Spiritueel

Libanees jongetje geeft gedetailleerde informatie over ‘vorig leven’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Psycholoog dr. Erlendur Haraldsson, emeritus hoogleraar aan de Universiteit van IJsland in Reykjavik, begon in 2000 onderzoek te doen naar een Libanese jongen die tot in detail zijn vorige leven wist te beschrijven.

Zowel de familie van het jongetje, Nazih Al-Danaf, als de familie van Fuad, de overleden man die Nazih in zijn vorige leven zou zijn geweest, werden geïnterviewd. Toen hij 1,5 jaar oud was vertelde Nazih aan zijn moeder: “Ik ben niet klein, maar groot. Ik draag twee pistolen. Ik heb vier handgranaten. Wees niet bang, ik weet hoe de handgranaten werken. Ik heb veel wapens. Mijn kinderen zijn nog klein en ik wil ze graag zien.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Zijn ouders waren verbaasd dat hij geïnteresseerd was in sigaretten en whisky. Hij sprak bovendien van een doofstomme vriend die maar één hand had. Nazih zei dat de vriend een rode auto had en was doodgeschoten. Hij zei ook dat hij een huis had in Qaberchamoun, een dorp op 17 kilometer afstand.

Na enkele jaren aandringen besloten zijn ouders hem op 6-jarige leeftijd mee te nemen naar Qaberchamoun. Nazih wist precies bij welk huis hij moest zijn. Tijdens het interview kreeg hij de vraag: ‘Wie heeft het hek bij de ingang van het huis gebouwd?’ Nazih antwoordde: ‘Een man uit het gezin Faraj’. Dit antwoord was juist.

Daarna kreeg hij de vraag of de vrouw des huizes een ongeluk had gehad in de tijd dat ze er woonden. Nazih zei dat haar arm op een ochtend uit de kom was geraakt. Hij had haar na het werk naar de dokter gebracht. Haar arm moest enige tijd in het gips. Ook dit antwoord bleek te kloppen.

Nazih werd ook gevraagd of hij zich kon herinneren hoe zijn dochter Fairuz ziek was geworden. “Ze was vergiftigd door mijn medicijnen,” antwoordde hij. Dit antwoord was juist. Nazih wees een specifiek keukenkastje aan waar hij zijn wapens bewaarde.

Het jongetje vroeg Fuads weduwe of ze zich kon herinneren dat ze een keer pech hadden en dat Israëlische soldaten hun auto weer aan de praat hadden gekregen. Dit wist de weduwe zich nog te herinneren.

Nazih begon vervolgens over een ton in de tuin die hij gebruikte om zijn vrouw te leren schieten. Hij rende naar buiten en zag dat de ton er nog stond. De jongen kreeg een foto van Fuad te zien. Hij zei: “Dat ben ik. Ik was groot, maar nu ben ik klein.”

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
9 jaren geleden

Wat zijn dit toch mooie berichten!!!

Ook al wordt er al 120 jaar uitgebreid over geschreven en is er veel erg veel bewijs, is het blijkbaar nodig dat deze berichten bekend worden.

Kun je je voorstellen dat er nu heel veel mensen die in de Egyptische cultuur leefden ook nu weer a masse
op aarde zijn, JIJ, IK, !!
Die periode en nu spiegelen met elkaar.
De toen onzichtbare wiskunde die nu onze berekenende wiskunde is.
Alle kennis van toen over de kosmos die onze moderne astronomie is.
De doodscultuur van toen, de balseming van de lijken, die nu gespiegeld is in de chemische medicijnen
van nu die ook mummificeren, (vergiftigen), terwijl je nog leeft. Ik bedoel een ieder van nu leeft alleen maar in zijn hoofd, De enkelzijdige rationele benadering over het ontstaan van de mens laat ons verharden. Reincarnatie door herhaalde geboortes, als man of vrouw, . Kun je je voorstellen dat de aarde ook incarnaties heeft doorlopen samen met de mens.

Pommetje
Pommetje
9 jaren geleden

1,5 en dan kunnen praten?
Nee, dat is l*lkoek!
Helaas!

Lichtwezen
Lichtwezen
9 jaren geleden

Het belangrijkste op aarde is vaderschap, moederschap en reïncarnatie. we zijn al duizenden malen op aarde geweest…
http://www.rulof.org

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Als er een boom valt in een bos, en er is niemand om het te horen is er dan geluid?
Als er een realiteit bestaat en er is niemand die het bewust observeert en ervaart, is er dan een realiteit?

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x