Bewustzijn

Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam. Deze film is een bedreiging voor overheden en religies

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

The Reality of Truth is een zeer provocerende film waarin wordt gekeken naar de mysterieuze relatie tussen spiritualiteit en kruidengeneeskunde.

Het doel van de controversiële documentaire is het doorbreken van de ‘illusie van realiteit’ en kijkers te helpen een betekenisvoller bestaan te leiden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“We zijn allemaal zenders en antennes,” zegt de Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez in de film. “Je kunt je frequentie aanpassen. Niet alleen met je ademhaling, maar ook met je bewustzijn.”

Ontwaking

Te zien is hoe ze in Peru ayahuasca tot zich neemt. “Het vernietigde alles wat ik ooit heb geweten,” vertelt ze. “Ik heb een ontwaking gehad.”

Rodriguez kon dankzij haar ervaringen met het drankje naar eigen zeggen beter omgaan met het verlies van haar vriend en collega Paul Walker, die in 2013 om het leven kwam bij een auto-ongeluk.

Psychedelische drugs kunnen vaak leiden tot mystieke ervaringen, inzichten en positiviteit. Spiritualiteit en psychedelische drugs worden al heel lang met elkaar geassocieerd.

Verbonden

Sjamanen gebruiken in Zuid-Amerika al duizenden jaren psilocybine, paddo’s, peyote en ayahuasca.

We zijn allemaal met elkaar verbonden en er is een frequentie die ervoor zorgt dat je kunt leven op een manier dat je ontwikkeld bent, aldus Rodriguez.

“Uiteindelijk kun je mogelijk in dit leven een niveau van verlichting bereiken dat ertoe leidt dat je wellicht niet terug hoeft te komen,” licht ze toe.

Bedreiging

“Alles is met elkaar verbonden en er is iets groters dan dit lichaam,” stelt de actrice.

De makers van de documentaire zeggen zelf dat hun productie een ‘bedreiging is voor overheden, religieuze instellingen en grote corporaties’.

Bekijk de film hieronder in zijn geheel:

[The Reality of Truth]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
6 jaren geleden

Deze film is een bedreiging voor je gezondheid, de overheid vind het alleen maar prachtig, hoe meer verslaafden hoe meer controle. Als de waarheid niets anders is dan al hallucinerend door het leven te gaan dan pas ik.

Arwijn
Arwijn
6 jaren geleden

Ik ga daar echt een keertje naartoe.

William
William
6 jaren geleden

Ik denk dat Bert S niet helemaal de essentie van het verhaal volgt. Zelf heb ik ayahuasca in de jungle van de Amazone onder toezicht van 3 Sjamanen tot mij genomen. Ayahuasca is zo smerig dat je er absoluut niet verslaafd aan zou kunnen raken.. bijwerkingen.. overgeven en diaree niet eens te noemen. Maar de ervaring deel ik.. Alles heeft een frequentie en wij (mensheid) worden op een lage frequentie gehouden. De kracht van de gedachte die men kan laten materialiseren word door angst, die ons dagelijks word toegediend geneutraliseerd. Wij zijn ons niet bewust wat wij zouden kunnen doen en bereiken als wij ons uit de greep van angst zouden kunnen losmaken. Lees een hogere frequentie bereiken. Maar.. langzaam worden wij wakker en zijn er steeds meer mensen die voelen dat er een verandering gaande is. Dank voor deze prachtige film. In La’Kech

wolfje
wolfje
6 jaren geleden

ik doe best wel mijn best om er linksom of rechtsom niet bij te horen

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x