UFO

Het belang van de Hoorzitting over Disclosure (video)

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de National Press Club in Washington D.C. vindt komende maand een historische gebeurtenis plaats.

Tussen 29 april en 3 mei aanstaande zullen meer dan 40 onderzoekers en getuigen uit de militaire wereld en overheidskringen getuigen voor oud-congresleden.

Deze hoorzitting over de bekendmaking van buitenaards contact op aarde wordt gehouden om te bereiken wat het Amerikaanse Congres 45 jaar heeft verzuimd: onderzoek naar de feiten over dit belangrijke onderwerp.

In onderstaande video’s spreken enkele bekende namen uit het onderzoeksveld zich uit over de Hoorzitting over Disclosure.

Bron: YouTube/CitizenHearing

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roytje28
Roytje28
9 jaren geleden

hebben jullie ook in de gaten ?
dat er veel meer mollen hopen op onze gras velden voor komen ? onze natuur gaat kapot en daarom wordt het waarschijnlijk op die manier bekend gemaakt dat wij hulp krijgen van een ander wereld. wie weet mogen wij nieuwe stat bouwen met zijn allen en kunst gras met daar onder een steen als bescherming kan een nieuwe ontwikkeling zijn. tegen mollen hopen.

J. Selten
J. Selten
9 jaren geleden

Yup, historische poppenkast zal het zeker worden. Hetgeen daar gezegd zal worden zal vermoedelijk toch niet naar buiten (mogen) komen.

case closed end of discussion and back to the primitive.

Octane
Octane
9 jaren geleden

Wij gaan wedden. Dit komt nooit op de nederlandse t.v.

magda
magda
9 jaren geleden

Op dit moment houden de buitenaardse de kosmos in de gaten omdat hier van die debiele lui zijn die rare dingen willen doen.Wij zullen tot die tijd geen officieel contact hebben omdat ze ons energie niveau niet kunnen verdragen.Hun kennen alleen vrede en vreugde dit is iets dat hier al langere tijd niet is geweest dus laten ze ons nu nog voor wat het is tot dat minimaal 40 pct van de mensheid bezig is met acsentie hun contacten hebben ze toch wel met mensen op aarde en de binnenaarde.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x