Great ResetMens en Dier

Europarlementariër over plannen van Klaus Schwab: ‘Dit is een schande en moet stoppen’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

In februari werd bekend dat de Europese Commissie het vrij reizen in de Europese Unie tijdens de pandemie met een digitaal groen certificaat, het coronapaspoort, wil verlengen tot 1 juli 2023. Met zo’n certificaat kan de eigenaar bewijzen dat hij volledig gevaccineerd of hersteld is of een negatieve PCR-test heeft.

Tijdens het debat sprak de Bulgaarse Europarlementariër Angel Dzhambazki zich zeer kritisch uit over de pas. Het certificaat is niet effectief en werkt niet omdat zowel gevaccineerde als ongevaccineerde mensen ziek worden. Het is discriminerend en vernietigt het midden- en kleinbedrijf. Het werkt ongelijkheid in de hand en perkt vrijheden in, zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Dit wordt niet gezegd door een samenzweerder, maar door Klaus Schwab, de voorzitter van het World Economic Forum, die in zijn boek ‘Covid-19 The Great Reset’ stelt dat nationale overheden, natiestaten en de middenklasse zullen worden vernietigd, aldus Dzhambazki.

Het certificaat vernietigt bedrijven en de middenklasse, benadrukte het Europarlementslid, dat opriep om tegen verlenging te stemmen.

Trudeau

Hij haalde ook uit naar de Canadese premier Trudeau. “Zijn gedrag is nog gênanter, aangezien hij demonstranten die vechten voor hun vrijheid een ‘onbeduidende minderheid’ noemt. Sinds wanneer zijn minderheden onbeduidend?”

Dit is een schande en moet stoppen, zei Dzhambazki.

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
70 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
sommers
sommers
10 maanden geleden

criminelen zijn het schande je zou gaan immigreren .
wij zijn de werkmieren zo zien ze ons

Jaco
Jaco
10 maanden geleden

Loopt goed die agenda. Alles moet toch stuk!? Nou dan!

Hugo
Hugo
10 maanden geleden

Snel uit die corrupte EU. NEXiT NU.

Fr4nk
Fr4nk
10 maanden geleden

Het beleid begint steeds meer scheuren te vertonen. Hoop dat het verder door zal zetten en dat heel de beerput opengaat.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

70
0
We lezen graag je reactie!x