Mens en Dier

Heeft Omtzigt iets gelezen wat nog veel erger is dan wij ons allemaal kunnen voorstellen?

Help ons door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Het overleg tussen NSC, PVV, BBB en VVD over een coalitie is voorlopig afgelopen. NSC heeft zich teruggetrokken.

Na aandringen heeft de partij een overzicht gekregen van brieven van de ministeries over de staat van de overheidsfinanciën. Door het lezen van de brieven is NSC zeer geschrokken, schrijft Omtzigt in een verklaring.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“NSC stelt vast dat we sinds vandaag met andere financiële verwachtingen voor de komende jaren zitten. NSC wil onder geen enkel beding beloftes maken aan Nederlanders, waarvan zij van tevoren weet dat dit loze beloftes zijn die de komende kabinetsperiode niet waargemaakt kunnen worden,” vervolgt Omtzigt.

Iets wat zo groot is dat het geheim moet blijven

Het lijkt data-analist Wouter Aukema onmogelijk om nu pas te schrikken van de financiële staat der Nederlanden, na de roofbouw die de afgelopen jaren plaatsvond. Iedereen weet dit, Omtzigt dus ook, aldus Aukema.

“Het zou me dan ook niets verbazen als Omtzigt iets heeft gelezen in de brieven, wat nog veel erger is dan wij ons allemaal kunnen voorstellen. Iets wat zo groot is, een beerput die dermate stinkt, dat het geheim moet blijven, want schadelijk voor de staat.”

Voor wat hij ontdekt heeft, wil hij dus geen verantwoordelijkheid nemen, merkt hij op.

Het is nog veel erger dan in uw stoutste nachtmerries

Aukema krijgt bijval van beleidsmedewerker Vala van den Boomen. “Omtzigt wist best dat het een financiële puinbak is. Dus of dit is een laf excuus om zijn fractie tevreden te houden, of hij weet dingen die het daglicht niet kunnen verdragen,” schrijft ze.

Europarlementariër Dorien Rookmaker zegt dat we alles kunnen verwachten. “Na vier jaar EU-parlement kan ik u zeggen: het is allemaal nog veel erger dan in uw stoutste nachtmerries.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
3 maanden geleden

Geeft Rutte daarmee nog een jaar de tijd het land te vernietigen, en bereidt zijn kiezers alvast voor op de slogan: You’ll own nothing but will be happy.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
3 maanden geleden

Het lijkt mij dat er maar één verklaring mogelijk is: Nederland is bankroet.
Zoals natuurlijk ook de bedoeling was.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 maanden geleden

” Het lijkt data-analist Wouter Aukema onmogelijk om nu pas te schrikken van de financiële staat der Nederlanden, na de roofbouw die de afgelopen jaren plaatsvond. Iedereen weet dit, Omtzigt dus ook, aldus Aukema. ”

Precies. Er zijn grote hoeveelheden valuta is bijgedrukt (rond factor 4 sinds 2000. Zoek op money supply M3 Euro) en het wordt uitgegeven aan onzin (Klimaatideologie, corona-ideologie, stikstofideologie, etc), dan kan het niet goed gaan.

Dus het zal mij benieuwen wat de werkelijke beweegredenen zijn geweest van de heer Omtzigt.

Nomen nescio
Nomen nescio
3 maanden geleden

NSC kan toch wel beloven dat de Nederlanders verder geplukt zullen worden in 24,25, enz. Het sponsoren van de oorlog in Ukraine kost veel geld.
Want dit is de realiteit.

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x