Buitenaards

“We hebben allemaal een aantal buitenaardse genen”

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Joshua Tree in de Amerikaanse staat Californië wordt op dit moment een grote UFO-conferentie gehouden. Naar schatting zijn er ruim 2000 aanwezigen. “Ik heb al van kleins af aan contact,” zei spreker Bruce Benefiel. Hij werd op 5-jarige leeftijd als weeskind geadopteerd. Vanaf dat moment begon hij zich af te vragen waar hij vandaan kwam en wie zijn biologische vader en moeder waren.

Op 8-jarige leeftijd had Benefiel naar eigen zeggen een buitenlichamelijke ervaring. Hij werd wakker in de hoek van zijn kamer en zag hoe zijn lichaam uit bed stapte, uit het raam klom en door het weiland liep. Het voelde vervolgens alsof hij in de lucht zweefde.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De eerste keer zag ik een enorme oranjekleurige sigaarvormige wolk,” zei hij. “Het object was een kilometer lang. Ik zag mezelf en de inzittenden. We verdwenen in een wolk, en de volgende ochtend werd ik weer wakker.” Dit gebeurde volgens Benefiel tenminste eens per maand. Hoewel hij niet precies wist wat er in de wolk gebeurde, werd hij altijd blij wakker.

In 1981 liep Benefiel door een boekenwinkel in Muncie in de staat Indiana, toen er plotseling een boek van de plank viel met de titel ‘Aliens Among Us’. In de eerste alinea die hij las stond dat de meeste zogeheten contactees in de jaren vijftig en zestig een oranje sigaarvormige wolk hadden gezien.

Op de conferentie, die samenvalt met de Perseïdenzwerm, zijn wetenschappers, archeologen, schrijvers en experts aanwezig. Onder de sprekers zijn George Noory van Coast to Coast AM, Giorgio A. Tsoukalos van het programma Ancient Aliens, dr. Steven Greer van het Disclosure Project, David Wilcock, Michael Tellinger en Erich von Däniken, schrijver van het boek ‘Waren de goden kosmonauten?’.

“We zijn allemaal kinderen van het universum,” zei Von Däniken vrijdag tegenover een groep van meer dan 200 mensen. “We hebben allemaal een aantal buitenaardse genen.”

In zijn boek, dat in 1968 is gepubliceerd, analyseert Von Däniken oude ruïnes, verloren steden, ruimtehavens en wetenschappelijke onderzoeken die wijzen op buitenaardse interventie in de geschiedenis.

Hij legde uit dat UFO’s vóór de zondvloed de aarde bezochten, voordat Noach zijn Ark vulde. Hij zei dat ze ons nu van een afstand in de gaten houden en op een dag mogelijk terugkeren.

Von Däniken wordt gezien als de geestelijk vader van een beweging die de overheid onder druk zet om documenten over UFO’s en buitenaardse activiteit vrij te geven. Hij zei dat hij indertijd werd verguisd vanwege zijn denkbeelden, maar dat we nu in een andere tijd leven.

[The Desert Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Enkidoe
Enkidoe
9 jaren geleden

Ik heb heel veel boeken hier op de plank staan van o.a.vonDaniken, velikovski,sitchin,hancock. De een nog fantastischer dan de ander. De dag dat de goden stierven kan ik trouwes aanraden, een heel ontroernd boek.

Maar, stel het is allemaal waar, stel ze observeren ons van afstand, dan is de vraagnatuurlijj waarom. Waarom nu van afstand en waarom niet hier naar toe komen. Zorg dat de alle mensen verlicht worden aangezien we nu duivels aahangers onder ons hebben die hun zwarte ideologie verpreiden. Ook heeft de mens behoefte aan hulp met het milieu, energie en gezondheid.

doler
doler
9 jaren geleden

Wanneer zal de mens nu eens gaan beseffen dat wij niet van de aarde komen, Dat wij vanuit de diepe ruimte komen, en dacht je nu werkelijk dat wij alleen zijn in die hele grote ruimte, Het denken van de mens beperkt het inzicht hoe groot alles is. Ja zelf de mens beperkt zich hierin, wij zijn vanaf onze geboorte al klein gehouden in dat denken, maar als je de gedachtes zou durven volgen dan kom je een heel stuk verder met inzichten, mens ga zoeken wie ben je en wat kom je hier doen op aarde

Mimi
Mimi
9 jaren geleden

Wat een prachtig artikel en mooie ervaring van Bruce Benefiel.

Emile
Emile
9 jaren geleden

Sorry dat ik het moet zeggen hoor maar ik betwijfel of er echte wetenschappers aanwezig waren bij deze conferentie.

Ik citeer uit het stuk hierboven ” Op de conferentie, die samenvalt met de Perseïdenzwerm, zijn wetenschappers, archeologen, schrijvers en experts aanwezig.”

Misschien zaten experts in de zaal maar dat waren niet de sprekers, de opsomming van sprekers:

George Noory van Coast to Coast AM : de beste man is een radiopresentator en that’s it !!!, en ja, hij heeft honderden maffe sprekers gehad tijdens z’n radioshows (heb er menig van gehoord hoor, ik ken ze), George heeft verder geen papieren aangaande archeologie etc.., helemaal niks

Giorgio A. Tsoukalos : De Geert Wilders look-a-like die alleen maar Erich von Daniken napraat want hij is gewoon in dienst bij Erich von Daniken en als Erich begint te praten dan verteld ie het zo overtuigend dat na jaren indoctrinatie de beste jongen niet meer weet wat fictie is of waarheid, verder heeft ie totaal geen papieren aangaande archeologie, geologie, astronomie, helemaal niks.
Zijn aanwezigheid geeft totaal geen wetenschappelijke waarde en over expertise hoeven we het al helemaal niet te hebben.

David Wilcock : een man die denkt dat ie de reincarnatie is van Edgar Cayce en dat maar al te graag aan iedereen verteld en altijd een foto bij zich heeft van Edgar en hemzelf volgens mij. (hij is uit de Edgar Cayce foundation gegooid trouwens, even nadenken mensen)
Waarschijnlijk denkt ie dat mensen hem dan meer serieus gaan nemen en dat gebeurt schijnbaar ook getuige deze bijeenkomst en z’n vele filmpjes op Youtube.
Hierbij een link naar een stukje over hem, waarom word zo iemand serieus genomen ???
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1794893/pg1

Michael Tellinger :
De beste man geeft lezingen over de Annunaki etc.. maar wat is de bron van dat alles, de grootste fantast van allen en inmiddels overleden, Secheria Sitchin.
Leuk dat je dat doet en het met hem eens bent, en ja, de eerste goudmijnen onder andere zijn te vinden in Zuid Afrika waar Michael (nog steeds) woont volgens mij en uiteraard is het goed je daarin te gaan verdiepen maar laten we alsjeblieft de historisch en archeologische waarde van Sitchin nou niet overschatten.
Wederom iemand die niet universitair is onderricht, geen letterkunde gestudeerd, alleen kennis van de Hebreeuwse teksten en een klein beetje Akkadisch.
Hoe kan het toch zijn dat mensen zoals Michael Tellinger en wijlen Bram Vermeulen zo klakkeloos meegaan in een creatieverhaal wat gewoon weg niet juist is of op z’n minst niet geheel juist is, Sitchin gaf aan menig sumirisch teken z’n eigen interpretatie en dat mag/kan niet , dat mag alleen als je erbij zegt dat jij DENKT dat het zo is maar dat de lezer altijd een “open mind” moet houden.

Wat Dr. Greer bij deze conferentie doet is me een raadsel, als ik 1 van de klokkenluiders uit zijn groep van 400+ was dan wilde ik niet geassocieerd worden met bovengenoemde mensen want dat kan niet de bedoeling zijn, dat 1 van de getuigen een UFO zou gezien hebben houd nog niet in dat het Sumerische creatieverhaal juist is en Erich von Daniken gelijk heeft, het zijn twee compleet verschillende dingen, je zet valide mensen met gevaar voor eigen leven samen met fantasten waarvan er 1 een show heeft op History Channel, ik vind het heel vreemd en een domme zet van Dr. Greer.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x