Homepagina » Buitenland » Opgesteld door personen die mijlenver van de realiteit af staan. Franse generaals en ex-minister spreken zich uit tegen Marrakesh-verdrag
Opgesteld door personen die mijlenver van de realiteit af staan. Franse generaals en ex-minister spreken zich uit tegen Marrakesh-verdrag

Opgesteld door personen die mijlenver van de realiteit af staan. Franse generaals en ex-minister spreken zich uit tegen Marrakesh-verdrag

Nederland staat op het punt het omstreden Marrakesh-verdrag te ondertekenen. In dit migratiepact, opgesteld door de Verenigde Naties, worden problemen niet genoemd en wordt alles prachtig en zonnig voorgesteld.

Het verdrag wekt de indruk te zijn opgesteld door personen die mijlenver van de realiteit af staan en zich op politiek correcte wijze enorm druk maken om het welzijn en de rechten van de migrant, schrijft Lettie Verburg.

Ze merkt op dat het pact een eindeloze rij van voorzieningen behelst die voor migranten geschapen moeten worden en migratie faciliteren.

Ordinair motief

En er moet wetgeving komen ‘die haatmisdrijven, gericht tegen migranten, bestraft’.

Over de rechten van ontvangende bevolkingen rept het pact met geen woord.

Verburg merkt op dat het verdrag het vermoeden doet rijzen dat er een ordinair motief zit achter deze verheerlijking van massamigratie: namelijk migranten binnenlaten voor het bedrijfsleven, dat goedkope arbeidskrachten wil.

Het onderscheid tussen vluchtelingen en migranten, legaal en illegaal, is met het Marrakesh-verdrag van tafel geveegd.

Politiek correcte organisatie

“De VN laat met deze documenten zien hoe ze is verworden tot een politiek correcte organisatie die mijlenver van de realiteit af staat,” aldus Verburg.

Veel Europese landen hebben al laten weten het verdrag niet te zullen ondertekenen.

Een aantal Franse generaals en een Franse ex-minister (Charles Millon van Defensie) hebben president Macron nu per brief opgeroepen zich uit te spreken tegen het pact.

De generaals merken in de brief op dat het grootste deel van de Franse bevolking van mening is dat de immigratie moet worden gestopt of beteugeld.

Ontkenning van de democratie

Door dit pact te ondertekenen, zal de woede onder het Franse volk alleen maar verder toenemen, merken de generaals op.

U zou zich schuldig maken aan ontkenning van de democratie, of zelfs verraad tegen de natie, klinkt het.

Ze pleiten ervoor de ondertekening van het pact uit te stellen en het Franse volk hier per referendum over te laten stemmen.


[OpinieZ, TPOok]

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Kan iemand mij meer duidelijkheid verstrekken m.b.t. beëindiging van dit verdrag?

  Stel dat in NL, Duitsland, Frankrijk of/en elders er in de toekomst partijen aan de macht c.q. in de regering komen die (FEL) tegen ondertekening van het verdrag waren.

  Kan dit verdrag dan nietig verklaard worden en in de prullenbak verdwijnen?

  13 likes
 2. Ok ik ben dan wel grieperig , maar m’n hersencellen werken nog’,. Dit pact is opgesteld door de VN, daar zijn ze ook niet al te slim maar goed, een niet bindend pact, maar Amerika tekent niet, Australië ook niet evenals Oostenrijk , Zwitserland , polen en andere Voormalig Oostblok landen niet…en wat Landen in Zuid- Amerika….. wat is dan de zin hiervan, komen zij hier dan onderuit ? Dat zou makkelijk zijn……
  Dat Nederland graag mee doet is niet zo vreemd, dit Land heeft een collectief minderwaardigheids gevoel,( complex) daarom mag je ook nooit beter zijn dan de rest….. En sinds we een generatie angst hazen hebben gecreeerd, pffff met gevoels temperatuur en code’s geel en rood als de wind ook maar iets de verkeerde kant op waait, tja het is een beetje wereldvreemd allemaal , maar zij zullen zelf de consequentie moeten ervaren, je creeert je eigen toekomst…..

  26 likes
 3. @matt
  wat dacht je hiervan.
  de vn de vluchtelingen (economisch) moeten niet vechten om binnen te komen maar ze moeten fatsoenlijk worden behandeld.
  ze bedoelen bij de vn ze moeten fatsoenlijk binnen komen wandelen en iedereen moet zijn bek houden.
  ik voorzie een verschrikkelijke nachtmerrie voor het nederlandse volk.
  het plan volgens de elite begint zijn vruchten af te werpen.
  waarom denk je dat nu op dit moment dat verdrag moet worden ondertekent?
  de mensen zijn veel te druk met de feestdagen en willen nu niet aan de ellende denken.
  alles duurder maken en de armste maak je zo murv.

  13 likes
  • Salvar,

   Niks mis met mensen fatsoenlijk ontvangen en zeker vluchtelingen uit oorlogsgebieden die wij nota bene zelf uit hun woonplaats weggebombardeerd hebben.
   Een ander verhaal is de gelukzoekers die op uitnodiging van Merkel afzakken naar onze contreien omdat ze dan denken een huis, uitkering en misschien ook nog een dikke Mercedes te krijgen zonder noemenswaardige tegenprestatie daarvoor te leveren. En daarbij ook nog eens hun geloof meebrengen dat haaks op onze samenleving staat zoals gelijke rechte voor man en vrouw, iets wat hun totaal vreemd is, die het normaal vinden om de geslachtsorganen van een te vrouw verminken om te voorkomen dat een vrouw ook plezier aan gemeenschap kan hebben want dat mag alleen de man hebben, liefst ook nog eens met 7 vrouwen, maar als de vrouw er een andere man bij neemt wordt ze gestenigd.
   Dat soort figuren kunnen we hier missen als kiespijn, maar door dit pact (met de duivel?) wordt de deur wagenwijd open gezet voor iedereen die maar wil komen profiteren van onze vrijgevigheid, ook al moeten we daardoor straks allemaal zelf naar de voedselbank gaan.
   De enige die er van gaan profiteren zijn de grote bedrijven die denken om zeer goedkope arbeidskrachten binnen te halen met de achterliggende gedachte dat om “concurrentie overwegingen” de reguliere lonen die we met zoveel moeite en onderhandelingen hebben afgesproken ook op de schop kunnen en we straks het Duitse model krijgen: 2 banen voor de prijs van 1 (De 5 € jobs)
   Je hebt dus groot gelijk: er staat ons een nachtmerrie te wachten.

   7 likes
 4. Hee Gladiator kom er eens in, jajaja ik weet het je hebt t al voorspeld………🤔

  7 likes
  • Hij heeft ook vast de griep en je weet mannen hé! 😉

   1 likes
   • Ik moet hier soms lachen en hoesten tegelijk 🤧 @ Delilah……
    Gladiator heeft t wel vaak aangekondigd , ik denk dat de meeste mensen toch blijven hopen dat zoiets niet zou gebeuren, en nee daar helpt zo’n geel hesje ook niet tegen…..
    Dan moeten er miljoenen gele hesjes komen, uit China natuurlijk die maken die dingen voor een paar cent,,,,,,Het zijn moeilijke tijden waar we met z’n allen doorheen moeten en als iedereen nu al negatief en hel en verdoemenis predikt wordt t alleen maar erger, straks krijgen we een super storing, dan wordt iedereen weer op zichzelf terug geworpen …dan is iedereen onbereikbaar….Leef per dag nu schijnt de zon …..🌟

    3 likes
 5. Ben benieuwd welke generaal Rutte onder handen neemt.. door het afschaffen van het referendum is de democratie om zeep geholpen en leven we in een dictatuur.. heeft niemand het door???

  11 likes
 6. Heeft nog steeds niemand door dat de westerse wereld om zeep geholpen wordt en de westerse bevolking wordt vervangen door laaggeletterden uit landen die het niet zo nauw nemen met mensenrechten en het liefst hun eigen op een gevaarlijke religie gebaseerde wetgeving willen introduceren? Dit wordt omschreven als omvolking. De voedingsbodem hiervoor is al in de jaren 60 gelegd met het naar binnenhalen van gastarbeiders. De toenmalige politiek wist het al. Weg met de Kaukasische mens, erin met alles wat minder slim en anders gekleurd is. De huidige elite doet dit dan ook niet voor niets. Zij willen de volledige macht. Niets gelijkheid van burgers en man en vrouw. Je kop eraf als je andersdenkend, geaard of religieus bent. En wat is er voor hen een mooier middel omdat doel te bereiken dan het toelaten van radicale “vluchtelingen” met een gevaarlijke woestijnideologie. Zij zullen degenen zijn die de rotzooi voor deze elitaire hufters gaan opruimen. Je zou het doodseskaders kunnen noemen.

  5 likes
 7. @ Matt en @Klaas Dijkstra
  Dit gaat natuurlijk weer problemen opleveren , wat ik er tot nu toe over gelezen heb kan je als politiek weer alle kanten uit, al naar gelang je voorkeur … Nou zijn die migranten niet gek die kiezen wel een land waar het voor hen zo comfortabel mogelijk gemaakt wordt…..Niet bindend maar regels zijn regels hoor ik ze hier al roepen… De enige mogelijkheid is te verkassen naar een Land wat niet tekent…… jonge jonge, wordt weer een zooi allemaal ……Maar wel met een lachende derde……(Migrant).

  7 likes
 8. Dit draait men nooit meer terug.

  West Europa en met name Nederland is een rijpe perentuin, iedereen moet men binnen laten en met voorrang behandelen.
  De complete omvolking ging niet snel genoeg, vandaar deze oplossing.
  Omvolking is een niet gewenst woord in Nederland, Wikipedia heeft het al lang geleden verwijdert.
  Neem voor de grap eens de leden van de tweede kamer en de gemeenteraden onder de loep, juist dan wordt alles U duidelijk.

  6 likes
 9. Misschien hebben ze kennis van een gebeurtenis of gebeurtenissen in de nabije toekomst die tot gevolg zullen hebben dat volkeren plotsklaps huis en haard moeten verlaten op zoek naar veiligere oorden.
  Velen denken meteen dat Afrikanen hier naar toe zullen binnenstromen, maar het omgekeerde zou wel eens het geval kunnen zijn. Dat het Westen wordt getroffen door natuurrampen of wat dan ook en Westerlingen massaal zullen vluchten naar de tropen.

  5 likes
 10. De natte droom voor Kalergi. Heeft Israël ook getekend? Deze warme Zionisten staan immers altijd met open armen voor iedereen uit andere culturen klaar …

  4 likes
 11. 65 procent van de bevolking geloofd in de klimaat onzin,het werkt dus.gaat om geld .van de zielige ezeltjes tot de mamma,s een bodemloze put.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...