in een andere vorm.

   Cartoons die waarschijnlijk velen al kennen:

   Anti racist Hitler

   https://youtu.be/lKDeyuM0-Og

   Multiculturele invasie en de vernietiging van de Amerikaanse natives

   https://youtu.be/_ytJG8X6obk

   6 likes
  • Rikk schreef:

   Als dat nu de nieuwe fractievoorzitter van D66 zou zijn, zouden ze zo weer op 20 zetels staan 😀

   6 likes
 • weg met ons schreef:

  Pechthold is van het kaliber psychopaat op lokaal niveau en was gebruiksvoorwerp van de club Bilderberg. Jetten is van eenzelfde kaliber, alleen in een sndere verpakking. Onderschat deze mensen niet, ze lijken aardig, goed lachs en menselijk correct, maar God hoort ze brommen. Dit zijn allen satanische medewerkers en verloren mensen die hun ziel aan de satanische macht hebben verkocht. Trap niet in de uiterlijke schijn, want satan komt met een lach en goed verhaal.

  Mensen die hard van leer trekken zijn onze vrienden, niet de zalvers en heelmeesters van stinkende wonden, die maken ons kapot en roeien de autochtonen uit.

  18 likes
 • koos schreef:

  Ik snap niet dat iedereen gewoon weer gaat stemmen op een stel idioten in den haag dat de boel in besodemieterd misleid en er een puinhoop van maakt word het niet eens tijd dat alles weg gaat daar nedxit den haag nedxit Europa grens dicht alles wat hier niet hoort er uit wegen weer vrij en schoon 2 man die het in denhaag vertellen hoe we gaan doen meer hoeven er niet zijn .

  9 likes
  • vladi schreef:

   stemfraude is aan de orde van de dag.

   fff

   4 likes
  • Robbedoes schreef:

   Een heleboel stemmen gewoon niet. Die zijn er al klaar mme.

   1 likes
   • Henk Azie schreef:

    Beste Salvar,
    Overlevings pakket, ik denk dat men afstand van bezit moet nemen en leren in de bossen te overleven. Voorts flink joggen zodat je voor je leven kan rennen.
    De werkelijkheid is dat de import nederlander als er nood echt aan de man is de autochtone bevolking gaat elimineren, net zoals bij palestijnen en native indians in de VS.
    Pakket zal dus niet helpen, want met een pakket kun je niet hardlopen.
    Geloof me, beste, dit is wat de Nederlander te wachten staat.

    1 likes
 • El Trueporino schreef:

  Het zou op zijn minst zo moeten zijn dat het kabinet zou vallen als er bekent word dat er 1000.000.000 euro per jaar onterecht uitgekeerd word aan ww uitkeringen van mensen die nota bene geen Nederland paspoort hebben. En dan heb ik het over alleen de polen.

  De gelatenheid die hier over, is zeer opmerkelijk.

  Even al het geneuzel op het binnen hof stoppen en regelen dat elke ww ontvanger wekelijks een stempeltje zou moeten zetten zou er voor zorgen dat we binnen een jaar van de onnodige kosten verlost zouden zijn.
  Op lange termijn zou dat een veelvoud van 1000.000.000 Euro besparen.
  Nee we gaan massaal het vertrek van een oud politicus belichten. Wat een onzin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Ik bedoel… je kan beginnen over satanisme en bilderberg maar wij zijn de gene die dit soort misstanden niet aan pakken. En sta dan ook niet gek te kijken dat grotere misstanden ook niet aangepakt worden.

  13 likes
 • Coeus schreef:

  Hoe word je op je 31ste fractievoorzitter? Niet door blijk te geven van originele gedachten en conflicterende meningen te spuien. Nee, door een perfecte papegaai te zijn: braaf de officiële lijn nakakelen. Daarom durfde hij niets te zeggen tegen Frits Wester: hij had nog niet gehoord wát hij moest zeggen. Dit is geen leider, maar een volger en dus wordt het niks. Het kan ook een bewuste strategie zijn van de partijleiding: die weten nu al dat D66 bij de volgende verkiezingen wordt gedecimeerd. De partij doet het alleen goed in de oppositie en nu ze de meest linkse partij zijn in een rechts kabinet is een afstraffing bij de volgende verkiezingen zo goed als gegarandeerd. Dat is een beroerd begin voor de nieuwe fractievoorzitter, die er op aangekeken gaat worden, en dan waarschijnlijk het veld moet ruimen. Hij kan dus bewust worden gebruikt als tussenpaus die wordt opgeofferd.

  10 likes
 • Zwarte Biff schreef:

  Tot nog toe is er weinig gesproken over de bril van Jetten.

  wat vinden jullie ervan?

  3 likes
 • rob schreef:

  Of men het nou wil zien of niet de mens is een geordend chaotisch robotachtige wezen en onbewust volgt het gewoon zijn meerdere en word het zijn denken in een chaotisch strijd die met een sterk krijger de strijd aangaan tegen een ander denkende aangaan het is de voeding voor woordenstrijd en wie het besten naar voren komt en die geschikt is om de strijd voort te zetten en de ander [krijger] zich terug trekt van het chaotisch toneel gebeuren, de een vertrekt de ander mag zijn strijd voortzetten met wapens van een nieuw energie van woorden om de strijd voor te zetten ,inderdaad robot gedrag gekoppeld aan zijn voorganger heeft zijn strijd gestreden en mag het nu wat rustiger aandoen want zijn woorden[ strijd] verminderd zijn kracht en geloofwaardigheid en een nieuw strijder mag het nu in het toch al chaotisch toneel spel met veel wapen gekletter van woorden overnemen natuurlijk moet het wel een tegenhanger hebben want zonder dat [tegenspeler]kan het niet functioneren ze houden elkaar gewoon in het zadel van woorden strijd waarin het gekletter van woorden en de vonken er vanaf vliegen waarin veel mensen als toeschouwers het toneel bekijken en met handjes geklap als de toeschouwer de strijd ziet als ZIJN strijd..inderdaad robotachtige kan het niet zijn .ze doen zich als mensen voor maar in wezen zijn het robotachtige wezens waaruit ze energie halen voor anders denken [zijn tegenstander] bestrijd met het zo lijkt het geordend spel in een chaotische strijd en probeert men als winnaar naar voeren te komen en dat allemaal voor het toneel van de toeschouwers..het geklap zijn stem te horen en te krijgen ..noem het maar onbewustheid ten top want zo alleen kan strijd worden geleverd en bewustzijn het echte Bewustzijn van het echte gebeuren totaal word onder geschoffeld aan robotachtige denk patroon van wezen[s] die alleen maar hun zegje voor waarheid zien.. wel er een van altijd maar Strijden om in het zadel te blijven in een geordend chaotisch woordenstrijd en waar even aan mag worden gekeken tot de volgende strijder weer zich aandient om in de sporen van zijn voorganger te treden..zo blijft men verwikkelt in een strijd die niet eindigt maar steeds weer een nieuw begin heeft ..

  3 likes
 • Emile schreef:

  Die jongen is niet goed bij z’n hoofd.
  En dat is het ventje wat Pechtold als padawan heeft gekozen.
  Zoals bij Jeroen Pauw dat meneer zich verlulde en aangaf dat ie al weken wist van Pechtold zn vertrek.
  Jeroen pakt hem daarop en zie daar, hij begint continu alles te herhalen bij het irritante af.
  Het ventje is niet in staat z’n eigen mening te geven, het is zo’n beetje eng om te zien hoe ongevoelig en inderdaad robotachtige antwoorden hij geeft.
  Als Pechtold zo’n idioot die de ondergang word voor D66 aanstelt als zijn opvolger dan heeft die man geen mensenkennis.
  Dit mannetje heeft een persoonlijkheid stoornis en neemt media training veel te serieus.
  Frits Wester kreeg ook drie exact dezelfde antwoorden op drie verschillende vragen.
  Zoals Johan Derksen zei : die Frits Wester moet aangeven dat ie normaal moet doen en dat hun daar uren staan voor niets, de snotneus.
  Wat een vervelend en dom ventje is het zeg.
  Eindelijk heeft D66 weer wat zetels en dan komen ze met deze verschrikking.
  Je zal haast denken dat Pechtold het erom deed ofzo, wat het motief is is een raadsel maar als men gezond van geest is dan zet je deze nietszeggende snotneus niet naar voren als je partijleider.

  2 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Ik vind Robbie Robot wel wat lijken op herr Flick van de Gestapo of lt Gruber zou ook nog mogelijk zijn.
  Maar wat voor vreselijke enge sekte is D’66, scientology is er niets bij. Die sukkel heeft bij het twitteren van 2 zinnen, 2 f*cking zinnen nog de hulp van een beroepsleugenaar, pardon ik bedoel communicatieadviseur, nodig. Het is onvoorstelbaar en zo baal bastaardsuiker houdt zich bezig met landsbestuuur. Ik ben sprakeloos, wat een aanfluiting due partij.

  2 likes
 • Louise schreef:

  Misschien is die Jetje een onecht kind van Pechtold , kan allemaal .. vroeger zei men de jeugd is de toekomst , maar toen dachten we nog dat de jeugd positief zou evolueren . Maar de kids moesten allemaal naar de universiteit en zaken, of beroemd worden door niks te kunnen..zoals politiek.. Onlangs las ik dat we dreigend tekort hebben aan 15 beroepen van vrachtwagen chauffeur, bouwvakker, noem ze allemaal maar op, vreemd eigenlijk want onze nieuwe kansenparels kunnen dat ook niet, wat de toekomst brenge moge…geen idee..Een oorlog gaan we er zeker niet mee winnen, ik vrees dat de nsb mentaliteit in het niet valt bij de huidige corrupte tegenelkaar uitspelende willekeurige mes tussen je ribben mentaliteit ……en vooral blijven lachen, net als rubberen Robbie kan Jetje dat ook….Weer een reden meer om nooit meer te gaan stemmen.

  1 likes
 • frans schreef:

  D 66 Pechtholt en dus waarschijnlijk ook Jetten zullen orgaandonatie wel in hun vaandel blijven dragen.
  Maar ja Organen zijn strikt persoonlijk en horen enkel in het lichaam waarin zij tot ontwikkeling zijn gekomen.
  Hoe liefdevol en of vanuit betrokkenheid bedoeld ook.

  1 likes
 • x

  Check Also

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  bill clinton

  Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

  Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill ...

  >