Buitenland

Wat een beelden! MILJOENEN Fransen de straat op tegen vaccinpas

Help door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de derde zaterdag op rij vonden overal in Frankrijk protesten plaats. Miljoenen Fransen gingen de straat op om te demonstreren tegen de vaccinatieplicht voor zorgmedewerkers en de coronapas, die aangeeft of iemand gevaccineerd is of recent negatief is getest.

Fransen hebben de pas vanaf volgende maand nodig om toegang te krijgen tot onder andere cafés, winkelcentra, restaurants en het openbaar vervoer. In Parijs was een gigantische mensenmassa op de been. Eén groep betogers trok naar het ministerie van Volksgezondheid.

Er vonden ook enorme protesten plaats in Nice, Montpellier, Nantes, Straatsburg, Reims, Toulouse, Marseille en vele andere steden.

Een overzicht:


Onderstaande beelden zijn gemaakt in Nice:


Fransen eisen het vertrek van Macron:


Betogers roepen ‘Vrijheid! Vrijheid!’:


Mensen protesteren tegen de burgemeester van Nice, die het vaccineren van kinderen wil verplichten:


Het Franse verzet:

4.9 81 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

EENVANDAAG MAAKT BEKEND DAT GEVACCINEERDEN EEN GEVAAR OPLEVEREN VOOR ONGEVACCINEERDEN!!!

Op 5:30…

https://www.npostart.nl/eenvandaag/31-07-2021/AT_2158971

Dit betekent DEFINITIEF het BEGIN van het EINDE ,het Kaartenhuis is al verandert in één Rokende Puinhoop….Leugens worden aaneengeregen met NOG MEER LEUGENS…maar het zal allemaal zinloos geweld zijn…de Doos van Pandora spuwt op dit moment een ware Tsunami van Onweerlegbare Feiten & Waarheid uit!

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Maar volgens uiterst betrouwbare onafhankelijk NOS waren het er maar 200.000! https://nos.nl/liveblog/2391800-ruim-200-000-demonstranten-in-frankrijk-alle-zeelieden-kunnen-voor-vaccinatie-naar-rotterdam

En op de Telegraaf website is helemaal niets te vinden, in ieder geval niet op de voorpagina.
Maar goed, daar viel ook niet te vinden dat Pfizer een geweldig overeenkomst heeft gesloten met de diverse overheden.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Boycot gewoon dat hele Systeem….wat is een Generaal zonder Leger…Wat is een Ziekenhuis zonder Verpleegsters…Ik heb teveel Zorgverleners horen vertellen dat ze bang zijn dat ze anders hun Hypotheek niet meer kunnen Betalen…Dan ben je dus al een Échte SLAAF…Angst regeert…Tevens helpen ze als ze toch Overstag gaan mee aan het in Stand houden van dit Grootste Medische Experiment & dus het installeren van de NWO met hun Totalitaire Maatregelen…Draai dit verhaal gewoon om…Leg de DRUK bij de Tegenstander…Nee is NEE laat je BAAS je maar ONTSLAAN, een OPROTPREMIE meegeven…Daar kun je best een tijd lang de Hypotheek van betalen & je Kinderen voeden…Boycot het SYSTEEM dan is het snel gedaan met die VaccNaziplicht & die Elite-Parasieten….

Robin de Ruiter
Robin de Ruiter
1 jaar geleden

Gebeurt ook in andere landen.Daar hoor je bij ons niets over. Bijvoorbeeld Italië. Massaprotesten in alle steden, net als in Frankrijk. Ik heb eergisteren urenlang een debat op de Italiaanse TV gevolg tussen politici en wetenschappers. Geen eenzijdige berichtgeving in Italië. Iedereen kan op TV vertellen wat hij denkt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

101
0
We lezen graag je reactie!x