Propaganda

Nepnieuws en false flags: “Media blijven gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk”

Help ons door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De westerse overheden misleiden mensen al lange tijd door ze te onderwerpen aan een desinformatiecampagne via de mainstream media. Dat zegt een Amerikaanse politiek analist.

Taalkundige Scott Rickard reageerde met zijn uitspraak op recente onthullingen over de propagandamachine van de Amerikaanse overheid. Het Bureau of Investigative Journalism meldde dat het Pentagon de omstreden Britse pr-firma Bell Pottinger meer dan een half miljard dollar had betaald om in het geheim nepfilmpjes te maken van terroristen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens de organisatie gaven zowel het Witte Huis als generaal David Petraeus, die indertijd commandant van de coalitietroepen in Irak was, hun goedkeuring aan de deal.

Gigantische hoeveelheid

“Het is geen verrassing dat Bell Pottinger betrokken is bij het verspreiden van propaganda,” zei Rickard. “In Irak, maar ook in Syrië en elders, wordt een gigantische hoeveelheid nepfilmpjes gemaakt.”

De analist zei dat Bell Pottinger al in Syrië en Libië actief was nog voordat totale chaos uitbrak in deze landen. Volgens Rickard is de Britse firma onderdeel van een veel groter propagandanetwerk dat het volk al lange tijd misleidt.

Ongelooflijk oneerlijk

Het Bureau of Investigative Journalism bevestigt wat mensen als Rickard al langer zeggen, namelijk dat de media ‘ongelooflijk oneerlijk’ tegen ons zijn. Hij zei dat de media tijdens de Eerste Wereldoorlog voor het eerst kozen voor deze benadering om meer mensen te laten deelnemen aan de oorlog en overheden uit te schakelen die werden gezien als de vijand.

“De media blijven een enorme hoeveelheid propaganda uitstorten over het Amerikaanse volk,” voegde de taalgeleerde toe.

Lees het rapport Fake News and False Flags hier terug.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

Toch komt er verandering, en wel in hoog tempo en op revolutionaire wijze. Zie in onderstaande link hoe Maurice de Hond bij -De Wereld Draait Door- het volk adviseert niet meer te gaan stemmen. Hij kondigt in zekere zin het failliet aan van de westerse democratie. Ik vind dit werkelijk bijna ongelooflijk, ik zou het ook niet geloven als ik het niet met eigen ogen gezien had. De propaganda gaat het eindelijk verliezen van de waarheid.

http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/365158

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Hýpocriet

Loki
Loki
7 jaren geleden

Mensen beseffen het waarschijnlijk nog niet, op een paar uitzonderingen na, maar het is 11:59 en een WW III staat voor de deur. De dreigementen van de terreurgroep VS aan het adres van de Russen, Chinezen, Noord Koreanen en Iraniërs afgelopen week is uiterst kwalijk te noemen. Daarmee heeft de Amerikaanse legerleiding de wereldvrede in ernstig gevaar gebracht. De tegenstander (Rusland) zag zich genoodzaakt een mega oefening te doen met 40 miljoen mensen ivm een mogelijke atoomoorlog dreiging. De psychopaten (onder leiding Elite) van in de VS voelen zich steeds meer in hun hemd gezet door hun falend beleid een NWO te creëren.
Ook onze vazal regering brengt ons Nederlanders is die positie, wat natuurlijk uiterst kwalijk is. Het harde feit is dat onze vertegenwoordigers van de Kroon het volk zouden moeten beschermen, maar feitelijk precies het tegenovergestelde doet. Zij bemoeien/laten zich in met zaken waar wij als volk helemaal niets mee te maken hebben. Vele NL soldaten zijn hierdoor in het verleden al omgekomen zonder de ware achtergrond te kennen.
Wij Nederlanders zouden dit niet moeten pikken evenals de propaganda van onze MSM nieuwskanalen.

Waarom doet het gehersenspoelde gros van de bevolking dat wel? Denk na lieve mensen, als er vuurrode paddenstoelen boven uw hoofd verschijnen is het te laat.

Logiter
Logiter
7 jaren geleden

Afgelopen week hoorde ik de gerobotiseerde nieuwslezeres op de radio vertellen,dat de spanning tussen rusland en de vs zelfs in de koude oorlog niet zo hoog was,en dat rusland daar de schuldige van is.
Behalve het trieste feit dat zelfs conclusies worden voorgekauwd,wéét ik dat 90% van de nederlanders ervoor KIEST om schaapje te zijn.
Wij zijn geen vazalstaat,maar reeds ingelijfd als kanonnenvlees,met alle gevolgen.
Wanneer je je onbevooroordeeld in de eerste twee wereldoorlogen (waar zoveel over gelogen,en gepropageerd is) verdiept,en geen taboes mee laat tellen,kom je tot de conclusie dat dit geheel volgens plan gaat,en dat hitler wel degelijk een doortastende man was.
Een ijzingwekkende gedachte…

Back to top button
35
0
We lezen graag je reactie!x