BuitenlandGreat Reset

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze week is de Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan, kortweg ‘de Raad’, gelanceerd onder leiding van paus Franciscus. Het gaat om een ‘historisch nieuw partnerschap tussen enkele van ’s werelds grootste investeerders, bedrijven en het Vaticaan’.

Met de oprichting van de Raad ‘wordt de urgentie benadrukt om gezamenlijk het kapitalisme te hervormen tot een krachtig mechanisme voor het welzijn van de mensheid op basis van morele verantwoordelijkheid en marktvereisten’. De Raad nodigt bedrijven uit om ‘een economische basis voor de wereld te leggen die eerlijker, inclusiever en duurzaam is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

De Raad wordt geleid door een groep wereldleiders, ‘Hoeders van inclusief kapitalisme’ genoemd, die jaarlijks een ontmoeting hebben met paus Franciscus. De leiders vertegenwoordigen meer dan 10,5 biljoen dollar aan beheerd vermogen.

Oprichter van de Raad is niemand minder dan Lynn Forester de Rothschild. “Deze Raad zal de waarschuwing van paus Franciscus volgen om te luisteren naar de noodkreet van de aarde en de noodkreet van de armen, en tegemoetkomen aan de eisen van de samenleving voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel,” zei De Rothschild, die ook één van de Hoeders is.

Great Reset

De lijst met Hoeders bevat enkele opmerkelijke namen. We komen onder meer Kenneth Frazier tegen, algemeen directeur van farmareus Merck. Ook Alex Gorsky, directeur van farmagigant Johnson & Johnson, staat op de lijst. Dit bedrijf werkt momenteel aan een coronavaccin. Eén van de bestuursleden van Johnson & Johnson, Mark Weinberger, is ook een Hoeder. Tot slot nog een opmerkelijke naam op de lijst: Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation.

De oprichting van de Raad is onderdeel van de Great Reset, stelt oud-journalist en ondernemer Willem Middelkoop op Twitter. Aartsbisschop Carlo Maria Vigano waarschuwde hier enkele maanden geleden al voor in een open brief aan president Trump. Middelkoop spreekt overigens al langer over de Great Reset.


Bekijk hieronder een video waarin de Hoeders de missie van de Raad bespreken:

4.5 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin Vissers
Edwin Vissers
3 jaren geleden

De valse profeet uit de eindtijd wordt beschreven in Openbaring 13:11-15. Hij wordt ook wel het “tweede beest” genoemd (Openbaring 16:1319:2020:10). Samen met de antichrist en Satan, die beiden macht geeft, vormt de valse profeet de “onheilige drie-eenheid”.

2030 narratieficus
2030 narratieficus
3 jaren geleden

Nu wordt de great reset uitgerold via de paus. Die heeft natuurlijk miljoenen schapen achter zich staan. De great reset komt straks van God, ons denkbare vriendje. Wellicht de bijbel herschrijven naar het agenda 2030 testament? Wellicht is Jezus 2.0 herrezen genaamd Bill Gates.

Bert
Bert
3 jaren geleden

Een religieus leider die de great reset gaat organiseren, aanschouw de enige en echte anti-christ, vicarius filii dei. Rothchilds, Gates, Soros en nog zovelen zijn allemaal puppets van de paus, ook onze koning krijgt zijn orders van deze duivelse entiteit.

Just me
Just me
3 jaren geleden

Er lopen 2 Resets naast elkaar deze is dus de foute die mensen zullen beperken in alles , vrijheid weg alles wordt gestuurd,eigendommen bezit je niet meer alles is van de staat. Je krijgt een x bedrag per maand .
De andere reset zorgt juist voor vrijheid ,onafhankelijkheid, daar worden onterechte belastingen met “terugwerkende kracht “terug betaald aan de mensheid ,men krijgt ook een x bedrag per maand maar heeft men wel eigendommen zoals bv een woning etc het bedrag is een tegemoetkoming waarvan men kan leven maar als men meer wilt verdienen mag dat en zal er alleen belasting over nieuwe goederen van ongeveer 17% geheven worden, voedsel ,medicijnen, belastingvrij ,inkomsten belasting bestaat dan ook niet meer, ook btw en andere soorten belasting bestaan dan niet meer.,hypotheken zijn weg creditcard schuld evenals studieschuld alles is dan weg,de reset dus.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x