Het Complot

Indiase overheid: “Amerika maakt onze oogst kapot met HAARP”

Help ons door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het controversiële Amerikaanse programma HAARP kan mogelijk droogte en mist veroorzaken of communicatie en radarsystemen in vijandige landen verstoren, zo wordt gewaarschuwd.

De Indiase overheid heeft gewaarschuwd dat het controversiële High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) global warming kan veroorzaken. En dat leidt weer tot een lagere graan-, maïs-, mosterd- en aardappeloogst in India, aldus de overheid.

Naar aanleiding van een vraag van een parlementslid zei de Indiase minister van Milieu Anil Madhav Dave: “De Verenigde Staten hebben een wapen ontwikkeld dat HAARP wordt genoemd. HAARP is een geavanceerd model van een superkrachtig apparaat dat de ionosfeer en daarmee mogelijk de aarde opwarmt.”

Weermanipulatie

Dave zei verder dat HAARP een bundel elektromagnetische straling afvuurt op de ionosfeer. Volgens de Universiteit van Alaska zijn de effecten hiervan na een minuut of 10 niet meer te meten.

HAARP wordt al jaren in verband gebracht met weermanipulatie, aardbevingen, overstromingen, tsunami’s en zelfs mind control. Sommigen claimen dat HAARP verantwoordelijk is voor de crash van TWA-vlucht 800 in 1996 en het ongeluk met de spaceshuttle Columbia in 2003.

Futuristisch oorlogsproject

Het onderzoekscentrum voor HAARP in Gakona in Alaska werd tussen 1990 en 2013 geleid door de Amerikaanse luchtmacht. Op 11 augustus 2015 werd het centrum overgenomen door de Universiteit van Alaska.

HAARP bestaat uit 180 antennes die verspreid staan over een gebied van ruim 14 hectare. De installatie heeft naar schatting ruim 200 miljoen dollar gekost.

Sommigen waarschuwen dat HAARP een futuristisch oorlogsproject is. Zij menen dat HAARP kan worden ingezet om droogte te veroorzaken in vijandig gebied of om communicatie en radarsystemen te verstoren.

[Times of India]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
5 jaren geleden

de hoeveelheid energie die door HAARP in de ionosfeer wordt geprojecteerd is minuscuul ten opzichte van de energie die door zonnestraling en onweersbuien in de ionosfeer belandt. Ook zouden eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden omdat de ionosfeer een erg turbulent gebied is.

Kalki
Kalki
5 jaren geleden

De VS gebruikt ook hier weer de HAARP in dienste van agenda21.

Aradhel
Aradhel
5 jaren geleden

HAARP is zeker een ongelofelijk gevaarlijk ‘instrument’, maar niet alles is wat het lijkt.. http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/liegt-nasa-over-alles

pleiadian
pleiadian
5 jaren geleden

Mijn fiets had een lekke band vanochtend… komt ook door HAARP 😉

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x