Homepagina » Buitenland » Academicus: Amerika, Groot-Brittannië, Israël en Saoedi-Arabië vormen de ware ‘as van het kwaad’
Professor: Amerika, Groot-Brittannië, Israël en Saoedi-Arabië vormen de ware 'as van het kwaad'

Academicus: Amerika, Groot-Brittannië, Israël en Saoedi-Arabië vormen de ware ‘as van het kwaad’

Groot-Brittannië, Amerika, Israël en Saoedi-Arabië vormen een ‘as van het kwaad’ die landen in het Midden-Oosten probeert te vernietigen, waaronder ook Syrië. Dat zegt een Britse professor.

De uitbreiding van Israëlisch grondgebied en verspreiding van Saoedisch wahabisme zouden de belangrijkste doelen van het bondgenootschap zijn.

Dr. Rodney Shakespeare uit Londen vindt dat Groot-Brittannië moet erkennen dat het medeplichtig is aan de misdaden die worden gepleegd in Syrië.

Agenda
Professor: Amerika, Groot-Brittannië, Israël en Saoedi-Arabië vormen de ware 'as van het kwaad'

Dr. Rodney Shakespeare

“Wij zijn direct verantwoordelijk voor de tienduizenden doden, gewonden en miljoenen ontheemden,” zei de politiek analist.

“De onderliggende reden is dat Groot-Brittannië deel uitmaakt van de as van het kwaad, die verder bestaat uit Israël, de Verenigde Staten en Saoedi-Arabië,” voegde hij toe.

Israël steunt de terroristen die tegen de Syrische overheid strijden omdat de verwoesting van Syrië en andere landen in het Midden-Oosten goed is voor de expansionistische agenda van het land, aldus Shakespeare.

Twee handen op één buik

“Groot-Brittannië en Israël zijn als twee handen op één buik; we steunen het land en maken elke staat in het Midden-Oosten kapot die tegen Israël is,” legde de analist uit.

Shakespeare omschreef Saoedi-Arabië als een ‘afschuwelijke autoritaire staat’ die ‘alle vormen van democratie onderdrukt’.

Allerrijksten

“En dan heb je nog Amerika, dat nog nooit voorstander is geweest van democratie,” merkte de analist op. “Het is een democratie voor de allerrijksten.”

Shakespeare zei dat zowel de VS als Groot-Brittannië het wahabisme steunen, dat is ontstaan in Saoedi-Arabië en heeft geleid tot het terrorisme dat delen van Irak en Syrië heeft ontwricht.

[PressTV]


Vond je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Prachtig om dit (“Amerika, Groot-Brittannië, Israël en Saoedi-Arabië”) nog zo voor het nieuw jaar te lezen.
  Dit is keiharde waarheid. Nergens lezen we het in één zinnetje terug; deze landen mogen op een of andere manier wel vernietigd worden van mij. Zijn we meteen van het gezeik af.

  Ik wens u alvast een prettige jaarwisseling toe.

  27 likes
 2. Het is VIER handen op één buik… maar dit even terzijde.
  Moge 2017 het jaar worden waarin de echte duivels van onze beschaving ontmaskerd worden en bekleedt met pek en veren door alle straten in de wereld gereden worden.
  En dan nog even zien hoe het verder gaat, anarchie lijkt me ook niet ideaal.

  13 likes
 3. Het zijn satanisten.

  4 likes
 4. Breek die as dan en vestig een as van het Goede.

  2 likes
 5. En dat komt door dat er elementen van het joods katholiek christelijke ideologie in de huidige democratie is geslopen als een sluip moordenaar,erin verweven zijn, ze willen kwaad met goed bestrijden maar ze beseffen niet dat ze ook het kwaad zijn die ze met het zgn. goede wil bestrijden ..deze nep ideologie waar goed en kwaad als visuele cirkel in blijft bestaan en dat hun werken er ook naar zijn kost een hoop mensenlevens en als het zo doorgaat word het straks zeker As..in ieder geval heeft deze verweven geloven in het nu huidige democratie heel wat op hun kerfstok..ze bestrijden elkaar ermee want alleen daar kan goed en kwaad in blijven bestaan en blijft het leven met deze in geloof verweven ideologie van de mens een gevaarlijk spel..

  1 likes
 6. Eigenlijk hebben ze niks bereik met hun ideeën
  Op serysche burgers
  Die muren die ze hebben vernield ze bouwen weer een anderen
  Alleen de serysche mensen zullen het nooit vergeten
  Democratie

  0 likes
 7. Altijd mooi dat mensen zoveel haat hebben dat ze van alles vertellen. Maar ik bewonder Israël waar de christenen beter leven hebben dan in de omringende landen. Daar loop je als christen zeer veel gevaar.
  Ook de Palatijnse christenen weten wat het is om te leven onder Hamas.
  Israël is geen gevaar maar het westen dat wil domineren.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan ...

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...