Buitenland

Presentatrice zakt in elkaar tijdens Brits premiersdebat: ‘Medische noodsituatie’

Help door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Er kwam vroegtijdig een einde aan het tweede debat om de leiderschapsverkiezing bij de Britse Conservatieven. De reden: presentatrice Kate McCann zakte tijdens de uitzending in elkaar. Er werd gesproken van ‘een medische noodsituatie’.

Toen WEF-kandidaat Liz Truss het had over de Russische president Vladimir Poetin was op de achtergrond plotseling een enorme knal te horen in de studio. “O mijn god,” riep Truss geschrokken. De uitzending werd vervolgens stopgezet. Truss ging in debat met een andere WEF-kandidaat: Rishi Sunak.

(Video verwijderd? Klik hier...)


Zender TalkTV, die het debat samen met The Sun organiseerde, laat weten dat het goed gaat met McCann, maar dat een arts haar geadviseerd heeft om niet door te gaan met de uitzending.

Na het incident schreef collega James Whale van TalkTV op Twitter: “Presentatrice Kate McCann is helaas flauwgevallen. We laten jullie later meer weten.”


4.9 62 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem de Zwijger
Willem de Zwijger
20 dagen geleden

Ach niet toevallig een prikkie gehaald?

Don
Don
20 dagen geleden

Gebeurt sinds de ‘prikjes’ dagelijks en erger, maar heeft NIETS met de ‘prikjes’ te maken. Gewoon doorlopen mensen, niets aan de hand. Stel je voor zeg, de ‘prikjes’; hoe haal je het in je hoofd!

Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
Mme. Jeanne-Marie Roland de la Platière
20 dagen geleden

…“Presentatrice Kate McCann is helaas flauwgevallen. We laten jullie later meer weten.”

Maar wij weten wel beter! En jullie laten het ons niet verder weten wat de oorzaak is, iig ligt het niet aan de “vaccin”!!!

walter
walter
20 dagen geleden

Komt natuurlijk door Poetin en Klimaat catastrofe en de opwarming van de aarde

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x