Homepagina » Het Complot » Indiase overheid: “Amerika maakt onze oogst kapot met HAARP”
HAARP: "Global warming wordt veroorzaakt door Amerikaans wapen"

Indiase overheid: “Amerika maakt onze oogst kapot met HAARP”

Het controversiële Amerikaanse programma HAARP kan mogelijk droogte en mist veroorzaken of communicatie en radarsystemen in vijandige landen verstoren, zo wordt gewaarschuwd.

De Indiase overheid heeft gewaarschuwd dat het controversiële High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) global warming kan veroorzaken. En dat leidt weer tot een lagere graan-, maïs-, mosterd- en aardappeloogst in India, aldus de overheid.

Naar aanleiding van een vraag van een parlementslid zei de Indiase minister van Milieu Anil Madhav Dave: “De Verenigde Staten hebben een wapen ontwikkeld dat HAARP wordt genoemd. HAARP is een geavanceerd model van een superkrachtig apparaat dat de ionosfeer en daarmee mogelijk de aarde opwarmt.”

Weermanipulatie

Dave zei verder dat HAARP een bundel elektromagnetische straling afvuurt op de ionosfeer. Volgens de Universiteit van Alaska zijn de effecten hiervan na een minuut of 10 niet meer te meten.

HAARP wordt al jaren in verband gebracht met weermanipulatie, aardbevingen, overstromingen, tsunami’s en zelfs mind control. Sommigen claimen dat HAARP verantwoordelijk is voor de crash van TWA-vlucht 800 in 1996 en het ongeluk met de spaceshuttle Columbia in 2003.

Futuristisch oorlogsproject

Het onderzoekscentrum voor HAARP in Gakona in Alaska werd tussen 1990 en 2013 geleid door de Amerikaanse luchtmacht. Op 11 augustus 2015 werd het centrum overgenomen door de Universiteit van Alaska.

HAARP bestaat uit 180 antennes die verspreid staan over een gebied van ruim 14 hectare. De installatie heeft naar schatting ruim 200 miljoen dollar gekost.

Sommigen waarschuwen dat HAARP een futuristisch oorlogsproject is. Zij menen dat HAARP kan worden ingezet om droogte te veroorzaken in vijandig gebied of om communicatie en radarsystemen te verstoren.

[Times of India]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • pleiadian schreef:

  Mijn fiets had een lekke band vanochtend… komt ook door HAARP 😉

  7 likes
 • Roy schreef:

  Toch apart dat India zegt dat het HAARP systeem van Amerika hun oogsten kapot maakt, terwijl het HAARP systeem van Rusland een stuk dichterbij ligt.

  Maar ja, het is natuurlijk Sputnik news, dat zegt alweer voldoende..

  http://lmgtfy.com/?q=Sura+Ionospheric+Heating+Facility

  6 likes
 • Henk schreef:

  Wisten jullie dat Amerika in de jaren 60 atoombommen in de atmosfeer heeft laten ontploffen en dat die tot op de dag van vandaag nog niet helemaal hersteld is.
  Dit werd onder andere gedaan om gewoon te kijken wat er zou gebeuren.
  Uit de onderzoeks gegevens is later onder andere haarp ontstaan.

  Ik bedoel maar, nu zijn we krankzinnig bezig, maar vroeger kon met er ook wat van.
  http://www.ad.nl/wetenschap/zo-zag-een-nucleaire-explosie-in-de-ruimte-eruit~a024d124/

  9 likes
 • Kalki schreef:

  De VS gebruikt ook hier weer de HAARP in dienste van agenda21.

  7 likes
 • Johnny schreef:

  de hoeveelheid energie die door HAARP in de ionosfeer wordt geprojecteerd is minuscuul ten opzichte van de energie die door zonnestraling en onweersbuien in de ionosfeer belandt. Ook zouden eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden omdat de ionosfeer een erg turbulent gebied is.

  6 likes
 • Daan schreef:

  Ook David Cameron heeft in 2013 een HAARP station goedgekeurd in Wales. Was dat mede de oorzaak voor de enorme regenval zowel hier als in Engeland en mede daardoor de mislukte oogsten?

  6 likes
 • Aradhel schreef:

  HAARP is zeker een ongelofelijk gevaarlijk ‘instrument’, maar niet alles is wat het lijkt.. http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/liegt-nasa-over-alles

  5 likes
 • Elise49 schreef:

  Als je de wereldkaart van Haarp plekken bekijkt dan komt dat niet overeen met de wereldkaart van droogte. Haarp is opgericht in 1993. De Sahara werd daarvoor al steeds groter. In 1985(dus voor Haarp) gingen er 2 miljoen mensen dood(Zuiden van de Sahara/Zuid Afrika) door extreme droogte. In vrijwel heel Amerika heerst extreme droogte. Ook in de VS. Oceanen warmen overal op. Zeespiegel blijft verhogen. Zeestromingen verlopen anders/zuidpool(pomp/hart zeestromingen). Ongeveer de helft van de aarde heeft last van droogte. Best veel.
  Haarp is ook een communicatiemiddel/navigatiemiddel. Area 51 heeft er 1. Australië heeft er 2, waarvan er 1 Haarp Defense Radar heet.
  Kan het niet zo zijn dat er meer aan de hand is dan een elite (schijn)oorlog? Een warmte bron van buiten aarde? Het Vaticaan heeft niet voor niks een eigen ruimte telescoop. Zou je met die installaties/wifi enz. meteorieten tegen kunnen houden/inslagen beperken bv.(2de bazuin/zeven zegels)

  1 likes
 • Elise49 schreef:

  Japan heeft er ook 1. Japan is volgens mij een hoge beschaving(intelligentie). Die laten zichzelf niet zomaar vernietigen? Er moet meer achter Haarp zitten. Japan staat buiten het christendom/drie religies. enz.

  1 likes
 • x

  Check Also

  elektrische auto

  Studie: Elektrische auto verre van klimaatvriendelijk. ‘Grote misrekening’

  In Duitsland is de elektrische auto ‘verre ...

  bill gates

  Bill Gates vernietigt onze vrijheid. Zo komt de wereld eruit te zien als hij zijn zin krijgt

  Miljardair Bill Gates is er medeverantwoordelijk voor ...

  >