UFO

Hacker: “NASA poetst UFO’s weg voordat video’s worden vrijgegeven”

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

NASA-hacker Gary McKinnon zegt dat de ruimtevaartorganisatie al jarenlang UFO’s wegpoetst voordat video’s worden vrijgegeven.

McKinnon wist in te breken in computers van de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon. Volgens de hacker weten de NASA en de Amerikaanse overheid al jaren dat we in de gaten worden gehouden door UFO’s. Het ruimteagentschap gelooft niet dat mensen de waarheid aankunnen en houdt informatie om die reden achter, schrijft de Britse Daily Express.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Hij raakte geïnteresseerd in de cover-up rond UFO’s toen voormalig NASA-contractant Donna Hare in november 2000 claimde dat medewerkers van de ruimtevaartorganisatie UFO’s op satellietbeelden wegpoetsen voordat ze worden vrijgegeven.

Slecht beveiligd

McKinnon wilde weten of ze gelijk had en besloot de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon te hacken. Hij zei dat de computersystemen slecht waren beveiligd en dat hij bijna drie jaar lang toegang wist te krijgen tot complete databases.

De hacker stuitte tijdens het doorzoeken van databases van de Amerikaanse marine op een bestand met een lijst van ‘niet-aardse officieren’. Hij denkt bewijs te hebben gevonden voor een geheime ruimtebasis.

In gebouw 8 van het Johnson Space Center van de NASA stonden volgens McKinnon 255 computers. “Ik trof databases aan met bewerkte en onbewerkte afbeeldingen,” zei hij. “Ik had de volledige controle over de desktop.”

Schermafdruk

Hij begon een foto te downloaden, maar dat ging ontzettend langzaam. Toen hij de afbeelding bijna binnen had, werd hij ontdekt. “Het was een foto van een halfrond van een planeet, volgens mij de aarde,” aldus de hacker. “Er was een sigaarvormige UFO te zien. McKinnon had een schermafdruk gemaakt, maar omdat de verbinding werd verbroken kon hij de afbeelding niet meer uit het klembord halen.

McKinnon werd gearresteerd, waarna tussen 2002 en 2012 een juridische strijd volgde. In 2008 werd hij gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger, een vorm van autisme. De Britse regering besloot hem uiteindelijk niet te vervolgen en hem ook niet uit te leveren aan de Verenigde Staten.

[Express]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk001
Henk001
8 jaren geleden

Mooi verhaal. Nul bewijs.

wysiwyg
wysiwyg
8 jaren geleden

Alle McKinnon berichten zijn gebaseerd op een oud interview waarin hij niet meer info wist te delen (naar eigen zeggen omdat hij in de jaren 90 te stoned was om nog te weten wat hij deed) dan dat hij een excel heeft gezien met daarin de namen van USS ruimteschepen en bijhorende bemanning. We spreken hier over de tijd van dialup modems en pre-firewall internet-gerichte desktops waarop dan nog eens RDP geactiveerd was, want hij pakte letterlijk pc’s over maar dan in cga/ega kwaliteit dus tja, hij beweert ook dat er andere hackers geconnecteerd waren omdat de ip’s via netstat – op de client die hij had overgepakt – uit andere landen kwamen. Soit, het lijkt me dat die McKinnon niet echt wist waar hij mee bezig was maar in dat tijdperk via eenvoudige ingrepen er in geslaagd is wat dieper door te dringen tot enkele NASA netwerken, hij heeft dit ook meer dan een jaar kunnen doen zonder dat iemand iets merkte, dat zegt meer over de professionaliteit waarop NASA in de 90’s omging met z’n IT infrastructuur dan over de “hacker” McKinnon.
Hij heeft onlangs in een Braziliaans tv programma nogmaals dezelfde info uit de doeken gedaan.

Draco
Draco
8 jaren geleden

Ik blijf maar lachen. We zitten nu in 2015 en nog steeds is er geen bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens in vliegende schotels. Het materiaal wat er nu is bewijst niets. Toevallig zijn al die believers nog allemaal netjes op de Aarde. Ze kunnen geen bewijs persoonlijk leveren. Allemaal shizofreen gebrabbel van wat er tussen de oortjes afspeelt. Het willen geloven in een hogere macht om een doel in dit leven te hebben.

IK wacht nog steeds op de eerste persoon die mij bewijs kan leveren.

Hawks
Hawks
8 jaren geleden

Het zou fijn zijn als als McKinnon wat zou hebben gepubliceerd van wat hij heeft gehacked. Nu moeten we hem op z’n woord geloven.

Over het gewraakte spreadsheet: software testen is mijn vakgebied. Je moest eens weten wat en hoe onze test data eruit ziet, vaak ook in spreadsheets. Ik kan me voorstellen dat een hacker zonder kennis van context verbaasd is om allerlei acteurs, popmusici en (niet meer levende) kunstenaars aan te treffen onder de bestandsnaam ‘Personeel X’. En ik kan me zo ook voorstellen dat NASA personeel gevoel voor humor heeft…

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x