Binnenland

Jubileum: 20 jaar Spiegelbeeld

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In het voorjaar van 2014 viert Spiegelbeeld haar 20-jarig bestaan. Een goede reden om iets bijzonders te organiseren en informatie met elkaar te delen en nieuwe contacten te leggen met gelijkgestemde zielen.

Dit feestelijke jubileum zal plaatsvinden op een unieke locatie, namelijk het Evoluon in Eindhoven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Twee dagen met lezingen, voordrachten, workshops, een informatiemarkt en muzikale optredens. Het congres bestaat uit twee dagen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om één dag te komen, op de zaterdag of de zondag. De meeste sprekers zijn twee dagen beschikbaar. Op de informatiemarkt zal ook een GVA delegatie aanwezig zijn.

De unieke locatie, het Evoluon in Eindhoven, is eenvoudig bereikbaar en ligt aan de A2. Er is een (gratis) parkeergelegenheid voor 500 auto’s. Treinreizigers kunnen vanaf station Eindhoven binnen 10 minuten met de bus voor de deur van het Evoluon uitstappen. Voor deelnemers die van ver komen is er een aantrekkelijk weekend-arrangement mogelijk: overnachting in het Campanille Hotel dat op korte afstand van het Evoluon ligt.

Sprekerslijst:

Jubileum: 20 jaar SpiegebeeldDr. Ir. Coen Vermeeren: Het fenomeen UFO’s

Volgens dr.ir. Coen Vermeeren, luchtvaart- en ruimtevaartdeskundige, is er alle reden om aan te nemen dat buitenaardsen onze planeet al regelmatig bezocht hebben en ook vandaag de dag bezoeken. Wie onderzoek doet naar de feiten leert al snel dat er duizenden betrouwbare professionals, hoge militairen, piloten, astronauten, maar ook wetenschappers en overheidsfunctionarissen, hiervan al meer dan 60 jaar getuigen. (www.coenvermeeren.nl)

Jubileum: 20 jaar SpiegebeeldJanet Ossebaard: Graancirkels, toegang tot het mysterie

Al decennia lang verwonderen graancirkels mensen over de hele wereld. Het houdt wetenschappers uit allerlei disciplines in de greep. Wat is de rol van de menselijke geest binnen het graancirkelfenomeen? Wat betekenen de prachtige formaties. De meest recente ontdekkingen en inzichten zullen worden gedeeld, begeleid door prachtige beelden. (www.circularsite.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegebeeldArd Pisa: Stop kanker vandaag en niet over 20 jaar

Na het uitkomen van het boek ‘Het verzwegen verhaal over kanker’, heb ik nog maar één missie: dit moet iedereen weten! Het wetenschappelijke bewijs over het verlagen van de kans op kanker heeft mij geïnspireerd om op te staan tegen kanker. Ik vind dat het tijd is om het grote publiek te informeren. (www.ardpisa.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldEvert-Jan Beverwijk: Presentatie Vitaness Project

Vitaness is een plek waar veel eenheidsbewustzijn, wijsheid, kerntalenten en kennis samenkomt met een aanbod van activiteiten over gezondzijn en welbevinden in al haar facetten. Een plek die je creativiteit uitnodigt en kerntalent stimuleert. Een plek voor mensen die verlangen naar hun natuurlijk evenwicht. (www.vitaness.nl)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldWim Huppes was internist-onderzoeker en heeft nu zelf een ziekenhuis opgericht: Stichting Ruige Rus, een behandelcentrum voor innovatieve geneeskunde. Een experimentele kankerbehandeling vrijwel zonder bijwerkingen en tot nu toe uiterst effectief. (www.stichtingruigerus.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldMultimediabeleving van Janosh

Janosh is met zijn unieke kunst een inspirator voor velen. Janosh zal zijn werk presenteren op een hele, eigentijdse manier, met een multimediabeleving vol mooie muziek, pakkende teksten en kleurrijke animaties. Geniet van een prachtige beleving met als hoogtepunt de activatie (meditatie met geometrie en muziek). (www.janosh.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldGerrit Jansen (numerologie)

Vanuit de Numerologie krijg je inzicht wat je missie is en hoe je deze gestalte kunt geven. De geboortedatum geeft de kansen aan en de volledige geboortenamen de mogelijkheden om deze missie uit te voeren.

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldGeert Kimpen: Het blije antwoord op de crisis

Mensen die naar een bijeenkomst met schrijver Geert Kimpen zijn geweest, herken je na afloop meteen. Ze zijn blij, vol vertrouwen en de tranen van het lachen zitten nog op hun wangen. De workshop van Geert Kimpen is dit keer gebaseerd op een nieuwe visie over geld, verantwoordelijkheid en duurzaamheid. (www.geertkimpen.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldDonna Kleipool: Ik zal het hebben over praktische tools die het mogelijk maken om als spiritueel wezen volledig gegrond in het hier-en-nu op de aarde aanwezig te zijn. Met een unieke healingsessie aansluitend, kunnen wij de chaos in onze persoonlijke ruimte opschonen en in harmonie omzetten. (www.merkabalight.com)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldAnnemarie Postma: Acceptatie & Zelfcompassie: de sleutel tot persoonlijke groei

Geluk zit niet in het veranderen van hoe je nu bent maar in het ontspannen in hoe je nu bent. Daarover spreekt Annemarie. “Acceptatie en zelfcompassie als sleutel voor persoonlijke groei”. Je niet richten op veranderen wat is, maar op het leren willen van wat is. (www.annemariepostma.nl)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldDésirée L. Röver: (Pre)conceptie, zwangerschap, geboorte; Van magisch wonder tot gemedicaliseerd trauma

Conceptie, zwangerschap en geboorte zijn niet alleen wonderen van de natuur, de omstandigheden waaronder deze processen plaatsvinden, zijn allesbepalend voor het fysieke-, emotionele-, mentale-, en spirituele welbevinden van ieder nieuw mensenkind… En daarmee ook aanzienlijk van invloed op de maatschappij. (www.desireerover.nl)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldDr. Gert E. Schuitemaker, apotheker: ‘Neem je gezondheid in eigen hand’

Onomwonden zal Gert Schuitemaker in zijn lezing uitleggen waarom het van levensbelang is om je voedingspatroon onder de loep te nemen, zodat je bewust gaat worden van eventuele voedingstekorten. Ziekte kan namelijk worden voorkomen en genezen met de juiste voeding en voedingssupplementen. (www.ortho.nl)

Jubileum: 20 jaar SpiegelbeeldBram Zaalberg: De wereld als spiegel van je innerlijke wereld

Een lezing waarbij je niet alleen kennis maakt met de bloesemremedies, maar ook leert waarom een zo eenvoudige bloem zoveel voor het bewustzijn kan betekenen. Het ADHD thema en hoe kun je je kinderen helpen door zelf remedies te gebruiken. Hoe kun je bloesemremedies op een makkelijke manier voor jezelf uitzoeken. (www.bloesem-remedies.com)

Bij aanmelding op de Congresdagen zelf bedraagt de prijs €55, – per persoon per dag. Indien u echter vóór 28 februari inschrijft kunt u gebruikmaken van de vroegboekkorting en betaalt u slechts € 47,50 per dag. U bent dan tevens verzekerd van een toegangsbewijs. Deze prijs is inclusief koffie/thee bij aankomst en inclusief een uitgebreide lunch. Er wordt rekening gehouden met vegetariërs. Inschrijving bij voorkeur via de website http://20jaar.spiegelbeeld.nl. Mocht u geen internetaansluiting hebben, dan is het ook mogelijk om telefonisch in te schrijven. Bel dan naar Spiegelbeeld 040-2220418 of 0650222930.

Uitgebreide informatie en opgave: www.spiegelbeeld.nl

Datum: zaterdag 5 en zondag 6 april 2014
Locatie: Evoluon Eindhoven
Adres: Noord Brabantlaan 1A, 5652 LA Eindhoven

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x