Mens en Dier

Gideon van Meijeren deelt indrukwekkend filmpje: ‘Dit gaat door merg en been’

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Vandaag moet Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren voor de rechter verschijnen omdat hij zou hebben opgeroepen tot geweld tegen de overheid.

“In werkelijkheid heb ik juist opgeroepen tot vreedzaam verzet,” benadrukt hij. “Dat zal ik ook blijven doen, ongeacht de uitspraak. Want als onrecht recht wordt, is verzet een plicht!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Van Meijeren heeft op sociale media een filmpje geplaatst waarin de coronaperiode de revue passeert. Hugo de Jonge die zei dat vaccinatie dé weg is die ons uiteindelijk uit deze crisis moet leiden. Ab Osterhaus die zei dat ongevaccineerden bij elkaar op een eiland moeten worden gezet.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Nooit vergeten

Mensen die tegen het beleid protesteerden, werden ‘wappies’ genoemd en weggeknuppeld. Zelfs de VN-rapporteur sprak zich erover uit. Hij vond het politiegeweld bij de coronaprotesten ‘walgelijk en barbaars’, en moest het veld ruimen.

Politieke partijen die kritiek uitten op het beleid, werden aangevallen door het kabinet. Minister De Jonge noemde het ‘viruswappiegeluid’ van FVD een ‘gevaar’.

Het filmpje maakt veel los. “Nooit vergeten. Ik geloof dat de verantwoordelijken voor al dat leed, de opsluiting, uitsluiting, politiegeweld en demonisering ooit gestraft zullen worden,” zegt FVD-fractiemedewerker Annelies Strikkers.

Sommige dingen veranderen nooit

Neuroloog Jan Bonte, die zelf in coronatijd politie aan de deur kreeg en werd meegenomen, merkt op: “De immer beschikbare bloedhonden van de staat, zonder geweten en zonder moreel bewustzijn, door de staat gefaciliteerde en aangestuurde beulen, betaald met belastinggeld van de mensen die ze hier met het grootste plezier grondig in elkaar rammen. Sommige dingen veranderen nooit.”

“Hiermee hebben het Openbaar Ministerie en de politie mijn vertrouwen en respect definitief verloren. Wat deze instellingen ook zijn, het zijn zeker niet vrienden,” voegt hij toe.

Huisarts Frank Peeters reageert: “De oorlog tegen het coronavirus in beeld gebracht.”

Dat filmpje gaat door merg en been

“Het is zo erg onwerkelijk dat dit gebeurd is in ons land. Als ik er zelf niet bij was geweest had ik het niet geloofd. Je eigen regering en politie die zich tegen je keren. Verbijsterend,” schrijft huisarts Els van Veen, die ook politie aan de deur kreeg.

Fractievertegenwoordiger van FVD in Groningen Kim Winkelaar stelt: “Dat filmpje gaat door merg en been.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 316 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

197 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
25 dagen geleden

Hartstikke goed van Gideon om dit filmpje, dat een duidelijk tijdsbeeld geeft van de periode vanaf maart 2020, op social media te plaatsen.

Wél hoop ik van ganser harte, dat er veel mensen, die tot nu toe volledig meededen met het narratief, hier gevoelig voor zijn. Ik heb er, eerlijk gezegd, een hard hoofd in.

Wat ik al meerdere keren hier op ninefornews heb aangekaart, is, dat het grootste deel van de Nederlandse bevolking, die in 2020 met volle overtuiging de ongelooflijke leugens van de toenmalige regering 100% geloofde EN vervolgens niet konden wachten tot de “bevrijdende” experimentele gentechinjectie konden gaan halen, NU nog steeds in de voorgeschreven werkelijkheid gelooft.

En daar zijn ook verschillende redenen voor: Allereerst natuurlijk het geloof in onze overheid. Ze kunnen zich absoluut niet voorstellen, dat een overheid onbetrouwbaar zou zijn.
En dan als tweede punt: Ik ben er nog steeds van overtuigd, dat er in die prikken iets zit, wat je mentaal verandert. En dat staat dan los van de schade aan je lichaam.

Ik ben heel benieuwd HOE dit POLITIEKE proces (want dat is het natuurlijk) voor Gideon gaat aflopen.

Ik ben niet echt optimistisch hierover, omdat de rechterlijke macht volledig geïnfiltreerd is met D66 individuen, die staan te trappelen om het vrije woord definitief te smoren.

Gideon is een vertegenwoordiger van de ENIGE partij in Nederland, Forum voor Democratie, die staat voor VREDE en natuurlijk de WAARHEID.

En WAT sneuvelt er het eerste in een land, waar de democratie is afgeschaft en plaats heeft gemaakt voor een dictatuur? Juist. De WAARHEID.

Wil
Wil
25 dagen geleden

Sterkte Gidion, de waarheid zal winnen.

Locke
Locke
25 dagen geleden

“Hiermee hebben het Openbaar Ministerie en de politie mijn vertrouwen en respect definitief verloren. Wat deze instellingen ook zijn, het zijn zeker niet vrienden,” voegt hij toe.

Als men zijn verstand gebruikt vind men de jaren neergang omvorming en negativiteit van het land simpel terug bij die organisaties in de klederdracht.

Ria
Ria
25 dagen geleden

Echt verschrikkelijk het staat en zal altijd op mijn netvlies blijven staan. Net als dat ik Gideon van Meijeren, hoor zeggen “vooral vreedzaam en met saamhorigheid de demonstratie te laten verlopen”. De overheid, OM, en de politie moeten eerst eens naar hunzelf kijken, oftewel: GIJ DIE ZONDER ZONDE IS WERPE DE EERSTE STEEN!! FVD die alleen voor totale vrede is en de waarheid verkondigen, krijgen het ene proces na het andere aan hun broek, Thierry, die al 3x is belaagd met bierfles, paraplu en stokken, waarvan de schuldigen allemaal NIET VERVOLGD WORDEN, is voor mij en heel veel mensen een teken, dat alles wat tot de overheid behoord, tot op het bot corrupt is!!

Back to top button
197
0
We lezen graag je reactie!x