Mens en DierCorona

Arts: ‘Die duizenden nieuwe coronabesmettingen hebben niets te maken met aanwezigheid virus’

Help ons door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Matthijs Schoemacher laat op social media geen spaan heel van het corona-narratief. Vanmorgen zijn er 3831 nieuwe coronabesmettingen gemeld bij het RIVM. Dat zijn er 568 meer dan gisteren. Schoemacher zegt over deze gevallen: “De duizenden nieuwe ‘besmettingen’ met het Covid-19-virus die dagelijks worden aangetoond met de PCR-test, hebben totaal niets te maken met de aanwezigheid van het virus zelf, laat staan met de besmettelijkheid.”

Corona-expert Jaap van Dissel heeft dit ook toegegeven, aldus de arts. “Evenzogoed wordt die indruk wel gewekt en jaagt het de gemiddelde burger de stuipen op het lijf. Alsof deze al niet genoeg voor de kiezen krijgt. Helaas blijft het bangmakerij.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Valse bewijzen

Van een tweede golf is volgens Schoemacher dan ook geenszins sprake. “Glashard wordt aan de hand van deze cijfers ook nog beweerd dat hiermee de tweede golf een feit is en dat er nieuwe ingrijpende maatregelen nodig zullen zijn. Waaronder een noodwet.” Inmiddels hebben het kabinet en de Tweede Kamer een akkoord bereikt over deze coronaspoedwet.

De arts legt de manipulatie bloot: “Erger is het dat met deze valse bewijzen een nieuwe corona-uitbraak kan worden aangetoond. Bij een nieuwe griepepidemie worden deze vals-positieven al bij een snotneus als coronaslachtoffer aangemerkt. Waardoor ook veroorzaakt!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

precies zoals we zelf al aan zagen komen.
ik krijg het idee dat wij helderziend zijn.

salvar
salvar
3 jaren geleden

wie zijn die idioten eigenlijk?
bestaan ze wel of slingeren ze gewoon aantallen naar de media?
alles voor het geld.
als het niet zo ernstig is zou je er om moeten lachen hoe (laat ik het laag houden) 75 % van de bevolking zich een oor aan laten naaien.

Bas
Bas
3 jaren geleden

In de MSM wordt al gespeculeerd over de digitale Euro. De ECB gaat daar wellicht volgend jaar over besluiten. Mogelijk wordt dat rond 2025 ingevoerd. Tegen die tijd zal iedereen, althans iedereen in Europa, wel gevaccineerd zijn.

Alex
Alex
3 jaren geleden

Sorry, I forgot to mention this one which is related to the False Positives regarding this topic. (which was also posted in a previous article) Nevertheless, it’s on topic.

Lies, Damned Lies and Health Statistics – the Deadly Danger of False Positives. By Dr Mike Yeadon, former CSO and VP, Allergy and Respiratory Research Head with Pfizer Global R&D and co-Founder of Ziarco Pharma Ltd.

https://lockdownsceptics.org/lies-damned-lies-and-health-statistics-the-deadly-danger-of-false-positives/

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x