Paranormaal

Is helderziendheid een vorm van mentaal tijdreizen? Neurowetenschapper komt tot opmerkelijke conclusies

Help mee door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Helderziendheid is een vorm van mentaal tijdreizen naar de toekomst om informatie te krijgen. Dat heeft dr. Julia Mossbridge gezegd.

“We zijn gewend om de regels in de fysieke wereld toe te passen op de mentale wereld, maar we begrijpen niet dat daar andere regels gelden,” zei ze. “Het is een ander domein.”

“In de fysieke wereld kennen we de scheiding tussen mensen in de ruimte en de scheiding tussen gebeurtenissen, maar wie zegt dat dat ook van toepassing is op de mentale wereld?” vroeg ze.

Toevallig

Mossbridge is een neurowetenschapper en werkt samen met natuurkundigen en psychologen om te achterhalen hoe mentaal tijdreizen werkt.

Ze begon haar onderzoek nadat ze zelf een voorspellende droom had. Toen ze die droom had lag ze in scheiding. Ze had een kind van vijf en wist niet waar ze zou gaan wonen.

In haar droom belde ze een huurbazin die ze kende. De huurbazin zei dat ze binnen twee maanden iets beschikbaar had.

Na de droom kwam Mossbridge de huurbazin ‘toevallig’ tegen op straat. Elk detail van de droom werd werkelijkheid.

Onbewust

Mossbridge heeft onder meer experimenten van zeven onafhankelijke laboratoria geanalyseerd waaruit blijkt dat het menselijk lichaam reageert op toekomstige prikkels.

Als er iets staat te gebeuren, weet iemand dat onbewust al. Deze reactie kan worden getest in een laboratorium door reacties in het zenuwstelsel, de zweetklieren en de hartslag te meten.

Ze werkt ook aan experimenten die aantonen dat mensen remote viewing (verzien) en voorspellende dromen kunnen gebruiken om te voorspellen wat er op de aandelenbeurs gaat gebeuren.

Voorkomen

In 2015 had dr. Mossbridge een voorspellende droom over een bomaanslag van terreurgroep IS in Koeweit.

Ze had de droom op dezelfde dag dat het gebeurde en veel van de details klopten. Ze zag het getal 27, wat stond voor het aantal slachtoffers, en de letters IS.

Mossbridge denkt dat het een goed idee zou zijn om een register op internet te openen waar mensen hun voorspellende dromen kunnen delen.

Misschien kan dat helpen om aanslagen te voorkomen, zei ze.

Huiverig

Er zijn al enkele pogingen gedaan, maar mensen zijn over het algemeen erg huiverig om hun ervaringen te delen.

Ze zijn bang dat ze zelf van een bomaanslag worden verdacht als ze te veel details geven, aldus de neurowetenschapper.

“Omdat we niet weten wat we met deze informatie aan moeten, zeggen we dat helderziende mensen gek zijn,” zei ze. “Of dat het slechts toeval is.”

[Epoch Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mike
Mike
4 jaren geleden

Als er een wereldschokkende gebeurtenis aankomt voelen we deze soms aankomen doordat we allemaal onderdeel zijn van het gemeenschappelijke energie- en kennisveld.

Wij zijn priimair ook allemaal een energie- en kennisveld. Deze kan een omvang hebben van een paar duizend kilometer. Als er in dat veld iets gebeurt kunnen wij dat voelen, mits we enigszins bewust zijn van onze ware essentie: ons ‘lichtlichaam’.

Een oprecht hartelijke en rustige houding zonder egoistische bijbedoelingen kan ook een “deurtje” openen.

Je kan dan een reeks van gedachten opvangen die je kunnen helpen. Vooral als je ’s ochtends goed uitgerust wakker wordt kunnen de gedachten gaan ‘stromen’, terwijl dat een uur later niet meer lukt door alle drukte van het dagelijkse leven.

Wij kunnen het allemaal, maar staan er veelal niet zo voor open als gevolg van allerlei negatieve programmeringen.

Tijdreizen kunnen wij ook. Voor zover ik dat begrepen heb doe je dit vanuit je hartchakra. Geloof niet dat het zo werkt dat je dit kan gebruiken om geldelijk gewin te behalen op de aandelenbeurzen. Ook hier geldt de oprecht hartelijke houding zonder negatieve bijbedoelingen. Als je in staat bent om een dubbele, tegengesteld draaiende vortex in je hartchakra te creëeren kun je sneller dan het licht door de ruimte reizen.

Ufo’s schijnen ook dankzij twee tegengesteld draaiende vortices door de ruimte te kunnen vliegen, sneller dan het licht.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Dat Helderziendheid een vorm van tijdreizen is zeg ik al jaren, je kunt zowel voor als achteruit………Persoonlijk zou ik niet de behoefte hebben er wereld problemen mee op te lossen die mensen zelf veroorzaken…..ook is het wat simpel om gelijk met de aandelenbeurs aan te komen…..Je bent geboren met die gaven en die heb je opgebouwd in al je vorige levens……..het is wie je bent en daar kan iedereen die een gave heeft mee doen wat hij/zij wil……positief en negatief…. Het grote probleem is als je er teveel mee bezig bent is de scheidslijn dun naar afdeling psychiatrie ……….

helder
helder
4 jaren geleden

Ik heb weleens contact met mediums en tarotisten en het is frappant hoe deze mensen in de toekomst of verleden en in het nu kunnen kijken. Zij kunnen ontwikkelingen en gebeurtenissen voorspellen maar ze kunnen geen tijdmaat gaven.

jolien
jolien
4 jaren geleden

Je hoeft geen problemen op te lossen en het gaat ook niet over materie of financieel gewin. Emoties en het aanvoelen van de energie bij anderen is naar mijn idee waar het omgaat

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x