Homepagina » Buitenland » “Word wakker!”: Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert
"Word wakker!": Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert

“Word wakker!”: Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert

De Amerikaans-Cubaanse filmmaker Agustin Blazquez had nooit gedacht dat zijn geboorteland communistisch zou worden. Nu ziet hij in Amerika dezelfde radicale verschuiving plaatsvinden.

In een interview met de Daily Caller zegt Blazquez dat Amerikaanse politici de rol van de overheid op een hele slinkse manier steeds groter maken. De waarheid over Cubaanse politiek is volgens hem moeilijk te vinden omdat de Amerikaanse media vooral propaganda verspreiden.

Absurd

Blazquez vindt het ‘absurd’ dat de Amerikaanse jeugd socialist Bernie Sanders omarmt als toekomstige president. Veel Amerikanen zijn verdoofd door het onderwijs en de propaganda, zegt hij.

Nu de ‘fundamentele transformatie van Amerika’ wordt doorgezet onder Barack Obama, verdwijnen vrijheden als sneeuw voor de zon. “Word wakker Amerika!” zegt de filmmaker.

Leugens, misleiding en fraude

In 2012 maakte Blazquez de film Connecting the Dots, waarin hij de leugens, misleiding en fraude blootlegt rond de presidentsrace van Obama en zijn banden met miljardair George Soros en de Communistische Partij van de VS.

De film gaat over een 600 pagina’s tellend document van de FBI over Obama en zijn communistische mentor Frank Marshall Davis. Het document onthult wat er achter de schermen gebeurt en wat de mainstream media allemaal verborgen houden.

Bekijk hieronder een preview van de film:

[Daily Caller]


Vond je dit artikel leuk? Deel het dan met je kennissen op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Ga vlug naar onze shop en profiteer nog tot en met 8 juli van 15% korting! KLIK HIER!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Alleen Trump kan het tij nog stoppen. Dat wil zeggen zolang ze niet de verkiezingen opheffen en de president aan gaan wijzen zoals in de EU.

  4 likes
 2. Waarom verteld de media ons niet gewoon dat we hard wakker worden??

  Welkom in de poppenkast.

  6 likes
 3. Je kunt niet iedereen op deze wereld serieus nemen. Bernie Sanders is beslist geen communist, eerder de hoop in bange dagen als het om de VS gaat. Dit komt op mij over als propaganda met het doel om verwarring te scheppen.

  6 likes
  • Beslist wel.. luister eens naar zij speaches. Alleen maar zeiken over rijke mensen terwijl hij de rassen tegen elkaar uitspeelt. Uitspraken als blanken weten niet wat het is om arm te zijn. En hij hamert op het sprookje van de racistische politie. Identiteits politiek pursang. Deze man is zeker een marxist/communist. Hij noemt zichzelf een sociale democraat. Zelfde figuren vind je ook in nederland op de linker kant.

   0 likes
 4. Ipv. een communistisch land, zou de VS een meritocratie moeten worden.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...