Archeologie

Graham Hancock: “Hoogontwikkelde beschaving op Antarctica weggevaagd door komeet”

Help door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse oud-journalist Graham Hancock suggereert in zijn nieuwe boek Magicians of the Gods dat een komeet met een doorsnee van 30 kilometer binnen 15 jaar de aarde kan verwoesten.

Hancock, voormalig correspondent voor The Economist, zegt dat zijn boek bewijst dat een hoogontwikkelde beschaving tussen 11.600 en 12.800 jaar geleden is weggevaagd door stukken van dezelfde komeet.

De auteur claimt dat de aarde in 2030 in het spoor van dezelfde komeet, genaamd Encke, terecht zou kunnen komen. Delen van de komeet draaien nog altijd in een baan die de omloopbaan van de aarde doorkruist, aldus Hancock.

Gevaar

“Astronomen menen dat een fragment van de oorspronkelijk komeet verborgen blijft en een gevaar vormt voor al het leven op aarde,” schreef hij. Hancock schreef 20 jaar geleden in Fingerprints of the Gods dat een oude beschaving, waar ook inwoners van het legendarische Atlantis deel van uitmaakten, bijna 13.000 jaar geleden door een komeet is vernietigd.

Het boek ging 9 miljoen keer over de toonbank en werd een bestseller. In het vervolg, Magicians of the Gods, zegt hij de smoking gun te hebben die bewijst dat hij al die tijd gelijk heeft gehad. “In 1995 schreef ik een boek over alle tekenen die in de richting van een verloren beschaving wezen,” zei hij. “Er miste nog een smoking gun. Die hebben we nu.”

Astronomie en wiskunde

“Een aantal papers in tijdschriften leveren bewijs dat de aarde 12.800 jaar geleden daadwerkelijk is geraakt door een komeet, precies zoals ik in mijn boek schreef,” zei Hancock.

Hij claimt dat Antarctica bijna 13.000 jaar geleden werd geraakt door een komeet. Op dat moment, duizenden jaren voordat het wiel werd uitgevonden, zou daar al een hoogontwikkelde beschaving hebben geleefd. Hancock zegt dat onze kennis over astronomie en wiskunde afkomstig is van die ‘verloren’ beschaving.

Je kunt hier alvast een exemplaar van het boek reserveren.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x