Chemtrails

Wetenschappelijk tijdschrift trekt onderzoek over chemtrails terug: “Dit laat zien dat ik op het juiste spoor zit”

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een wetenschappelijk tijdschrift heeft een onderzoek teruggetrokken waarin wordt geclaimd dat vliegtuigen in het geheim giftige chemicaliën in de lucht sproeien die een gevaar vormen voor de volksgezondheid.

Het International Journal of Environmental Research and Public Health liet weten dat het onderzoek door geofysicus J. Marvin Herndon fouten bevat en wetenschappelijke nauwkeurigheid mist. Het tijdschrift besloot het onderzoek terug te trekken nadat critici de aanval hadden geopend op Herndon, die stelt dat tankvliegtuigen koolvliegas in de troposfeer sproeien om het weer te manipuleren.

In de paper, die in augustus is gepubliceerd, schrijft Herndon dat de gevolgen voor de volksgezondheid aanzienlijk zijn en dat we worden blootgesteld aan giftige zware metalen en radioactieve stoffen.

Aan een nieuwsbericht waren foto’s bijgevoegd waarop de chemtrails in de lucht boven San Diego te zien zouden zijn. Redacteur van het tijdschrift Paul B. Tchounwou zei in een verklaring dat de ‘taal in de paper vaak niet objectief genoeg is voor een wetenschappelijk artikel’. Hij legde niet uit waarom de studie in eerste instantie wel is gepubliceerd.

Herndon (71) zei per e-mail: “Dit is het gevolg van een systematische en agressieve aanval door één of meerdere individuen die onjuiste en denigrerende uitspraken doen. De zeer agressieve campagne die gericht is tegen mijn twee wetenschappelijke papers over koolvliegas in de troposfeer, laat zien dat ik op het juiste spoor ben. Ik blijf doorgaan tot de waarheid overwint.”

[San Diego Union-Tribune]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdberichten en ander nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
trackback
Ron Fonteine | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden

[…] pilot-joins-the-fight-to-stop-geoengineering/ https://www.ninefornews.nl/wetenschappelijk-tijdschrift-trekt-onderzoek- over-chemtrails-terug-dit-laat-zien-dat-ik-op-het-juiste-spoor-zit/ […]

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x