Homepagina » Propaganda » Nepnieuws en false flags: “Media blijven gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk”
"De mainstream media blijven een gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk"

Nepnieuws en false flags: “Media blijven gigantische hoeveelheid propaganda uitstorten over het volk”

De westerse overheden misleiden mensen al lange tijd door ze te onderwerpen aan een desinformatiecampagne via de mainstream media. Dat zegt een Amerikaanse politiek analist.

Taalkundige Scott Rickard reageerde met zijn uitspraak op recente onthullingen over de propagandamachine van de Amerikaanse overheid. Het Bureau of Investigative Journalism meldde dat het Pentagon de omstreden Britse pr-firma Bell Pottinger meer dan een half miljard dollar had betaald om in het geheim nepfilmpjes te maken van terroristen.

Volgens de organisatie gaven zowel het Witte Huis als generaal David Petraeus, die indertijd commandant van de coalitietroepen in Irak was, hun goedkeuring aan de deal.

Gigantische hoeveelheid

“Het is geen verrassing dat Bell Pottinger betrokken is bij het verspreiden van propaganda,” zei Rickard. “In Irak, maar ook in Syrië en elders, wordt een gigantische hoeveelheid nepfilmpjes gemaakt.”

De analist zei dat Bell Pottinger al in Syrië en Libië actief was nog voordat totale chaos uitbrak in deze landen. Volgens Rickard is de Britse firma onderdeel van een veel groter propagandanetwerk dat het volk al lange tijd misleidt.

Ongelooflijk oneerlijk

Het Bureau of Investigative Journalism bevestigt wat mensen als Rickard al langer zeggen, namelijk dat de media ‘ongelooflijk oneerlijk’ tegen ons zijn. Hij zei dat de media tijdens de Eerste Wereldoorlog voor het eerst kozen voor deze benadering om meer mensen te laten deelnemen aan de oorlog en overheden uit te schakelen die werden gezien als de vijand.

“De media blijven een enorme hoeveelheid propaganda uitstorten over het Amerikaanse volk,” voegde de taalgeleerde toe.

Lees het rapport Fake News and False Flags hier terug.

[PressTV]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

35 reacties

 1. Toch komt er verandering, en wel in hoog tempo en op revolutionaire wijze. Zie in onderstaande link hoe Maurice de Hond bij -De Wereld Draait Door- het volk adviseert niet meer te gaan stemmen. Hij kondigt in zekere zin het failliet aan van de westerse democratie. Ik vind dit werkelijk bijna ongelooflijk, ik zou het ook niet geloven als ik het niet met eigen ogen gezien had. De propaganda gaat het eindelijk verliezen van de waarheid.

  http://dewerelddraaitdoor.vara.nl/media/365158

  28 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   De Russen zijn begonnen met het verspreiden van desinformatie, dus de Amerikanen gaan wat dat betreft in de aanval. De Russen en Assad zijn een stelletje criminelen !

   8 likes
   • René
    Wat maakt u een mega fout zeg. U moet eens alles goed op een rijtje en dan zult u inzien dat het toch wel even anders ligt. Of heeft u daar in the middle of nowhere geen oprechte alternatieve media. Volgens mij is dat hier op deze website ook al regelmatig aangekaart wie de boosdoeners werkelijk zijn of heeft u dat gemist.

    Uw uitspraken zijn namelijk precies conform de msm.

    19 likes
    • “Of heeft u daar in the middle of nowhere geen oprechte alternatieve media.”

     Alternatieve Media is niet bij voorbaat de juiste Media.
     Propaganda komt van alle kanten. Buiten het westen om is Rusland er ook erg goed in en ook in de Alternatieve Media komt er genoeg van voorbij.. Men neemt de moeite niet meer artikelen te checken en daar maken ze aan alle zijdes gretig gebruik van..

     En dan zal ik wel weer een Trol genoemd worden, maar iedereen die echt denkt dat het alleen vanuit het westen komt moet maar eens goed achter zijn oren krabben..

     6 likes
   • In het land der blinden is eenoog koning.

    9 likes
   • Desinformatie is van alle tijden, en is begonnen met niet eerlijk zijn of misbruik maken van andermans eerlijkheid…

    2 likes
   • Jaja, en deze mensen lullen maar wat uit hun nek!?

    https://www.youtube.com/watch?v=Yc-RmAVK8Pg

    1 likes
  • Hij heeft gelijk, maar dan moet je niet gaan stemmen door lekker thuis te blijven. Dus wél naar het stembureau gaan, je stempas inleveren maar je stembiljet i.p.v. in de stembus te doen, mee naar huis nemen! Zo kan je aantonen dat jij geen mandaat hebt gegeven aan het eventueel volgende kabinet. Ook is het zo dat er een groter verschil gaat ontstaan tussen opkomst en daadwerkelijk gestemd, want als je je stempas inlevert ben je opgekomen, maar met het niet inleveren van je stembiljet zal het aantal getelde stemmen lager zijn dan het aantal opkomers.
   Ik zit al jarenlang te broeden op het afschaffen van politieke partijen en ideologieën. Gewoon neutraal en humaan een samenleving creëren, die ook via referenda mee kan bepalen, hoe wet en regelgeving ingevuld dienen te worden. Het moet net meer zo zijn dat 1 of meerdere groepen teveel macht krijgen, iedereen moet een stem hebben, en de zwaksten en armsten voorrang…

   21 likes
   • Als je een gerechtvaardigde humane samenleving wil, zal je helemaal opnieuw moeten beginnen. Te beginnen met het UVRM na te leven, de onrechtmatige wetgeving op basis van de “persoon” ( is geen mens) nietig verklaren en herstructureren op basis van de rechten van de mens (UVRM) en ga zo maar door.
    Tevens zouden journalisten en msm bedrijven keihard moeten worden aangepakt bij het verspreiden van voorgekauwde leugens en het verdraaien van feiten.

    Maar je kunt natuurlijk ook de verkiezingen boycotten via een social media oproep met een begeleid schrijven waarom. Dat verspreid zich razendsnel.

    7 likes
    • Wet en regelgeving herstructureren op basis van de Universele Rechten van de Mens is een goed begin. In ieder geval beter dan de boel opblazen zoals vele anderen hier willen, en dan chaos krijgen.
     MSM journalisten en de MSM bedrijven aanpakken is ook goed, maar aangezien het om eerlijkheid gaat, zal je ook de alternatieven moeten aanpakken op waarheid.
     De verkiezingen boycotten haalt al tientallen jaren niks uit. Gemiddeld blijft toch 20-25% van de kiezers weg, maar worden wel alle zetels gevuld in 1ste en 2de kamer. Beter is meer ingrijpen in het kiessysteem, en zoals ik al eerder vermelde je stempas inleveren, maar je stembiljet mee naar huis nemen. Je geeft daarmee geen mandaat af, zoals je met boycotten nl. wel doet.
     Ook wijs ik op illegale praktijken met de verkiezingen. Niet meedoen zoals Asscher e.a. maar uiteindelijk wel in de regering komen. Men staat niet op het stembiljet, dus kan men ook niet meedoen met de verkiezingen, punt.
     De vraag is echter hoeveel mensen de consequenties zien van wet en regelgeving aanpassen. Veel mensen zien liever wet en regelgeving verdwijnen omdat ze het niks vinden, niet omdat het niet goed is. Mensen willen liever 180km/u op de snelweg kunnen rijden, maar begrijpen niet dat men daarmee een veel groter gevaar op de weg wordt.
     En tegen de doodstraf zal ik altijd blijven. Het gevaar bestaat dat je een verkeerde persoon tot de dood veroordeelt, dus heb ik liever echt levenslang. Is er altijd nog de kans op correctie, als blijkt dat de persoon inderdaad het niet gedaan heeft…

     2 likes
     • Alles is een kwestie er een statement van te maken zodat politiek Den Haag op zijn grondvesten schudt. Je moet toch ergens beginnen.

      1 likes
   • Maar je kunt natuurlijk ook de verkiezingen boycotten via een social media oproep met een begeleid schrijven waarom. Dat verspreid zich razendsnel.

    Ik zou zeggen doen ! Maar dan op het juiste moment, zodat het op het moment van het stemmen inderdaad in het hoofd van de mensen aanwezig is.

    1 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   Het beste zou zijn dat de Amerikanen de moordenaars (Russen&Assad) Syrië uit schieten.

   3 likes
   • Het beste zou zijn dat de wereld hegemonie van de terreurgroep VS drastisch in te perken, de leiders hiervan op te pakken en berechten voor een volkstribunaal.

    11 likes
    • Als je voor de Universele Rechten v.d. Mens bent, kan je niet uitsluitend naar de VS wijzen, maar zal je naar elke vorm van staatgeweld en staatsonderdrukking moeten wijzen.
     Als je dus geen neutraliteit kan betrachten, dan ben je niet een deel van de oplossing, maar een deel van het probleem…

     2 likes
 2. Mensen beseffen het waarschijnlijk nog niet, op een paar uitzonderingen na, maar het is 11:59 en een WW III staat voor de deur. De dreigementen van de terreurgroep VS aan het adres van de Russen, Chinezen, Noord Koreanen en Iraniërs afgelopen week is uiterst kwalijk te noemen. Daarmee heeft de Amerikaanse legerleiding de wereldvrede in ernstig gevaar gebracht. De tegenstander (Rusland) zag zich genoodzaakt een mega oefening te doen met 40 miljoen mensen ivm een mogelijke atoomoorlog dreiging. De psychopaten (onder leiding Elite) van in de VS voelen zich steeds meer in hun hemd gezet door hun falend beleid een NWO te creëren.
  Ook onze vazal regering brengt ons Nederlanders is die positie, wat natuurlijk uiterst kwalijk is. Het harde feit is dat onze vertegenwoordigers van de Kroon het volk zouden moeten beschermen, maar feitelijk precies het tegenovergestelde doet. Zij bemoeien/laten zich in met zaken waar wij als volk helemaal niets mee te maken hebben. Vele NL soldaten zijn hierdoor in het verleden al omgekomen zonder de ware achtergrond te kennen.
  Wij Nederlanders zouden dit niet moeten pikken evenals de propaganda van onze MSM nieuwskanalen.

  Waarom doet het gehersenspoelde gros van de bevolking dat wel? Denk na lieve mensen, als er vuurrode paddenstoelen boven uw hoofd verschijnen is het te laat.

  38 likes
  • Nou persoonlijk denk ik na , maar probeer maar eens met de buren daar over te praten , success gegarandeert ( dus niet ) , krijg gelijk ruzie! Het einige wat je kan doen is een noodpaketje maken ,brandstof opslaan generator aanschaffen bij de Lidl , en een kleine voorraad van goud en silver aanleggen
   Ik Ben positief dus 80 % kans dat het wel overwaait ! Maar ja die 20 %

   27 likes
   • Pietka

    Dat zeg ik toch gehersenspoelde massa. Die is verleerd het gevaar te herkennen en denken dat het allemaal wel mee valt.
    Tuurlijk ben ik ook positief, maar het reële gevaar is er wel. Weet je nog Georgia Guide Stones, wereldbevolking retoucheren naar 500 miljoen.

    11 likes
  • De eenzijdige nederlandse msm propaganda begint de laatste tijd ook ziekelijke vormen aan te nemen.
   steeds dezelfde grammafoonplaat:
   anti putin, anti trump, anti het referendum,nergens meer iets te bekennen mbt de mening van de andere partij.
   wat dat betreft zijn wij aardig op weg naar een noordkoreaans bananenkoninkrijk.
   nogmaals, rusland is door de wettige syrische regering uitgenodigd de veelal door het westen gesteunde rebellen te vernietigen. de rest heeft hier dus niets te zoeken.
   als dit verder zal escaleren is de kans op wereldoorlog 3 zeer groot.
   tenslotte wat ik hoop,dat nooit zal gebeuren is dat hier paddestoelwolken gaan verschijnen en wij zullen verdampen of geroosterd worden..
   de russen schijnen al atoombunkers te bouwen
   bij ons nog niets van gehoord of gezien.
   wir haben es nicht gewusst,is dan te laat,

   ,

   1 likes
 3. Over de russen geen kwaad woord op deze site. Wordt deze prut die we hier lezen door Putin gesponsord?

  10 likes
  • Hoop maakt z'n eigen magie

   Als je zelf gaat nadenken, Jimmy, wat vindt je dan zelf van de situatie in de wereld?
   Wie zijn degenen die altijd agressief zijn? (terwijl ze doen alsof ze je vriend zijn, dus geniepig ook nog)
   Wie bevinden zich op plekken, overal in de wereld, waar ze totaal en helemaal niks te zoeken hebben?

   Juist ja, de USA.

   13 likes
   • Hoe ik erover denk doet er niet echt toe. Ik vind deze site extreem pro russisch. De USA mag dan overal op deze wereld zitten maar onderschat de russen niet. En vooral de russen blijven onderbelicht.

    4 likes
    • Hoop maakt z'n eigen magie

     Jimmy, hoe jij erover denkt doet er nu juist wél toe.
     Je bent toch geen levenloze pop?

     En hebt toch een mening?

     Putin is een zeer grote held.
     Juist doordat hij oorlog-ontwijkend is, zijn land bescheiden is, prettige manieren.
     Allemaal eigenschappen die de USA niet heeft.

     Het is te danken aan Rusland dat we momenteel nog vrede hebben.

     9 likes
     • Beste Hoop, wordt tijd dat je een tijd in beide landen doorbrengt en dan je mening over vrijheid opnieuw definieert. Ive been there en ik kan je wel zeggen dat de westerse wereld en gedachtegoed mijn voorkeur heeft.

      2 likes
  • Ik heb inderdaad twijfels of sommige reacties wel door zuivere Nederlanders gedaan worden, Russische trollen…

   8 likes
  • René van Zalk uut the Middle of Nowhere

   @Jimmie, Scherp 🙂

   6 likes
  • Waar erger je het meest aan?

   Aan een persoon die integer wil overkomen en dit niet is, of een persoon waarvan je weet dat die niet integer is.

   1 likes
  • Dat mag je vinden @Jaya maar dan is het in dit geval wel hypocrisie die de waarheid ten dienste is en dan is het geoorloofd. Ik heb het idee dat de MSM hier per ongeluk haar mond voorbij praat. Het lijkt alsof Maurice de Hond hier een ander verhaal vertelt dan de afspraak was en dat Mathijs van Nieuwkerk wachtte op een wending in het betoog ten gunste van de criminele kliek in Den Haag. Niets bleek minder waar en hij liet zich ook nog eens niet van zijn stuk brengen. Ze zullen wel denken dat we nog steeds te stom zijn om te snappen wat hier bedoeld wordt, maar dat soort hoogmoed zal nu spoedig bestraft worden.

   16 likes
 4. Nou ik ben geen russische troll in woon gewoon in Nederland en ben daar ook geboren ik heb nederlandse voorouders. Toch zeg ik. Weg met de MSM en kijk als voorbeeld naar Rusland. Dit is in mijn ogen de zuiverte momenteel. Terreurgroep VS heeft in het hele middenoosten brandhaarden gecreeerd. en daardoor de vluchtelingenstroom op gang gebracht ( ik woon toevallig 1,5km van de grootste AZC van Nederland)

  Amerika bedankt!

  7 likes
  • En je bent vast Wilders stemmer en Trump heeft je voorkeur en je het een standbeeld van Putin in je tuin.

   3 likes
  • Ik kan mij trouwens voorstellen dat Rusland, sinds de val van de Sovjet Unie pogingen onderneemt weer terug te krabbelen, en dat doe je het beste via het financiële systeem. Zorg dat het westen zoveel mogelijk geld uitgeeft, dan klapt de boel vanzelf…

   0 likes
 5. Afgelopen week hoorde ik de gerobotiseerde nieuwslezeres op de radio vertellen,dat de spanning tussen rusland en de vs zelfs in de koude oorlog niet zo hoog was,en dat rusland daar de schuldige van is.
  Behalve het trieste feit dat zelfs conclusies worden voorgekauwd,wéét ik dat 90% van de nederlanders ervoor KIEST om schaapje te zijn.
  Wij zijn geen vazalstaat,maar reeds ingelijfd als kanonnenvlees,met alle gevolgen.
  Wanneer je je onbevooroordeeld in de eerste twee wereldoorlogen (waar zoveel over gelogen,en gepropageerd is) verdiept,en geen taboes mee laat tellen,kom je tot de conclusie dat dit geheel volgens plan gaat,en dat hitler wel degelijk een doortastende man was.
  Een ijzingwekkende gedachte…

  9 likes
 6. Dat is niet alleen met oorlogen.

  Het is in het NOS RTL en al het nieuws wat wij op MSM media krijgen. Het is 1 grote leugen die bij iedereen inspeelt op zijn gedrag en realiteit. Onbewustheid of slapen, de bewuste mens doorziet het en ik moet eerlijk zeggen dat dat er niet veel zijn.

  9 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is ...

agent

Het moet niet veel gekker worden. Agent richt PISTOOL op boer die naar de Mac wil

De media berichtten gisteravond dat een agent ...