Buitenland

Een gevangenis, hel en concentratiekamp. Groot pedofielennetwerk ontmaskerd dat banden heeft met deze paus

Help anderen door deze info met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minstens 547 leden van het katholieke jongenskoor van de Dom van Regensburg waren tussen 1945 en het begin van de jaren negentig het slachtoffer van mishandeling en seksueel misbruik, zo valt te lezen in een rapport over dit schandaal.

Ulrich Weber, de jurist die het schandaal onderzocht, zei dat de jongens hun tijd op de kathedrale school, waar ze door leerkrachten en priesters misbruikt werden, als een ‘gevangenis, hel en concentratiekamp’ beschreven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Veel van de slachtoffers die voor het rapport ondervraagd werden, hadden het over de ‘ergste tijd van hun leven, overheerst door angst, geweld en hulpeloosheid’, aldus Weber.

Medeplichtig

Het beroemde Regensburger Domspatzen wordt door schandalen geplaagd sinds de eerste meldingen van misbruik in 2010 naar buiten kwamen.

Het bisdom begon vorig jaar mee te werken aan het onderzoek naar het systematische misbruik en zal vergoedingen van rond de 20.000 euro betalen aan elk van de slachtoffers.

De vroegere leider van het jongenskoor van de kathedraal van Regensburg, de broer van emeritus paus Benedictus XVI, Georg Ratzinger, is medeplichtig aan de misstanden.

Toegaf
Een gevangenis, hel en concentratiekamp. Groot pedofielennetwerk ontmaskerd dat gelinkt is aan deze paus
Emeritus paus Benedictus

Ratzinger deed de verklaringen over het misbruik en de mishandelingen vorig jaar nog af als ‘waanzin’.

“Het is waanzinnig om te willen nagaan hoeveel oorvegen bij ons en in andere inrichtingen werden uitgedeeld in een periode van 40 jaar,” zei de broef van Joseph Ratzinger tegen de Süddeutsche Zeitung.

Hij ontkende in 2010 ook al iets van het misbruik te weten, terwijl hij twee jaar daarna toegaf ook weleens ‘een tik’ te hebben uitgedeeld.

Hoogtepunt

Georg leidde het jongenskoor van 1964 tot 1994, de tijd waarin de mishandelingen op hun hoogtepunt waren.

In het rapport krijgen de oud-bisschop van Regensburg en de voormalige koorleider felle kritiek. Ratzinger wordt wegkijken en gebrek van ingrijpen verweten, terwijl hij wist van het misbruik.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
6 jaren geleden

LS…

De hele Romijns Katholieke kerk is een bolwerk waar Satan de Scepter zwaait… Het hele door en door zieke systeem van het onnatuurlijke celibaat levert alleen maar doodzieke pedofielen, criminele homoseksuelen en krankzinnigen op. Het celibaat levert ook een slavenleger dat zich niet mag voortplanten waardoor eventuele intelligente nakomelingen binnen het doodziek Katholieke systeem geen concurrentie oplevert voor Satan, Marduk, Moloch, Baal of hoe deze flikker ook moge heten…

PIETJE
PIETJE
6 jaren geleden

Smeerlappen ! Allemaal !

Louise
Louise
6 jaren geleden

Ook weer geweldig……zolang die mannen niet en masse gaan praten zal er niks gebeuren en blijft men de hele boel onder het tapijt vegen.. Het zal niet makkelijk zijn, dat begrijp ik best…….weg gestopt, schaamte, openbaarheid , een belangrijke positie noem het allemaal maar op, maar helaas is het de enige manier om op te ruimen…….. Uiteindelijk is dat hele Vaticaan ook een verzinsel van de mens , weer een illusie armer….. De arme mens, uiteindelijk heeft hij alleen zichzelf nog maar en ja dat is nou de bedoeling van spiritualiteit ………

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Alle religies kunnen maar beter verdwijnen.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x