Homepagina » Archeologie » Spanjaarden hadden gedetailleerde kennis over reuzenras in New Mexico. Waarom leren we hier niets over op school?
Spanjaarden hadden gedetailleerde kennis over reuzenras in New Mexico. Waarom leren we hier niets over op school?

Spanjaarden hadden gedetailleerde kennis over reuzenras in New Mexico. Waarom leren we hier niets over op school?

Als we oude krantenberichten mogen geloven liepen er ooit reuzen op aarde. Neem nu een artikel dat op 11 februari 1902 is gepubliceerd in de New York Times.

In het artikel staat dat resten van een reuzenras zijn ontdekt in Guadalupe in New Mexico en dat archeologen zich voorbereidden op een expeditie om de regio te verkennen.

In de buurt van Mesa Rico, op ruim 300 kilometer ten zuidoosten van Las Vegas, waren graven ontdekt met daarin ‘enorme skeletten’.

Tanden zo groot als walnoten

De begraafplaats werd ontdekt op het erf van Luiciana Quintana, die op enkele vreemde grafstenen was gestuit.

In de ondiepe graven werden skeletten gevonden die minstens 3,6 meter lang waren. De mannen die de graven hadden geopend zeiden dat één van de onderarmen alleen al 1,2 meter lang was.

In een goed bewaard gebleven onderkaak zaten tanden zo groot als walnoten, zeiden ze.

De borstkas had naar verluidt een omtrek van 2,1 meter.

Uitgestorven reuzenras

Quintana, die nog veel meer begraafplaatsen had gevonden, was van mening dat de skeletten toebehoorden een uitgestorven reuzenras.

De Spanjaarden hadden namelijk na de invasie al gedetailleerde kennis opgedaan over een reuzenras dat in het oosten van New Mexico leefde, aldus de krant.

Rotstekeningen

Ook rotstekeningen van indianen wijzen op het bestaan van zo’n ras.

Kranten stonden indertijd vol met dit soort berichten. Hier is nog een ander artikel over reuzen te lezen in de New York Times.

[Collective-evolution]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Raymond VANBRABANT schreef:

  Als we oude krantenberichten mogen geloven liepen er ooit reuzen op aarde……
  VERBETERING
  Dit is te lezen in de BIJBEL….. geen krant voor nodig…. daar is het FAKE news !

  16 likes
  • peter snijder schreef:

   in sumerische tijden ruim 6000 jaar terug, werd vervolgens op gevonden kleitabletten genoteerd,dat er contact was tussen reuzen [ nefilim], en de sumeriers.
   deze reuzen waren de buitenaardsen en werden door de volkeren aanbeden als Goden.

   17 likes
 • Jeff schreef:

  Zo’n reuzenras zou ook wellicht de oprichting van enkele bouwwerken uit de oudheid kunnen verklaren. Vergeet niet, dat zoals wij denken dat piramides zijn gemaakt bijvoorbeeld we dat op die manier niet voor elkaar krijgen. Ik snap dan ook totaal die geheimzinnigheid niet.

  18 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   @ jeff, kijk maar eens naar de oude rotsstad Petra in Jordanië en de deuropeningen die je daar ziet.

   7 likes
  • Winger schreef:

   Dit soort waarheden worden tegengewerkt door bepaalde machten. Die geheimzinnigheid is er om de mensheid dom te houden, express.
   Ik denk zelf niet dat reuzen hebben geholpen bij de piramides, zou wel kunnen maar denk eerder ETs, omdat ze overal te vinden zijn op aarde.
   Maar het is wel een goed punt. Vanuit een bron die de akashic records (een soort bibliotheek in de 5e densiteit die alle gedachtes, acties en energiestromen op slaat can iedereen) kan lezen en de piramides zijn een soort van verdediging systeem van de aarde, daarom vind je ze ook overal over de wereld.

   6 likes
 • Bewust schreef:

  In Amerika zijn eeuwen geleden duizenden skeletten van dit reuzenras eenvoudigweg opgeruimd door ze te verbranden en het as te gebruiken als kunstmest …..
  Hoe respectvol kun je als lid van de cowboy-generatie zijn ten aanzien het bewijsbaar verleden !
  De nieuwe mens heeft in Amerika meer kwaad dan goed gedaan .En het echt interessante materiaal ligt in de kelders van de musea oudheidkunde , omdat ze er nix mee aan kunnen . Moeten ze toch maar eens echt de bijbel lezen .Want daar worden reuzen wel genoemd . Als resultaat van godenzonen met aardse vrouwen .

  11 likes
 • vladi schreef:

  het smithsonian admits the destruction of thousands of giants.
  zo word bewijs op alle fronten vernietigd/achter gehouden voor de mensheid en de kennis gaat in de achterzak van (sociopaten) wereld’leiders’

  alles wat toch lekt/uitkomt word gedemoniseerd/ gebaggitaliseerd en degene die de klok luid vermoord.

  simpel maar krachtig spelletje.

  zo,het is nu wachten op een draadje van (onze eigen peter brr de vries) frenske.

  fff

  20 likes
 • duinsnip schreef:

  De leugencultuur regeert, je zult nooit iets horen over vondsten die de bijbel bevestigen. Wel bevestigt de bijbel dat de overste van deze wereld de touwtjes in handen heeft, die een leugenaar en een moordenaar is. Dat gaat pas veranderen als God besluit dat het nu mooi geweest is, en aan zijn macht, gevestigd onder de goddelozen een eind gaat maken. Die gebeurtenis is zeer aanstaande, hoewel we eerst nog de laatste machtsontplooing krijgen, de “Nieuwe Wereld Orde.”

  6 likes
 • dna schreef:

  Omdat europese (joodsachtige) monarchen altijd hebben gelogen en verzwegen in hun voordeel.

  5 likes
 • PREDATOR schreef:

  Daar ga ik helemaal in mee Jeff.Top

  4 likes
 • Jeff schreef:

  het is gewoon lastig, als je ervan uitgaat dat 1+1 =2 en niet open staat voor het feit dat 1,2 +1,8 =3…dat is volgens mij het probleem. Als de gevestigde wetenschap afstapt van the smooth answers , die we het liefs zien, waar ik wel begrip voor heb. Ik heb laatst een piano uit elkaar proberen te halen… geloof me, dat lukt niet. Simpelweg omdat hij zo gemaakt is, dat je het alleen maar in elkaar kan zetten. tuurlijk, met geweld lukt alles. Ik bedoel maar.

  3 likes
 • Pinokkiocratie schreef:

  De spanjaarden hadden niet alleen kennis over reuzen. De spanjaarden zaten 5000 jaar geleden al in America

  https://www.youtube.com/watch?v=vXiJuUx3yTU

  3 likes
 • arnold schreef:

  beste lezers, lees eens de commentaren op ejbron diep gezonken nederland, alleen van harry2. die geeft de grondoorzaak aan van alles wat nu gebeurt en gaat gebeuren. en duinsnip: helemaal korrekt!!

  3 likes
 • Martijn schreef:

  Las een mooi stukje over inter-species mating.
  Dat het resultaat van zo’n kruising altijd grotere nakomelingen geeft, als de induviduele ouders. Kruising Homo Neanderthalensis-Homo Sapiens?

  0 likes
 • x

  Check Also

  spaanse

  Ook Spaanse artsen laten van zich horen: ‘Overheid verzwijgt de waarheid’

  Zo’n 150 Spaanse artsen kunnen niet langer ...

  rutte

  Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’

  Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het ...

  >