Financieel

Een wereld zonder geld (video)

Help ons door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Zuid-Afrikaanse schrijver en onderzoeker Michael Tellinger gaf afgelopen maart een lezing in Manchester over de oorsprong van de mens.

Hij sprak over het enorme imperium van de Anunnaki, die honderdduizenden jaren geleden in Zuid-Afrika begonnen met het plegen van mijnbouw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Hij ging daarnaast in op de herkomst van geld, de opkomst van de koninklijke bloedlijnen en de bankierselite. Tellinger kwam ook met een duidelijke oplossing: ubuntu, een traditioneel Afrikaans concept dat draait om toewijding en relaties tussen mensen onderling.

In de politiek wordt het concept gebruikt om te benadrukken dat er consensus moet zijn bij besluiten en een menselijke ethiek nodig is op basis waarvan besloten wordt.

Een veel gebruikte definitie van ubuntu is ‘het geloof in een universeel gedeeld verbond dat de gehele mensheid verbindt’. Aartsbisschop Desmond Tutu zei: “Iemand met ubuntu staat open voor en is toegankelijk voor anderen, wijdt zich aan anderen, voelt zich niet bedreigd door het kunnen van anderen omdat hij of zij genoeg zelfvertrouwen put uit de wetenschap dat hij of zij onderdeel is van een groter geheel en krimpt ineen wanneer anderen worden vernederd of wanneer anderen worden gemarteld of onderdrukt.”

Tellinger beschrijft een wereld zonder geld, met overvloed voor iedereen. Een wereld waarin geld niet langer het obstakel is naar vooruitgang en waarin de menselijke geest vrij is om te creëren en verkennen.

Bron: YouTube/MichaelTellinger

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Een wereld zonder geld: Dat is misschien mogelijk bij bepaalde niet ontdekte stammen ergens in het Amazonegebied of zo. In deze maatschappij werkt dat niet want er is al een hele lange onderlinge handelsrelatie tussen mensen en ruilmiddelen wat geld eigenlijk is zorgen al heel en heel lang voor de handel tussen mensen, bedrijven en ook landen. Hoe werkt dat dan volgens u ? Verkoop ik dan mijn 2e-handsfiets van de kleine die eruit gegroeid is tegen een zak aardappelen of zo ? Of krijg ik er geld voor waarmee ik bijvoorbeeld een stel schaatsen koop voor de kleine ?

sander
sander
10 jaren geleden

Dat was er vroeger ook (geen geld , en toen was het een stuk beter.. oh wait..

herman de graaf
herman de graaf
10 jaren geleden

We denken dat geld en arbeid bij elkaar horen. Dit tot vreugde van onze machthebbers. Sterker: de machthebbers ontlenen hun positie aan onze noodzaak te overleven door te werken voor geld.
Wanneer je ‘overleven’,’geld’ en ‘werken’ van elkaar loskoppelt, dan verliezen machthebbers hun huidige machtspositie. Als gevolg daarvan zal de macht achter de schermen (multinationals en de elite), de politici niet meer in kunnen zetten voor hun duistere spel.
‘Banen’ hebben volgens mij geen primaire economische betekenis, maar een politieke betekenis : het verschaffen van macht aan de elite en hun marionetten (politici).
Het gezeur om meer banen gaat over macht.
Het gaat de politici niet om de wens van ieder mens zich te ontwikkelen en spiritueel te groeien. Dan zou onze wereld er nu heel anders uitzien.

IIS
IIS
10 jaren geleden

Zonder geld zou er een onmetelijk grote geestelijke en fysieke rijkdom en verruiming over de mensheid komen die nog nooit eerder in heel de geschiedenis van de mensheid is voorgekomen.

Geld is een gigantisch en niet te nemen obstakel, omdat de macht over geld altijd zal liggen bij een heel corrupte en nazistische macht.

Geld is nu een middel die totaal verkeerd wordt aangewend en dat zal ook altijd zo blijven en zal nimmer veranderen, hoe graag en hoe goed sommige mensen het ook bedoelen, omdat geld, macht en geestesziekte aan elkaar zijn gelieerd en zo’n grote aantrekkingskracht uitoefent en met elkaar verbindt, zo groot en enorm dat een gezond en welkende geest nooit de weg zal kunnen bewandelen die de zieke en de door en door verrotte geest wel zal nemen om daar te komen waar alleen een satanische en duistere macht zijn werk doet.

Zonder geld zouden we een wereld krijgen die zo onmetelijk mooi, vooruitstrevend, gezond en zuiver is en zo vol leven zal zijn dat een mens het niet eens kan bevatten en op dit moment niet eens volledig kan begrijpen, ook omdat de geest totaal vervuild en vertroebeld is met het idee dat we niet zonder geld zouden kunnen net zoals een mens niet zonder eten en drinken kan.

De fout die mensen maken is dat ze geld zien zoals een slaaf zijn meester ziet.

De wereld zal zo’n fantastische wending nemen zonder geld dat wij het niet eens kunnen of willen geloven en ook nimmer een stap vooruit zullen doen zolang we er aan blijven hangen en erin blijven geloven. We gaan met geld constant achteruit en zeker niet vooruit en al helemaal niet in geluk, gezondheid, in vrede en welzijn of in rust en harmonie.

Als geld volledig tot aan de hoogste macht zal verdwijnen, pas dan kan de mensheid werkelijk vooruit.

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x