UFO

Man die geheime Pentagon-studie naar UFO’s leidde spreekt zich uit. Bekijk hier het interview

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het geheime Pentagon-onderzoek naar UFO’s loopt waarschijnlijk nog steeds. Dat zegt althans de man die jarenlang aan het hoofd stond van dat onderzoek.

Luis Elizondo leidde 10 jaar lang een geheime studie naar ongeïdentificeerde vliegende objecten. Hij was ook betrokken bij het naar buiten brengen van beelden van UFO’s die waren gemaakt door legerpiloten.

“Het was mijn taak binnen de overheid om vast te stellen wat het waren en hoe ze werkten, niet zozeer door wie ze werden bestuurd,” legde hij uit.

Heel zeker

Hij zei dat zelfs zijn baas in het Pentagon niet op de hoogte was van het bestaan van het UFO-programma. Slechts enkelen mochten weten dat het bestond.

Overheidsagentschappen willen hier niet over praten omdat ze ons moeten beschermen, maar deze objecten niet kunnen verklaren, aldus Elizondo.

“Het is belachelijk om te veronderstellen dat andere landen hier geen onderzoek naar doen,” zei hij. “Ik kan niet in detail treden, maar ik ben er heel zeker van dat ze zich hier bewust van zijn.”

Andere vorm

Elizondo merkte op dat het programma in 2012 officieel is beëindigd, maar denkt dat het in een andere vorm is voortgezet.

Het Pentagon bevestigde na berichtgeving van de New York Times dat het Amerikaanse ministerie van Defensie jarenlang in het geheim onderzoek heeft laten verrichten naar UFO’s.

Bekijk het interview hieronder:

[KLAS-TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Het wachten is op de Christus in een ufo?

helder
helder
4 jaren geleden

Genoeg gepraat en geschreven. Ik wil ze weleens zien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x