CoronaBuitenland

Gynaecoloog ontdekt dat 74% van gevaccineerde vrouwen een miskraam krijgt, en wordt ontslagen

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney heeft contact met de Australische gynaecoloog Luke McLindon, die werkzaam is in Brisbane in de Australische deelstaat Queensland.

McLindon, voorzitter van het Australian Institute for Restorative Reproductive Medicine, is afgelopen vrijdag plotseling ontslagen. Volgens O’Looney omdat hij weigert de coronaprik te nemen, maar ook omdat hij op het punt stond data over miskramen na vaccinatie naar buiten te brengen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

De arts heeft een week om zijn kantoor leeg te ruimen.

Echt vreselijk

McLindon heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar het percentage miskramen na vaccinatie. Hij zei tegen O’Looney dat normaal gesproken vijf tot 16 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt. Sinds de uitrol van het coronavaccin is dat maar liefst 74 procent.

Dat verklaart waarom ziekenhuizen dode baby’s rechtstreeks naar het crematorium laten brengen en begrafenisondernemers omzeilen, zegt O’Looney. Hij zegt in een korte video-update dat busjes met meerdere babylijkjes rechtstreeks naar de crematoria gaan.

“Dit is echt vreselijk,” zegt hij hoofdschuddend.

Stilgehouden

Onlangs zei de begrafenisondernemer in een interview met Maria Zeee dat het gaat om ‘ongekende aantallen’. Hij zei dat de dode baby’s per zes of acht worden binnengebracht. “De rillingen lopen over mijn rug bij die aantallen. Jaren geleden kwamen er één, twee of drie per maand binnen. Normaal gesproken sterven er bijna geen baby’s. Dus als ze per zes of acht worden binnengebracht, is er iets heel erg mis.”

“Het wordt stilgehouden.”

4.9 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Avax
Avax
1 jaar geleden

Wat een tuig.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En HOE kun je dit verhaal in één zin duiden? DE WAARHEID MAG ONDER GEEN BEDING VERTELD WORDEN.

Ik lees dit stukje en daarbij lopen de koude rillingen over mijn rug en springen de tranen in mijn ogen.

Al wéér een arts, die nota bene wordt ontslagen, met als ENIGE reden, dat hij geprobeerd heeft de smerige feiten boven tafel te brengen.

NU komt dit verhaal dus in de openbaarheid via John O’Looney, die al langere tijd bezig is met de waarheid te verspreiden. Dat kan HIJ natuurlijk doen, omdat hij niet, zoals deze arts, ontslagen kan worden. Ik neem althans aan, dat hij een zelfstandig ondernemer is.

Als ik mij de berichten over hem goed kan herinneren, wordt hij wel behoorlijk dwarsgezeten, maar doordat de maatschappij hem in deze drukke tijd voor begrafenisondernemers absoluut niet kunnen missen, kan hij deze berichten nog steeds naar buiten brengen.

Wat een pure horror is dit voor de betreffende ouders. Je verheugt je er op om ouders te worden en dan verlies je je kindje en dan krijg je nog niet eens de gelegenheid om op een waardige manier afscheid te nemen.

Ik weet, dat er mensen zijn die erg gemakkelijk denken over het krijgen van een miskraam. Maar ik denk daar anders over. In principe voel je je al ouder op het moment, dat je weet dat je zwanger bent.

Als het dan misgaat, dan is het óók voor het rouwproces heel belangrijk om op een goede manier afscheid te nemen. Uiteindelijk is dat een gebeurtenis, die je de rest van je leven bij blijft.

Ik heb zelf nooit een miskraam gehad, maar wel ons zoontje van 6 jaar verloren. Zijn naam was Julian. Dat is nu bijna 41 jaar geleden tot ons grote verdriet gebeurd.

Morgen is zijn sterfdag en gaan mijn man en ik weer naar de begraafplaats om hem te gedenken. Dat doen wij dus al sinds 1981.

Ik heb er dan ook bijna geen woorden voor, als ik bedenk, dat deze ouders allemaal zo een traumatische ervaring hebben en dat in feite hun kindje anoniem verdwijnt in de Eeuwigheid.

Er is voor mij één kleine troost: AL deze zieltjes worden ZEKER opgenomen in het Hiernamaals en dat is ZEKER, als je bedenkt dat wij momenteel te maken hebben met de hel op aarde, een heel wat betere plaats.

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Overheden en ‘zorg’ brengen mensen tot overlijden, van baby af aan. En gebruiken/verwijderen hun lijken gericht naar eigen goeddunken…. een psychopathisch seriemoordenaar-systeem, een zeer zeer zeer zieke wereld, dat kan niet goed gaan. Deze achterbakse psychisch gestoorde destructiviteit moet tot ineenstorting gebracht worden en constructief herbouwd worden of het is het einde van een vrede- en menslievende empathische wereld voorgoed.
Dit, deze helse waanzin, mag zo niet door kunnen gaan!

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Het wordt stilgehouden
Dus niet, deze arts spreekt.
De waarheid vertellen, blijf het doen.
Steeds meer mensen zien de Great Awakening.
Het licht komt dankzij al deze onschuldige slachtoffers.
De criminelen zullen boeten.
Ik weet het zeker.
Houd vol, strijders en geef nooit (meer) toe.

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x