Binnenland

Gideon van Meijeren bij protest voor Tweede Kamer: ‘Het begin van de bevrijding van Nederland is ingezet!’

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de deur van het tijdelijke gebouw van de Tweede Kamer is vandaag geprotesteerd tegen de coronamaatregelen. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) sprak de vrijheidsstrijders toe.

“Hier in de Tweede Kamer voelen wij ons soms een roepende in de woestijn,” zei het Kamerlid. “Men probeert ons te negeren en te ridiculiseren, en dat gebeurt ook met u. Het is demoniseren, het is ontmenselijken, het is te schandalig voor woorden.”

Zo was er in de media nauwelijks aandacht voor de grote protestmars door Amsterdam, maar wel veel aandacht voor de uitspraken van burgemeester Femke Halsema, die ‘met afschuw’ reageerde op het dragen van de Jodenster bij het protest.

De geest is uit de fles

“Sinds afgelopen zondag zijn wij niet meer te negeren,” zei Van Meijeren onder luid gejuich. “Er is een vrijheidsbeweging ontstaan die niet meer onder controle te krijgen is. De geest is uit de fles. En het begin van de bevrijding van Nederland is ingezet!”

“De meeste politici durven vandaag niet naar buiten te komen,” vervolgde hij. “Ze zitten doodsbang te beven achter hun bureautjes. Ze zouden het voor ons op moeten nemen, maar in plaats daarvan proberen ze ons te negeren. Dat zijn geen volksvertegenwoordigers, dat zijn kartelvertegenwoordigers, dat zijn vertegenwoordigers van Klaus Schwab!”

“Wij pikken het niet meer. Wij zwichten niet voor tirannen. Wij gaan door. Wij blijven strijden,” aldus Van Meijeren.

4.8 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andrea
Andrea
8 maanden geleden

Trots!

marco
marco
8 maanden geleden

Moeten we dit herhalen in alle grote steden om duidelijk te maken waar alle Nederlanders voor staan

Bezorgde burger
Bezorgde burger
8 maanden geleden

wat een held toch die Gideon, hij is er voor ons ‘ het volk ‘ elke keer weer opnieuw … we love you Gideon ❤️

Raymond
Raymond
8 maanden geleden

De massa moet nog een eind groeien eer we het kantelpunt bereiken. Ondertussen lijden heel veel mensen waaronder kinderen. Ik wacht met ongeduld op de rest die nog blind en sceptisch zijn. Daarvan zullen veel nooit wakker worden. Het is een individueel proces maar tegelijkertijd ook een groepsproces. Ik werd in 2014 wakker maar daarvoor was ik ook slapende. Dus veroordeel de ander niet. Ieder heeft zijn eigen evolutie. Wakker wordt je vanuit innerlijk en niet van buitenaf.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x