Gezondheid

Gezond afvallen? Hoe deze 2 industrieën je besodemieteren!

Help ons door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Als je zoals de meesten van ons last hebt van overgewicht ken je de redenen waarom je eigenlijk af zou moeten vallen wel. Een slanker lichaam vermindert de hoeveelheid stress op je hart, waardoor de kans op hartziekten aanzienlijk afneemt. Ook verminderen de risico’s op het ontwikkelen van kanker en het krijgen van diabetes enorm. En als je mooi slank bent voel je je beter, zie je er aantrekkelijker uit, enz..

Maar er zijn twee industrieën die helemaal niet willen dat jij slank en gezond bent:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
  • De voedingsindustrie
  • De gezondheidsindustrie

Als eerste wil de voedingsindustrie maar één ding, en dat is dat iedereen zoveel mogelijk consumeert. Hoe meer hoe beter, want dat levert ze meer winst op.

En dan staat vervolgens de gezondheidsindustrie voor je klaar. Want overgewicht is het resultaat van veel te veel verkeerd, ongezond en veelal verslavend ‘voedsel’ dat door de voedingsindustrie geproduceerd wordt.

Nummer 1 killer

Overconsumptie is dan ook de nummer 1 killer van de Westerse wereld. Waar in bepaalde delen van de wereld mensen sterven aan ondervoeding, sterven de meeste mensen in de Westerse wereld voornamelijk door de gevolgen van overvoeding.

Overgewicht is de nummer 1 veroorzaker van ziektes, zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes. En dat is dan weer kassa voor de eerdergenoemde gezondheidsindustrie. Samen verzieken zij letterlijk de samenleving uit puur gewin. Hun motto is dan ook zoveel mogelijk mensen verslaafd maken aan enerzijds hun voedsel en anderzijds de medicijnen die je daarna nodig hebt.

1001 redenen

Natuurlijk zijn er 1001 redenen te bedenken om uit de greep van deze letterlijk ziekmakende industrieën te ontsnappen. Maar afvallen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Voor je het weet beland je in de klauwen van een derde industrie: de afslankindustrie. Deze derde industrie wil je graag helpen om af te vallen, maar NOOIT BLIJVEND.

gezond afvallen

Wat zij namelijk nastreven is dat jij een blijvende of terugkerende klant wordt. Eén van de methoden die lang geleden al bedacht is, is het volgen van diëten.

Wanneer je op het internet zoekt naar “gezond dieet” krijg je ongeveer 15 miljoen zoekresultaten. Maar is gezond ook echt gezond? Heel soms wel, maar meestal niet.

Het probleem met een dieet

Wanneer je een dieet gaat volgen, is er niemand die je vertelt dat je dit voor de rest van je leven moet blijven doen. Dit komt, doordat een dieet een bepaalde ‘schade’ toebrengt in je brein, dat ervoor zorgt dat je lichaam in de overlevingsmodus terechtkomt.

Als je ooit een dieet gedaan hebt, ken je het wel: het jojo-effect. Wanneer je stopt met je dieet, omdat je er klaar mee bent, dan vliegen de kilo’s er weer aan en meestal meer dan je kwijtraakte. Hierdoor wordt elke volgende keer afvallen moeilijker dan de voorgaande, totdat je helemaal niet meer afvalt.

Er zijn geen diëten die dit effect tegengaan, kunnen voorkomen of zelfs kunnen herstellen. De reden is simpel. Deze schade ontstaat in je brein en niet in je lichaam en met een dieet heb je daar geen enkele invloed op.

Wil je echt gezond slank worden, dan zul je ten eerste ver uit de buurt moeten blijven van elk caloriebeperkend dieet. Caloriebeperking is schadelijk en dat werd vele jaren geleden al wetenschappelijk aangetoond in het Minnesota Starvation experiment.

Maar zoals te verwachten was, heeft de afslankindustrie daar niets mee gedaan, omdat het niet in hun belang is om de waarheid te verkondigen. Het levert ze geen klanten en dus geen winst op. Dus gaan ze ongestraft door met het verzinnen van steeds weer nieuwe hype-diëten, afslankpillen, afslanktheeën, en andere dubieuze manieren om je te kunnen beloven van je overgewicht af te komen.

Helpen al deze methoden dan echt niet?

Heel soms werken ze wel, maar altijd en per definitie tijdelijk. NOOIT blijvend. Dat is het basisprincipe van de huidige afslankindustrie. Deze werkt net zoals Big Farma. Ze genezen niet, maar onderdrukken tijdelijk de symptomen, zodat jij terugkerende klant wordt.

Hoe dan wel gezond afvallen?

Je zult je als eerste moeten realiseren dat de oorsprong van je overgewicht tussen je oren zit. Het is een bepaalde programmering in je brein, die verantwoordelijk is voor je consumptiegedrag en je metabolisme. Deze twee bepalen hoeveel energie je binnenkrijgt en hoe snel en hoe goed je deze energie verwerkt, gebruikt, of opslaat in de vorm van lichaamsvet. En door het volgen van een dieet treedt daar een verandering op. Dit is de eerdergenoemde beschadiging die je als eerste zult moeten herstellen.

Zolang je dit niet weet en dit dus niet herstelt, zul je blijven vechten tegen de kilo’s. En dat is de reden dat de meeste mensen falen met afslanken. Ze willen wel afvallen (graag zelfs) maar moeten er te veel moeite voor doen en weten niet waar precies de schoen wringt.

Herstel de schade en val vanzelf af

Om dit op te lossen zul je gebruik moeten maken van een methode die op hetzelfde onbewuste niveau werkt als waar deze beschadigde programmering zit.

Wanneer je dat doet, verandert er iets van binnenuit bij je. Dán ga je ineens wel vanzelf afvallen. Je verliest je overtollige vet, zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Je hoeft geen dieet te volgen en je hoeft niet meer te gaan bewegen. Dit komt doordat je op deze manier je metabolische processen herstelt en anders afstelt in je onderbewustzijn. Ook zul je daardoor vanzelf je consumptiegedrag langzaam maar zeker een beetje aanpassen.

En dit alles gaat onbewust. Je hebt er geen erg in dat je dit doet.

Het is een verandering die ertoe leidt dat je gemiddeld 1 tot 3 pond per week gaat afvallen, totdat je jouw ideale gewicht bereikt hebt, waarna je vanzelf op dat gewicht blijft. Het is een mooie techniek die je op een geheel andere manier helpt om mooi slank te worden en daarna slank te blijven.

Gratis training

Wil je hier meer over weten, meld je dan aan voor de gratis online training, waarin precies uitgelegd wordt wat er in feite aan de hand is, waarom je eigenlijk overgewicht hebt gekregen, en hoe je er gemakkelijk, zonder dieet en ander moeilijk gedoe vanaf kunt komen en je daarna mooi slank en gelukkig blijft.

Deze training wordt je volledig gratis, en uiteraard vrijblijvend, aangeboden door Michel Lejeune van Trancewerk.nl. Hij is afslankcoach en specialist op het gebied van het menselijk onderbewustzijn en heeft al duizenden mensen geholpen om voorgoed mooi slank te worden.

Let op, plaatsen voor deze online training zijn zeer beperkt. Meld je dus nu aan, door op de knop hieronder te klikken.

VOL=VOL

4.4 67 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
flits
flits
2 jaren geleden

gezond afvallen zonder vermelding van wat werkelijk gezond of ongezond is, apart verhaal. Het soort voedsel dat men eet heeft er wel degelijk invloed op. Het is de combinatie van verkeerde voeding/informatie voor lichaam,geest en ziel en niet weten wat uberhaupt natuurlijk is. De meeste mensen zitten in een suikerspiegelrollercoaster, geen idee dat suikers 8 x verslavender zijn als cocaine. Het is een dunne lijn tussen degenereren en regenereren. Degeneratie is al meerdere generaties aan de gang.

Greet Rieset
Greet Rieset
2 jaren geleden

VVD stemmen, komt vanzellef goed met een nieuwe hongerwinter

Jason
Jason
2 jaren geleden

De vraag is of het de voedingsindustrie en de gezondheidsindustrie alleen maar om winst gaat. Toen ik de laatste tijd onderzoek deed hoe ik mijn testosteron kon boosten viel het mij op dat er heel wat rotzooi aan onze voeding wordt toegevoegd die testosteron killen en voeding wat testosteron boost wordt afgeraden of ontmoedigd.

Testosteron is niet alleen een sex hormoon maar geeft je energie, drive, levenskracht, je wordt scherp, geeft je een mooi lichaam, etc. Wanneer je een testosteronloze maatschappij hebt dan heb je een maatschappij wat gehoorzaam en gedwee is. Het heeft niet meer de kracht om nog in actie te komen.

Voorbeelden van testosteronkillers:
– veel suikers in voeding
– plastics in voeding
– soya producten (soya is vaak gmo)
– vaccinatie???

Testosteronboosters:
– gezond vlees (wordt steeds meer afgeraden)
– gezonde eieren (wordt aangemerkt als ongezond)
– voeding met zink
– Zon
– Sociale contacten
– Beweging

Nog een ander ding, in de bijbel staat het verhaal over Daniel en zijn metgezellen. Hij leefde aan het hof van de koning. Hun dieet bestond uit vasten en bidden, water en groente. Er staat geschreven, zij zagen er beter uit dan die bij de koning aan tafel zaten.

Peter
Peter
2 jaren geleden

Ik geloof allang niet meer in voedingswetenschappen.

Suiker is het grootste gif. Ga koolhydraat arm eten. Eet zoveel groenten als je wil. Eet volle producten. Eet vlees zoveel je wil. En ben niet bang soms eens te zondigen.

Ik eet geen brood, pasta, aardappelen, rijst. Geen snoep, koekjes, chips. Ik bereid al mijn maaltijden zelf.

Ik eet veel groenten en ook meer rundvlees. Ik eet wel fruit maar met maten vanwege de suikers.

Verder zondig ik gerust regelmatig en vast dan de dag erna wat.

Ik heb altijd het dieet van de hartstichting gevolgd maar mijn cholesterol bleef langzaam stijgen. Totdat ik na mijn hartinfarct het roer radicaal omgooide en ben gaan eten zoals bovenstaande.
Met het gevolg dat ik 5 kg ben afgevallen en mijn bmi perfect is. Ook is sinds die tijd mijn cholesterol langzaam aan het dalen.

Ik ben tegen de zin van mijn cardioloog helemaal gestopt met AL mijn medicijnen en ik heb mij nooit zo goed gevoeld.

Ik heb ook helemaal geen behoefte meer om te eten of om te snoepen.

Ga ik de stad in dan neem ik een lekkere Bosschebol en geniet ik er van.

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x