Homepagina » Buitenland » Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?
trump
Foto: CC0

Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?

In de Verenigde Staten komt het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt is om stemmen te verwerken, meer en meer onder vuur te liggen, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick. Volgens een analyse zijn 2,7 miljoen Trump-stemmen verwijderd en zijn honderdduizenden Trump-stemmen toegewezen aan Biden. Trumps advocaten hebben de dag na de verkiezingen in meerdere staten rechtszaken aangespannen.

Volgens mediaberichten kwam de ‘stemmendiefstal’ aan het licht tijdens een analyse van de ruwe data. President Trump twitterde over deze analyse: “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.”

Manipulatie?

De software van Dominion is vooral gebruikt in de kantelstaten, waaronder Michigan, Georgia, Pennsylvania, Arizona, Minnesota en Wisconsin. Deze software zou beschikken over ‘achterdeuren’ die het mogelijk maken om op afstand toegang te krijgen en de verkiezingsresultaten te beïnvloeden.

Er blijken kwetsbaarheden in de software te zitten, bevestigde openbaar aanklager van Texas Ken Paxton. Na meerdere testruns besloot men daar om niet met Dominion in zee te gaan. “We ontdekten dat deze systemen fraudegevoelig zijn.”

Verkiezingsmoeras

Er zijn op verkiezingsavond veel onregelmatigheden geconstateerd. De Amerikaanse staat Georgia gaat de stemmen met de hand hertellen. In Pennsylvania analyseert een leger aanklagers een 107 pagina’s tellende aanklacht. Eén miljoen stemmen zouden ongeldig verklaard kunnen worden. Trumps advocaat Rudy Giuliani zei dat 100.000 stemmen naar een verkiezingscentrum in Michigan zijn gebracht om Trump in te halen. Een ooggetuige – één van de honderden – bevestigde dit onder ede.

Ook werd ontdekt dat er in 353 Amerikaanse county’s 1,8 miljoen geregistreerde kiezers meer zijn dan kiesgerechtigden. Daarnaast brachten talloze overleden mensen hun stem uit.

[Wochenblik]
4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ramona
Ramona
5 maanden geleden

Ik hoop zo dat Trump blijft en dat die pedo van een biden opzout.

Marcel
Marcel
Reactie op  Ramona
5 maanden geleden

Hier een kijk en luister tip voor je. https://youtu.be/Vwq9BdP-snM

Anderhalf uur genieten wat er aan komt.

Reint
Reint
Reactie op  Ramona
5 maanden geleden

Je bent niet de enige die dat vurig hoopt Ramona….

Zina
Zina
Reactie op  Ramona
5 maanden geleden

Al die pedofielen komen zeker in Amerika ver, kijk maar naar die Epstein etcetc Biden, Clinton die viespeuken kotst je toch van🤮🤮🤮🤮

Dirk
Dirk
Reactie op  Zina
5 maanden geleden

Oké, je kunt een Trump-fan zijn, maar ontkennen dat hij een viespeuk is lijkt me toch écht wel vergezocht!

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Ramona
5 maanden geleden

@Ramona: Waarom eigenlijk? Wat heeft die Trump wat jou zo aantrekt?

walgelijk
walgelijk
Reactie op  Ramona
5 maanden geleden

sorry, maar Biden is een marionet
(een afgetakelde, niet serieus te noemen met giftige geest)
Wat daar achter zit zijn de boos doeners.
we kennen ze toch, Bil gates, etc.

Just me
Just me
5 maanden geleden

En in de Telegraaf doen ze alsof het allemaal onzin is en wordt Trump als een drammerig kind neergezet die zijn zin niet krijgt.

Reint
Reint
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

De Telegraaf heulde in de Tweede Wereldoorlog met de Duitsers. Nu met de Democraten.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Ach de Telegraaf is jaren geleden al door het mediahuis gecorrumpeerd. Zogenaamd om het rechter geluid te laten horen, maar op essentiële punten toch het nieuws van het establishment te propageren. De enige ‘waarheid’ die je in kranten eventueel nog kan vinden bevind zich in de advertentie rubriek.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  MdeFilosoof
5 maanden geleden

Alle websites waar je de cookie-instellingen kunt kiezen zoals bij de Telegraaf zijn even slecht en latent corrupt. Geenstijl hoort daar ook al bij.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Dat is-ie toch ook? Als het mijn zoon was, zou hij om dat gedram een pak voor zijn broek krijgen.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Trump reageerde vaak als een klein kind op twitter over allerlei onderwerpen waarvan sommige uitspraken er niet eens toe deden. Vandaar de reacties hier en der en dat is zijn probleem. Misschien moet hij maar eens in de leer om beter te beseffen wat hij zegt of schrijft. Als hij dat gaat beseffen zou het wel eens beter positief kunnen doorwerken. Ook op de mensen die in de problemen kwamen aangaande het Corona virus. De beste man schijnt zelf ook geïnfecteerd te zijn geweest met dit virus. Althans dat beweerd hij maar klopt dat wel? Hij was drie dagen weg omdat hij het virus schijnt opgelopen te hebben naar eigen zeggen, en daarna verscheen hij alweer springlevend alsof er niks aan de hand was. Terwijl ik toch hele andere symptomen zie om mij heen van mensen die dit virus hebben opgelopen. Klopt het dan wel? Klopt het inderdaad dat Trump ook besmet is geweest of doet hij meer alsof? Hij spoort ook zijn achterban aan om geen mondkapje meer te dragen. Duizenden mensen kwamen zonder mondkapje op naar zijn bijeenkomst. Hoeveel daarvan inmiddels toch besmet zijn geraakt, doet er niet aan toe. Trump zou ook de laatste zijn omdat te onderzoeken natuurlijk. Wat dat betreft vind ik hem een gevaarlijke gek. Want ik heb al genoeg mensen om me heen gezien die aan dit virus kapot gingen. Dus Trump, weg ermee. En gelukkig hebben we dan nog zoiets als de medische wetenschap die dit beter kan handelen, en hier ook voor is gaan staan. Zo zie je maar weer. Ook is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel;-)

Just me
Just me
Reactie op  Gezinusk
5 maanden geleden

Ik doe niet aan speculeren of Trump wel of niet besmet is geweest, hebben we niks aan, en dat wetenschap achter het woord medisch is teveel eer. Kijk Trump is net als ieder ander niet volmaakt hij zal echt wel zijn fouten hebben maarrrr…als ik ‘moet’ kiezen tussen Biden of Trump dan toch echt Trump,
Nee voor mij is hij geen Messias natuurlijk niet ,maar we weten wel dat hij geen voorstander van oorlogen of abortussen (Lees ;mensenoffers)is, en bepaalde financiële instellingen wil herstructureren de uitbuiting het gesjoemel enz ,we hebben al kunnen zien dat hij geschikt is voor het Presidentschap, zijn zakelijke inzichten en gemak waarmee hij buitenlandse leiders benadert, je ziet dat hij gewend is om zaken aan te pakken ,resultaat boeken is zijn doel, een aanpakker .
Dat hij eerst democraat was en juist om de misstanden en ‘vreemde’dingen die zich afspeelden die partij verlaten heeft.
Ook sluit ik niet uit dat hij inmiddels meer te weten is gekomen over dat COVID, dat was namelijk een van de eerste dingen die hij zei toen hij uit het ziekenhuis was, dat als we zouden begrijpen wat het was we niet bang hoefden te zijn,hem is wat te ore gekomen, en dat is niet ondenkbaar gezien er nu heel veel artsen er hetzelfde over zeggen.
normaal ben ik niet zo van de politiek enz maar er staat nu veel op het spel, van Biden weten we al dat hij echt niet geschikt is. Die Harris is ook al niet te vertrouwen, tsja blijft toch echt Trump over..ook al zal hij niet alles perfect kunnen doen het is tot nu toe echt het beste.

Ankorvat
Ankorvat
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Een leider zal ook inzicht moeten hebben hoe wereldoorlogen nu door de globalisten worden uitgespeeld.

Just me
Just me
Reactie op  Ankorvat
5 maanden geleden

Een Leider is op zijn hoede ,en dat is hij, En mocht het nodig zijn zal hij zijn stappen bepalen ,maar niet de agressor zijn..

yda
yda
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

als je even van het toneel moet verdwijnen wordt je in CORONA gezet..tot je, je weer kunt manifesteren.
voorbeeld..kijk het Engelse koningshuis🤔

Martin
Martin
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Ik ben het helemaal met je eens. Trump is niet volmaakt, maar zijn wij dat wel dan? Trump heeft veel goede dingen gedaan, waar de democraten maar liever over zwijgen. Wel hebben de democraten vier jaar lang Trump tot op het bot proberen te slopen. Misselijkmakend. En dan roept de media in de VS Biden uit tot winnaar. En wat doet Biden?
Hij roept dat hij president wil zijn voor alle Amerikanen. Eerst trapt hij de Republikeinen keihard in een hoek en kort daarop wil hij zoete broodjes bakken. Nee Biden, jouw waarheid is niet de onze en zal het ook niet worden. De strijd is nog niet gestreden !!!

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

trumpis al die tijd al zwartgemaakt

exegese
exegese
5 maanden geleden

Mag de waarheid zegevieren ? Dat is de vraag ! De M.S.M. laat een totaal tegengesteld geluid horen. Echt te irritant voor woorden dit !

benno
benno
Reactie op  exegese
5 maanden geleden

je blijven verontwaardigen dat de msm leugens schrijft is niet realistisch.
als je er nou eens vanuit gaat dat de msm in de broekzak van de kwaadaardige elite zit dan snap je ook meteen, en voor altijd, dat msm propaganda bedrijft voor zijn broodheren.

Just me
Just me
Reactie op  benno
5 maanden geleden

De msm heef zijn langste tijd gehad..

Dirk
Dirk
5 maanden geleden

Vergeet niet dat Biden door de media tot de president is uitgeroepen en dat is niet hun taak noch bevoegdheid. Hier en elders wordt dat als zoete koek onder de volkeren verspreid. Een beetje raar vindt u ook niet?

benno
benno
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

je blijven verontwaardigen dat de msm leugens schrijft is niet realistisch.
als je er nou eens vanuit gaat dat de msm in de broekzak van de kwaadaardige elite zit dan snap je ook meteen, en voor altijd, dat msm propaganda bedrijft voor zijn broodheren.

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Dirk
5 maanden geleden

Dat doen ook de kiescommissies met controlerende democraten en republikeinen. Wat wil je dan nog meer horen?

William
William
5 maanden geleden

Het manipuleren van stemmen middels software is heel eenvoudig, daar is al zoveel over geschreven en op video te zien, hoe dom kan men zijn om dit toe te laten… maar de tentakels van de satanische octopus zitten overal… laten we hopen dat de deep state nu op zn bek gaat en dat Trump eindelijk schoon schip kan maken… reken maar dat er een afrekening komt met de msm en de andere big software bedrijven…

Het is wat het is
Het is wat het is
5 maanden geleden

En toch krijgen de advocaten van Trump geen zaak bewezen van fraude tijdens de verkiezingen. Vreemd, zouden de advocaten stiekem democraten zijn? En een nieuw complot is geboren. Trumpfans moeten iets verzinnen om hun potentiële verlies te ontkennen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Het is wat het is
5 maanden geleden

Niets bewezen? Voorzitter van de kiescommissie heeft het bewezen verklaart en eist dat staten opnieuw gaan tellen. Maar dat laat de msm niet zien. Slaap maar verder bij de NPO. PedoBiden fans gaan ver om hun misdaden te ontkennen.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  Het is wat het is
5 maanden geleden

Natuurlijk zou China er tientallen miljarden voor over hebben als sleepy Joe wint

Just me
Just me
Reactie op  Het is wat het is
5 maanden geleden

Misschien waren die advocaten ook chantabel?

jachtgodin
jachtgodin
5 maanden geleden

Hoeveel bewijs moet er nog op tafel komen voordat de gehele wereldbevolking begrijpt wat er echt aan de hand is? Ik bid vanuit mijn hart vol liefde voor gerechtigheid.

Akkafietje
Akkafietje
Reactie op  jachtgodin
5 maanden geleden

Om iemand te misleiden is 1 punt
Om hem er van te overtuigen DAT hij misleid is , is een andere zaak

Geenidee
Geenidee
Reactie op  jachtgodin
5 maanden geleden

Bidden is onzin…..er luistert niemand……

Wel een idee
Wel een idee
Reactie op  Geenidee
5 maanden geleden

Bidden is géén onzin, Biden wel.

Lest-Best
Lest-Best
5 maanden geleden

Wat een verheldering dit nieuwskanaal!
In tegenstelling tot de bakken met braaksel en gal die de MSM wereldwijd over ons uitstorten.
Elke keer weer blij als ik jullie nieuws weergave lees!

Geenidee
Geenidee
Reactie op  Lest-Best
5 maanden geleden

Verheldering? Ik lees hier alleen maar geruchten en verzinsels…

Drachir
Drachir
Reactie op  Geenidee
5 maanden geleden

Onder elk bericht staat de link naar de bron.
Leer lezen.

Shelltox-al***ygun
Shelltox-al***ygun
Reactie op  Geenidee
5 maanden geleden

Ik zoek ontspanning

Zoete koek is vies
Zoete koek is vies
5 maanden geleden

Die verkiezingsfraude gaat er voor zorgen dat er een ongelooflijke hoeveelheid deepstate-drek aan de oppervlakte gaat komen.
I love Trump!

Alex
Alex
5 maanden geleden

Antifa attacking Trump supporters at DC millions March rally. Warning, some images might be shocking, but it’s important to show everyone what kind of people voted for Beijing Biden and what these lowlifes stand for!

https://youtu.be/J6dUJ22uJlI

https://youtu.be/WvTCNrxym0M

Remember those who congratulated Beijing Biden on the elected presidency? Remember that!

Like I said before, and I’ll say it again. The Left is a danger to us all!

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

amerikaanse

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x