Buitenland

“Word wakker!”: Filmmaker waarschuwt dat Amerika in een communistisch land verandert

Help ons door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaans-Cubaanse filmmaker Agustin Blazquez had nooit gedacht dat zijn geboorteland communistisch zou worden. Nu ziet hij in Amerika dezelfde radicale verschuiving plaatsvinden.

In een interview met de Daily Caller zegt Blazquez dat Amerikaanse politici de rol van de overheid op een hele slinkse manier steeds groter maken. De waarheid over Cubaanse politiek is volgens hem moeilijk te vinden omdat de Amerikaanse media vooral propaganda verspreiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Absurd

Blazquez vindt het ‘absurd’ dat de Amerikaanse jeugd socialist Bernie Sanders omarmt als toekomstige president. Veel Amerikanen zijn verdoofd door het onderwijs en de propaganda, zegt hij.

Nu de ‘fundamentele transformatie van Amerika’ wordt doorgezet onder Barack Obama, verdwijnen vrijheden als sneeuw voor de zon. “Word wakker Amerika!” zegt de filmmaker.

Leugens, misleiding en fraude

In 2012 maakte Blazquez de film Connecting the Dots, waarin hij de leugens, misleiding en fraude blootlegt rond de presidentsrace van Obama en zijn banden met miljardair George Soros en de Communistische Partij van de VS.

De film gaat over een 600 pagina’s tellend document van de FBI over Obama en zijn communistische mentor Frank Marshall Davis. Het document onthult wat er achter de schermen gebeurt en wat de mainstream media allemaal verborgen houden.

Bekijk hieronder een preview van de film:

[Daily Caller]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jankertje
Jankertje
7 jaren geleden

Waarom verteld de media ons niet gewoon dat we hard wakker worden??

Welkom in de poppenkast.

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Alleen Trump kan het tij nog stoppen. Dat wil zeggen zolang ze niet de verkiezingen opheffen en de president aan gaan wijzen zoals in de EU.

Martijn1205@hotmail.com
7 jaren geleden

Je kunt niet iedereen op deze wereld serieus nemen. Bernie Sanders is beslist geen communist, eerder de hoop in bange dagen als het om de VS gaat. Dit komt op mij over als propaganda met het doel om verwarring te scheppen.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Ipv. een communistisch land, zou de VS een meritocratie moeten worden.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x