Bewustzijn

‘Ooit zal Atlantis herrijzen’ (video)

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het eens door machtswellustelingen geteisterde Atlantis verdween in de diepte van de oceaan. Tonnie Eijkenboom wist naar eigen zeggen tijdig te ontkomen.

Ze werkte ooit als psychiater in de Tempel van de Reinheid en Wijsheid in Atlantis, een stuk land ter grootte van de Benelux dat na eerdere rampen nog over was, schrijft dagblad De Stentor.

Van al haar eerdere levens kan Eijkenboom zich Atlantis nog het beste herinneren. De kennis die zij meer dan 10.000 jaar geleden opdeed komt haar nu goed van pas. Net als een groep aartsengelen maakt ze nu deel uit van het zogeheten Galactisch Genootschap dat de wereld probeert te behoeden voor een ondergang zoals ten tijde van Atlantis.

Computerchips

De 76-jarige Apeldoornse werkt veel met kristallen. In 2007 schreef ze het boek ‘Noem Het Maar Het Atlantiskristal’. Eijkenboom heeft in de loop der jaren ontelbare kristallen verzameld, maar het Atlantiskristal is haar toch wel het meest dierbaar.

Volgens haar speelden kristallen in de hoogwaardige technologische beschaving van het verzonken Atlantis een grote rol. Het waren de computerchips van toen waarin belangrijke informatie ligt opgeslagen.

Herrijzen

Op het internet zag Eijkenboom een foto van de NASA van een heldere plek in de zee waaruit pieken tevoorschijn kwamen. Dezelfde tekening van gebouwen zag ze terug in haar kristal. Volgens haar zal Atlantis ooit herrijzen en wordt het kwaad dat het hoog ontwikkelde Atlantis verwoestte overwonnen.

De ondergang zal dit keer worden afgewend en de politici, financiële grootmachten en malafide wetenschappers zullen niet de kans krijgen om de aarde nog verder te bedreigen, aldus Eijkenboom. Ze vertelt over elfen, kabouters, ruimteschepen en Maagd Maria alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.

Iedere woensdagmiddag opent Tonnie Eijkenboom haar galerie met edelstenen, kristallen en fossielen. In haar holistische praktijk werkt ze aan het geestelijk en lichamelijk welzijn van haar cliënten en geeft ze adviezen aan de hand van kristallen.

Bron: Destentor.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Zolang deze mevrouw niets heeft om haar beweringen te staven ga ik er maar vanuit dat ze een rijke fantasie heeft.

cr
cr
10 jaren geleden

zo een stad zou ik graag terug willen zien .moet toen een mooie stad zijn geweest

Woutertje
Woutertje
10 jaren geleden

Dan ben ik wel benieuwd naar hoe dat kristal er uit ziet en naar de foto’s die van de oceaan bodem genomen zijn..

dymph
dymph
10 jaren geleden

[quote name=”cr”]zo een stad zou ik graag terug willen zien .moet toen een mooie stad zijn geweest[/quote]

http://www.theorionconspiracy.com/media/images/projects/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

25
0
We lezen graag je reactie!x