Spiritueel

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voordat ik je vertel over de wonderlijke dingen die een gids je kan vertellen, is het misschien een goed idee om uit te leggen wat een spirituele gids is.

Wat is een spirituele gids?

Een spirituele gids is eigenlijk een mens die geen fysiek lichaam meer heeft. Wanneer een mens komt te overlijden, dan stopt het fysieke lichaam. Maar het bewustzijn blijft over en leeft verder op het spirituele, onstoffelijke vlak.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Stel je het volgende scenario eens voor: je hebt een fysiek lichaam en je bent een denkend wezen. Je bent je gewaar van je omgeving. Stel je komt te overlijden. Je lichaam stopt ermee, maar je bewustzijn en gedachten gaan gewoon door.

Net als dat je een arm of been verliest, en je dan nog steeds kunt denken en je een bewustzijn hebt, kun je ook meer dan alleen een arm of been verliezen, bijvoorbeeld je hele lichaam. Ook in dat geval gaat je denken en bewustzijn door. (Het is overigens wetenschappelijk meermaals bewezen dat je bewustzijn inderdaad niet in je fysieke lichaam zit)

Waarnemen

Dus zelfs zonder lichaam kun je nog steeds waarnemen. Net zoals mensen kunnen waarnemen die bijvoorbeeld een buitenlichamelijke ervaring of een BDE hebben.

Maar wat doe je dan als je geen lichaam meer hebt? Hoe kun je iets laten weten aan je geliefden in de fysieke wereld dat je er nog bent? Je hebt geen mond meer, kunt niets aanraken en je hebt geen gebaren. Het enige dat je schijnt te hebben is totale vrijheid.

Het is dus onmogelijk om van de andere kant contact te leggen, zoals fysieke wezens dat doen. Zij hebben alleen energie en gedachtekracht. En wanneer je als fysiek levend mens niet getraind bent om deze onstoffelijke wereld te kunnen horen, is het niet eenvoudig om ermee te kunnen communiceren.

Zodra je echter leert communiceren met spirituele gidsen, kun je dagelijks ‘samenwerken’ met ze. Weten wie je gids is en hoe je kunt communiceren met ze stelt je in staat om antwoorden te krijgen op vragen die je mogelijk hebt over je leven of over iemand die overleden is.

Wat doet een gids?

Een spirituele gids kan je door het leven leiden en je helpen de juiste beslissingen te nemen. Ze kunnen dus reageren op al je vragen of je advies geven wanneer je het nodig hebt. Ze zullen je ook troosten wanneer je het nodig hebt. Maar… dan moet je ze wel kunnen waarnemen.

Het is net als een radiosignaal. Het is er wel, maar je hebt ‘iets’ nodig om het hoorbaar te maken. Bij een radiosignaal is het een radio-ontvanger. Bij een spirituele gids is het een bepaalde innerlijke stilte.

En zodra je in staat bent om je gids te kunnen horen en/of zien, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een beroep doen op je spirituele gids kan antwoorden geven die je verder op weg helpen naar een meer vervuld leven. Kunnen communiceren met je spirituele gids levert je veel vreugde en voordelen op!

Twee technieken om te communiceren met je gids

1. Automatisch schrift

Er zijn uiteraard meer dan twee methoden om te communiceren met je gids, maar ik noem er twee, omdat deze het gemakkelijkst te doen zijn.

Als eerste kun je je bekwamen in automatisch schrift. Hiermee leer je tijdelijk de controle over je schrijvende hand letterlijk uit handen te geven aan je eigen onderbewustzijn. Je onderbewustzijn bestuurt dan je hand.

Ook is je onderbewustzijn heel goed in staat om te communiceren met je gids. Het vormt dan ook een soort brug tussen de spirituele en de fysieke wereld.

Communicatie van je gids komt dan via deze ‘brug’, via je hand op het papier terecht. Je kunt in gedachten vragen stellen en via het automatisch schrift krijg je antwoord. Zo kun je over en weer communiceren met je gids.

2. Hypnose

Als tweede is er de hypnosesessie ‘Contact met je gids’, waarmee je rechtstreeks gaat communiceren met je gids. Tijdens deze sessie leer je jouw bewuste gedachten op de juiste manier stil te maken, waardoor de stem van je gids uiteindelijk hoorbaar wordt. En dat niet alleen, want je kunt je gids ook gaan zien.

Tijdens deze speciale hypnosesessie krijg je de juiste instructies om contact te leggen met je gids. De sessie ‘Contact met je gids’ is onlangs verbeterd en uitgebreid. Naast dat je contact legt met je gids, wordt je begeleid met de communicatie.

Zo ga je vragen stellen als:

  • Waar kennen jij en je gids elkaar van?
  • Wat heeft je gids jou te vertellen?
  • Waar helpt je gids je mee?
  • Hoe weet je bewust wanneer jouw gids je helpt?

Ook krijg je tijdens de sessie de mogelijkheid om je eigen vragen te bedenken en te stellen aan je gids.

Mooi aanbod

De cursus ‘Leer automatisch schrift’ en de hypnosesessie ‘Contact met je gids’ zijn beiden onmisbaar als je wilt leren communiceren met je gids. Je leert twee methoden om te leren communiceren met je gids.

De cursus en hypnosesessie zijn € 59,99 per stuk. Maar nu tijdelijk kun je ze samen downloaden voor slechts 37 euro.

Klik hier om beide te downloaden voor slechts 37 euro

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
4 jaren geleden

Volgens mij kun je beter advies zoeken als je dat al wil, bij je stoffelijke medemens en levensvragen zullen er altijd wel zijn, maar ja Carpe Diem.

Geen fijn idee, dat na je dood het gedachte-gekakel van alle mensen gewoon doorgaat en je daar deel van uit (moet) blijven maken.

Back to top button