Homepagina » UFO » Hacker: “NASA poetst UFO’s weg voordat video’s worden vrijgegeven”
Hacker: "NASA poetst UFO's weg voordat video's worden vrijgegeven"

Hacker: “NASA poetst UFO’s weg voordat video’s worden vrijgegeven”

NASA-hacker Gary McKinnon zegt dat de ruimtevaartorganisatie al jarenlang UFO’s wegpoetst voordat video’s worden vrijgegeven.

McKinnon wist in te breken in computers van de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon. Volgens de hacker weten de NASA en de Amerikaanse overheid al jaren dat we in de gaten worden gehouden door UFO’s. Het ruimteagentschap gelooft niet dat mensen de waarheid aankunnen en houdt informatie om die reden achter, schrijft de Britse Daily Express.

Hij raakte geïnteresseerd in de cover-up rond UFO’s toen voormalig NASA-contractant Donna Hare in november 2000 claimde dat medewerkers van de ruimtevaartorganisatie UFO’s op satellietbeelden wegpoetsen voordat ze worden vrijgegeven.

Slecht beveiligd

McKinnon wilde weten of ze gelijk had en besloot de NASA, het Amerikaanse leger en het Pentagon te hacken. Hij zei dat de computersystemen slecht waren beveiligd en dat hij bijna drie jaar lang toegang wist te krijgen tot complete databases.

De hacker stuitte tijdens het doorzoeken van databases van de Amerikaanse marine op een bestand met een lijst van ‘niet-aardse officieren’. Hij denkt bewijs te hebben gevonden voor een geheime ruimtebasis.

In gebouw 8 van het Johnson Space Center van de NASA stonden volgens McKinnon 255 computers. “Ik trof databases aan met bewerkte en onbewerkte afbeeldingen,” zei hij. “Ik had de volledige controle over de desktop.”

Schermafdruk

Hij begon een foto te downloaden, maar dat ging ontzettend langzaam. Toen hij de afbeelding bijna binnen had, werd hij ontdekt. “Het was een foto van een halfrond van een planeet, volgens mij de aarde,” aldus de hacker. “Er was een sigaarvormige UFO te zien. McKinnon had een schermafdruk gemaakt, maar omdat de verbinding werd verbroken kon hij de afbeelding niet meer uit het klembord halen.

McKinnon werd gearresteerd, waarna tussen 2002 en 2012 een juridische strijd volgde. In 2008 werd hij gediagnosticeerd met het syndroom van Asperger, een vorm van autisme. De Britse regering besloot hem uiteindelijk niet te vervolgen en hem ook niet uit te leveren aan de Verenigde Staten.

[Express]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Draco schreef:

  Ik blijf maar lachen. We zitten nu in 2015 en nog steeds is er geen bewijs voor het bestaan van buitenaardse wezens in vliegende schotels. Het materiaal wat er nu is bewijst niets. Toevallig zijn al die believers nog allemaal netjes op de Aarde. Ze kunnen geen bewijs persoonlijk leveren. Allemaal shizofreen gebrabbel van wat er tussen de oortjes afspeelt. Het willen geloven in een hogere macht om een doel in dit leven te hebben.

  IK wacht nog steeds op de eerste persoon die mij bewijs kan leveren.

  12 likes
  • wysiwyg schreef:

   Ik wist echt niet dat er nog mensen zoals jij bestaan die leven onder het motto “seeing is believing” en dan nog zou je alles ontkennen, dat is een ziekte beste vriend ; het onvermogen om te aanvaarden we al gans ons leven over ALLES worden voorgelogen, van in de lagere school tijdens de geschiedenislessen, ALLES is één grote leugen. Maar mensen zoals jij willen “bewijzen” voorgeschoteld krijgen en doen zelf de moeite niet om eens wat verder te kijken, bij jezelf te denken “hm eigenlijk it doesnt make much sense”. Soit, mensen zoals jij moeten er ook zijn zeker, rustig in alle naiviteit leven en ontkennen en sterven.

   19 likes
   • Draco schreef:

    Kijk, zie hier het bewijs van intelligentie manipulatie. Ik zal het uitleggen. Alles wat jij gelooft is een gedachte van een ander geweest. Zelf heb je 0 bewijs gehad maar omdat het je gevoel bevestigd maak je er een overtuiging van. Ik ben een persoon die niet zomaar iets gelooft omdat een ander het verteld. dat heet juist manipuleren mijn beste vriend. Dan ben je vatbaar om gestuurd te worden.

    Ik sta voor alles open en filosofeer de hele dag. Een mens is continue maar buiten zichzelf aan het zoeken naar bevestigingen terwijl ze het belangrijkste vergeten. Zichzelf. Geloof in jezelf.

    7 likes
  • Martijn1205 schreef:

   Jij lacht? Ik moet juist zo hard lachen om jouw berichtje, je moet wel heel erg je best doen om de bewijzen niet te zien. Zowel op foto en film als ook hooggeplaatste militairen, astronauten en voormalig politici die allen minstens verklaren dat de buitenaardsen hier op bezoek komen.

   1 likes
  • John schreef:

   Gewoon te zielig voor woorden hoe jij redeneerd….

   3 likes
  • frans schreef:

   “volledige controle en “volledige toegang, en een halve foto die in het klembord bleef hangen.
   voelt bijna als beklemmend, of is dit een klifhanger op een vreemde planeet.
   En dat de mensen er niet aan toe zijn?! Arrogantie van de techniek?
   Geschift toch allemaal?

   0 likes
   • Leonard Ariekoek schreef:

    Het probleem is, dat mensen ‘in power’ veel te verliezen hebben bij het ontdekken van aliens, omdat dat hun eigen autoriteit aantast. Zolang er geen aliens ontdekt zijn, zijn de mensen ‘in power’ de hoogste autoriteit, en dat willen ze uiteraard zo houden.

    1 likes
  • Leonard Ariekoek schreef:

   Misschien moet je zelf eens op zoek gaan naar bewijs, i.p.v. op anderen te gaan wachten!

   2 likes
  • Jitro schreef:

   Heb zelf meerdere malen vreemde vliegende objecten gezien. Kijk eens naar ancient aliens voor bewijs wat buiten aards leven op deze wereld alleen al neergezet hebben en dat is nog maar een puntje van de ijsberg.

   0 likes
 • Henk001 schreef:

  Mooi verhaal. Nul bewijs.

  14 likes
  • Martijn1205 schreef:

   Je denkt vanuit onze moderne situatie met snelle computers en snel internet.

   Deze man zat op een soort ISDN verbinding, net iets sneller dan het oude inbellen.

   Ik heb zelf heel duidelijk UFO’s mogen aanschouwen en als ik als eenvoudig onbeduidend persoon dit al heb gezien….dan is het wat mij betreft 100% zeker dat er onderdelen van overheden zijn die minstens op de hoogte zijn van buitenaards bezoek en mogelijk zelfs wel regelmatig contact hebben.

   3 likes
  • An schreef:

   Hoi Henk,
   Heb jij wel eens in je leven een gram bewijs gezien op het journaal van alle beweringen die daar gedaan worden?
   Eén gram, of ook maar één a4tje, whatever.
   Ik niet.
   Jij wel?

   5 likes
  • frans schreef:

   “volledige controle en “volledige toegang, en een halve foto die in het klembord bleef hangen.
   voelt bijna als beklemmend, of is dit een klifhanger op een vreemde planeet.
   En dat de mensen er niet aan toe zijn?! Arrogantie van de techniek?
   Geschift toch allemaal?

   3 likes
  • Strijdervoorvrijheid schreef:

   Ja wonderlijk, drie jaar lang toegang tot alles en foto’s 0,0.

   1 likes
 • IkDusWeer schreef:

  Lachen met jullie, dus al streamende ufo’s wegpoetsen. Heel knap van NASA… Nou, dan moeten ze daar wel vingervlugge wegpoetsertjes hebben….

  5 likes
 • Hoaxintelligence schreef:

  Tuurlijk bestaan aliens. Wij “earthlings” zijn ook aliens, living on planet earth floating in space. De reden waarom ik die Nasa hacker geloof is omdat ze in het witte huis vragen hadden gesteld tegen Obama en zijn kornuiten over deze hacker. Dus het is geen fake hacker die zomaar dingen claimt. Ook zijn hackers geen domme jongens. Waarom zou hij erover liegen?

  3 likes
 • wysiwyg schreef:

  Alle McKinnon berichten zijn gebaseerd op een oud interview waarin hij niet meer info wist te delen (naar eigen zeggen omdat hij in de jaren 90 te stoned was om nog te weten wat hij deed) dan dat hij een excel heeft gezien met daarin de namen van USS ruimteschepen en bijhorende bemanning. We spreken hier over de tijd van dialup modems en pre-firewall internet-gerichte desktops waarop dan nog eens RDP geactiveerd was, want hij pakte letterlijk pc’s over maar dan in cga/ega kwaliteit dus tja, hij beweert ook dat er andere hackers geconnecteerd waren omdat de ip’s via netstat – op de client die hij had overgepakt – uit andere landen kwamen. Soit, het lijkt me dat die McKinnon niet echt wist waar hij mee bezig was maar in dat tijdperk via eenvoudige ingrepen er in geslaagd is wat dieper door te dringen tot enkele NASA netwerken, hij heeft dit ook meer dan een jaar kunnen doen zonder dat iemand iets merkte, dat zegt meer over de professionaliteit waarop NASA in de 90’s omging met z’n IT infrastructuur dan over de “hacker” McKinnon.
  Hij heeft onlangs in een Braziliaans tv programma nogmaals dezelfde info uit de doeken gedaan.

  6 likes
 • Hawks schreef:

  Het zou fijn zijn als als McKinnon wat zou hebben gepubliceerd van wat hij heeft gehacked. Nu moeten we hem op z’n woord geloven.

  Over het gewraakte spreadsheet: software testen is mijn vakgebied. Je moest eens weten wat en hoe onze test data eruit ziet, vaak ook in spreadsheets. Ik kan me voorstellen dat een hacker zonder kennis van context verbaasd is om allerlei acteurs, popmusici en (niet meer levende) kunstenaars aan te treffen onder de bestandsnaam ‘Personeel X’. En ik kan me zo ook voorstellen dat NASA personeel gevoel voor humor heeft…

  3 likes
 • Oskaar schreef:

  Wat een flauwekul
  Een screendump maken via PrtScn zal altijd oproepbaar zijn ondanks een wegvallende verbinding

  4 likes
 • Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De mens is zo door religie misvormd dat hij er de ballen van snapt. Maar hij gaat het een keer snappen en daar zijn de religieuze oplichters als de dood voor.

  3 likes
 • Ntn schreef:

  Neem aan dat je dan een screenshot maakt van je eigen scherm terwijl je meekijkt op het andere scherm. Deze blijft gewoon op zijn lokale klembord verbinding of niet. Dus of deze kerel heeft op een hele omslachtige manier een screendump van een externe desktop op een externe desktop gemaakt. Of hij kletst gewoon een eind uit zijn nek. 2e lijkt mij waarschijnlijker.

  3 likes
 • Neo schreef:

  De “realiteit” is al erg genoeg zonder al deze kletskoek mensen.

  2 likes
  • Leonard Ariekoek schreef:

   Gary McKinnon is geen fraud hoor. Als je denkt dat het lariekoek is, dan zou ik graag willen weten waarom jij denkt dat Gary opzettelijk nonsens zou lopen verkopen?

   0 likes
 • Ntn schreef:

  En trage verbinding geen excuus, als hij de afbeelding kan zien is de informatie al overgebracht. Genoeg verbinding dus voor een externe desktop sessie waarin hij de desktop op de andere computer kan zien. De screenshot maak je dan lokaal van info die je al ontvangen hebt. Rammelt behoorlijk dit verhaal.

  2 likes
 • flardinga schreef:

  ik vind het bericht ook lachwekkend en zeker niet overtuigend, er is veel nonsens te vinden en te beluisteren over het onderwerp van de aliens en die vliegende voorwerpen, ik kan een ieder het boek van clifford stone aanraden te lezen, het heet for your eyes only, en dan nog ben je vrij om het verhaal als waar te beschouwen
  of niet, ik geloof deze man, samen kun je hem ook beluisteren met bob dean op youtube, zij zijn beide ex militairen en steken hun nek uit met alles wat zij hebben meegemaakt, klokkenluiders, er is veel gaande op deze aardkloot en ik ben persoonlijk erg blij met deze mensen die naar voren en het publiek komen met hun verhaal, en beide mannen zeggen ook this is my life and this is what happened, you believe it or not, but i lived it, wees vrij en oordeel zelf, ik heb het al gedaan.

  0 likes
 • x

  Check Also

  planeetonderzoeker

  Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

  Het is algemeen bekend dat de zon ...

  pentagon

  Pentagon doet in Kazachstan onderzoek naar bioterrorisme (ook corona)

  Wetenschappers van het Pentagon doen in Kazachstan ...

  >