Buitenland

Analist krijgt toegang tot Duitse ziekenhuisdata en het ziet er niet best uit

Help mee door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

Analist Josh Stirling kreeg toegang tot ziekenhuisdata over tientallen miljoenen Duitse patiënten. Denk aan behandelingen, gestelde diagnoses, enzovoorts. In 2022 zijn enorme stijgingen waargenomen.

Vooral het aantal gevallen van onverklaarbare aandoeningen is in vergelijking met 2019 sterk gestegen, met 651 procent. Stirling zag ook in andere categorieën een flinke toename. Zo komen longembolieën veel vaker voor. Dat klinkt als een longprobleem, maar in werkelijkheid is het gerelateerd aan bloedstolsels, merkte de analist op.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Daarnaast doen zwangerschapsproblemen zich veel vaker voor dan voorheen. Dan zijn er nog de immuungerelateerde problemen en ook het aantal kankergevallen is fors gestegen.

Verrassend

Stirling vond het verrassend dat veel mensen opeens last hebben van oogaandoeningen. Hij sprak met een aantal artsen en die zeiden dat dit te maken zou kunnen hebben met microstolsels in de ogen.

De analist toonde eerder tijdens een rondetafelgesprek een grafiek die ‘het hele verhaal vertelt’. Hij kwam tot de conclusie dat de sterfte onder gevaccineerde Britten 26 procent hoger ligt in vergelijking met ongevaccineerden.

Erger nog

De sterfte onder mensen jonger dan 50 jaar die het vaccin hebben genomen, is 49 procent hoger. En erger nog: de sterfte onder mensen die slechts één prik hebben gehaald, ligt maar liefst 145 procent hoger.

Alleen al in de Verenigde Staten zou dat volgens hem neerkomen op 600.000 sterfgevallen meer dan normaal. Per jaar.

4.8 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop Visser
Joop Visser
1 jaar geleden

Het kan maar een kant op. Wellicht neemt de oversterfte o.g.v. covidprik af, edoch dat wordt gecompenseerd door nieuwe o.b.v. gentherapotische injecties. Griep e.a. Kortom de oversterfte blijft minimaal gelijk.

Johan
Johan
1 jaar geleden

niets nieuws onder de zon, wisten we al en er gebeurt toch geen hol mee

maikel
maikel
1 jaar geleden

dit hou je niet meer onder de pet…

maar wat als het uitkomt… dan vrees ik grote problemen. Dan zie ik bepaalde mensen gevierendeeld worden. Een groep omdat ze altijd al gelijk hadden en een groep die hierdoor kwaliteit van leven gaat verliezen.

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Ik weet niet wat ik zou kunnen reageren.

* Zolang als dit niet in de MSM verschijnt bestaat het niet.

* Dit zijn gewoonweg nazipraktijken.

* Het is verschrikkelijk hoe mensen een oor zijn aangenaaid.

Het meest bizarre is eigenlijk wel: in de zomer 2020 was alles al duidelijk van aerosolen tot aan HCQ/ ivermectine, en toch heeft dit plaatsgevonden.

Één ding is duidelijk: de propagandamachine en de dwang hebben uitstekend gewerkt met immense schade tot gevolg zoals het een Totalitaire Staat betaamt.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x