Mens en Dier

Neem even de tijd voor deze donderspeech van Europarlementariër Christine Anderson

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!

De gekken hebben de macht over ons land overgenomen en de commandobrug bevindt zich in Brussel, zei Europarlementariër Christine Anderson tijdens een partijbijeenkomst van AfD in Magdeburg.

We zien dat op alle mogelijke niveaus in onze samenleving een aantal zaken worden gepusht, zei Anderson. Te weten: aanvallen op de vrijheid, democratie en rechtsstaat, op onze nationale, culturele en zelfs seksuele identiteit; de verminking van de lichamen en genitaliën van onze kinderen; en de destabilisering van ons land door de import van miljoenen illegale migranten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De EU-instituties treden democratische principes met voeten als een sloopkogel die een gebouw van staal en beton te lijf gaat, aldus het Europarlementslid.

Nog veel totalitairdere maatregelen

De soevereiniteit van dit land is de facto vernietigd, benadrukte ze. “De corrupte WHO, die wordt aangestuurd door multimiljardairs en die geen verantwoording aflegt aan het parlement, kan en gaat nog veel totalitairdere maatregelen nemen om de volksgezondheid te ‘beschermen’. Daar kun je op rekenen!”

De WHO wil het coronapaspoort wereldwijd inzetten. Daarmee is de eerste stap gezet richting de hel van het Chinese sociaalkredietsysteem, en totalitaire surveillance en digitale controle, zei Anderson, die volgend jaar bij de Europese Parlementsverkiezingen op nummer 4 van de lijst van AfD komt.

Het is één groot gekkenhuis

Wat komt hierna? Klimaatwaanzin waaronder klimaatlockdowns, digitaal geld, een digitale identiteit en dit alles wordt er met adembenemende snelheid doorgejast, waarschuwde ze. En alles is erop gericht om de burger buiten de democratie te plaatsen.

Anderson stelde verder dat de EU niet hervormd kan worden. “Het is hier één groot gekkenhuis. Laten we in godsnaam voor eens en voor altijd een einde maken aan dit dure feestje van links-groene ideologische onzin.”

“Dexit, nu, meteen! Klaar!”

4.9 291 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Salie
Salie
7 maanden geleden

Vertel dit eens tegen alle schapen op de TV die voor hen heilig is.

The Game
The Game
7 maanden geleden

Nexit first!

tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

Die Mw Anderson raakt idd kernpunten aan ,die stof tot nadenken geeft,maar vellen zullen aanspreken!!

Annette
Annette
7 maanden geleden

Christine Anderson is één van de weinige Europarlementariërs, die werkelijk iedere euro, die zij ontvangt, volledig verdient!

Zij behoort natuurlijk ook in Duitsland tot de partij Alternative für Deutschland, die ongeveer hetzelfde nastreeft voor HAAR land als de Europarlementariër (ben jammer genoeg even zijn naam vergeten) van Forum voor Democratie dat voor ons land doet.

Zij geeft een donderspeech en DAT is natuurlijk absoluut 100% terecht.

Als de hele boel daar in Brussel niet héél snel compleet implodeert, dan wacht ons over niet eens zo’n hele lange tijd een “hel op aarde”.

HOE is het in vredesnaam mogelijk, dat die hele EU nog steeds bestaansrecht heeft?
Ik kan mij nog heel goed herinneren, dat nog niet eens zó heel lang geleden dat zogenaamde “bolwerk” zo goed als dood en begraven was.

Natuurlijk weet ik zelf het antwoord op mijn vraag wel: er is door de machtigste groep ter aarde (ik weiger dit elite te noemen, want in mijn ogen is dit een eufemisme) een ongelooflijke hoop geld in gepompt om koste wat het kost dit circus in leven te houden.

Christine Anderson noemt China als voorbeeld. Volkomen terecht!

Zou er werkelijk één bewoner van Europa zó willen leven, zoals de Chinezen dat nu doen?

In mijn ogen is dat absoluut geen leven. Dat is als een slaaf of slavin werken en vegeteren, totdat de dood je verlost en vervolgens in “vrijheid” over mag gaan naar het Eeuwige Leven.
Dat zal dan met recht een “verlossing” zijn.

Zoals al zo vaak hier is geschreven: het zal eerst nog vele malen erger worden, vóórdat het beter wordt.

Er blijft ons “wakkeren” uiteraard maar één keuze: ALLES, maar dan ook ALLES, aangeboden door de overheid, 100% afwijzen!

Het zal niet gemakkelijk zijn, maar als wij maar met genoeg zijn, MOET het mogelijk zijn.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x