Homepagina » Mens en Dier » Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’
oud-parlementslid
Foto: jurgen verstrepen CC BY 3.0

Oud-parlementslid: ‘Groot deel Vlaamse bevolking écht klaar voor totalitair regime’

Enkele dagen geleden nam België nieuwe maatregelen vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen in het land. Gezinnen moeten het aantal mensen met wie ze vaak contact hebben, terugbrengen van 15 tot vijf, maakte premier Wilmes bekend op een persconferentie.

Ook voor evenementen gelden nieuwe regels. Zo is er binnen plaats voor maximaal 100 personen, buiten is dat 200. Op evenementen zijn mondkapjes verplicht.

De coronacrisis heeft het Vlaamse oud-parlementslid Jurgen Verstrepen iets duidelijk gemaakt, zo laat hij weten in een bericht op Facebook. “Ik heb vastgesteld dat een groot deel van de Vlaamse bevolking écht klaar is om onder een totalitair regime te leven én daar zelfs niet tegen protesteert.”

Hij somt een aantal dingen op die mensen zomaar klakkeloos aanvaarden: staatsmaatregelen die wetenschappelijk niet onderbouwd zijn, onwettige privacyrechtenschendingen door de staat, ongrondwettelijke en onwettige maatregelen buiten proportie zoals een avondklok, fraude van een staat en overheid zoals met de mondmaskers, dat de eerste de beste uniformdrager je megaboetes kan geven en je overal kan controleren en intimideren, dat de economie in een opgelegde wurggreep wordt genomen, dat de amusement-, entertainment-, sport- en horecasector worden beperkt of gestopt, dat de staat onwettig je whereabouts eist, dat je wandel en persoonlijke vrijheden onwettig worden beperkt en dat slimme camera’s je doen en laten registreren en die data in gemeente of staatsgegevensbanken verdwijnen.

Zelfverklaarde machthebbers

Mensen geloven ook klakkeloos de groeiende staatsmedia die fake news en slogans verspreiden die niet kloppen, aldus Verstrepen.

Het oud-parlementslid vat samen: “Een groot (?) deel van de bevolking is klaar voor een totalitair regime. Niet democratisch en wars van parlementaire burgercontrole. Geen regeringen of parlementen meer, maar wat zelfverklaarde machthebbers zullen jullie leven verder aan het handje nemen.”

“Misschien nog een klein detail: jullie begrijpen dat betogen niet meer mag hè? Maar ja, dat laatste basisrecht van de democratie opgeven, zullen jullie niet erg vinden hè?”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • De realist schreef:

  Ik kan nu bijna nu al niet wachten op de reactie’s van 1 persoon die verschillende namen gebruikt om zijn/haar mening te ventileren op deze site….

  Echt….. het is net zo voorspelbaar als het weer in de Sahara.

  0 likes
 • GEEN Schaap schreef:

  Zonder mondkapje 86 hartslagen, met kapje 105 hartslagen na 500 meter wandelen. Ofwel, het hart wordt zwaarder belast, maar doe het vooral maar op….

  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/wat-doet-een-mondmasker-met-onze-zuurstof-tijdens-deze-hitte-dit-zeggen-expert-en-simpele-praktijktest~a4019111/

  0 likes
 • H.J. schreef:

  Ik denk persoonlijk dat een groot deel van West en Noord Europa hier voor al is klaargestoomd.
  Rutte / Merkel zijn gewoon alleen heersers.
  Zij hebben zich ingedekt door anders denkenden monddood te maken.

  0 likes
 • Willem schreef:

  Ja dat geldt voor de hele wereld, waaruit onomstotelijk bewezen is dat we slaven waren slaven zijn en altijd slaven zullen blijven.

  0 likes
  • Herman de Graaf schreef:

   Niet geboren als slaven.
   Nee, gemaakt tot slaaf.
   Tenzij je dat naast je neerlegt, en je eigen leven leidt.
   Dat kan. Maar het zal je moeilijk worden gemaakt.
   Vanaf alle kanten claimen ze je.
   Vanaf de wieg tot het graf.
   Begin maar met het afleren van alles dat je is opgedrongen.
   Eigenwijs zijn, en geen hoge eisen stellen aan je naaste en aan jezelf. Leef, dans, wees creatief, zoek espressie.
   Leer te zien dat de mensen om je heen de zelfde last met zich mee dragen. Ze zijn vanbinnen gemaakt van dezelfde geeststof.
   Wees geduldig, vooral met je eigen onrust.
   Jij bent jij.
   Jij bent niet je lichaam.
   Wat dan wel ?
   Ontdek.

   0 likes
   • Willem schreef:

    Wij zijn ons eigen “figment of imagination” Herman, wij slapen/dromen en als dit omhulsel wat bestaat uit atomen die niet stabiel kunnen zijn “dood” gaat of de batterijen leeg zijn dan zijn we weer in onze natuurlijke staat. Ga dan niet de tunnel in want dan wordt je gereset en moet je weer die vervloekte levensweg bewandelen, de tunnel met “licht” is een stofzuigerslang met een lokmiddel. Ja het is een gekke wereld nietwaar, maar ook weer niet als je maar weet hoe en wat. Er is een bepaald “ras” noem het Goden die ons Dna en sprankje (of ziel) hebben weten te manipuleren, zonder dat leeft er niets geldt ook voor dieren enz daarom willen ze dat steeds weer hergebruiken en opdelen in kleinere stukjes zodat er steeds meer onstabiel vlees kan worden gemaakt, oogsten is dan weer een ander verhaal maar hoort er wel bij. Om mezelf te citeren,

    Aanzienlijk verzonken,
    Gedachtenrijk meer,
    Alles beklonken,
    Welluidend weleer.

    Dus vertelijk kijken,
    In waarlijk gestaar,
    Zal geestig verrijken,
    Als lichtend gebaar.

    0 likes
   • Margie schreef:

    Beste remedie tegen nachtmerrie?
    Ontwaken in daglicht

    Je bent vrij om jezelf voor de voeten te lopen
    Dan stap ik wel anderhalve meter opzij

    Ik hoef geen fundering
    Ik woon in ruimteschepen

    Ik speel niet mee in de zoveelste verlenging van de eindstrijd
    Hoogste tijd voor vreedzame spelen

    Zo snel mogelijk de stekkers uit de Oude Wereld
    Zo veel mogelijk stroom naar de Nieuwe Wereld

    ~ Micha Beuger ~

    0 likes
    • Willem schreef:

     We wonen nu allemaal op ruimteschip aarde en maken heel wat kilometers is het universe diversum wat niet meer is dan een brein met hersencellen/neuronen en noem maar op. Misschien bestaan we alleen op een externe harde schijf, zijn we gedownload als programma of een spel, zijn geesten de oude programma restanten die je nooit helemaal weg krijgt of restanten van een eerdere versie van onszelf, mogelijkheden genoeg. De gordijnen worden wel steeds dunner en we gaan steeds meer zien en ervaren, elk jaar wat meer. Ben je voorbereid op wat komen gaat?

     0 likes
   • P.M. schreef:

    Prachtig.!

    0 likes
 • Hans schreef:

  Jurgen Verstrepen is een simpele radiopresentator die dacht dat hij de capaciteiten had om een goed politicus te worden. Toen hij bij het toenmalige Vlaams Blok (nu Vlaams Belang) te bont maakte werd hij uit de partij gezet. en ging hij die partij eens zo genegen, natrappen en een schadevergoeding eisen. Daarna wipte jij meteen naar Lijst Dedecker en deed daar ook weer de meest lompe uitspraken en werd uit de partij gezet. Ook deed hij uitspraken om iemand om te leggen. Mijnheertje Verstrepen mist het minimum aan IQ niveau, en dit in combinatie met een vals karakter mogen we stellen dat dit Mijnheertje een stuk Krapuul is (let op de hoofdletter) Hij had beter Radiopresentator gebleven.

  0 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Hij heeft gelijk natuurlijk deze Jurgen. En ach in Nederland noemen ze het nog steeds intelligente lockdown. Wat is er intelligent aan? Voor de overheid was het intelligent ja. Intelligente gijzeling. Maar geeft het een koosnaampje en het volk laat zich vrijwillig martelen.

  0 likes
 • Pietka schreef:

  Het is mij opgevallen dat de Belgen veel meer verticaal gestructureerd zijn de baas bepaald en tegen spraak wordt vaak niet geduld ( heb veel met Belgen gewerkt) de Nederlander trekt vaker zijn bek open als er iets is wat hem niet bevalt ( niet altijd maar vaak)

  0 likes
  • Philip schreef:

   Dat is ook zo, heb het zelf ondervonden met het vorig werk dat ik voor ruim twintig jaar heb gedaan.
   Voor ik de zorg in ging heb ik 20 jaar in een bedrijf gewerkt (fabriek)
   Ik ben altijd opgekomen voor mijn collega’s en bepaalde regels dat men wilde opleggen die iedere logica tegen gaan.
   Uiteindelijk word je het leven zo zuur gemaakt door zowel leiding gevende als zelfs vanuit het management.
   Er werd meermaals met ontslag gedreigd, maar dan wees ik ze steevast op bepaalde Belgische en Europese wetten die ze niet zomaar langs zich heen konden zetten.
   En als ze me toch zouden ontslaan voor het ene of het andere, dan moesten ze mij een paar miljoen (Belgische franken) uit betalen.
   Uiteindelijk ben ik zelf maar vertrokken, ik was lichamelijk kapot maar vooral mentaal kapot.

   Het heeft me jaren gekost voor er mentaal weer bovenop te komen.
   De wonden zijn geheeld, maar de littekens blijven voor de rest van mijn leven.

   Nu ik in de zorg werk zie ik het zelfde (het is idd overal zo) we mogen niet klagen of wat dan ook, anders worden we he zwijgen opgelegd.
   Daarom dat ik nu ook meer zwijg, het heeft toch geen zin!!

   0 likes
 • P.M. schreef:

  Zulke nieuwsberichten vindt je nooit in de belgische kranten terug , enkel het geen we mogen en moeten lezen of horen , ook op tv. Het nieuwe Noord-Korea.!!! Hiervoor nog eens hartelijk dank aan ninefornews.nl.! Doe zo verder.

  0 likes
 • wysiwygman schreef:

  Dit was al duidelijk na de eerste 2 weken in maart en was voor mij nogmaals de bevestiging dat de gemiddelde Vlaming een onderontwikkelde ‘onder-de-kerktoren-boer’ gebleven is met een laag intellect die braafjes luistert naar wat Meneer Doktoor (in dit geval de communist Van Ranst en gestoorde doos Erika Vlieghe) zegt, Mr Doktoor zal wel voor het volk denken en beslissen. En de Vlaming hij keek ernaar en zette het masker zonder morren op.
  Het is te zeggen : de babyboomgeneratie doet dat zonder morren, de werkende bevolking 20-50 geeft geen bal om corona ! Ik geef werkelijk geen ruk meer om Vlaanderen, ik ben de heikneutersmentaliteit (en het gemak richting collaboratietoestanden alla verraad van de gebuur) kotsbeu. Ik zie mezelf nog naar een Scandinavisch land verhuizen en mijn vriendin kan niet wachten zegt ze.

  0 likes
 • Lawke schreef:

  ‘Een groot deel..’, maar niet het grootste deel… Neem dat maar van me aan. De “nieuwe normaal conformisten” zijn in de minderheid hoor! De koppen van dit zogezegd totalitair regime zullen rollen. Er is al TE veel schade berokkend en de meerderheid van het volk, ja ook hier in Vlaanderen, zijn het kotsbeu! Dit oud parlementslid onderschat zijn volk blijkbaar.

  0 likes
 • Philip schreef:

  Het probleem is dat de meeste Belgen zo bang worden gemaakt door de staatsmedia (VRT-VTM) dat ze niet meer voor rede vatbaar zijn.
  Iedere dag worden we met alarmerende cijfers rond de oren geklets.
  Zelf wijs ik de mensen (Collega’s-familie-vrienden) dat ze die cijfers in het juiste perspectief moeten bekijken.
  Iedere week een 400-500 nieuwe besmettingen, maar er word nu veel meer getest dan voorheen.
  Wekelijks worden er nu een 20 k tot 70 k mensen getest, natuurlijk heb je dan logischer wijze (Logisch) meer besmettingen en dan hoeft zelfs niet alarmerend te zijn.
  Maar de media blijft alles maar opblazen, kwestie van de angst en paniek er in te houden.

  Op die manier kunnen politici rustig hun gang gaan, minder rechten en minder privacy.
  Jurgen Verstrepen moet als oud parlementslid trouwens zijn kop houden.
  Het huidige parlement is buitenspel gezet door een zgn nood-regering.
  Dat is een regering die aan de macht is gekomen door een staatsgreep, zit vol met ministers van partijen die een jaar en half geleden een pak slaag hebben gekregen. (ja we hebben nog steeds geen echte regering)

  Dan heb ik nog niet over die zgn experts die geen experts zijn, ze blijven maar toveren met cijfers en statistieken om hun eigen kop te reden.
  Want uiteindelijk is Covid 19 niet erger dan een jaarlijkse griep.
  Het zijn ook steeds diezelfde zgn experts die aan die aanbod komen, andere geluiden worden niet geduld.
  Het zijn geen zgn experts, die bestaan gewoonweg niet.
  Het zijn gewoon mensen van het ene of andere vakgebied die hun eigen mening of de mening van big farma komen verkondigen.
  Wederom andere zgn experts en die niet zo gebonden zijn aan hun eigen expertise en of big farma, komen niet aan bod.

  De mensen zijn ook bang van die hoge boetes en zelfs gevangenisstraffen.
  Boetes voor burgers van 250 tot 350 Euro voor de burgers (loopt na een paar overtredingen op)
  Boetes van 700 tot 1500 Euro voor de middenstand. (tot zelfs sluiting na een paar overtredingen)

  Vele middenstanders zijn ook bang voor een nieuwe volledige lockdown, want voor de meeste is het dan over en uit.

  Er zijn ook steeds meer en meer mensen die wakker worden, wees maar gerust, er is nog hoop.
  Nog even en we komen massaal in opstand, er zit momenteel heel wat te broeien en dat gaat niet meer weg.
  Als er terug een volledige lockdown zou komen en die kans is in het najaar heel groot, dan gaat de boel letterlijk ontploffen.
  Dat is ook een van de reden waarom meer en meer politici tegen de zgn experten in gaan.

  Er gaan koppen rollen en dat zou wel eens letterlijk zijn.
  We zijn heel brave mensen, maar genoeg is genoeg!!

  0 likes
  • lieve schreef:

   Zeer juist, de mensen zijn bang voor het virus en voor de boetes. De media is de schuldige!

   0 likes
   • P.M. schreef:

    Bang voor het virus ben ik niet , het is een hoax. Daar straks nog naar oh-green geweest met muilkorf meer af dan op, niet aangesproken geweest. Ik spring binnen 1,5 jaar op tram 6 en zwijg voor niets of niemand meer. Ik hou mijn hart vast voor de jeugd.

    0 likes
  • het leugentijdperk schreef:

   @Philip

   De testen die worden uitgevoerd zijn evenzo nep als de niet te pruimen macorona zwendel zelf. Komt alles uit de liegfabriek van de zionistische cabal en de fake testen brengen miljarden in het laatje, geld waarmee de cabal de macht verder kan uitbreiden. En je kunt de cijfers er zo ook heerlijk mee naar boven manipuleren.

   Maar, gelukkig is de wereld kapot en gaat de hele smerige leugenfabriek en de cabal daarom ook, net als wij, uiteindelijk dood en naar de hel. De dood ligt in de huidige staat van ontbinding voor -iedereen- binnen handbereik. We kunnen binnenkort “dag” tegen alles zeggen wat zo vanzelfsprekend en gewoon leek. Misschien vreten we elkaar dan zelfs wel op!?

   0 likes
   • ProAsfalt schreef:

    “macorona ”
    Plus veel

    0 likes
   • Philip schreef:

    Ik had gisteren een filmpje gezien op Facebook over een paar elites zoals Bil Gates.
    Daarin werd aangetoond dat de wereld van vaccinatie, om massaal te vaccineren een natte droom is van verschillende generaties.
    Zelfs de ouders, grootouders van Bil Gates waren daar voorstander van.
    Zelfs de grote baas en oprichter van IBM waar Bil Gates nog voor heeft gewerkt.

    Uiteraard gaat het hem niet alleen over vaccineren, maar vooral om de bevolking te reduceren.
    De zgn onnodige eters moeten er uit, zieken, ouderen, mensen die niet in de pas willen lopen.

    Wist u dat er lange tijd geleden in de VS, een rechter moest oordelen of je kinderen mocht hebben, waarbij de zgn armen zelfs het recht niet hadden om kinderen te hebben.

    Al die zgn elites zijn gehersenspoeld, ze krijgen het als het ware met de paplepel binnen/mee.
    Dus zolang dat gespuis aan de macht blijft, zal er niets veranderen, thans niet voor ons.
    De opvolging is steeds verzekerd, ze hebben veel geld en dus ook veel macht en dat geven ze zomaar niet meer af.

    Wil men dat het beter word voor alles en iedereen, dan moet vooral dat geld systeem worden opgedoekt.
    Dan pas kan men als menselijk ras vooruit gaan.

    Uiteindelijk moeten we onze soort in stand houden, andere planeten bevolken.
    We hebben de wetenschappelijke kennis, de nodige no how, de grondstoffen..maar daar is nooit geen geld voor.

    Eendracht maakt macht moet het moto van ons burgers zijn, op die manier kunnen we de technieken van de zgn elites, zaai haat en tweedracht, doorbreken!!

    ‘waar een wil is, is een weg, doch vaak is de wil weg, vaak is de weg weg”

    0 likes
  • Philip schreef:

   Even een correctie:

   Er worden dagelijks in België een 20 k mensen getest en er worden dagelijks gemiddeld, een 500 mensen positief gevonden.
   Daarvan belanden er een 20-25 tal van in het ziekenhuis.

   “Gemiddeld worden 550 nieuwe besmettingen met het coronavirus geregistreerd in ons land. In totaal staat de teller op 71.221 sinds het begin van de uitbraak. Dit dagelijks bijgewerkt overzicht geeft u een handleiding bij de cijfers.”

   https://www.tijd.be/dossiers/coronavirus/corona-in-belgie-gemiddeld-490-besmettingen-per-dag/10217952.html

   0 likes
 • salvar schreef:

  er zijn een hele hoop nederlanders die verschrikkelijk bang zijn dat ze je zo meteen verraden door angst.
  totalitaire staat is ook al aanwezig in nederland.
  met een groot deel van de bevolking is niets meer mee te beginnen en zijn wel heel snel murv gemaakt.

  diegeen die het niet eens zijn met de regering en rivm en de rest van de maniakken moeten samen komen om een plan te beramen , demonstreren werkt bijna niet meer want het kan ze geen reet schelen.

  ik zie me niet met een muilkorf lopen.
  ik zie me niet 1,5 meter afstand bewaren.
  ik zie niet dat ze me vaccineren.

  wat ik wel zie is dat ik waarschijnlijk uit dit systeem stap en zie wel waar het schip strand want in het systeem blijven is geen optie en je leven is weg.

  kijk maar naar de landverraders tweede en eerste kamer de vuile stinkerd van de pvda , wilders, baudet en de rest van het gajes , ze roepen mondkapjes , mondkapjes, rutte kom AUB terug.

  nog steeds als ik s,morgens wakker wordt dan knijp ik nog steeds in mijn arm , hoe kan dat de wereld in een dag totaal veranderd is , droom ik of ben ik op een andere planeet terecht gekomen.

  0 likes
 • GVanKessel schreef:

  er is geen virus, dit is allemaal een hoax gepland door de linkse communisten, Alex Newman legt het duidelijk uit: https://www.youtube.com/watch?v=0MMiZlgt4gs

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  En niet alleen de Vlamingen.

  https://www.facebook.com/vrouw/posts/3508827459150630
  “Vind jij het een probleem om jouw contactgegevens achter te laten bij horecagelegenheden?”

  Als dit representatief is dan is Nederland ook klaar voor de totalitaire staat waar wij in wezen al midden in zitten.

  0 likes
 • Jan V schreef:

  Ik ben heel vaak in België geweest en ik moet zeggen dat ze altijd al saai en doods waren. Ze staan niet bekend om hun vrolijkheid/levendigheid/gezelligheid. Dat ze zich simpelweg willen neerleggen bij die nepvirus maatregelen is slechts een stapje verder en verbaast me dan ook helemaal niet.

  0 likes
 • Teun schreef:

  Heeft iemand enig idee hoe het leven in een niet EU- lidstaat eraan toe gaat. Denk bijvoorbeeld aan Zwitserland of Monaco. In Zwitserland heeft men naar eigen zeggen het laatste woord. Het volk wordt daar nog geraadpleegd (referendum). Binnenkort volgt daar een referendum over het beperken van immigranten uit de EU (Initiatief van de SVP). Laten de (rijke) Zwitsers zich ook muilkorven door de staat en worden zij straks ook (eventueel verplicht) gevaccineerd?

  In Monaco wonen kapitaalkrachtige mensen. Laten zij zich beperken in hun vrijheid?

  0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Nog een ‘leuke’ artikel gevonden in propagandakrant het AD.
  https://www.ad.nl/lezersbrieven/jongelui-hou-even-vol-en-je-kunt-over-een-jaartje-weer-helemaal-los~ad908aa8/
  “Jongelui, hou even vol en je kunt over een jaartje weer helemaal los”

  Deze beste man heeft dus al heel wat meegemaakt maar beseft kennelijk niet dat wij weer in het precies hetzelfde totalitaire regiem worden ingerommeld waarbij de buren elkaar moeten aangeven als bij je buur een feestje wordt gehouden. Wat is het verschil tussen dreiging van verraad door je buren om te worden afgevoerd voor tewerkstelling of door je buren te worden verraden omdat je een feestje houdt?

  Daarnaast schrijft hij: houd het nog een jaartje vol. Op grond waarvan? Totdat dat beruchte vaccin er is die lange termijn schade veroorzaakt?

  Het is een schande dat het AD het totalitaire coronaregiem op deze wijze wil propageren.

  Het is de reguliere media die het totalitaire (corona)regiem kan maken of breken. Niet de politici.

  0 likes
  • ProAsfalt schreef:

   Je hebt deze propaganda nog niet gehad of éénvandaag heeft een patiënt gevonden met corona die maandenlang na de infectie nog totaal niet is hersteld. Het verhaal zou wel zijn, heb het geluid maar uitgezet, dus mocht ik het mis hebben dan verneem ik het wel, dat wij met zijn allen aan de totalitaire coronaregiem moeten houden omdat wij anders met zijn allen ook zo eindigen.
   Ik vraag mij één ding af: gebeurt dat niet met de influenza? Of sterven wij daar gewoon direct aan?

   0 likes
 • John Doe schreef:

  Ik heb het opgegeven, mijn bijna afschuw en totale teleurstelling van de gemiddelde kudde mondkap paniek aardkloot bewoner is inmiddels zo groot.
  Het is echt triest hoe-VER ministers, premiers & presidenten kunnen gaan en zullen gaan, wacht maar tot over een paar maanden in Oktober, November – Herr Roette kan nu al niet wachten met ze befehlen.
  Zie persconferentie 6 Augustus, ik kijk het niet want ik kan die smerige bek niet meer zien.
  New World Order – World Economic Forum – Global Reset clown – *nooit meer normaal* Roette – een leugenaar van de hoogste orde.
  Zet youptoep maar aan en de kleine propaganda kanaaltjes zoals nu.nl staan weer luid te brullen – stijging Cohona alarm alarm !
  Er is ook niemand die eens roept – bewijs maar dat C0v-19 bestaat, maar dan ook niemand – bewijs maar dat PCR testen werken, nope niemand – bewijs maar dat anderhalve meter werkt tegen een spook *virus* dat 0,1 MICRON groot is en nooit en te nimmer op een deurknop kan *overleven*.
  En ook nog niet atletisch genoeg is om 1 meter te springen van A naar B, maar als we 1,5 meter aanhouden kan het zijn dat Ome c0r0na plat op ze muil valt en we veilig bezig zijn.
  Zelfs dokters gaan niet ver genoeg, mwah jah blah virus is goed te *genezen met Hydroxychloriqine* blah blah weer zo een papagaai.
  Over WELK virus hebben we het nou eigenlijk, waar is het, wie heeft het geisoleerd – goed op een HD scherm laten zien m.a.w aantonen – virologen weten waar ik het over heb.
  Testen zijn een wereldwijde FRAUDE – ze zijn niet bedoeld om *c0v19* te testen, doe wat onderzoek en je weet dat dit waar is – hoe meer testen hoe meer *ze* kunnen liegen over besmettingen.
  Waarom zien de muilkorf dragers buiten niet wat er hier aan de hand is.. waarom accepteren ze de nieuwe normaal die net zo erg is als een concentratie kamp, alleen is het nu een heel land dat gevangen zit.
  Niemand heeft meer de *griep* alles is c0v-19.. laat die 2e *golf* & lockdown maar komen ook, ik ben klaar met deze psychopatische en ja terroristische waanzin, veel sterkte iedereen.

  0 likes
 • jenne schreef:

  Gemakzucht, weg kijken, vreten zuipen en naaien, uitkering, eventueel de Islam aanhangen, dat is het onwetende volk, maar die beter weten, weten niet hoe dit tij te keren, dit kan maar op één wijze, keiharde revolutie, de tijd van discussie ligt ver achter ons !

  0 likes
  • Sjazon schreef:

   Revolutie lost niks op. Je krijgt dan nieuwe leiders die ook weer hun eigen agenda hebben.
   Franse revolutie, Russische revolutie, ze werken een korte tijd, daarna nemen gierigaards het weer over.
   Gierigaards komen om e.o.a reden altijd bovendrijven. Misschien omdat ze ‘beter’ weten hoe met geld om te gaan (verdeel en heers).

   0 likes
 • Denclaas schreef:

  Het zijn allerlei absurde maatregelen, ik ga zelf niet meer naar frituur of taverne vanwege de registratieplicht.
  Het is toch te gek dat men mensen kan verbieden om voldoende lucht in te ademen, dat de angsthazen dan maar een
  duur masker kopen, zodat ze zichzelf beschermen, en niet dat aan anderen opleggen.
  Met misleiding, alleen goedgekeurde lezersberichten, en angstzaaiende artikelen over inmiddels overleden zgn corona patienten
  werkt de media samen met de dictatuur.

  Ook Jurgen verzet zich alleen maar via het toetsenbord, en de meesten , omdat de boetes zeer hoog zijn, maar ook
  omdat er geen contacten zijn voor eventueel verzet, en omdat velen wat vermogen hebben en eventueel een relatie, en dat
  weerhoudt velen om spontaan in actie te komen tegen de onderdrukking.
  Ook het christelijk geloof weerhoudt mij om in actie te komen.
  Het is dus absoluut niet zo dat iedereen die overheids maatregelen maar goed vindt, kijk maar eens wat ze gedaan hebben, o.a de rusthuis
  bewoners die geisoleerd werden, en vervolgens zgn overleden aan corona (of aan een injectie ?)

  De Chirurg Jeff Hoeyberghs en andere belgen waren naar de rechter gegaan. Op bitchute.com staat nog 1 video van Jeff Hoeyberghs.
  Iemand die geen baan heeft, geen eigen huis heeft, en geen relatie heeft, zo iemand heeft weinig te verliezen en kan in actie komen.
  Er is nog iemand naar de rechter gegaan, in Sint-Truiden eist iemand 50.000 euro per dag van de gemeente , zolang de
  mondmasker verplicht is. (HLN vandaag)

  Het kan zijn dat de verdrukking (mondkapjes, regels, boetes, aanvallen met electronische wapens, controle, cameras , gestapo enz.) toeneemt totdat het kantel niveau
  komt, dan maakt het niet meer uit wat de boetes of straffen zijn, dan vecht men voor zijn bestaan.
  Alles verloopt onder controle, er zijn veel satellieten, en zgn ufos , een camera ziet wat wij met het blote oog niet kunnen zien,
  richt de dashcam maar eens omhoog, de kans is groot dat u dergelijke onzichtbare objecten filmt.
  Er is samenwerking met de gevallen engelen, de demonen en boze geesten, de techniek is veel verder dan men zich kan voorstellen.
  Toch zullen de satanisten met vuur verdelgd worden, met het vuur van God , zie begin psalm 97.

  0 likes
 • Sjazon schreef:

  Als mensen zouden weten dat als ik in opstand kom dan word ik gesteund door mijn familie, vrienden, kennissen, gemeenschap, dan zouden veel mensen in opstand komen.
  Maar mensen kunnen niet eens rekenen op hun familie. Geen wonder dat iedereen de kat uit de boom kijkt en niets doet.

  0 likes
 • Marc schreef:

  Het echte probleem wordt duidelijk in de reacties. Als zelfs Nederlanders en Belgen elkaar ‘aanvallen’ omdat ze een verschillende mening hebben dan hebben de machthebbers bereikt wat ze willen. Verdeel en heers…

  0 likes
 • x

  Check Also

  defensie

  Oh jee: Defensie betrokken bij bestrijding van ‘desinformatie’ over corona

  In de Militaire Spectator, het tijdschrift voor ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  >