GezondheidCorona

Helpt dit middel van de drogist tegen corona? Ic-hoofd in de spotlight

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een middel dat verkrijgbaar is bij de drogist kan mogelijk voorkomen dat coronapatiënten op de ic belanden. Dat zei Peter van der Voort, ic-hoofd van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), bij Jinek.

Hij ontdekte dat vrijwel alle coronapatiënten op de ic overgewicht hebben. Deze patiënten krijgen waarschijnlijk last van benauwdheid door een verhoogde concentratie van het hongerhormoon leptine in het bloed.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van der Voort ontdekte dat het voedingssupplement resveratrol, dat vooral in de schil van blauwe druiven voorkomt, het meest veelbelovende middel is tegen verhoogde concentraties leptine.

Uitverkocht

Hij zei hierover: “Ik heb goede hoop dat als je vanaf het begin dat je ziek wordt dit spul neemt, je het ziektebeeld wat kunt dempen waardoor het niet zo ernstig verloopt dat je naar de ic moet.”

Na het tv-optreden van Van der Voort is er een run op het middel ontstaan. Op veel plekken is het al uitverkocht. Veel webshops zijn door hun voorraad heen.

Zelf benadrukte hij dat hij nog niet zeker is van de werking van resveratrol. “Ik wil geen valse hoop wekken.”


[DvhN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Even nagetrokken bij wikipedia ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Resveratrol ) dat redelijk betrouwbaar wordt geacht. Staat onder andere in:

Goed oplosbaar in ethanol
Slecht oplosbaar in water

Betekent dit dat men dit met wodka moet innemen?

Steven
Steven
3 jaren geleden

Nee hoor, alleen het vergif-spuitje van Bill Gates werkt

Ron
Ron
3 jaren geleden

Als jullie niet luisteren naar de alternatieve tak van de geneeskunde meer bepaald de homeopathie zijn jullie medeschuldig aan moord. Klinkt hard? Het is gewoon de waarheid.Homeopathie gegeven in de eerste 4 a 5 dagen na het verschijnen van de eerste symptomen gegeven door een ervaren homeopaat geneest corona.Waarom dan geen homeopathie door mensen gegeven met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes(volgens de klassieke artsen) gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Het juiste middel werkt efficient, onmiddellijk en zonder bijwerkingen. Dit als plustherapie gegeven bij de klassieke behandeling. Blijkbaar is er maar één streven bij farmaceutische bedrijven en dokters ons allemaal tot chronische patiënten maken.

Egetal
Egetal
3 jaren geleden

ic hoofd en te gast bij een msm programma valt niet te vertrouwen toch?

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x