BinnenlandCorona

Grote protestmars in Utrecht tegen coronabeleid: ‘Wij gaan winnen!’

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Utrecht is vandaag een grote protestmars gehouden tegen de coronamaatregelen. Een lange stoet betogers trok door de wijken Transwijk en Rivierenwijk. Ze verzamelden zich voor de mars in Park Transwijk, waar ze werden toegesproken door Kamerleden Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen.

“Het is onze taak – en dat doen we hier vandaag – om de rest van de bevolking wakker te maken,” zei Van Houwelingen. “We moeten deze strijd samen voeren en we moeten de Nederlanders leren dat er iets belangrijkers is dan leven en dood, en dat is dat je in vrijheid kunt leven en dat je de baas kunt zijn over je eigen lichaam.”

“Wij gaan winnen!” schrijft hij op Twitter. De protestmars trok ook de aandacht in het buitenland:


Van Meijeren zei dat de overheid nog lang niet klaar is met ons. “De druk wordt steeds verder opgevoerd om ons te laten injecteren met een experimentele gentherapie waarvan de bijwerkingen op lange termijn nog niet eens onderzocht zijn.”

“De volgende stappen worden een vaccinatieplicht, ze komen zelfs achter onze kinderen aan, maar wij staan hier vandaag massaal om te laten weten dat wij dat niet laten gebeuren,” sprak het FVD-Kamerlid.

4.9 127 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Irene
Irene
8 maanden geleden

Top! Bedankt!

Rose
Rose
8 maanden geleden

Idd, wij gaan allen winnen op deze wereldbol????❤❤❤???

rop
rop
8 maanden geleden

Wij gaan Winnen? Heb ik al eerder gelezen, in Australia hadden ze ook van die kreten, maar tot nu toe daar , is het er weinig of niet veel uit voort gekomen ,met wij gaan winnen,? daar bouwen ze al corona kampen,
maar goed misschien hier in Nederland wel , als we massaal achter de winnen kreet gaan staan, is er een mogelijkheid, anders gaat de overheid winnen, en ja daar is tot nu toe door overheden al een zooitje van gemaakt, en als de Nederlandse burgers deze door laat gaan met modderen, en alle verplichtingen die de burger dan nog wacht. misschien ook wel kampen bouwen straks, en die richting kunnen we zo maar eens op gaan ,,want het spiegeltjes gedrag nemen landen ook van elkaar over, Want dat kinderlijken gedrag is nu eenmaal besmettelijk, net als een virus, zijn overheden ook vatbaar voor elkaar, om elkander na te Apen, Alleen als heel Nederlandse bevolking op de Been komt kunnen we deze domme overheden het coronabeest in hun temmen

Stop
Stop
8 maanden geleden

Prima opkomen voor onze vrijheid !

Vaccineren ?????
Laatste nieuws De Telegraaf:
Prinses Beatrix is positief getest op corona.
TWEEMAAL GEVACCINEERD EN EEN BOOSTERPRIK ONTVANGEN !!!

Dit zegt genoeg over vaccinatie ! ? !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

135
0
We lezen graag je reactie!x