Homepagina » Buitenland » Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’
paus
Foto: Mariordo (Mario Roberto Durán Ortiz) CC BY-SA 4.0

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief Kapitalisme met het Vaticaan, kortweg ‘de Raad’, gelanceerd onder leiding van paus Franciscus. Het gaat om een ‘historisch nieuw partnerschap tussen enkele van ’s werelds grootste investeerders, bedrijven en het Vaticaan’.

Met de oprichting van de Raad ‘wordt de urgentie benadrukt om gezamenlijk het kapitalisme te hervormen tot een krachtig mechanisme voor het welzijn van de mensheid op basis van morele verantwoordelijkheid en marktvereisten’. De Raad nodigt bedrijven uit om ‘een economische basis voor de wereld te leggen die eerlijker, inclusiever en duurzaam is’.

De Raad wordt geleid door een groep wereldleiders, ‘Hoeders van inclusief kapitalisme’ genoemd, die jaarlijks een ontmoeting hebben met paus Franciscus. De leiders vertegenwoordigen meer dan 10,5 biljoen dollar aan beheerd vermogen.

Oprichter van de Raad is niemand minder dan Lynn Forester de Rothschild. “Deze Raad zal de waarschuwing van paus Franciscus volgen om te luisteren naar de noodkreet van de aarde en de noodkreet van de armen, en tegemoetkomen aan de eisen van de samenleving voor een rechtvaardiger en duurzamer groeimodel,” zei De Rothschild, die ook één van de Hoeders is.

Great Reset

De lijst met Hoeders bevat enkele opmerkelijke namen. We komen onder meer Kenneth Frazier tegen, algemeen directeur van farmareus Merck. Ook Alex Gorsky, directeur van farmagigant Johnson & Johnson, staat op de lijst. Dit bedrijf werkt momenteel aan een coronavaccin. Eén van de bestuursleden van Johnson & Johnson, Mark Weinberger, is ook een Hoeder. Tot slot nog een opmerkelijke naam op de lijst: Rajiv Shah, voorzitter van de Rockefeller Foundation.

De oprichting van de Raad is onderdeel van de Great Reset, stelt oud-journalist en ondernemer Willem Middelkoop op Twitter. Aartsbisschop Carlo Maria Vigano waarschuwde hier enkele maanden geleden al voor in een open brief aan president Trump. Middelkoop spreekt overigens al langer over de Great Reset.


Bekijk hieronder een video waarin de Hoeders de missie van de Raad bespreken:

4.5 28 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Edwin Vissers
Edwin Vissers
5 maanden geleden

De valse profeet uit de eindtijd wordt beschreven in Openbaring 13:11-15. Hij wordt ook wel het “tweede beest” genoemd (Openbaring 16:1319:2020:10). Samen met de antichrist en Satan, die beiden macht geeft, vormt de valse profeet de “onheilige drie-eenheid”.

Densie
Densie
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

kijk eens bij afbeeldingen naar Kls Schwb….(krijg zijn naam niet over mijn lippen…) in een soort van Osho cape, maar dan anders….!! De omgekeerde Hemelroos…oftewel id Satanaanbidder…incl de Paus en de hele ratteplan………etc…
Het ware Zelf, de Godsvonk in het hart…Christusbewustzijn…
Scheppingskracht…..Liefde Licht Vreugde

namaste

alexander
alexander
Reactie op  Densie
5 maanden geleden

Swab mankeerd alleen nog een hakenkruis op zijn mouw

Nounou
Nounou
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

Dus de duivel is toch in de kerk geïnfiltreert ??.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  Nounou
5 maanden geleden

Al sinds 1969, en daarvoor ook natuurlijk, maar sinds dat jaar heeft het Kwaad zich echt genesteld. En de Christenen, zij stonden erbij en keken er naar…

SV1637
SV1637
Reactie op  Nounou
5 maanden geleden

Ahum, De kerk is de duivel!!!

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  SV1637
5 maanden geleden

Juist!!!Een soort controlled opposition, jammer dat de kerkgangers dat niet door hadden.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Nounou
5 maanden geleden

Al vanaf het begin weet je nog in die tuin met adam en eva??

Dirkjan Almsema
Dirkjan Almsema
Reactie op  Edwin Vissers
5 maanden geleden

En dat verklaart wat precies? Het aantal gelovigen in Nederland is bijzonder klein geworden en dat heeft zijn reden. Geloof zorgt voor heel veel problemen op deze wereld. Door je reactie ben ik eigenlijk net geneigd het omgekeerde te doen en dit initiatief toe te juichen…

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Dirkjan Almsema
5 maanden geleden

Als je vijand weet dat jouw strategie bestaat uit blindelings het tegenovergestelde te doen, dan heeft hij gewonnen en jij verloren.

2030 narratieficus
2030 narratieficus
5 maanden geleden

Nu wordt de great reset uitgerold via de paus. Die heeft natuurlijk miljoenen schapen achter zich staan. De great reset komt straks van God, ons denkbare vriendje. Wellicht de bijbel herschrijven naar het agenda 2030 testament? Wellicht is Jezus 2.0 herrezen genaamd Bill Gates.

Bert
Bert
5 maanden geleden

Een religieus leider die de great reset gaat organiseren, aanschouw de enige en echte anti-christ, vicarius filii dei. Rothchilds, Gates, Soros en nog zovelen zijn allemaal puppets van de paus, ook onze koning krijgt zijn orders van deze duivelse entiteit.

Martin13
Martin13
Reactie op  Bert
5 maanden geleden

Ik denk dat jij dat verkeerd om ziet de paus is een puppet van de satanistenfamilie de Rothchilds immers hun gaan al veel langer mee als familie dan de huidige paus. Hun zijn het die samen met een paar andere soortgelijke families alle banken bezitten. En hun gebruiken de paus ,Soros en Gates als means to an end. Hun hebben de private Amerikaanse Federal reserve bank opgericht,de bank in Zwitserland etc.. ik las eens dat zo`n Rothchild had gezegd het maakt mij niet uit wie de wetten schrijft in een land zolang ik de geldstroom beheers kan ik alles naar mijn hand zetten.
En zo is het natuurlijk ook.
En wij denken/vinden Soros,Gates Bezos enorm rijk en dat zijn ze ook maar vergeleken met de Rothchilds hebben ze maar weinig over hun rijkdom word maar zeer zelden geschreven en is waarschijnlijk ook zeer moeilijk te achterhalen daar zij meestal in de schaduws opereren.

Binne Gerben Besling
Binne Gerben Besling
Reactie op  Martin13
5 maanden geleden

Helemaal eens.
Je schrijft alleen de naam fout.
De naam is Rothschild.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Martin13
5 maanden geleden

Rome, als staat door de geschiedenis heen.. en haar macht verplaatst hebbend naar het Vaticaan, is ouder dan de Rothchilds. De paus is gewoon een vertegenwoordiger van die macht maar je moet niet naar hem als persoon kijken maar naar het machts-instituut dat hij vertegenwoordigd

Just me
Just me
5 maanden geleden

Er lopen 2 Resets naast elkaar deze is dus de foute die mensen zullen beperken in alles , vrijheid weg alles wordt gestuurd,eigendommen bezit je niet meer alles is van de staat. Je krijgt een x bedrag per maand .
De andere reset zorgt juist voor vrijheid ,onafhankelijkheid, daar worden onterechte belastingen met “terugwerkende kracht “terug betaald aan de mensheid ,men krijgt ook een x bedrag per maand maar heeft men wel eigendommen zoals bv een woning etc het bedrag is een tegemoetkoming waarvan men kan leven maar als men meer wilt verdienen mag dat en zal er alleen belasting over nieuwe goederen van ongeveer 17% geheven worden, voedsel ,medicijnen, belastingvrij ,inkomsten belasting bestaat dan ook niet meer, ook btw en andere soorten belasting bestaan dan niet meer.,hypotheken zijn weg creditcard schuld evenals studieschuld alles is dan weg,de reset dus.

Ikke
Ikke
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Mag ik er vanuit gaan dat u hiermee Nesara bedoelt?
Recentelijk heb ik (kan twitter bron even niet vinden) gelezen dat dit mogelijk ook niet zuiver is… Wel heb ik alle hoop dat juist Nesara de echte weldoener gezien wat Trump nu al bewerkstelligd.
Aah gevonden:
https://twitter.com/sandravogelaar/status/1250438152298217472

Petrus
Petrus
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Goeie uitleg!
En ook de waarheid !

Petrus
Petrus
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Nesara is voor USA en Gesara is voor de gehele wereld.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Just me
5 maanden geleden

Ik wou dat ik net als jij nog in sprookjes kon geloven??Helaas dat ben ik, door de wereld waar we in leven te observeren, behoorlijk kwijtgeraakt. Ik wantrouw per definitie mensen de je geld kado doen..ben niet van de gratis-generatie, ik weet dat overal een prijskaartje aanhangt ook als het verdekt is opgesteld.

Ikke
Ikke
5 maanden geleden

Ik kan me niet herinneren dat ik voor die gasten gekozen heb.

SV1637
SV1637
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

Dat heeft u wél gedaan!, door niet Jezus te volgen! Maar ja , als je met vooroordeel niet leest, zul je ook nooit weten. Google dan eens SV1637, misschien gaat u dan het grote plaatje zien.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  SV1637
5 maanden geleden

De paus ofwel Bergoglio, de neppaus, volgt Jezus ook niet maar wel het marxisme. Hij is de valse profeet.
Hij zal de Bijbel veranderen, het Woord van God veranderen.
Hij zal zelfs de Eucharistie afschaffen, zoals voorspeld door een Ierse profetes.
tot nu toe is alles uitgekomen zoals het feit dat hij naar voren is geschoven door de vrijmetselaars binnen het Vaticaan.
Ook een Mariaverschijning in la Salette aan twee herderskinderen in 1846 heeft gezegd :”Rome zal het geloof verliezen en de zetel worden van de Antichrist.”
We zien het nu steeds duidelijker.
Hoe het komt ? De mensen hebben God de rug toe gekeerd, er ontstaat een leegte en het Kwaad krijgt de kans.
Wat we kunnen doen is het wapen ter hand nemen ,zoals pater Pio het noemde ,namelijk de Rozenkrans bidden.
Als dat mondiaal zou gebeuren krijgt het kwaad \ Satan de kans niet meer.
Door dit gebed is erger nog voorkomen maar het is nog niet voldoende om alles te stoppen.

linda bakker
linda bakker
Reactie op  Rosalie
5 maanden geleden

Over voorspellingen gesproken: ik bezie dit met enige scepsis. Maar bijna 40 jaar geleden was ik in Rome in een klein kerkje buiten Rome. Daar waren in het kerkje op de muren, rondom allemaal ronde portretjes geschilderd van alle pauzen die er ooit geweest waren. Er waren nog enkele blank, de paus van daarvoor ( Albino Luciani) moest nog bijgeschilderd worden, de Poolse paus had nog ff de tijd omdat die in zijn regeer periode was en dus nog niet dood, maar er was er nog 1 over, dat zou dan in de toekomst Ratzinger worden, meer plekken waren er niet. Er werd gezegd dat als de laatste paus bijgeschilderd zou worden ( Ratzinger, wat we nu weten de laatste echte paus, leeft nog), dit het eind van de Roomse kerk zou betekenen.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Rosalie
5 maanden geleden

God heeft ons al in een eerder stadium een beetje aan ons lot overgelaten, toen zag satan zijn kans schoon en infiltreerde alle geloven, bovendien is er geen persoon te vinden, die de bijbel echt begrijpt.
Me dunkt moet tenmiste het programmaboekje helder zijn wil je fans hebben en houden.

Jerry
Jerry
Reactie op  Ikke
5 maanden geleden

Nee inderdaad, het zijn steeds dezelfde ongekozen mensen die alles bepalen.

Peter van Hees
Peter van Hees
5 maanden geleden

Het begrip hoeder is misleidend omdat een hoeder in de vorm van een staatsvrouw of man of in de persoon van een kerkleider impliceerd velen, heel vele mensen te leiden.
Ieder mens heeft zijn eigen hoeder zich uitend in zijn geweten, in zijn lot, in zijn levensdrift.
Pas op voor de hoeder van buiten ageert,
behoedt de hoeder die je wezenskern beheert.
Peter

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Peter van Hees
5 maanden geleden

Hoeders en helpers hebben altijd een agenda die anders is dan de geboden hulp, er is een aardig verhaal hierover van een klein vogeltje dat gered wordt.

Marleen
Marleen
5 maanden geleden

Dat geloof je toch niet, de paus en het kapitalisme…..we worden langs alle kanten bedonderd……dit is godslastering !!!

Dirk
Dirk
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

De 13 Satanische Bloedlijnen van Robin de Ruiter hierin wordt veel zo niet alles verklaard

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

Open je ogen : deze paus is de valse profeet en hij zal samenwerken met de Antichrist.
De Antichrist zal zeer charmant zijn, hij zal mooie woorden spreken en er innemend uitzien, maar pas op mensen ! Trap er niet in.

Centurion
Centurion
Reactie op  Rosalie
5 maanden geleden

Er is geen Antichrist. Deze Paus vervult de woorden van Jezus die pleitte voor het verdelen van de rijkdom.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

Het vaticaan heeft z’n eigen bank. De RK kerk is één van de grootste vastgoedbezitters van de wereld tevens de rijkste NGO ter wereld.

Het zijn altijd de allerrijksten die pleiten voor socialisme. Want socialisme gaat niet om de verdeling van de welvaart maar om de controle en consolidatie van de welvaart.

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Lange Fries
5 maanden geleden

dan had de katholieke kerk toch wat kunnen doen aan de ontstellende armoede in de wereld , maar niks he

E M Goossen
E M Goossen
Reactie op  Marleen
5 maanden geleden

dat heb ik eerst ook gedacht maar nu begin ik toch te twijfelen , ook al omdat ik las dat de staf van de paus is gebroken…

Christina
Christina
5 maanden geleden

Voelen de miljardair-psychopaten dat het warm wordt onder hun voeten? en schakelen ze nu de paus in om de simpele zieltjes nog voor hun te winnen? Wij moeten met z’n allen “the great awakening” uitvoeren!! ipv van die misdadige “great reset” over ons te laten komen. Laat het volk haar vrijheid terugnemen: weg met die dictators!

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Christina
5 maanden geleden

inderdaad : great awakening. Begin met burgerlijke ongehoorzaamheid : geen muilkorf, geen anderhalve meter, veel mensen uitnodigen, geen pcr testen meer, wel vuurwerk afsteken en vooral : bid om kracht want dat heb je wel nodig in deze rottijd.

Ina Koning
Ina Koning
Reactie op  Rosalie
5 maanden geleden

Alsjeblieft geen zwaar vuurwerk meer!

Henk R
Henk R
5 maanden geleden

The great reset is, de midden inkomens onmogelijk maken en iedereen krijgt een schamele basisloon . Net als een uitkering te weinig om van te leven en te veel om dood te gaan. Maar je moet dan natuurlijk wel een deugmens zijn want anders krijg je niets. En wordt gebracht als een prachtig plan. Deze mensen in de video zullen er alleen maar rijker van worden en hebben het over een eerlijke verdeling en dan ook milieu ,milieu en nog eens milieu. Voor dit plan is corona in het leven geroepen of op z’n minst voor gebruikt . We moeten met z’n allen natuurlijk tegen stemmen en we weten wel welke partijen hier achter staan en zullen ook hier proberen om fraude te plegen want dit plan moet er komen van deze gasten. Een great reset nergens voor nodig en moeten niet doen of dit een geweldig plan is ,voor wat ze zelf gesloopt hebben ,was immers na de 2de wereldoorlog ook niet nodig. Alleen maar bangmakerij een virusje hier en het milieu daar, walgelijk deze globalisten.

De anti Katholiek
De anti Katholiek
5 maanden geleden

Ik heb hier geen goed gevoel bij! Heb van de hele Katholieke kerk nog nooit een hoge pet op gehad.

Rosalie
Rosalie
Reactie op  De anti Katholiek
5 maanden geleden

Het Vaticaan is helaas verrot door de vele vrijmetselaars die er zijn binnengedrongen.
Maar het geloof in Christus kan ook buiten het Vaticaan.
Wat zegt het Vaticaan over christenvervolgingen ? Niets, laat het gebeuren.
Oordeelt het Vaticaan abortus ? voor de schijn wel maar ondertussen krijgen mensen een onderscheiding als ze abortus promoten.
In China worden priesters vervolgd, de paus is stil.
Lees maar eens het boek “de dictator paus”, dan weet je dat hij niet te vertrouwen is en dat zijn nederigheid schijn is.

x

Check Also

bijsluiter

Bizar: apotheker ontdekt dat bijsluiter Janssen-vaccin volledig blanco is!

Op social media circuleert een filmpje waarin ...

aartsbisschop

Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Van 6 tot 8 mei organiseert het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x