Homepagina » Het Complot » Indiase overheid: “Amerika maakt onze oogst kapot met HAARP”
HAARP: "Global warming wordt veroorzaakt door Amerikaans wapen"

Indiase overheid: “Amerika maakt onze oogst kapot met HAARP”

Het controversiële Amerikaanse programma HAARP kan mogelijk droogte en mist veroorzaken of communicatie en radarsystemen in vijandige landen verstoren, zo wordt gewaarschuwd.

De Indiase overheid heeft gewaarschuwd dat het controversiële High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) global warming kan veroorzaken. En dat leidt weer tot een lagere graan-, maïs-, mosterd- en aardappeloogst in India, aldus de overheid.

Naar aanleiding van een vraag van een parlementslid zei de Indiase minister van Milieu Anil Madhav Dave: “De Verenigde Staten hebben een wapen ontwikkeld dat HAARP wordt genoemd. HAARP is een geavanceerd model van een superkrachtig apparaat dat de ionosfeer en daarmee mogelijk de aarde opwarmt.”

Weermanipulatie

Dave zei verder dat HAARP een bundel elektromagnetische straling afvuurt op de ionosfeer. Volgens de Universiteit van Alaska zijn de effecten hiervan na een minuut of 10 niet meer te meten.

HAARP wordt al jaren in verband gebracht met weermanipulatie, aardbevingen, overstromingen, tsunami’s en zelfs mind control. Sommigen claimen dat HAARP verantwoordelijk is voor de crash van TWA-vlucht 800 in 1996 en het ongeluk met de spaceshuttle Columbia in 2003.

Futuristisch oorlogsproject

Het onderzoekscentrum voor HAARP in Gakona in Alaska werd tussen 1990 en 2013 geleid door de Amerikaanse luchtmacht. Op 11 augustus 2015 werd het centrum overgenomen door de Universiteit van Alaska.

HAARP bestaat uit 180 antennes die verspreid staan over een gebied van ruim 14 hectare. De installatie heeft naar schatting ruim 200 miljoen dollar gekost.

Sommigen waarschuwen dat HAARP een futuristisch oorlogsproject is. Zij menen dat HAARP kan worden ingezet om droogte te veroorzaken in vijandig gebied of om communicatie en radarsystemen te verstoren.

[Times of India]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johnny
Johnny
4 jaren geleden

de hoeveelheid energie die door HAARP in de ionosfeer wordt geprojecteerd is minuscuul ten opzichte van de energie die door zonnestraling en onweersbuien in de ionosfeer belandt. Ook zouden eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden omdat de ionosfeer een erg turbulent gebied is.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De VS gebruikt ook hier weer de HAARP in dienste van agenda21.

faith
faith
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Je haalt wel heel sarcastisch en permanent die agenda21 aan, maar die is gedoemd te mislukken.

Aradhel
Aradhel
4 jaren geleden

HAARP is zeker een ongelofelijk gevaarlijk ‘instrument’, maar niet alles is wat het lijkt.. http://bovendien.com/categorieen/geschiedenis/liegt-nasa-over-alles

pleiadian
pleiadian
4 jaren geleden

Mijn fiets had een lekke band vanochtend… komt ook door HAARP 😉

Aradhel
Aradhel
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

Een pleiadian met een lekke band van zijn fiets? Moet niet gekker worden..

Roy
Roy
4 jaren geleden

Toch apart dat India zegt dat het HAARP systeem van Amerika hun oogsten kapot maakt, terwijl het HAARP systeem van Rusland een stuk dichterbij ligt.

Maar ja, het is natuurlijk Sputnik news, dat zegt alweer voldoende..

http://lmgtfy.com/?q=Sura+Ionospheric+Heating+Facility

Padja
Padja
Reactie op  Roy
4 jaren geleden

Foei toch.
Het westenis stout en Poetin is lief.
Wel meedoen hier hoor anders ben je niet wakker.
???

Roy
Roy
Reactie op  Padja
4 jaren geleden

Oh ja, sorry, was ik even vergeten..
Stom van me.. 😉

Daan
Daan
4 jaren geleden

Ook David Cameron heeft in 2013 een HAARP station goedgekeurd in Wales. Was dat mede de oorzaak voor de enorme regenval zowel hier als in Engeland en mede daardoor de mislukte oogsten?

Aradhel
Aradhel
Reactie op  Daan
4 jaren geleden

https://framasphere.org/posts/160580 HAARP is wereldwijd..

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
4 jaren geleden
Henk
Henk
4 jaren geleden

Wisten jullie dat Amerika in de jaren 60 atoombommen in de atmosfeer heeft laten ontploffen en dat die tot op de dag van vandaag nog niet helemaal hersteld is.
Dit werd onder andere gedaan om gewoon te kijken wat er zou gebeuren.
Uit de onderzoeks gegevens is later onder andere haarp ontstaan.

Ik bedoel maar, nu zijn we krankzinnig bezig, maar vroeger kon met er ook wat van.
http://www.ad.nl/wetenschap/zo-zag-een-nucleaire-explosie-in-de-ruimte-eruit~a024d124/

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Als je de wereldkaart van Haarp plekken bekijkt dan komt dat niet overeen met de wereldkaart van droogte. Haarp is opgericht in 1993. De Sahara werd daarvoor al steeds groter. In 1985(dus voor Haarp) gingen er 2 miljoen mensen dood(Zuiden van de Sahara/Zuid Afrika) door extreme droogte. In vrijwel heel Amerika heerst extreme droogte. Ook in de VS. Oceanen warmen overal op. Zeespiegel blijft verhogen. Zeestromingen verlopen anders/zuidpool(pomp/hart zeestromingen). Ongeveer de helft van de aarde heeft last van droogte. Best veel.
Haarp is ook een communicatiemiddel/navigatiemiddel. Area 51 heeft er 1. Australië heeft er 2, waarvan er 1 Haarp Defense Radar heet.
Kan het niet zo zijn dat er meer aan de hand is dan een elite (schijn)oorlog? Een warmte bron van buiten aarde? Het Vaticaan heeft niet voor niks een eigen ruimte telescoop. Zou je met die installaties/wifi enz. meteorieten tegen kunnen houden/inslagen beperken bv.(2de bazuin/zeven zegels)

Elise49
Elise49
4 jaren geleden

Japan heeft er ook 1. Japan is volgens mij een hoge beschaving(intelligentie). Die laten zichzelf niet zomaar vernietigen? Er moet meer achter Haarp zitten. Japan staat buiten het christendom/drie religies. enz.

x

Check Also

test

Video: coronatestkits onder onhygiënische omstandigheden ingepakt door Indiase kinderen

In een filmpje is te zien hoe ...

gates

De media schrijven dat Bill Gates na 27 jaar gaat scheiden, maar dit is veel belangrijker

Microsoft-oprichter Bill Gates en zijn vrouw Melinda ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x