Homepagina » UFO » Mysterieuze kubus gespot bij de zon: NASA beschuldigd van cover-up
Mysterieuze kubus gespot bij de zon: NASA beschuldigd van cover-up

Mysterieuze kubus gespot bij de zon: NASA beschuldigd van cover-up

Op woensdag is een opvallende kubus bij de zon gespot. Het object, dat is vastgelegd door twee verschillende camera’s, lijkt een stuk groter te zijn dan de aarde, schrijft de Britse Daily Star.

Het object is vastgelegd met de camera’s EIT 195 en EIT 171 aan boord van het zonneobservatorium SOHO van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

UFO-jagers stuitten op de mysterieuze kubus en plaatsten de beelden op het internet, waarna complottheoretici suggereerden dat het een ongeïdentificeerd vliegend object is dat rond de zon draait.

Verbergen

Het is volgens de krant niet de eerste keer dat zo’n vierkant bij de zon tot controverse heeft geleid. Op 28 juni 2011 werd ook al een kubus ontdekt op foto’s die met ruimtesonde SOHO van de zon waren gemaakt.

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily zijn de foto’s bewijs dat de kubus niet is veroorzaakt door pixellatie. “Dit is bewijs dat de kubus echt bestaat en dat het een groot blokvormig object is dat groter is dan de aarde,” zei hij. “De kubus bevindt zich op beide foto’s op dezelfde plaats.”

Velen claimen nu dat de NASA de zwarte vierkanten gebruikt om UFO’s te verbergen voor het gewone publiek. Op foto’s die op de website van SOHO zijn te downloaden is echter geen spoor van de kubus meer te bekennen. Sceptici beschuldigen de UFO-jagers van bangmakerij.

ISS

Afgelopen maand werd de NASA nog gedwongen te reageren op een vreemd object dat werd gespot bij het ISS. Op beelden was te zien hoe een witte lichtbol langzaam afdaalde naar de aardatmosfeer, waarna de livestream plotseling werd stopgezet.

Woordvoerder van de NASA Tabatha Thompson ontkende dat het ruimteagentschap met opzet de livestream stopzet als er ongeïdentificeerde objecten in beeld komen.

[Daily Star]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

47 reacties

 1. Gewoon een CCD fout van de camera! Zit in de camera en was gewoon een tikje van slag af.

  10 likes
 2. We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

  25 likes
 3. Alles wat buitenaards is houden de autoriteiten en de NASA in de doofpot.

  16 likes
 4. Ze willen (NASA) alles voor ons verborgen houden dus……geven ze zo af en toe iets mysterieus ! Dan kan het klootjesvolk weer even nadenken !! Denk na er is zoveel meer als wij weten en op een gegeven moment komt het naar buiten ondanks NASA( Never A straight Answer ) Dan zijn we helemaal overbluft dus…..ga er maar aan wennen dat we heel veel verrassingen krijgen ! Er is zoveel en het wordt allemaal verborgen gehouden voor het klootjesvolk helaas ! Het klootjesvolk zijn wij die op deze en andere sites zitten dus…. jongens en meisjes zet je schrap ! er komt zoveel op je af binnenkort maar dat kunnen we wel aan ! Wat het is goed alles wat uit Amerika komt ook NASA is slecht dus ……blijf hopen !!!

  11 likes
 5. “Sceptici beschuldigen de UFO-jagers van bangmakerij”. Die ‘sceptici’ bestaan uit niets meer dan een clubje ordinaire overheids-trollen. Hoe harder ze jammeren, hoe meer er blijkbaar door NASA te verbergen is.

  11 likes
 6. Al jaren geleden heb ik hier melding gemaakt van deze kubus ufo.
  Er zijn ook ronde ruimteschepen van dezelfde afmetingen.

  Er momenteel een enorme vloot ruimteschepen in ons zonnestelsel aanwezig.
  Maar,…….wacht even!
  Dat kan helemaal niet!
  Er bestaan geen ET’s, geen ruimteschepen, en iedereen die er ooit over begonnen is, is knettergek!
  Ook de admiraals, generaals, professoren, en allerlei andere clowns met medailles en eretitels. Je weet wel, van die titels en medailles die iemand krijgt wanneer die labiel, laf, dom en imbeciel is.
  Als je in ufo’s gelooft, ben je net zo dom als iemand die gelooft dat de bodemverzakking iets te maken heeft met de gaswinning. Toch?
  En al die foto’s en films, die zijn allemaal nep, en lens flares en bij elkaar gefantaseerd en dat allemaal om mensen lekker in iets doms te laten geloven.
  En al die verhalen van wanhopige mensen die beweren volgepropt te worden met implantaten en met allerlei prietpraat van vrouwen die beweren verkracht te worden door et’s, die liegen allemaal. Omdat ze het zo geweldig leuk vinden om door iedereen uigebreid voor joker gezet te worden.
  Niet omdat het waar zou kunnen zijn, ben je gek.

  14 likes
  • Zo lang ik het niet met mijn eigen ogen zie, geloof ik niks meer tegenwoordig. Alles zit vol met desinformatie en je bent erg knap als je feiten van fictie kunt onderscheiden. Dat geldt voor dit artikel en bovenstaande reactie.

   2 likes
 7. Wat jammer dat de NASA het enige astronomisch instituut ter wereld is.

  0 likes
 8. Bij dit soort berichten is het wel opvallend stil van de kant van degenen die zeggen dat ruimtevaart niet mogelijk is en dat we onder een glazen koepel leven, omgeven door water.

  7 likes
  • Ach, af en toe komt men weer eens voorbij trollen met misinformatie.

   Heb nu zoveel methode’s en feiten verzameld, dat fisheye lenzen, het niet kunnen zien van een curvature en fata morgana’s en mirage’s niks meer uitmaken. Zelfs al die zogenaamde nepfoto’s van de NASA maken niks meer uit. En dan kom ik toch weer uit op wat ik eerder zei, platlanders willen niet tot aan de horizon gaan. Ze willen er ruim voor blijven, omdat anders hun gelovige wereldbeeld in elkaar stort…

   Overigens is het wel interessant om te weten dat inderdaad, men aanneemt dat de aarde rond is, omdat het hun geleerd is op school en via de satellietfoto’s te zien is. Hoe zijzelf kunnen constateren dat de aarde rond is, kunnen ze niet en dat leg ik ze dan uit. Je hebt er wel voorstellingsvermogen, dus 3D denken voor nodig, en dat hebben die platlanders nu eenmaal niet, want die denken 2D!

   3 likes
   • “Je hebt er wel voorstellingsvermogen, dus 3D denken voor nodig, en dat hebben die platlanders nu eenmaal niet, want die denken 2D!”

    Proest, jij bedoelt waarschijnlijk “3D-TV denken”! Maar als jij mij een bolvormige magneet laat zien die een laag water vasthoudt, terwijl die met 1000 KM in de rondte draait, en ook nog hangt in een vacuum gezogen aquarium, ben ik overtuigd hoor!
    Oh, en die bolvormige magneet mag je gewoon in de winkel kopen, want die komen in de natuur niet voor!
    Ik maak mij trouwens geen enkele illusie dat ik je kan overtuigen van mijn gelijk, aangezien jij nog steeds denkt dat een vliegtuig, grotendeels gemaakt van aluminium en kunststof, ongeschonden aan de andere kant van een stalen constructie met betonnen kern, te voorschijn kan komen. Want tja, er zaten wel ramen in de Twin Towers en je hebt het met je eigen ogen gezien op je (3D?) TV.

    0 likes
  • Ik merk zowiezo dat bepaalde berichten betreffende platlanders en trollen niet door de censuur heen komen, en dat er door bepaalde personen veelvuldig gebruik gemaakt wordt, van het wisselen van nickname.

   0 likes
 9. Kubus planeet is niet erg logisch , gerotzooid met foto’s en beeldmateriaal dat is duidelijk .

  9 likes
 10. Waarom is het nu een kubus? Ik vind het zo 3 D denken.
  Het zou toch ook een piramide kunnen zijn.

  8 likes
 11. De kubus zou een grote tank kunnen zijn om zonmaterie in te laden voor een of andere beschaving die behoefte heeft aan energie.

  5 likes
  • Apolllonia, zou zo maar kunnen ja.. wie weet het ??
   Per vierkante meter is een aards begrip.. dit is een complete kubus, groter als de aarde ( zegt men..) het zal allemaal wel maar alles wat ik zelf niet ZIE of ervaar neem ik niet zo maar aan voor gesneden koek.. ook al is ie nog zo vierkant als een stuk gevulde specu-laas..

   Nasa .. Nooit Alles Somaar Aannemen .. !

   1 likes
 12. Hopenlijk het Nieuwe Jerusalem waarover de Bijbel spreekt en een kubus is van 2304 kilometer

  1 likes
 13. Elkekeerdateindedatmaarnietkomt

  Rubik’s?

  5 likes
 14. Echt stupide. was geen kubus. Was een plakkertje van NASA om te verbergen wat erachter zat !!!

  4 likes
 15. Kubusdenken .

  4 likes
 16. De zon is een stargate.
  Onze schepper(scheppers)wachten tot wij volwassen of wakker worden.
  Beschavingen van vroeger wisten dit en proberen ons inzien te geven door middel van de grote stenen monumenten op aarde die veel ouder zijn dan wij denken.
  De wereld zsl straks weer een nieuwe start maken.
  Van ons word verwacht dat we dit gaan begrijpen en de aarde gaan verlaten.

  3 likes
 17. Zou NIBURU een kubus kunnen zijn ???
  Herlo-cubus… woordspeling natuurlijk.

  2 likes
 18. Ben ik nu de enige die ziet dat de zon blauw is? Dat is pas verdacht.

  2 likes
 19. Bewijs nummer 122.

  0 likes
 20. een vaartuig in de ruimte ondervind geen weerstand van lucht dus waarom kan een kubus geen vaartuig zijn? Dus de “BORG”zijn gearriveerd?

  0 likes
 21. Als je op een warme zomernacht ( of koude winternacht, maar dat is minder prettig) op een grote verlaten vlakte naar een wolkenloze hemel kijkt, en je ziet daar ontelbare sterren, die bijna allemaal zonnen zijn met een eigen zonnestelsel, en dus ook planeten, waarom zouden wij dan in godsnaam de enige planeet zijn met (intelligente) bewoners

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...