Homepagina » Universum » Proberen aliens contact op te nemen? Mysterieuze radioflitsen komen echt uit de ruimte
Proberen aliens contact op te nemen? Mysterieuze radioflitsen komen echt uit de ruimte

Proberen aliens contact op te nemen? Mysterieuze radioflitsen komen echt uit de ruimte

Het staat nu vast: mysterieuze snelle radioflitsen komen echt uit de ruimte. Tien jaar geleden werd de eerste snelle radioflits opgepikt door de Parkes-radiotelescoop in Australië.

Deze vreemde signalen, intense pulsen radiostraling die slechts enkele milliseconden duren, lijken afkomstig van zeer grote afstand en zijn miljarden keren helderder dan alles wat we in onze Melkweg kennen.

Er is ook regelmatig gesuggereerd dat het signalen zijn van buitenaardse beschavingen.

Aangepast

In eerste instantie werd aangenomen dat de ‘onmogelijke’ flitsen het gevolg waren van aardse storingen.

Met behulp van de Molonglo-radiotelescoop in Australië is nu echter vastgesteld dat de flitsen afkomstig zijn van buiten de aarde.

De telescoop is speciaal aangepast om snelle radioflitsen te kunnen waarnemen. Manisha Caleb van de Swinburne University of Technology ontwikkelde het computerprogramma dat daarvoor nodig was.

Drie nieuwe

Hij ontdekte zelfs drie nieuwe snelle radioflitsen, waarvan is vastgesteld dat ze uit een ver sterrenstelsel afkomstig zijn.

Onderzoekers van de Harvard-universiteit speculeerden onlangs dat deze radioflitsen wel eens een aanwijzing kunnen zijn voor buitenaards leven.

Ruimteschepen

De flitsen zouden in theorie de ruimteschepen van buitenaards leven kunnen voortstuwen in sterrenstelsels ver van ons vandaan.

Wanneer de aarde in de baan van die flitsen terechtkomt, zouden ze bij ons op aarde waargenomen kunnen worden, aldus de wetenschappers.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Faye schreef:

  Hard bewijzen van het bestaan van buitenaardsen krijg je momenteel ook niet, het begint met telepathisch in verbinding staan dmv bijv. meditaties, dromen etc.

  6 likes
  • Rocko schreef:

   Met radiosignalen lukt het niet om contact te maken , maar met meditaties en dromen wel , hmmm komt heel erg geloofwaardig over.

   Hoop dat mijn dromen vannacht gaan over het winnen van de hoofdprijs in de staatsloterij , zal vast ook wel tot waarheid worden

   3 likes
   • Faye schreef:

    @ Rocko, wat is er zo ongeloofwaardig aan? Weet je wel waar president Temer op mediteerde en over droomde?
    Als hij nog president is want hij heeft naast zijn demonen ook een mega schandaal, een historisch proces an zijn broek hangen over illegale campagnefinanciering.
    Hij heeft nu ook contact met buitenaardsen, alleen niet het soort contact wat je hebben wil maar wist hij veel, door zijn onbewustzijn heeft hij aangetrokken waar hij in de MIND mee bezig was.
    Waarom zouden mensen die met het goede bezig zijn omdat ze alleen het goede willen dan geen contact met de benevolents kunnen hebben?
    Zo ongeloofwaardig is het niet.

    5 likes
    • Rocko schreef:

     Het bewijs staat op het net? Keiharde bewijzen , dat is wat er nodig. Iedereen kan alles wel beweren en de goed gelovigen slakken alles voor zoete koek zolang het maar bijzonder genoeg klinkt. Komt er op neer hoe graag wil jij jezelf voor de gek houden!

     2 likes
    • rocko schreef:

     Jij anders zou je niet reageren, maar ieder mens heeft recht op zijn eigen wanen , jij ook alleen jammer dat je meent dat iedereen jouw fantasie werkelijkheid voor waar aan moet nemen. Dream on Faye of was het Fake ?

     1 likes
 • Matt schreef:

  Als dit zou kloppen dan is het wel al heel lang geleden dat die beschaving hun signalen uitzond.
  Duizenden lichtjaar ver weg is ook duizenden jaren in het verleden want die radiosignalen reizen met de snelheid van het licht, ca 300.000km/sec. De zon staat al op 8 lichtminuten van ons af. We zien onze zon dus nooit op het zelfde moment, maar zoals ze 8 minuten geleden haar stralen uitzond. Als er op dit moment een zonnevlam uitbarst moeten we 8 minuten wachten om die te zien.
  Onze Melkweg is zowat 100.000 lichtjaren in doorsnee, dus met de snelheid van het licht ben je 100.000 jaar onderweg om van de ene naar de andere kant te reizen. De mens mag al blij zijn als hij de 100 haalt.
  En die signalen zouden van buiten onze Melkweg komen, dus een snel bezoekje zit er echt niet in.
  Het artikel geeft aan dat het mogelijk bewijzen zijn van buitenaards leven en volgens mij is dat heel goed mogelijk. Er zijn wel meer aanwijzingen dat we niet alleen zijn en ze zitten misschien heel wat dichter bij huis dan we denken.

  6 likes
  • StefanZ schreef:

   De “begrenzing” van snelheid wordt door steeds meer wetenschappers in twijfel getrokken. Er is in het verleden ook meerdere malen melding gemaakt van objecten, die zich sneller dan het licht verplaatsten. Ikzelf ben er ook van overtuigd, dat die “begrenzer” er helemaal niet is. De relativiteitstheorie van Einstein begint al redelijk wat barstjes te vertonen en zal ,zoals zo vele theorieën in het verleden, al snel achterhaald worden. Het is natuurlijk enorm arrogant, om na een paar honderd jaar wetenschap al te denken, dat we het allemaal al weten. We weten nog helemaal niets. De werkelijkheid heeft nog heel wat verassingen voor ons in petto….MARK MY WORDS !!!

   4 likes
   • Vincent schreef:

    Einsteins relativiteits theorie vertoond helemaal geen barstjes. Telkens worden deze vermoedens weer ontkracht.het zijn controleerbare rekensommen. Wat wel kan zijn andere bijkomstige natuurwetten waar wij het bestaan nog niet (helemaal) van kennen..

    3 likes
    • kosmisch schreef:

     Wat jij wel vergeet te zeggen is dat de natuurwetten op aarde niet gelden in de ruimte zodus ……ook Einstein vergat ….veel

     1 likes
     • kosmisch schreef:

      V,

      Er is geen materieel licht meer buiten de levenswereld (= de aardeatmosfeer in de wetenschap ) van de aarde . Het licht dat wij zien is eig de zogen. materie die het weerkaatst , want materie (krachten ) bestaat niet eens bestaat alleen in de illusie van de natuurwetenschapper zijn het ‘ deeltjes ‘. Licht zien wij eig niet , wel alleen de weerkaatsing ervan op de zogen. materie !
      Als jij naar licht lijkt dat heel ver weg (maar is niet zo ver als de wetenschap denkt .., de metingen zijn/ lijken idd juist maar de feiten die eruit voortvloeien zijn onwaar ) dan ben je stante pede , ogenblikkelijk zonder tijd met jouw bewustzijn verbonden met die zog. verre ster , bewustzijn werkt no time instant !
      De huidige wetenschap is sterk verouderd zelfs met al die techniek; techniek wordt geleidt door de geestelijke tegenkrachten in de mens werkzaam zijn ,en is daar een afspiegeling van die afgekeken is van de natuur waar de natuurgeesten werkzaam zijn . Hoe meer techniek hoe meer de mens in het Maja, d.i. onwerkelijkheid of in de in de wereld van de illusies geraakt . De huidige wetenschap werkt aldus zonder bewustzijn te gebruiken .

      R Steiner heft daar eig een heel goede opmerking over gemaakt , hij zei : zoals de mens naar het kleine kijkt met de microscoop ,en steeds een kleiner deeltje uitvergroot en met zijn ogen bekijkt , zo moet hij ook naar de macrokosmos kijken met zijn geest of bewustzijn en niet met lenzen zoals de wetenschap het nu doet , die bekijkt deze allebei met de lenzen, zoiets leidt tot onwaarheden ….
      Achter de wereld van natuurkrachten die de materialistische of reguliere natuurwetenschap kent ,staat de wereld van de natuurgeesten, zij zijn de veroorzakers van die natuurkrachten .
      De reguliere natuurwetenschap doet niet aan zingeving ,want zij kent geen ziel en geen bewustzijn .

      Genoeg stof om een over na te denken en over te schakelen naar een ‘levende wetenschap ‘ zoals ze door R Steiner werd gebracht .

      ik kan je de boeken aanbevelen als je ze tenminste nog vinden kan ,want je weet de waarheid vinden betekent hard zoeken ….:

      Materie en straling in ruimte en tijd :
      een bijdrage tot de fundering van een natuurkunde op fenomenologische grondslag,
      Materie en straling in ruimte en tijd 2
      door R. van Romunde

      1 likes
     • Vincent schreef:

      Ehm.. ja hoor, alle wetten zijn in de ruimte hetzelfde als op aarde.. alleen de omgeving en dus het gedrag is anders..maar de wetten zijn gelijk…

      0 likes
     • Kosmisch schreef:

      Vincent, u kent blijkbaar zelf niets van wetenschap , want: de juistheid van onze natuurwetten die hier op aarde gelden ,neemt af met het kwadraat van de afstand waarmee wij ons in de wereldruimte verwijderen

      “Wat wij hier op de aarde onderzoeken verliest zij geldigheid volgens dezelfde formule als de aafname van de lichtsterkte met de distantie.
      Daarbuiten, op een zekere afstand ,gelden de natuurwwetten van hier TOTAAL NIET MEER! Net zoals hetlicht met de afstand verdwijnt. ”
      Citaat hierboven is van Rudolf Steiner himself, helderziende visionair, ingewijde en wetenschapper …..en ik geloof niet dat jij meer zou weten dan hem !..

      0 likes
     • Vincent Robbesom schreef:

      Nou komisch, ik geloof niet dat wij het over dezelfde soort natuurwetten praten. Steiner was een pientere man en ik zou niet met hem durven wedijveren. Maar hij leefde van 18 nog wat tot 1925, kennis en wetenschap hebben daarna toch een paar niet te verwaarlozen sprongen voorruit gemaakt.

      Neem licht af? Als ik naar het licht van de sterren van honderdduizenden jaren geleden kijk heb ik toch niet het idee dat dit licht is afgenomen..hooguit dat ze meer diffuus zijn geworden en dus in intensiteit zijn afgenomen. En dat zwaartekracht afhankelijk van de grootte en materie op de verschillende planeten hetzelfde werkt.. Het gedrag van stormen..omwentelingen.. Ik begrijp eerlijk waar niet welke wetten er niet hetzelfde zouden zijn. Hooguit wetten waar wij het bestaan nog niet van weten. Maar goed, inderdaad, ik ben geen wetenschapper maar hou gewoon van meetbare feiten om mijn wereld op te baseren.

      0 likes
  • rocinante schreef:

   Als je dit als alien kan, dan ben je toch minstens een type 3 beschaving.

   Als je dat niveau bereikt, dan kan je denk ik ook miljarden jaren als soort overleven.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Schaal_van_Kardasjov

   1 likes
  • Jippiieeeee!! schreef:

   nee natuurlijk zijn wij niet de enige planeet waar leven is, zou echt super arogant zijn van de mens om dit te denken!

   0 likes
 • frans schreef:

  Als de mensheid wakker wordt en op een zelfbewuste manier gaat leven en vrede wil houden tussen ons allen.
  Dan hebbend oorlogszuchtige overheersers de grip verloren op de mens.
  Dan is verdeeldheid voorbij.
  Dan krijgen wij kans ons tot hoger wezen te ontwikkelen. gelijk daaraan ontwikkelt zich ons universum
  mee!!
  Het universum veranderd als wij veranderen als wij een hoger bewustzijn gaan ontwikkelen.
  En dat is wel de bedoeling!!
  De KOSMOS is erg gelukkig als wij Geestelijk/Spiritueel hogerop komen als mens, en de onderdrukkers die dit alles willen tegenhouden achter ons kunnen laten.
  Wij hebben een mensheidsopdracht! En wij voeren die uit in het HOL van de Materie.
  En dus levensgevaarlijk!
  Maar wij Doen het!!
  En het gaat lukken. En de Aarde gaat mee in deze ontwikkeling totdat ze rijp is voor een planetaire overgang naar een minder vaste vorm.
  Daar wilde ik maar aan vast houden!

  5 likes
 • rob schreef:

  Ze zullen daar ook wel een radio hebben ..wie weet kunnen we straks misschien naar een mooi stuk muziek luisteren ..

  3 likes
  • pleiadian schreef:

   Antropomorfisme?

   0 likes
  • Jippiieeeee!! schreef:

   misschien hebben de buitenaardsen helemaal geen radios , maar een heel ander soort radiogolf waar de mens niet eens bij kan.
   daarom kan de mns geen contact met de buitenaardsen krijgn, want de aliens zitten op een heel ander soort radio golflengte/ frequentie..
   hebben jullie wetenschappers wel eens hier aan gedacht?? Nee he?!

   0 likes
   • Vincent schreef:

    Komen hier ook wetenschappers? En geloof je nou echt dat dit niet meegenomen wordt in de overweging? Nee he..
    Ik geloof ook niet dat wetenschappers een dergelijk signaal aan buitenaardse wezens zouden toedichten.. hooguit aan de bewering dat dit niet uit te sluiten valt .

    0 likes
 • Elise49 schreef:

  Lichtflitsen/radiogolven kunnen ook afkomstig zijn van botsingen van sterren/ruimteobjecten/of uitdoven van sterren. Een ster die uitdooft kan ontploffen(gassen) of uiteen vallen(lost op). Radiogolven hoeven niet perse door mensen etc gemaakt te worden. Het kan dus ook natuurlijk zijn. Misschien wel iets waar Nibiru(planeten stelsel dat 1 keer in de zoveel tijd langs komt)) etc er voor zorgt.
  Dus voor mij nog steeds geen hard bewijs dat er buitenaardsen(iets van een andere planeet) bestaan. De buitenaardse mensen die er wel al hier bestaan zijn DNA gemanipuleerd. Half robot/half mens. Waarvoor denk je dat botox bestaat? Dat zijn experimenten en om ons te laten wennen aan dit gebeuren. Grote vraag blijft: Waarom/waarvoor? Overname mens of heeft het nog een ander doel?

  2 likes
 • marcelleke schreef:

  Wat zijn wij toch allemaal intelligent …

  1 likes
 • Nea schreef:

  Nou, niet dus… als het een voortstuwingsmethode is?

  0 likes
 • Telepaat schreef:

  In de ruimte gebeurt zo ongeloofelijk veel. Mensen kunnen niet eens 1% waarnemen van wat er allemaal aan processen zich afspelen in de ruimte. Dat komt omdat de ruimte (universum) bestaat dankzij de aantrekkende- en afstotende krachten. Deze zorgen voor onophoudelijke beweging en acties en de meest fantastische, maar ook de meest afschuwelijke creaties en vernietigingen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  australië

  Ophef in Australië na schokkende beelden van politieoptreden: ‘Dit is gewoon schandalig’

  Er zijn verontrustende beelden opgedoken uit de ...

  >