Buitenland

Gigantisch kiesschandaal in de VS: miljoenen Trump-stemmen verwijderd?

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Verenigde Staten komt het computersysteem Dominion, dat op veel plaatsen gebruikt is om stemmen te verwerken, meer en meer onder vuur te liggen, schrijft het Oostenrijkse weekblad Wochenblick. Volgens een analyse zijn 2,7 miljoen Trump-stemmen verwijderd en zijn honderdduizenden Trump-stemmen toegewezen aan Biden. Trumps advocaten hebben de dag na de verkiezingen in meerdere staten rechtszaken aangespannen.

Volgens mediaberichten kwam de ‘stemmendiefstal’ aan het licht tijdens een analyse van de ruwe data. President Trump twitterde over deze analyse: “Dominion verwijderde in totaal 2,7 miljoen Trump-stemmen. Uit een analyse van de data blijkt dat 221.000 stemmen in Pennsylvania van president Trump naar Biden gingen. 941.000 Trump-stemmen verwijderd. In staten die de stemsystemen van Dominion gebruikten, gingen 435.000 stemmen van Trump naar Biden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Manipulatie?

De software van Dominion is vooral gebruikt in de kantelstaten, waaronder Michigan, Georgia, Pennsylvania, Arizona, Minnesota en Wisconsin. Deze software zou beschikken over ‘achterdeuren’ die het mogelijk maken om op afstand toegang te krijgen en de verkiezingsresultaten te beïnvloeden.

Er blijken kwetsbaarheden in de software te zitten, bevestigde openbaar aanklager van Texas Ken Paxton. Na meerdere testruns besloot men daar om niet met Dominion in zee te gaan. “We ontdekten dat deze systemen fraudegevoelig zijn.”

Verkiezingsmoeras

Er zijn op verkiezingsavond veel onregelmatigheden geconstateerd. De Amerikaanse staat Georgia gaat de stemmen met de hand hertellen. In Pennsylvania analyseert een leger aanklagers een 107 pagina’s tellende aanklacht. Eén miljoen stemmen zouden ongeldig verklaard kunnen worden. Trumps advocaat Rudy Giuliani zei dat 100.000 stemmen naar een verkiezingscentrum in Michigan zijn gebracht om Trump in te halen. Een ooggetuige – één van de honderden – bevestigde dit onder ede.

Ook werd ontdekt dat er in 353 Amerikaanse county’s 1,8 miljoen geregistreerde kiezers meer zijn dan kiesgerechtigden. Daarnaast brachten talloze overleden mensen hun stem uit.

[Wochenblik]

4.6 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ramona
Ramona
3 jaren geleden

Ik hoop zo dat Trump blijft en dat die pedo van een biden opzout.

Just me
Just me
3 jaren geleden

En in de Telegraaf doen ze alsof het allemaal onzin is en wordt Trump als een drammerig kind neergezet die zijn zin niet krijgt.

exegese
exegese
3 jaren geleden

Mag de waarheid zegevieren ? Dat is de vraag ! De M.S.M. laat een totaal tegengesteld geluid horen. Echt te irritant voor woorden dit !

Dirk
Dirk
3 jaren geleden

Vergeet niet dat Biden door de media tot de president is uitgeroepen en dat is niet hun taak noch bevoegdheid. Hier en elders wordt dat als zoete koek onder de volkeren verspreid. Een beetje raar vindt u ook niet?

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x