Binnenland

Gideon van Meijeren legt uit wat het ‘krankzinnige’ stikstofbeleid te maken heeft met Tristate City en omvolking

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Maar liefst 25 miljard euro heeft het kabinet ervoor uitgetrokken om de komende jaren onze agrarische sector af te breken. 25 miljard euro! Dat bedrag is zo groot dat het de bevatting van de meeste mensen totaal te boven gaat, zei FVD-Kamerlid Gideon van Meijeren in de Tweede Kamer.

En de belastingbetaler moet het ophoesten. Het komt neer op ruim 3500 euro per belastingbetaler. Wat zouden we dat geld goed kunnen besteden om de armoede te bestrijden, de koopkracht van Nederlanders te verbeteren, de tekorten in het onderwijs op te lossen of de verloedering van de zorg tegen te gaan, vervolgde Van Meijeren.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Je kunt je afvragen wat onze bestuurders bezielt. Is het een kwestie van pure incompetentie, kwaadaardigheid of een combinatie van beide? Feit is in elk geval dat de natuur niet gebaat is bij het rampzalige onteigeningsbeleid van het kabinet,” zei het Kamerlid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Smoesje voor een ander doel

“Iedereen die zonder perverse belangen naar het Nederlandse stikstofbeleid kijkt, komt tot de conclusie dat het totaal krankzinnig is. Maar iedereen die daarop wijst, wordt gemakzuchtig weggezet als een stikstofontkenner om maar niet het inhoudelijke debat aan te hoeven gaan. Er valt gewoon niet op een normale manier met het kabinet over de plannen te praten,” merkte hij op.

Waarom wil het kabinet dan koste wat het kost onze agrarische sector halveren? “In de woorden van de gepromoveerd bioloog en voormalig PvdA-politicus Ronald Plasterk is er sprake van stikstofbeleid als smoesje voor een ander doel. Oftewel: het kabinet liegt over dat het beleid noodzakelijk is voor de natuur en dat de rechter ons hiertoe dwingt, en streeft in werkelijkheid andere doelen na,” zei Van Meijeren.

World Economic Forum

“Dit beeld wordt versterkt door veel andere concrete plannen van het kabinet of plannen die door het kabinet worden omarmd, die onmogelijk zouden kunnen worden uitgevoerd met behoud van onze agrarische sector. Denk aan het omvolkingsbeleid en het bijbehorende plan om tot 2030 bijna 1 miljoen woningen te bouwen, hoofdzakelijk voor immigranten die nu nog niet eens in Nederland zijn. Dat is volledig in lijn met doel 10 van de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en met het World Economic Forum, waar ook het Nederlandse kabinet zijn steun voor heeft uitgesproken,” sprak het Kamerlid.

“Denk aan het plan om tot 2030 nog 5000 megawindturbines te plaatsen en vele honderdduizenden vierkante meters grond met zonnepaneelvelden vol te leggen, waar op dit moment simpelweg geen ruimte voor is. Het is volledig in lijn met SDG 7. Denk ook aan het plan om Nederland om te vormen tot ‘één grote groene wereldstad met 30 miljoen inwoners’, oftewel het plan voor Tristate City, dat door het kabinet wordt toegejuicht en volledig in lijn is met SDG 11. Denk aan het plan van het kabinet om het eten van vlees steeds verder uit te bannen. Dat is volledig in lijn met SDG 2.”

Ronduit antidemocratisch

“Het zijn allemaal plannen van het kabinet waar onze agrarische sector aan in de weg staat,” zei Van Meijeren. “Het kabinet maakt handig misbruik van het feit dat vrijwel heel Nederland […] enorm veel waarde hecht aan onze natuur en onze natuur maar wat graag beschermt. Maar dat er impopulaire maatregelen worden doorgedrukt onder het mom van natuurbescherming, als smoesje voor andere doelen, is ronduit antidemocratisch.”

“Als het kabinet ons prachtige land, onze geweldige agrarische sector en ons mooie vlakke landschap wil opofferen voor immigranten, megawindturbines en andere globalistische gekkigheid, dan is dat een politieke keuze,” besloot Van Meijeren.

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

KOTS VAN DIT ELLENDIGE KLOTELAND.

Brando
Brando
1 jaar geleden

Helemaal gelijk
Maar wordt weggelachen en weg gezet als wappy fascist noem maar op

Henk R.
Henk R.
1 jaar geleden

als malafide individuen sabotage plegen, heet dat terrorisme. Maar als de regering sabotage pleegt, heet dat “beleid”.

Kevin
Kevin
1 jaar geleden

Jup maar de meesten blijven op de zetel zitten en netjes gehoorzamen wat hen word opgedragen.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x