Bewustzijn

Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam. Deze film is een bedreiging voor overheden en religies

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Reality of Truth is een zeer provocerende film waarin wordt gekeken naar de mysterieuze relatie tussen spiritualiteit en kruidengeneeskunde.

Het doel van de controversiële documentaire is het doorbreken van de ‘illusie van realiteit’ en kijkers te helpen een betekenisvoller bestaan te leiden.

“We zijn allemaal zenders en antennes,” zegt de Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez in de film. “Je kunt je frequentie aanpassen. Niet alleen met je ademhaling, maar ook met je bewustzijn.”

Ontwaking

Te zien is hoe ze in Peru ayahuasca tot zich neemt. “Het vernietigde alles wat ik ooit heb geweten,” vertelt ze. “Ik heb een ontwaking gehad.”

Rodriguez kon dankzij haar ervaringen met het drankje naar eigen zeggen beter omgaan met het verlies van haar vriend en collega Paul Walker, die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Psychedelische drugs kunnen vaak leiden tot mystieke ervaringen, inzichten en positiviteit. Spiritualiteit en psychedelische drugs worden al heel lang met elkaar geassocieerd.

Verbonden

Sjamanen gebruiken in Zuid-Amerika al duizenden jaren psilocybine, paddo’s, peyote en ayahuasca.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en er is een frequentie die ervoor zorgt dat je kunt leven op een manier dat je ontwikkeld bent, aldus Rodriguez.

“Uiteindelijk kun je mogelijk in dit leven een niveau van verlichting bereiken dat ertoe leidt dat je wellicht niet terug hoeft te komen,” licht ze toe.

Bedreiging

“Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam,” stelt de actrice.

De makers van de documentaire zeggen zelf dat hun productie een ‘bedreiging is voor overheden, religieuze instellingen en grote corporaties’.

Bekijk de film hieronder in zijn geheel:

[The Reality of Truth]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
4 jaren geleden

Deze film is een bedreiging voor je gezondheid, de overheid vind het alleen maar prachtig, hoe meer verslaafden hoe meer controle. Als de waarheid niets anders is dan al hallucinerend door het leven te gaan dan pas ik.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Ik ga daar echt een keertje naartoe.

William
William
4 jaren geleden

Ik denk dat Bert S niet helemaal de essentie van het verhaal volgt. Zelf heb ik ayahuasca in de jungle van de Amazone onder toezicht van 3 Sjamanen tot mij genomen. Ayahuasca is zo smerig dat je er absoluut niet verslaafd aan zou kunnen raken.. bijwerkingen.. overgeven en diaree niet eens te noemen. Maar de ervaring deel ik.. Alles heeft een frequentie en wij (mensheid) worden op een lage frequentie gehouden. De kracht van de gedachte die men kan laten materialiseren word door angst, die ons dagelijks word toegediend geneutraliseerd. Wij zijn ons niet bewust wat wij zouden kunnen doen en bereiken als wij ons uit de greep van angst zouden kunnen losmaken. Lees een hogere frequentie bereiken. Maar.. langzaam worden wij wakker en zijn er steeds meer mensen die voelen dat er een verandering gaande is. Dank voor deze prachtige film. In La’Kech

wolfje
wolfje
4 jaren geleden

ik doe best wel mijn best om er linksom of rechtsom niet bij te horen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

23
0
We lezen graag je reactie!x