Archeologie

Mysterie rond Peruaanse mummies krijgt verrassende wending. Onderzoekers hebben nu dit gevonden

Help door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In één van de mysterieuze mummies die in een graftombe in Peru zijn gevonden zouden eieren zijn gevonden. Dat schrijft de Daily Express.

De website Gaia.com heeft een video gepubliceerd waarin CT-scans zijn te zien die laten zien dat in één van de gemummificeerde wezens drie eieren zitten.

De site claimt dat de mummies momenteel uitgebreid worden geanalyseerd door deskundigen, hoewel de vondst volgens wetenschappers een hoax is.

Laatste maaltijd

In de video zegt dr. Edson Salazar Vivanco over één van de wezens:

“Tijdens het onderzoek troffen we in de bekkenholte een bobbel aan. Mogelijk was dit de laatste maaltijd of misschien iets anders.”

Vervolgens werden er röntgenfoto’s van het wezen gemaakt.

Organische substantie

De Mexicaanse journalist Jaime Maussan zei hierover: “Toen we naar de röntgenfoto’s keken, zagen we dat er eieren in dit wezen zaten.”

Bioloog José de la Cruz Ríos zegt in het filmpje: “In de bekkenholte zijn eieren te zien. Ze zijn doorschijnend, wat betekent dat ze bestaan uit een organische substantie.”

Het team concludeert dat de wezens zich voortplantten door net als reptielen eieren te leggen, maar dat ze er mensachtig uitzagen.

Baby

Volgens Gaia.com zal in de volgende video een gemummificeerde baby te zien zijn die in de graftombe is gevonden.

De mummie heeft de naam Wawita gekregen, wat ‘baby’ betekent in de lokale taal Cuacha.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
28 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rocinante
rocinante
5 jaren geleden

Als je Alien kent, dan ga je nooit in een lichaam met een bobbel wroeten. In onze habitat komen er ook ineens beesten uit een ander beest gekropen. Schokkend, maar wel normaal.

Ik ga niet met een bord; Wees welkom, aliens begroeten. Ik ga mijn AK47 uit de grond halen, en richt een buurtmilitie op. Dat doe ik, omdat ik niet in een vreedzaam univrersum geloof. De Natuur is hard en grof, maar wel rechtvaardig. Slappe l*llen gaan dood. Aliens die hier in de grond liggen, zijn denk ik als de doos van Pandora. Nooit openmaken. De Mens trekt dat nu nog niet.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

als de heren/dames wetenschappers claimen dat dit een hoax is, dan hebben ze daar natuurlijk ook wetenschappelijk bewijs voor…. of niet? ben wel benieuwd hoe dit afloopt of natuurlijk oploopt. Klinkt allemaal wat te mooi, maar houw een slag om de arm.

salvar
salvar
5 jaren geleden

maar dat ze er mensachtig uitzagen.
apen zien er nog menselijker uit tien vingers en tenen.

Baksoda
Baksoda
5 jaren geleden

En de dinosariërs aten die eieren op en werden daarom door die Aliens gebombardeerd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

28
0
We lezen graag je reactie!x