Buitenland

Russische veiligheidschef: we zijn niet in oorlog met Oekraïne, DIT is onze werkelijke vijand

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De secretaris van de Russische veiligheidsraad, Nikolaj Patroesjev, heeft een aantal zeer opmerkelijke uitspraken gedaan. Rusland is in essentie niet in oorlog met Oekraïne, maar het Russische leger staat in Oekraïne tegenover de hele NAVO, zegt hij.

Er is geen sprake van een clash tussen Moskou en Kiev, het betreft een militaire confrontatie tussen de NAVO, met de Verenigde Staten en Groot-Brittannië voorop, en Rusland. NAVO-instructeurs sturen Oekraïense soldaten een wisse dood in, zei Patroesjev in een interview met de krant aif.ru.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Bevrijden van bezette gebieden

De veiligheidschef zei verder dat het Russische leger zich vooral richt op het ‘bevrijden van bezette gebieden’ en ‘een einde moet maken aan de bloedige westerse experimenten met als doel de vernietiging van het volk van Oekraïne’.

“We zijn niet in oorlog met Oekraïne omdat we gewone Oekraïners niet kunnen haten,” benadrukte hij. “Hoe eerder de Oekraïners beseffen dat het Westen hen gebruikt om oorlog te voeren tegen Rusland, hoe meer levens er gespaard zullen blijven.”

Illusie

“Velen zijn al tot dat besef gekomen, maar durven dat niet openlijk te zeggen uit angst voor represailles. De Amerikanen, Britten en andere Europeanen scheppen vaak de illusie dat ze de beschaving beschermen tegen barbaren,” zei hij.

Ondertussen beginnen NAVO-landen waaronder Frankrijk tanks en pantserinfanterievoertuigen naar het Oekraïense slagveld te sturen. De VS sturen Bradley Fighting Vehicles en ook Groot-Brittannië overweegt tanks te sturen.

[Zero Hedge]

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Nog meer wapentuig heeft geen oorlog ooit beëindigd.

Elvi
Elvi
1 jaar geleden

De zoveelste proxy oorlog van de VS. Onder de vlag van de VN de zoveelste oorlog om macht en grondstoffen. Zelfs onder de Republikeinen is er aanhang voor deze machtsagenda.

Alleen onder Trump is geen enkele oorlog gestart. Raad eens waarom die man weg moest en moet, waarom Baudet weg moet.

Ik maak me erg bezorgd over de mogelijke fraude bij de aankomende verkiezingen.

Boink
Boink
1 jaar geleden

Ze moeten zich één ding goed realiseren…..Rusland gaat de oorlog niet verliezen…….Europese belastingbetaler gaat betalen voor het Amerikaanse oorlogstuig. Blackrock heeft de financiële touwtjes stevig in handen

Marc
Marc
1 jaar geleden

Wijze man, ruim het hele Navo en USA zooitje maar op, Rusland, in ww2 met 20 miljoen doden, opnieuw in strijd met de Ukrinazis en het nazistische westen incl VS, go Russia, go!!!

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x