Homepagina » Bewustzijn » Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam. Deze film is een bedreiging voor overheden en religies
Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam. Deze film is een bedreiging voor overheden en religies

Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam. Deze film is een bedreiging voor overheden en religies

The Reality of Truth is een zeer provocerende film waarin wordt gekeken naar de mysterieuze relatie tussen spiritualiteit en kruidengeneeskunde.

Het doel van de controversiële documentaire is het doorbreken van de ‘illusie van realiteit’ en kijkers te helpen een betekenisvoller bestaan te leiden.

“We zijn allemaal zenders en antennes,” zegt de Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez in de film. “Je kunt je frequentie aanpassen. Niet alleen met je ademhaling, maar ook met je bewustzijn.”

Ontwaking

Te zien is hoe ze in Peru ayahuasca tot zich neemt. “Het vernietigde alles wat ik ooit heb geweten,” vertelt ze. “Ik heb een ontwaking gehad.”

Rodriguez kon dankzij haar ervaringen met het drankje naar eigen zeggen beter omgaan met het verlies van haar vriend en collega Paul Walker, die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Psychedelische drugs kunnen vaak leiden tot mystieke ervaringen, inzichten en positiviteit. Spiritualiteit en psychedelische drugs worden al heel lang met elkaar geassocieerd.

Verbonden

Sjamanen gebruiken in Zuid-Amerika al duizenden jaren psilocybine, paddo’s, peyote en ayahuasca.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en er is een frequentie die ervoor zorgt dat je kunt leven op een manier dat je ontwikkeld bent, aldus Rodriguez.

“Uiteindelijk kun je mogelijk in dit leven een niveau van verlichting bereiken dat ertoe leidt dat je wellicht niet terug hoeft te komen,” licht ze toe.

Bedreiging

“Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam,” stelt de actrice.

De makers van de documentaire zeggen zelf dat hun productie een ‘bedreiging is voor overheden, religieuze instellingen en grote corporaties’.

Bekijk de film hieronder in zijn geheel:

[The Reality of Truth]


Vind je dit interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. Deze film is een bedreiging voor je gezondheid, de overheid vind het alleen maar prachtig, hoe meer verslaafden hoe meer controle. Als de waarheid niets anders is dan al hallucinerend door het leven te gaan dan pas ik.

  10 likes
  • Hallucinogene middelen zijn niet verslavend. Dat zijn de middelen van Bayer, zoals heroïne, cocaïne en amfetamine. En alcohol en tabak natuurlijk. Die zijn verwoestend. psilocybine, mescal en Dmt openen de geest. marihuana ook. En zij zijn over het algemeen niet schadelijk maar zelfs gezond!

   51 likes
   • En ga jij mij nu zeggen dat het hetzelfde is of een misdadiger deze middelen tot zich neemt of een goed deugdzaam mens .? Zonder het achtvoudige pad ,welke inhoudt de ontwikkeling van morele waarden en deugden helpen deze hallucinogenen geen yota . Het is alsof je een goeie film gezien hebt en verder niks ,er blijft niets van over en voegt niets toe aan je geestelijke ontwikkeling voor je volgende incarnatie .

    5 likes
    • Wat is een goed en deugdzaam mens volgens jou?

     2 likes
     • Ja, als men naar de gemiddelde coffeeshopbezoeker kijkt dan slaat de twijfel wel toe. Het is ook niet voor iedereen. Ieder krijgt dat wat ie aankan, en voor velen is dat niets.
      Daartegen ken ik ook mensen die doordat zij gingen blowen hun hele leven omgooiden. Ik ken iemand die vroeger opgroeide voor wat men toen noemde, galg en rat. Veel zuipen,veel dope gebruiken, en vooral heel veel knokken. Het liefs met de politie, maar menige kroeg en kermis zijn door hem verbouwd. Na een paddo trip besloot hij voortaan geen druppel meer te drinken en zijn wilde leven opzij te zetten. Hij vertrok uit het dorp, en jaren later kwam ik hem tegen. gezond en nuchter. Hij zit nu veel in Azië waar hij voor een Nederlands bedrijf in de hoogbouw werkt. Drugs doet hij ook niet meer. Zelfs geen blowtje. Na de paddo trip was hij er helemaal klaar mee.

      5 likes
    • Hallucinogene middelen neem je niet voor de lol zoals andere dope. Daarvoor zijn de ervaringen veel te ingrijpend.

     0 likes
     • naar mijn mening doe je het allebij met plezier
      en aan jouw zelf verantwoordelijkhei, ik ben ervan bewust wat ik me zelf aan doe. de taak is totaal normaal, je zelfvertrouwen, je zelfbewustheid, emoties,normen en waarden
      in balans te houden. Net als conditie liefde alles moed in balans zijn.

      1 likes
  • Daarom is het zo dat wij , willen we het spirituele in onszelf ontwikkelen en tot bloei willen brengen dit zonder middelen moet.
   Het moet ook niet met denkkracht.
   Maar met ik-kracht . je begeven in een wereld waar het morele weer toegelaten is.
   Waar de warmte van je Hart zich richt tot de ander.
   En dit tot in het dagelijks menselijke tot uitdrukking komen.
   Niet alleen tijdens een meditatie.
   Meditatieve ondersteuning door in een rust te komen is erg belangrijk. Dus terug trekken uit het dagelijkse geharrewar waar alleen 3d zich laat gelden.

   6 likes
  • Bert, je weet helemaal niet waarover je het hebt…enige manier om hierover iets te zeggen is eerst een ervaring te hebben met psychedelics, die btw niet verslavend zijn.

   2 likes
  • bertje, als je niet weet waar je over praat, kun je beter je mond houden, ipv jezelf te kijk zetten met zogenaamde kennis..

   1 likes
 2. Ik denk dat Bert S niet helemaal de essentie van het verhaal volgt. Zelf heb ik ayahuasca in de jungle van de Amazone onder toezicht van 3 Sjamanen tot mij genomen. Ayahuasca is zo smerig dat je er absoluut niet verslaafd aan zou kunnen raken.. bijwerkingen.. overgeven en diaree niet eens te noemen. Maar de ervaring deel ik.. Alles heeft een frequentie en wij (mensheid) worden op een lage frequentie gehouden. De kracht van de gedachte die men kan laten materialiseren word door angst, die ons dagelijks word toegediend geneutraliseerd. Wij zijn ons niet bewust wat wij zouden kunnen doen en bereiken als wij ons uit de greep van angst zouden kunnen losmaken. Lees een hogere frequentie bereiken. Maar.. langzaam worden wij wakker en zijn er steeds meer mensen die voelen dat er een verandering gaande is. Dank voor deze prachtige film. In La’Kech

  33 likes
 3. De oude Indianen in de VS wekten hun bewustzijn op door constant Heeee Ja Heeee Ja Heeee Ja Heeee Ja te zingen. Ik heb het ook een minuut geprobeerd en ik moet zeggen, het heeft wel iets. Je vergeet echt alles en gaat in die woorden op.

  7 likes
  • Moet je eens op de mescaline proberen. Dan heeft het zeker iets!

   2 likes
   • Je snapt ineens waarom sommige cabal aanhang zulke gespleten persoonlijkheden zijn…..en dat moet je ook wel zijn, hoe anders zou je je in dergelijke kringen comfortabel en wel boven anderen kunnen wanen?
    Het komt van buitenaf gezien nogal protserig, {wollig, breedsprakig} en hooghartig over, terwijl er, zeker gezien hun chronische gebrek aan kennis van relevante zaken, geen enkele reden toe is zich boven anderen te wanen.

    1 likes
 4. Universeel gezien bestaat er niet zoiets als een Goed en Slecht ,
  Je kan van de Natuur ook niet zeggen dat is Goed en slecht .. daarin bestaat het niet ,,
  En al helemaal niet in het universum zelf..
  Goed en slecht is een concept van het denken die bij de mens is ontstaan uit onwetendheid
  Onwetend omdat het niet weet hoe het universum de werkende krachten in die onmetelijke ruimte hoe dat allemaal zo kan zijn
  DE niet wetende is zoekende naar een waarheid die in geen enkel geloof te vinden het zijn concepten verpakt in woorden die een ieder op zijn manier zijn geloof aanhangt
  Het is niet Universeel
  Het zijn concepten
  En het concept van het denken is niet de waarheid ,
  Het verkeert in een toestand van verwarring mede door de oproep van concepten
  waarin het geloof in goed en slecht zijn werk doet in verwarring
  Een ieder die het wel gelooft is nog niet universeel gezien niet wakker
  Een ieder die wel wakker is ,
  Is uit die toestand van verwarring en is vrij van het denken in concepten
  Het laar zich niet meer zo IN met een geloof van alleen maar dualiteit ,en universeel GEZIEN is er geen dualiteit
  Wie wakker is
  Die ziet dat er geen goed en slecht bestaat maar een universele kracht van steeds maar op nieuwe veranderingen .
  Universeel gezien kan de mens met zijn geloof IN concepten van Een geloof daar het niet in vinden
  Als dat wel zo was, dan had het woord gewonnen en was de waarheid er al
  Woorden zijn alleen maar wegwijzers
  In het hele universum bestaan geen woorden alleen gebeurtenissen
  Het Woord zal nooit met een geloof de waarheid verlichten alleen de waarheid van goed en slecht word daarin belicht ,
  Het is de waarheid van het conceptueel denken een verdeelde waarheid in geloof in goed en slecht en niet in de Eenheid van het Universum
  Houd het zichzelf gevangen en is daarom niet Universeel gezien vele niet Wakker.
  Universeel word men dan vrij van elk geloof die onze voorouders uit het onwetende hebben bedacht maar de waarheid was een waarheid in verdeeldheid..

  8 likes
 5. mooie docu ! dank Nine For News!

  alleen is de vertaling een ramp, maar kon er zelf de vorming van maken met de zinnen en grammatica

  Verder beveel ik het boek aan : Een aparte werkelijkheid van Carlos Castenada, echt de moeite om dit eens te lezen!
  Heb het boek ooit eens uitgeleend aan ” vrienden ” maar nooit meer terug gekregen..

  fijn weekend allen hier op deze site, namaste

  8 likes
 6. ik doe best wel mijn best om er linksom of rechtsom niet bij te horen

  5 likes
 7. Ik ga daar echt een keertje naartoe.

  4 likes
 8. oh ja.. ook nog wel de moeite waard, het nummer God van Lennon, werkt als een natuurlijke metafoor
  wat een vreselijk goed nummer waarin hij precies zegt / zingt hoe de vork in de steel zit
  vooral zijn laatste zin is te gek voor de werkelijkheid, maar ik denk dat ie gelijk had..

  ( uit de auto stappen naar een ander vervoermiddel om verder te kunnen)

  4 likes
 9. Zodra de volmaaktheid van het universum word gezien
  Zal alle Onvolmaaktheid van het geloof te niet doen .
  Want het kan daarin niet meer in bestaan..
  Het lost daarin op en men ziet dan dat alles oneindig met elkaar verbonden is.
  Dood en geboortes is het volmaakte daarin ..
  Het is de oneindige vrijheid van her universum ..
  DE Eenheid , is UNIVERSEEL..
  Wees daarin verblijdt want het is de universele waarheid

  3 likes
 10. als er toch IETS is waar ik spijt van heb, is het de 20 jaar waar ik drugs heb gebruikt.
  nergens goed voor. NU pas, nu dat ik geen drugs meer gebruik, ja zelfs geen sigaret meer rook, voel ik me pas vrij.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Zes op de 10 mensen zien overleden geliefden. Dit is de reden waarom we er zo weinig over horen

Zes op de 10 mensen zien overleden geliefden. Dit is de reden waarom we er zo weinig over horen

Zes op de tien mensen hebben wel ...

DNA-onderzoek langwerpige schedels uit Peru levert verrassende resultaten op. Bekijk de video

DNA-onderzoek langwerpige schedels uit Peru levert verrassende resultaten op. Bekijk de video

In 2012 werd op het Peruaanse schiereiland ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.