Homepagina » Buitenland » Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?
trump
Foto: CC0

Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?

In de Verenigde Staten komt het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt is om stemmen te verwerken, meer en meer onder vuur te liggen, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick. Volgens een analyse zijn 2,7 miljoen Trump-stemmen verwijderd en zijn honderdduizenden Trump-stemmen toegewezen aan Biden. Trumps advocaten hebben de dag na de verkiezingen in meerdere staten rechtszaken aangespannen.

Volgens mediaberichten kwam de ‘stemmendiefstal’ aan het licht tijdens een analyse van de ruwe data. President Trump twitterde over deze analyse: “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.”

Manipulatie?

De software van Dominion is vooral gebruikt in de kantelstaten, waaronder Michigan, Georgia, Pennsylvania, Arizona, Minnesota en Wisconsin. Deze software zou beschikken over ‘achterdeuren’ die het mogelijk maken om op afstand toegang te krijgen en de verkiezingsresultaten te beïnvloeden.

Er blijken kwetsbaarheden in de software te zitten, bevestigde openbaar aanklager van Texas Ken Paxton. Na meerdere testruns besloot men daar om niet met Dominion in zee te gaan. “We ontdekten dat deze systemen fraudegevoelig zijn.”

Verkiezingsmoeras

Er zijn op verkiezingsavond veel onregelmatigheden geconstateerd. De Amerikaanse staat Georgia gaat de stemmen met de hand hertellen. In Pennsylvania analyseert een leger aanklagers een 107 pagina’s tellende aanklacht. Eén miljoen stemmen zouden ongeldig verklaard kunnen worden. Trumps advocaat Rudy Giuliani zei dat 100.000 stemmen naar een verkiezingscentrum in Michigan zijn gebracht om Trump in te halen. Een ooggetuige – één van de honderden – bevestigde dit onder ede.

Ook werd ontdekt dat er in 353 Amerikaanse county’s 1,8 miljoen geregistreerde kiezers meer zijn dan kiesgerechtigden. Daarnaast brachten talloze overleden mensen hun stem uit.

[Wochenblik]
4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ramona
Ramona
11 maanden geleden

Ik hoop zo dat Trump blijft en dat die pedo van een biden opzout.

Just me
Just me
11 maanden geleden

En in de Telegraaf doen ze alsof het allemaal onzin is en wordt Trump als een drammerig kind neergezet die zijn zin niet krijgt.

exegese
exegese
11 maanden geleden

Mag de waarheid zegevieren ? Dat is de vraag ! De M.S.M. laat een totaal tegengesteld geluid horen. Echt te irritant voor woorden dit !

Dirk
Dirk
11 maanden geleden

Vergeet niet dat Biden door de media tot de president is uitgeroepen en dat is niet hun taak noch bevoegdheid. Hier en elders wordt dat als zoete koek onder de volkeren verspreid. Een beetje raar vindt u ook niet?

x

Check Also

verpleegster

Viraal filmpje: verpleegster vraagt waarom vaccins nodig zijn als ze niet werken

Een verpleegster uit Californië heeft tijdens een ...

senator

Senator laat zien waarom dit NIET de pandemie van de ongeprikten is

De afgelopen maanden is vaak gezegd dat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

81
0
We lezen graag je reactie!x