Homepagina » UFO » Het belang van de Hoorzitting over Disclosure (video)
Hoorzitting over Disclosure

Het belang van de Hoorzitting over Disclosure (video)

In de National Press Club in Washington D.C. vindt komende maand een historische gebeurtenis plaats.

Tussen 29 april en 3 mei aanstaande zullen meer dan 40 onderzoekers en getuigen uit de militaire wereld en overheidskringen getuigen voor oud-congresleden.

Deze hoorzitting over de bekendmaking van buitenaards contact op aarde wordt gehouden om te bereiken wat het Amerikaanse Congres 45 jaar heeft verzuimd: onderzoek naar de feiten over dit belangrijke onderwerp.

In onderstaande video’s spreken enkele bekende namen uit het onderzoeksveld zich uit over de Hoorzitting over Disclosure.

Bron: YouTube/CitizenHearing

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. hebben jullie ook in de gaten ?
  dat er veel meer mollen hopen op onze gras velden voor komen ? onze natuur gaat kapot en daarom wordt het waarschijnlijk op die manier bekend gemaakt dat wij hulp krijgen van een ander wereld. wie weet mogen wij nieuwe stat bouwen met zijn allen en kunst gras met daar onder een steen als bescherming kan een nieuwe ontwikkeling zijn. tegen mollen hopen.

  0 likes
 2. Yup, historische poppenkast zal het zeker worden. Hetgeen daar gezegd zal worden zal vermoedelijk toch niet naar buiten (mogen) komen.

  case closed end of discussion and back to the primitive.

  0 likes
 3. Wij gaan wedden. Dit komt nooit op de nederlandse t.v.

  0 likes
 4. Op dit moment houden de buitenaardse de kosmos in de gaten omdat hier van die debiele lui zijn die rare dingen willen doen.Wij zullen tot die tijd geen officieel contact hebben omdat ze ons energie niveau niet kunnen verdragen.Hun kennen alleen vrede en vreugde dit is iets dat hier al langere tijd niet is geweest dus laten ze ons nu nog voor wat het is tot dat minimaal 40 pct van de mensheid bezig is met acsentie hun contacten hebben ze toch wel met mensen op aarde en de binnenaarde.

  0 likes
 5. [quote name=”Octane”]Wij gaan wedden. Dit komt nooit op de nederlandse t.v.[/quote]

  Ik denk van wel. Het boek van onze Delftse vliegtuigbouwer Vermeeren gaat daar aan bijdragen. http://www.wanttoknow.nl/universum/ufo/20-vragen-aan-coen-vermeeren-over-ufos/

  DE MSM heeft ie al gehaald en het standaard niet-serieus nemen van UFO’s is een onderwerp van discussie in het artikel:

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3145345/2012/01/31/Wetenschap-mag-ufo-s-niet-negeren.dhtml

  0 likes
 6. het moet verplicht zijn om op onze tv te komen als ze komen .
  dit zouden de wezens tegen ons kunnen zeggen !

  ons land moet niet bang zijn.
  zij zullen komen in vrede met de schepen.
  zonder paniek zuchtige mensen. we zijn er klaar voor. wees bereid voor de nieuwe tijd.

  0 likes
 7. Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.

  0 likes
 8. Ik weet het niet hoor Magda, over dat vrede en liefde. We roepen hier wel wat, maar heb je er ook rekening mee gehouden, dat de zaakjes in een andere wereld ook wel “slechter ” kunnen zijn. Je weet wel, iq of eq of ying zonder yang. En ja, dat roep ik maar weer is wat. Wat is vrijheid van je geest? zonder op zoek te zijn naar meer waardes? Overheid pleegt op grote schaal meineed….wij niet? Op zoek naar Utopia? is het bereiken van je doel niet uiteindelijk de dood? Een betere beschaving…mm ik weet het niet.

  0 likes
 9. [quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  Dan zou ik er als christen vooral geen onderzoek naar doen..

  0 likes
 10. [quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  WAT EEN ONZIN… je hebt wat gemist in je leven… lol

  0 likes
 11. [quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  en de aarde is zeker 6000 jaar oud. nee maar even serieus, waarom zou van miljoenen planeten alleen deze leven op zich hebben?

  0 likes
 12. [quote name=”jens”][quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  WAT EEN ONZIN… je hebt wat gemist in je leven… lol[/quote]

  Het zou wel zo kunnen zijn, maar buitenaardsen bestaan zoiezo. We komen allemaal van een andere planeet en worden geincarneerd op een bepaalde planeet om de juiste les te leren die we nodig hebben zei een spiritueel meester ooit ~swami kriyananda. Maar inderdaad, de mensen worden veel afgeleid door de ufo’s. Somige focussen zich alleen op de ufo’s en kunnen god vergeten zoals gezegd word. (als je in god geloofd, dat is iedereen hun eigen keuzen, of het licht hoe je het ook noemt). Dus wat jullie allebij zeggen is waar, buitenaardsen bestaan en de ufo’s/filmpjes, theorieën op aarde kunnen je afleiden van god (het licht)
  Buitenaards leven spreekt voor zichzelf in feiten, niks bijzonders alleen velen kennen het niet.

  0 likes
 13. o JA……….. daar geloof ik in …. beginnen jullie maar dieper onderzoek na te gaan…. getuigen… veel mensen hebben al buitenaardse ervaringen , maar verzwijgen het nog om niet gek verklaard te worden.. enz…. en dan al die overledenen die reeds overgegaan zijn en een gechanneld worden.. zich zichtbaar maken, enz… en wat ze vertellen …..

  0 likes
 14. [quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  Vast en zeker. Van welke God?Die alles gemaakt heeft hemel en zelfs de planeten en sterren? En wie heeft God dan gemaakt??DE MENS! en dan nog even een linkje voor u.http://www.ad.nl/ad/nl/4561/Wetenschap/article/detail/3381574/2013/01/23/Hoogleraar-Meteoriet-bewijst-dat-aliens-bestaan.dhtml en dan wil u natuurlijk ook ff kijken om wat voor leven dat het gaat??Wel dat kan, hier is het pdf bestandje.http://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1303/1303.1845.pdf Wakker worden, het heelal wemelt van leven, omdat haar stuifmeel rijkelijk aanwezig is.

  0 likes
 15. Feiten aub , niet alleen woorden. Als buitenaardsen zich willen melden aan ons dan doen ze dat vast een keer.

  0 likes
 16. [quote name=”bo”][quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  en de aarde is zeker 6000 jaar oud. nee maar even serieus, waarom zou van miljoenen planeten alleen deze leven op zich hebben?[/quote]
  ja mooi he .. in SATAN en GOD wel geloven .. die deze persoon nooit heeft mogen getuigen met de blote ogen ..
  maar het idee dat er andere werelden zijn kan hij/zij NIET geloven…

  haha geniaal .. krijg er de slappe lach van.. tijd om uit die winterslaap te komen..

  gr benny

  0 likes
 17. [quote name=”benny”][quote name=”bo”][quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  en de aarde is zeker 6000 jaar oud. nee maar even serieus, waarom zou van miljoenen planeten alleen deze leven op zich hebben?[/quote]
  ja mooi he .. in SATAN en GOD wel geloven .. die deze persoon nooit heeft mogen getuigen met de blote ogen ..
  maar het idee dat er andere werelden zijn kan hij/zij NIET geloven…

  haha geniaal .. krijg er de slappe lach van.. tijd om uit die winterslaap te komen..

  gr benny[/quote]
  Zal wel moeilijk gaan als het een gevalletje “Paplepel”is.Dan ben je toch gehersenspoeld??:)

  0 likes
 18. [quote name=”mb”]

  Feiten aub , niet alleen woorden. Als buitenaardsen zich willen melden aan ons dan doen ze dat vast een keer.

  [/quote]

  Ze sturen vast wel een faxje of een tweet.

  0 likes
 19. Voor mensen die een beetje negatief naar mensen kijken die in god geloven; Vele mensen geloven in meditaties, ufo’s en dat er veel fouten dingen hier gaande zijn, corruptie. Maar er zijn ook mensen die hier niet in geloven en voor hun bestaat dit gewoon helemaal niet, het hangt allemaal af van je persoonlijke keuze’s en geloof. Het zelfde met god, als je er in geloofd bestaat hij voor je, is hij er voor je. maar doe je dat niet dan bestaat die helaas niet voor je. God heeft de mens vrije will gegeven om te kiezen tussen hem of iets anders wat je maar wilt.

  Me oude reactie nog even als vervolg:
  Het zou wel zo kunnen zijn, maar buitenaardsen bestaan zoiezo. We komen allemaal van een andere planeet en worden geincarneerd op een bepaalde planeet om de juiste les te leren die we nodig hebben, zei een spiritueel meester ooit ~swami kriyananda. Maar inderdaad, de mensen worden veel afgeleid door de ufo’s. Somige focussen zich alleen op de ufo’s en kunnen god vergeten zoals gezegd word. (als je in god geloofd, dat is iedereen hun eigen keuzen, of het licht hoe je het ook noemt). Dus wat jullie allebij zeggen is waar, buitenaardsen bestaan en de ufo’s/filmpjes, theorieën op aarde kunnen je afleiden van god (het licht)
  Buitenaards leven spreekt voor zichzelf in feiten, niks bijzonders alleen velen kennen het niet,geloven het niet.

  0 likes
 20. [quote name=”jan”][quote name=”mb”]

  Feiten aub , niet alleen woorden. Als buitenaardsen zich willen melden aan ons dan doen ze dat vast een keer.

  [/quote]

  Ze sturen vast wel een faxje of een tweet.[/quote]
  Jullie hebben het nu over buitenaardsen die zich zouden melden??Zie de linkjes in reaktie #14. Dat buitenaardse leven is al gevonden, in primitieve vorm.Nu nog de inteligente vorm.Die al onder ons is.Al Jaren verzwegen!!

  0 likes
 21. [quote name=”bo”][quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  en de aarde is zeker 6000 jaar oud. nee maar even serieus, waarom zou van miljoenen planeten alleen deze leven op zich hebben?[/quote]

  Omdat zijn religie dit verkondigt.
  Veel religies kunnen hun geschriften wel weggooien als blijkt dat er geavanceerdere beschavingen blijken te bestaan.

  0 likes
 22. [quote name=”days of our lives”][quote name=”bo”][quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]
  en de aarde is zeker 6000 jaar oud. nee maar even serieus, waarom zou van miljoenen planeten alleen deze leven op zich hebben?[/quote]

  Omdat zijn religie dit verkondigt.
  Veel religies kunnen hun geschriften wel weggooien als blijkt dat er geavanceerdere beschavingen blijken te bestaan.[/quote]

  Dit is door de elite aangepast, ze hebben dingen uit de geschrifte verwijderd en bewerkt. En niemand weet tegenwoordig hoe je geschriften moet lezen aangezien elke zin in elke geschrift een, fysiek,mentaal,spiritueel niveau heeft. Dus 1 zin staat voor 3 verschillende dingen. Dit weet misschien net 1% van de bevolking. In de bijbel staat er ook dat je geen ander geloof mag geloven en dat dit de enigste planeet is met leven, dit is er bewust in gezet door de elite omdat mensen zonder na te denken het gaan geloven. De oosterse geschriften zijn de enige die nog aardig compleet en onbewerkt zijn gebleven, alleen vertaald. Zoek het boek the second coming of christ door paramahansa yogananda, of zoek andere boeken van hem bijv. De autobiografie van een yogi. Dan ga je alles een stuk beter begrijpen.

  0 likes
 23. [quote name=”Jeff”]Ik weet het niet hoor Magda, over dat vrede en liefde. We roepen hier wel wat, maar heb je er ook rekening mee gehouden, dat de zaakjes in een andere wereld ook wel “slechter ” kunnen zijn. Je weet wel, iq of eq of ying zonder yang. En ja, dat roep ik maar weer is wat. Wat is vrijheid van je geest? zonder op zoek te zijn naar meer waardes? Overheid pleegt op grote schaal meineed….wij niet? Op zoek naar Utopia? is het bereiken van je doel niet uiteindelijk de dood? Een betere beschaving…mm ik weet het niet.[/quote]
  Beste Jeff,de dood bestaat niet ,wel het bestaan in een andere energievorm de dood is allemaal verzonnen in een dualistische wereld.Als je in een zorgeloos bestaan kunt leven ,niet zoals hier het overleven ,dan ervaar je eindelijk vrede want iedereen is gelijk.

  0 likes
 24. geen reacties?

  0 likes
 25. Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.

  0 likes
 26. [quote name=”Delfia”]Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.[/quote]
  En wie heeft deze uitspraken gedaan? Bron graag.
  Klinkt als gevalletje: it,s on the internet,so it must be true and smells like disinformation.
  Daar weleens aan gedacht?

  0 likes
 27. [quote name=”Morningstar”]Ik geloof, maar NIET in het bestaan van andere werelden. De ufo’s die waargenomen worden zijn een list van satan om de mensen van God af te trekken.[/quote]

  Sorry hoor, maar dit klinkt nogal ranzig.
  Willen de Ufo,s God,s mensen aftrekken?
  🙂 🙂

  0 likes
 28. [quote name=”Boon”][quote name=”Delfia”]Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.[/quote]
  En wie heeft deze uitspraken gedaan? Bron graag.
  Klinkt als gevalletje: it,s on the internet,so it must be true and smells like disinformation.
  Daar weleens aan gedacht?[/quote]
  Het wordt steeds meer duidelijk dat er sinds mensenheugenis keer op keer dubbelspel wordt gespeeld door ‘duistere machten’. Wen er maar aan..er komt geen disclosure.

  0 likes
 29. [quote name=”Delfia”][quote name=”Boon”][quote name=”Delfia”]Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.[/quote]
  En wie heeft deze uitspraken gedaan? Bron graag.
  Klinkt als gevalletje: it,s on the internet,so it must be true and smells like disinformation.
  Daar weleens aan gedacht?[/quote]
  Het wordt steeds meer duidelijk dat er sinds mensenheugenis keer op keer dubbelspel wordt gespeeld door ‘duistere machten’. Wen er maar aan..er komt geen disclosure.[/quote]
  Disclosure komt ook niet daar heb je gelijk in,maar wel een first contact en neemt de GFL het voor hun rekening.En worden dan hoogst waarschijnlijk de TV en RADIO overgenomen.

  0 likes
 30. [quote name=”Delfia”][quote name=”Boon”][quote name=”Delfia”]Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.[/quote]
  En wie heeft deze uitspraken gedaan? Bron graag.
  Klinkt als gevalletje: it,s on the internet,so it must be true and smells like disinformation.
  Daar weleens aan gedacht?[/quote]
  Het wordt steeds meer duidelijk dat er sinds mensenheugenis keer op keer dubbelspel wordt gespeeld door ‘duistere machten’. Wen er maar aan..er komt geen disclosure.[/quote]

  Waar ik vooral aan moet wennen bij jou denk ik is dat jij wel dingen beweert, maar vooralsnog consequent weigert aan bronvermelding te doen….

  0 likes
 31. Er staat een datum boven:
  Tussen 29 april en 3 mei aanstaande…

  Het probleem is de MainStream Media wereldwijd!

  [quote name=”Boon”][quote name=”Delfia”][quote name=”Boon”][quote name=”Delfia”]Soms lees ik iets en dan denk ik: zie je wel, dat idee had ik ook:

  The “Disclosure” project is funded heavily by Rothschild. Steven Greer is not who he claims to be, he is working for the CIA. The CIA knows people want answers and wants this technology made public. With that notion, the cia decided to stack the deck. They created the disclosure project and threw money at it left and right. The disclosure project is to slow people down, it was created to give people a false hope for “disclosure”. If we leave “disclosure” up to the disclosure project it will never happen. Please realize this people. The Disclosure Project is not real, its fake, and its created to fool people like you and i. Its time for a revolution.[/quote]
  En wie heeft deze uitspraken gedaan? Bron graag.
  Klinkt als gevalletje: it,s on the internet,so it must be true and smells like disinformation.
  Daar weleens aan gedacht?[/quote]
  Het wordt steeds meer duidelijk dat er sinds mensenheugenis keer op keer dubbelspel wordt gespeeld door ‘duistere machten’. Wen er maar aan..er komt geen disclosure.[/quote]

  Waar ik vooral aan moet wennen bij jou denk ik is dat jij wel dingen beweert, maar vooralsnog consequent weigert aan bronvermelding te doen….[/quote]

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Veelgebruikte E-nummers blijken angststoornissen te veroorzaken. Vermijd voedsel met deze conserveermiddelen

Emulgatoren die de houdbaarheid van bewerkte voedingsmiddelen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.