Homepagina » Mens en Dier » Arts: ‘Die duizenden nieuwe coronabesmettingen hebben niets te maken met aanwezigheid virus’
arts
Foto: Maryland GovPics CC BY 2.0

Arts: ‘Die duizenden nieuwe coronabesmettingen hebben niets te maken met aanwezigheid virus’

Arts Matthijs Schoemacher laat op social media geen spaan heel van het corona-narratief. Vanmorgen zijn er 3831 nieuwe coronabesmettingen gemeld bij het RIVM. Dat zijn er 568 meer dan gisteren. Schoemacher zegt over deze gevallen: “De duizenden nieuwe ‘besmettingen’ met het Covid-19-virus die dagelijks worden aangetoond met de PCR-test, hebben totaal niets te maken met de aanwezigheid van het virus zelf, laat staan met de besmettelijkheid.”

Corona-expert Jaap van Dissel heeft dit ook toegegeven, aldus de arts. “Evenzogoed wordt die indruk wel gewekt en jaagt het de gemiddelde burger de stuipen op het lijf. Alsof deze al niet genoeg voor de kiezen krijgt. Helaas blijft het bangmakerij.”

Valse bewijzen

Van een tweede golf is volgens Schoemacher dan ook geenszins sprake. “Glashard wordt aan de hand van deze cijfers ook nog beweerd dat hiermee de tweede golf een feit is en dat er nieuwe ingrijpende maatregelen nodig zullen zijn. Waaronder een noodwet.” Inmiddels hebben het kabinet en de Tweede Kamer een akkoord bereikt over deze coronaspoedwet.

De arts legt de manipulatie bloot: “Erger is het dat met deze valse bewijzen een nieuwe corona-uitbraak kan worden aangetoond. Bij een nieuwe griepepidemie worden deze vals-positieven al bij een snotneus als coronaslachtoffer aangemerkt. Waardoor ook veroorzaakt!”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
7 maanden geleden

precies zoals we zelf al aan zagen komen.
ik krijg het idee dat wij helderziend zijn.

salvar
salvar
7 maanden geleden

wie zijn die idioten eigenlijk?
bestaan ze wel of slingeren ze gewoon aantallen naar de media?
alles voor het geld.
als het niet zo ernstig is zou je er om moeten lachen hoe (laat ik het laag houden) 75 % van de bevolking zich een oor aan laten naaien.

Bas
Bas
7 maanden geleden

In de MSM wordt al gespeculeerd over de digitale Euro. De ECB gaat daar wellicht volgend jaar over besluiten. Mogelijk wordt dat rond 2025 ingevoerd. Tegen die tijd zal iedereen, althans iedereen in Europa, wel gevaccineerd zijn.

Alex
Alex
7 maanden geleden

Sorry, I forgot to mention this one which is related to the False Positives regarding this topic. (which was also posted in a previous article) Nevertheless, it’s on topic.

Lies, Damned Lies and Health Statistics – the Deadly Danger of False Positives. By Dr Mike Yeadon, former CSO and VP, Allergy and Respiratory Research Head with Pfizer Global R&D and co-Founder of Ziarco Pharma Ltd.

https://lockdownsceptics.org/lies-damned-lies-and-health-statistics-the-deadly-danger-of-false-positives/

Piet
Piet
7 maanden geleden

Vraag me af of dit niet gewoon strafbaar is.

Zou het wel moeten zijn.

Bas
Bas
Reactie op  Piet
7 maanden geleden

Het natuurrecht. Je hebt ook de situatie van een slager die zijn eigen vlees keurt.

exegese
exegese
Reactie op  Piet
7 maanden geleden

@Piet, dit is zeker strafbaar, het enige probleem is dat het O.M. plus de algehele rechtelijke macht dezelfde meesters dienen en dus zal een onafhankelijke en eerlijke rechtsgang van bovenaf getorpedeerd worden. Kansloze missie dus !

jo
jo
7 maanden geleden

Kijk meer TV!

salvar
salvar
7 maanden geleden

https://www.stopworldcontrol.com/gepland?fbclid=IwAR1cBlUug7oqoAKNnd5R9w9KYnTnj7aqemMtYMAeYVlMvRYVBidSWnAVuX8
zeer de moeite waard om te lezen.
hou je vast aan je stoel wil je niet omvallen.

GertJ
GertJ
7 maanden geleden

Zo zie je maar weer hoe je gemanipuleerd wordt.

De Binnenhof-bendeleden gaan werkelijk vol op het orgel en trekken echt alle registers open met hun angstaanjagerij, hun paniekzaaierij, hun mondkapjeshysterie en hun psychologische oorlogsvoering tegen de Nederlandse bevolking.

Niet te geloven dit..

RayOfLight
RayOfLight
7 maanden geleden

Tja , ieder ei weet dit ondertussen. Alleen het maakt niets uit. Blijkt dat iedereen slaafs in de rij loopt. Lijkt me dat we richting coronakampen gaan. Niets aan te doen. Eerst een masker dan een vaccinatie , kinderen weghalen. etc.etc…. tegen de tijd dat er echt iets van betekenis op gang komt is het voorbij. Nederland is al een heel ander land geworden. De nederlandse schapen slikken alles soms zijn ze een beetje wakker dan wordt de propaganda wat harder gezet. Probleem opgelost en iedereen weer in de maat. One on One geeft iedereen wel toe dat er iets niet klopt maar in een groep niet. Er is geen echte vrijheid en ook na de verkiezingen zal er niets veranderen. Morgen zal er weer een artsje of hoogleraartje zijn dat bevestigt dat corona een hype is. and the show goes on….

V

salvar
salvar
7 maanden geleden

de hele bevolking mort toch op zijn achterste poten gaan staan als ze je kinderen uit huis zouden halen.
voor kinderen moet je sowieso opkomen.
als kinderen geboren worden zijn ze onschuldig maar worden dor de maatschappij gehersenspoeld.
mag nooit gebeuren.

Jenny
Jenny
Reactie op  salvar
7 maanden geleden

De corrupte pedofiele jeugdhulpverlenings instanties,Jeugdbescherming,Jeugdzorg,Veilig Thuis RVK,etc zijn geldmakende winst makende instanties,die kinderen weg halen,weg trekken bij hun biologische ouders, al zoveel leed,schade hebben aangedaan aan ouders en kinderen.Kinderen,slachtoffers worden gehandeld,verhandeld,door onnodige UHP,OTS.ouders die zomaar uit de ouderlijke macht worden gegooid.Omdat er nooit en never aan waarheidsvinding wordt gedaan doordat ze valse liegende rapporten opmaken die bol staan van leugens en onwaarheden.Bekend is dat het hele school systeem rammelt,bedoelt is om kinderen meer slaafs,onderdanig te maken van het falende lekkende corrupte systeem.Dus de vraag is nu:Waar begint ,eindigd de hel ?

x

Check Also

gouverneur

Gouverneur Florida verleent gratie aan alle corona-overtreders

De staat Florida verleent gratie aan iedereen ...

EU

‘Het is echt belachelijk om mensen te dwingen richting dat afschuwelijke EU Digital Green Certificate’

Zorgminister Hugo de Jonge zei het niet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x