Homepagina » UFO » Veel meldingen van driehoekige UFO boven Nederland
Veel meldingen van driehoekige UFO boven Nederland

Veel meldingen van driehoekige UFO boven Nederland

Bij het UFO Meldpunt Nederland zijn de laatste dagen meerdere meldingen binnengekomen van driehoekige UFO’s boven ons land.

Op 18 november zijn driehoeken gezien boven Gilze. Enkele dagen later, op 24 november, werd een driehoekig object waargenomen boven Aarle-Rixtel.

Dit weekend werd een driehoekig object gespot boven Utrecht en Almelo. Ook boven Pijnacker-Nootdorp zijn deze objecten gesignaleerd, schrijft Telstar Online.

Veel mensen

Verslaggever Martijn Mastenbroek, die een radioprogramma presenteert over mysterieuze zaken, zag vrijdagavond rond kwart voor acht naar eigen zeggen een driehoekig object boven Nootdorp.

Veel mensen uit de regio hebben de UFO gezien, aldus de krant.

UFO-golf

Dit doet enigszins denken aan de Belgische UFO-golf, een reeks van waarnemingen van driehoekige UFO’s in België van 1989 tot 1991.

In maart 1990 werden de onbekende voorwerpen gevolgd op de radar, gefotografeerd en waargenomen door bijna 14.000 mensen.

Na het incident bracht de Belgische luchtmacht een rapport uit over de gebeurtenissen.

[Telstar Online]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rein schreef:

  Let op! Dit zijn de nep UFO’s die de elite inzet om een nep invasie te orkestreren. Dit om het volk bang te maken voor buitenaards leven. Het is hun laatste strohalm om massale angst en paniek te gaan veroorzaken. Trap er dus niet in!
  Alles wat hoekig of van metaal is daar moet je je vraagtekens bij zetten.

  42 likes
  • Ffniet schreef:

   Dan zal ik je even uit je droom halen ik heb ze namelijk ook gezien boven woerden.

   Er was er zelfs een die erg laag vloog en had dezelfde collision lights als te zien zijn op de video.

   Het vloog geruisloos over. Ik zat zelf op dat moment in de auto en het viel me gelijk op . Kreeg ruzie met mn vrouw omdat ik zei dit overvliegend ding is geen vliegtuig omdat de lichten totaal niet hetzelfde waren als een normaal vliegtuig. En geloof me woerden heeft een aanvliegroute voor schiphol dus ik zie ze heel veel.

   Maar helaas Door het gezeik van mn vrouw om te stoppen en of ook maar te filmen van deze objecten ben ik naar huis gereden.

   Tot mn verbazing ik er nog een zag die heel laag over kwam en vervolgens geen geluid maakten en op alle drie de hoeken dezelfde witte lichten vertoonden .

   Maar kon weer niet filmen door een klagende echtgenoot die naar binnen wou .

   En toen was ie weg..

   Maar nu ik dit filmpje zie ben ik blij dat ik niet de enige ben die het gezien heeft.

   6 likes
   • Krfstk schreef:

    Goed huwelijk zo te lezen.

    11 likes
   • Earthaxis schreef:

    Loop niet zo te huilen en wees een vent. Wat een ongelooflijk zwak verhaal dit. “Ik zag een ufo hoor, echt waar hoor, maar helaas mocht ik er van mijn vrouw tot 2 keer toe geen opname van maken”. Volgens mij zit jij zo onder de plak dat je ze ziet vliegen. Waarom heb je je vrouw trouwens nodig om een foto ofzo te maken, als zij het te koud vindt dan is het haar goed recht naar binnen te gaan. Jij had echter beter buiten kunnen blijven, want je zit er nu nog over te huilen.

    4 likes
  • Elise49 schreef:

   idd volgens mij zijn het soort van grote drones.

   11 likes
  • Loki schreef:

   Hoho wacht ff. Onze kenner Rein denkt dat het nep ufo’s zijn. De vraag is of ie ooit weleens een echte ufo heeft gezien. Want onze kenner gaat er vanuit dat dit ufo’s zijn van de elite. Schijnbaar heeft hij ook nog nooit contacten gehad met 1 van deze dingen. De ufo in de video is zoals je kunt zien van behoorlijk formaat. Zelf heb ik er ooit 1 gezien in november 1999 rond 22.15u gezien die zo groot was dat het echt niet door mensen gemaakt kan zijn. Deze was zeker tussen de 250 a 300 meter doorsnee en net zo verlicht als die van België, maar dan zonder licht in het centrum. Zo iets groots is moeilijk te verstoppen en die valt heel snel op. Dus beste Rein het hoeft helemaal niet zo te zijn wat je denkt. Je zou eerder een invasie kunnen verwachten door hologram technologie.

   2 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

   idd Man-Made 🙂

   2 likes
 • luistervink schreef:

  Made in the U.S.A. : US TR-3B Aurora
  https://youtu.be/epipEgFMqZc
  Techniek komt uit nazi Duitsland en alle nazi kennis werd nasa.
  Bijna all ufo’s zijn op aarde gebouwd.

  23 likes
  • vladi schreef:

   ontwikkeld door reverse engineering.

   fff

   4 likes
  • Peter schreef:

   Klopt, en naar alle waarschijnlijkheid heeft er ooit één tijdelijk gestaan op vliegbasis Eindhoven (nu Airport) waar een Amerikaans onderdeel zat. Staat er dan nu zo’n voertuig in Gilze? Daar ligt ook een NAVO basis- vroeger voor F16’s nu voor Apache helikopters dacht ik. Ziet er een beetje verlaten uit echter de loodsen staan er nog. En ik vertrouw zulke lokaties gewoon niet, waar hekken en militairen omheen staan.

   3 likes
 • Roy schreef:

  Vind niemand het gek dat het filmpje maar 11 seconden duurt, daarna werd waarschijnlijk duidelijk dat het een landend vliegtuig is 🙂

  13 likes
  • vladi schreef:

   nee roy dat vind niemand gek ,alleen jij.

   fff

   6 likes
   • Roy schreef:

    Je hebt gelijk Vladi.

    De lampen van een vliegtuig met landingslichten aan vormen geen driehoek vanuit die hoek. Zie maar het beeld hieronder. Ik heb het een beetje bewerkt, maar maakt niet uit toch. Stel je voor dat het wel op een driehoek lijkt..

    https://www.mupload.nl/img/fgfrbuengupf4.jpg

    Nootdorp ligt 10 km van rotterdam airport (zoals ook een reageerder opmerkt onder het filmpje). Waar ze precies rijden wordt voor het gemak ook maar nier vermeld. Zijn ze dicht bij het vliegveld, zijn ze het niet?

    gevalletje Occam’s razor

    En vertel mij eens waarom ze maar 11 seconden filmen, aangezien jij het niet gek vind. Accu van de telefoon net toevallig leeg. Telefoon kapot (door een EMP van de UFO).. vertel eens waarom jij het niet gek vind??

    3 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    Nou vladi, jij hebt dan vast en zeker al een en ander uitgezocht. Kom maar op met de feiten…

    1 likes
    • vladi schreef:

     feiten waarover?

     reverse engineering en haar bijna niet te bevatten mogelijkheden en origine?

     of over de trollen discussie welles nietes?

     voor 1 keer dan rob,voor de rest research je de jaren maar die ik ook geinvesteerd heb.

     ‘een vorm van reverse engineering.’

     google: Kailasa Temple in Ellora Caves.

     fff

     0 likes
     • Rob ter Horst schreef:

      Ik heb het over deze opname, en dat het helemaal niet vreemd/gek is dat e.e.a. aan dit filmpje niet klopt.
      Het “object” lijkt dezelfde snelheid te hebben, ook als je de beweging van de camera, en de strepen die de vele lichten veroorzaken meeneemt. Lijkt meer iets in relatie tot de auto, dan dat er buiten een ufo vliegt…

      0 likes
  • Rob ter Horst schreef:

   Ik vindt het vreemd dat de lampjes met ongeveer dezelfde snelheid gaan, als de straatverlichting. Ook opvallend is dat de lengte van de uitgesmeerde lichten zo’n beetje hetzelfde is. Zou wel willen weten over welke weg hij reed, welke richting etc. Misschien kan ik dat nog uitvinden…

   2 likes
   • Rob ter Horst schreef:

    IZ njiet gelemaal hoed. Moet zijn, met ongeveer dezelfde snelheid als de auto. En dat de verlichting net zoveel uitgesmeerd wordt, als de straat- en andere verlichting geeft aan, dat de snelheid helemaal niet zoveel hoger was. En als dit een driehoek ufo was, dan vloog deze toch behoorlijk schuin. Maar goed, er zijn wel diverse live webcams in die omgeving te vinden…

    0 likes
  • Dolex schreef:

   Ik vond het ook gek. Aan de andere kant is mijn telefoon ook altijd vol als ik iets wil filmen…

   0 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Sinds mensenheugenis ziet de mens ze vliegen… Middels hiërogliefen , rotstekeningen en schilderijen is al van alles afgebeeld dat er op duidt dat er van alles gaande is. Nu leven we in een tijd dat het waarschijnlijk is dat Nazi technologie de mens angst aan moet jagen en doen hologrammen in de lucht de rest. Zolang alles in het geheim en geniep is zoals alles dat het daglicht niet kan verdragen zou ik zeggen: U mag het zelf invullen !

  14 likes
 • Justin schreef:

  Voorbereiding fase flag, invasie aliëns, wordt binnen afzienbare tijd verwacht. Dr Steven Greer, Carol Rosin en anderen waarschuwen ervoor. Dus als je ze ziet vliegen pak de popcorn zet een tuinstoel in je tuin of balkon en je camera bij de hand, want dit wordt de grootste false flag flop ever.(Project bleu beam etc) laat je niet gek maken lach ze uit. Al wat ze (Cabal ) willen is chaos en dan noodtoestand /martial law (controle) uitroepen .

  12 likes
 • Jaya schreef:

  Ĺaten de echte aliens maar komen.

  14 likes
 • Logiter schreef:

  Ik kan er niet wakker van liggen.
  Fladder maar wat rond driehoekjesufo.
  Morgen een circel,overmorgen een kruis en volgende week een vierkante ufo ,blijkt er toch een gigantisch playstation ruimteschip achter de maan te zweven!
  De enige god voor gamers!
  Alle donders jonge!

  6 likes
 • Wim schreef:

  Wat doen die Nep-Amerikanen hier.

  7 likes
 • Jaya schreef:

  Het wordt tijd voor een buitenaardse ambassade.

  5 likes
 • Fan schreef:

  Hele bekende. Een van de bekendste van de a.f. secret service, tevens ook de meest exotische van de vloot: aurora tr-3b.

  Behaalt mach 6.

  4 likes
 • andré schreef:

  Een “echte” UFO zal waarschijnlijk niet eens zichtbaar zijn voor ons mens, voor 99 % “blind” wat het EM spectrum betreft.
  Zo gauw er “kerst verlichting ” op zit dat dat of om zich bewust zichtbaar te maken , of het is een nep UFO en wil zich ook bewust zichtbaar maken …..
  Of, nog vele andere redenen….

  4 likes
 • D. 04 schreef:

  Oké, ze worden gezien.. Toch ben ik er achtergekomen dat het zogeheten self fulfilling prophecy een echte waarheid is,. Mensen leven in een droomstaat en zijn daardoor ook geneigd om in dromen ofwel fantasieën ( in dit geval ufo’s) te geloven,. Naar mijn mening is de technologie tegenwoordig wel al Zodanig ontwikkeld dat je op zijn minst wel goede opnames hebt van ” UFO waarnemingen” kan iemand mij nou eens een keer een serieuze opname toesturen?.. Ik wacht rustig af,. Ik zal het graag willen geloven dat ze echt bestaan, want; het heelal is zo immens groot dat het onwaarschijnlijk is dat ze niet bestaan,. Maar waarom wij mensen hierover zo mysterieus doen!?… Ach misschien word ik ooit nog eens overtuigd 😉

  1 likes
  • Franky schreef:

   UFO’s bestaan wel degelijk, geloof je er in of praat je er over wordt je al heel snel weg gestempeld als aluhoedje.
   De mensheid stuurt nu al Sondes / satellieten de ruimte in, denk maar aan Mars, al is de laatste keer flink mis gegaan.
   Waarom zou een buitenaardse beschaving dit niet kunnen?
   Met andere woorden, wil het niet zeggen dat er buitenaardse aanwezig zijn in een UFO, het kan dus zijn dat er sondes naar de aarde worden gestuurd ook puur om ons te observeren. Zij zullen vast de zelfde vragen stellen die wij hebben, is de aarde leefbaar, is er leven cq intelligent leven?

   Vroeg of laat zal er bewijs zijn, ik hoop het iig mee te maken, zo oud ben ik nog niet.

   1 likes
   • D. 04 schreef:

    Idd Franky, je wordt als snel weggezet als aluhoedje, trek je daar niets van aan!, Het zou idd heel goed kunnen dat wij wel eens zijn bezocht en/ of worden bezocht door bijv. sondes die een doel hebben, ik vind het zeker interressant, maar laat me niet vangen in m’n eigen “graag willen geloven” principe, want hierdoor kun je voorkeurs overtuigingen creëren. Observerend met een open geest neem ik waar,. Een jaar of 15 geleden heb ik met nog iemand anders ( gelukkig herinnerd die gene het ook nog, kan ik aannemen dat ik niet zelf heb verzonnen) lichtbollen waargenomen op naar schatting vrij hoge hoogte bevonden, die onnatuurlijke bewegingen maakte en idd wat vaak ook wordt gezegd letterlijk ineens verdwenen.
    Die ervaring is zeer zeker interressant, maar daar laat ik het ook bij om te blijven observeren met een open blik.

    1 likes
 • hopeloos schreef:

  Ik ben niet bang voor dingen met lampjes, want dat moeten dingen door mensen gemaakt zijn. Dacht je nou echt dat als jij een alien bent en weet-ik-hoeveel afstand gereisd hebt om hier rond te dobberen in de lucht en wat om je heen te kijken naar dat achterlijke mensenras, dat je lampjes aan de buitenkant van je voertuig aan gaat zetten ???
  Veel sterkere theorie is dat die aliens zo in een deuk liggen van ons gestunt hier op aarde dat ze per ongeluk op de stand ‘feestverlichting’ hebben gedrukt voordat ze gillend rollebuikend over de grond van hun sport-raket, terug naar verwegistan gevlogen zijn om daar hun videootjes aan hun vriendjes te hologrammen (ook al zo’n misbruikte kreet)…

  3 likes
 • Jaya schreef:

  Maitreya en Jahweh staan aan het hoofd van de aliens.

  2 likes
 • Benhur schreef:

  Mensen laat u niet voor de gek houden. We orden klaar gestoomd om dingen te geloven die niet waar zijn. Gewoon Amerikaans oorlogstuig.

  2 likes
 • Franky schreef:

  De F117 Nighthawk is ook een driehoekig vliegtuig en niet zichtbaar voor radarsystemen.

  Al neem ik UFO meldingen wel serieus, ik weet dat op UFOmeldpunt te pas en te onpas UFO’s worden gemeld.

  De beelden zijn iig niet heel duidelijk.

  2 likes
 • Richard schreef:

  Stealth bommenwerper?

  1 likes
 • rob schreef:

  hologrammen ..of hologram is een product van het brein..iedereen doet deze dagelijks in zijn eigen geest ,denk kracht…en daar kan van alles gecreëerd worden..zeer veel fantasie komt in deze voor .. de kerst man ,,sinterklaas roodkapje sneeuwwitje Spiderman Batman Aliens,Marsmannetjes ,De zeven Dwergen Marlijn de tovenaar, Hans en Grietje,De Hulk, Vliegende Schotels, Geesten..Engelen duveltjes Spoken … en zo voort,,, wat zo,n brein allemaal wel niet kan ..toch fantastisch die fantasieën, van het brein wat ze allemaal wel niet voorspiegelen.is toch een prachtige fantasie , die de mensheid creëert heerlijk zo,n brein die van alles te voorschijn tovert..we zijn waren goochelaars en we goochelen wat af elke dag…en we geloven dit ook nog…kinderen geloven in sprookjes ,grote mensen creëren hun eigen sprookjes, want wat moet je nou zonder sprookjes , men wilt zo graag geloven in …ja gewoon sprookjes..en het liefs zo mysterieus mogelijk dan blijft het spannend..

  1 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  mmm, er wakker van liggen, mmm, een false flag mop flop.
  Solar Warden, een Made in the U.S.A. : US TR-3B Aurora alle vliegtuigen en ruimtetuigen van aardse makelij moeten verzekerd zijn !!!
  Waarom had men in de VSA in juli 2013 plots een departement buitenaardse zaken nodig?
  Een bizarre vraag waarom mijden nu ufo driehoeken het Vlaamse – Belgisch luchtruim, maar sinds 6 oktober 2016 6:55, vliegen hier ufomodellen rond vergelijkbaar met pecten jacobaeus of jakobsmantel (M31-32 !!!)

  1 likes
 • Jeroenske schreef:

  Sinterklaas heeft zijn paard voor wat anders ingeruild !

  1 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Ach, er is altijd wel weer een minder spectaculaire uitleg dan je misschien zou denken.
  Ik heb zelf wel eens, achter in de auto zitten, 2 3-hoekige voertuigen met licht over zien vliegen op het moment net voor pikkedonker zodat ik zeker was van de vorm.. Niemand durven vertellen totdat ik 2 dagen later op radio1 voorbij hoorde komen dat de Amerikaanse oefeningen met de B2 welke tijdelijk gestationeerd waren op Gilze-rijen weer voorbij was… En nou reden we toch net binnendoor naar Tilburg… duh!

  1 likes
 • helder schreef:

  Hou me tegen !!!!!!!!

  0 likes
 • frans schreef:

  Als er klinknagels in zitten in het plaatwerk is die van de aarde en zijn geheime machten.
  Want zo’n glad gesabbeld dropje met een rood knopje kan de geheime macht hier op de aardkloot niet maken.

  0 likes
 • Maria schreef:

  Ik denk dat er wel heel veel planeten bestaan maar wij er door de afstand niet kunnen komen maar hun wel richting onze planeet met ander vlieg verkeer.iedereen denkt daar anders over!!

  0 likes
 • Nietons schreef:

  De TR-3B Aurora schijnt een menselijk product te zijn. Reverse enginering of gewoon ver ontwikkeld en goed geheid gehouden? Wie zal het zeggen. Heb zelf iets dergeljks met meerdere mensen gezien, driehoeken in een sterk oranje gloed, duidelijk “machines” die uit het niets aan kwamen “fladderen” en vervolgens geruisloos in formatie laag over de stad verdwenen (Enschede). Zou ook best menselijk kunnen zijn maar zwaar geheim gehouden.

  0 likes
 • Rasecht Berensiroop schreef:

  Space Scientific Politics and Monetary Systems
  Exopolitics.org. EU/BE/FL : Space Defensie

  Er is maar één mogelijkheid om het planetaire (vsa) ufo-coverups de wereld uit te helpen.
  Men zal mij nooit horen zeggen dat space-defensie niet toegelaten hoeft te worden door de
  supermogendheden binnen de Veiligheidsraad van de VN. Omdat tegenover de exacte ruimtevaartwetenschappen haar juiste definitie is, is de volledige studie van het universum, leven er nog oorlogvoerende Extraterrrestrialsrassen in kosmoseinders? Aardse staats- en regeringsleiders staan huiverig tegenover de dwingelandij van de supermachten. Druist in tegen de strategie planetaire gelijke rechten en plichten van haar burgers al dan niet in samenwerking met Extraterresttrials, die gebonden zijn aan hun civilisatie wet en orde, hier het onbekende voor de exopolitiek, geen bestuderingsmogelijkheden, geeft een planetair belastingsysteem onbetaalbaar voor de burgers. Sinds meer dan 69 jaar worden door de VSA-ufo-coverups de burgers voor zot verklaard of uitgelachen als zijn over ufo’s spraken in de zin van
  buitenaardsen in hun ruimtetuigen of Aliens, Dat is het toonbeeld van politieke super prestige van een planetaire wereldse supermacht. Binnen het Vlaams universum centrum met naar een planetair space staatsbestuur zonder belastingen en overheidsschulden, worden alle Extraterrestrials rassen toegelaten zichzelf te komen voorstellen binnen de grenzen van het Vlaams Belgisch grondgebied.
  Door het toedoen van het VRT-programma hartelijke groeten aan iedereen in de ruimte, 2008-2009, werden radiosignalen via de ESA satelliet Proba 1 de ruimte ingebracht, de Vlamingen hebben nooit voor iemand verborgen gehouden dat zij op ruimtevaartvlak wensten samen te werken met Extraterrestrials onder toezicht van de politieke (parlementaire) autoriteiten.

  0 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Vlaamse arts schrijft open brief: ‘De ‘experts’ die het coronabeleid bepalen zijn geen experts’

  Met toenemende frustratie zie ik sinds maart ...

  bill gates

  Het is begonnen: Honderden Belgen slepen Bill Gates voor de rechter

  Honderden boze Belgen slepen Bill Gates, België ...

  >