UFO

Mysterieuze kubus gespot bij de zon: NASA beschuldigd van cover-up

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op woensdag is een opvallende kubus bij de zon gespot. Het object, dat is vastgelegd door twee verschillende camera’s, lijkt een stuk groter te zijn dan de aarde, schrijft de Britse Daily Star.

Het object is vastgelegd met de camera’s EIT 195 en EIT 171 aan boord van het zonneobservatorium SOHO van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

UFO-jagers stuitten op de mysterieuze kubus en plaatsten de beelden op het internet, waarna complottheoretici suggereerden dat het een ongeïdentificeerd vliegend object is dat rond de zon draait.

Verbergen

Het is volgens de krant niet de eerste keer dat zo’n vierkant bij de zon tot controverse heeft geleid. Op 28 juni 2011 werd ook al een kubus ontdekt op foto’s die met ruimtesonde SOHO van de zon waren gemaakt.

Volgens Scott C. Waring van UFO Sightings Daily zijn de foto’s bewijs dat de kubus niet is veroorzaakt door pixellatie. “Dit is bewijs dat de kubus echt bestaat en dat het een groot blokvormig object is dat groter is dan de aarde,” zei hij. “De kubus bevindt zich op beide foto’s op dezelfde plaats.”

Velen claimen nu dat de NASA de zwarte vierkanten gebruikt om UFO’s te verbergen voor het gewone publiek. Op foto’s die op de website van SOHO zijn te downloaden is echter geen spoor van de kubus meer te bekennen. Sceptici beschuldigen de UFO-jagers van bangmakerij.

ISS

Afgelopen maand werd de NASA nog gedwongen te reageren op een vreemd object dat werd gespot bij het ISS. Op beelden was te zien hoe een witte lichtbol langzaam afdaalde naar de aardatmosfeer, waarna de livestream plotseling werd stopgezet.

Woordvoerder van de NASA Tabatha Thompson ontkende dat het ruimteagentschap met opzet de livestream stopzet als er ongeïdentificeerde objecten in beeld komen.

[Daily Star]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hw2h
Hw2h
5 jaren geleden

Kubus planeet is niet erg logisch , gerotzooid met foto’s en beeldmateriaal dat is duidelijk .

rocinante
rocinante
5 jaren geleden

We are the Borg. Your biological and technological distinctiveness will be added to our own. Resistance is futile.

afwassen
afwassen
5 jaren geleden

Waarom is het nu een kubus? Ik vind het zo 3 D denken.
Het zou toch ook een piramide kunnen zijn.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Alles wat buitenaards is houden de autoriteiten en de NASA in de doofpot.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

47
0
We lezen graag je reactie!x