Het Complot

MasoniChip: waarom verzamelen de vrijmetselaars kinder-DNA?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ze worden vaak een geheim genootschap genoemd, maar vrijmetselaars zien zichzelf meer als een esoterisch broederschap dat streeft naar verlichting.

Je kunt een hogere status krijgen door bij een ritus of de legendarische Orde van de Tempeliers te gaan. De Souvereine Militaire Hospitaal Orde van Sint Jan van Jeruzalem, van Rhodos en van Malta, voluit.

Naar verluidt zijn ze voortgekomen uit de christelijke militie die ooit eens het Vaticaan op de rand van faillissement bracht. Ondanks inspanningen om zichzelf te distantiëren van politiek en religie laten Scandinavische loges tot op de dag van vandaag alleen christenen toe.

MasoniChip

Op haar website stelt de Grand Lodge of Canada dat ‘de vrijmetselarij een broederschap is van mannen met goede en hoge idealen, maar dat het geen openbaar genootschap is’.

Waarom verzamelt een geheime groep het DNA van onze kinderen, met de steun van de Canadese en Amerikaanse politie en overheid? Het gaat om de zogeheten MasoniChip, die zogenaamd is ingevoerd om onze kleinen te beschermen. Ze gaan samenwerkingsverbanden aan met de politie en bieden hun diensten zelfs aan de Noord-Amerikaanse scholen aan.

In de staat Massachusetts werd dit programma van de vrijmetselaars gepromoot door CBS News. Journalisten verzuimden echter te vermelden dat de overheid er zelf weinig mee te maken heeft.

Op het eerste gezicht lijkt de MasoniChip de kinderen te kunnen identificeren, mochten ze ooit ontvoerd worden of iets dergelijks. Er waren al speciale pakketten verkrijgbaar die de lengte, het gewicht, de kleur van het haar en van de ogen en vingerafdrukken opslaan. De mensen van de vrijmetselaarsloges gingen nog een stap verder.

Ze begonnen digitale vingerafdrukken, digitale videobeelden en DNA-tests op afgenomen uitstrijkjes aan te bieden, enkel compatibel met software die wordt gebruikt door de lokale en nationale politiediensten.

Zorgverleners

Over hun missie zeggen de vrijmetselaars: “Wij de vrijmetselaars zijn de enige ‘sponsor’ van het Masonic Safety Identification-project. Wij plannen de gebeurtenissen en verstrekken de benodigde apparatuur, materialen en vrijwilligers. Alle groepen en individuen mogen met ons meewerken, maar ze worden dan alleen vermeld als ‘partner’.”

Data van kinderen worden opgeslagen en ‘zorgverleners’ zullen DNA afnemen. Het zijn mensen die worden ingehuurd door de vrijmetselaars of leden van de broederschap die de organisatie beschermen.

Ouders zouden de broederschap moeten vertrouwen zodat kwaliteit kan worden geleverd en de privacy van het gezin kan worden gewaarborgd. Omdat de vrijmetselaars het initiatief zelf financieren zijn ze ook zelf eigenaar van de data.

Misleiden

Iedere vrijmetselaarsloge mag meedoen en zelf bepalen hoe het programma wordt uitgevoerd. Het project van de vrijmetselaars wordt niet ondersteund door de DNA-databanken van de regering.

Het ware doel van de MasoniChip wordt niet vermeld omdat volgens de FBI slechts een enkele haar voldoende is voor een DNA-databank.

Inmiddels zijn de gegevens verzameld van 1,5 miljoen kinderen. De vrijmetselaars willen zo veel mogelijk kinderen in hun databanken. Ze staan opgesteld in supermarkten, bij kermissen, in bibliotheken en in banken om alle informatie over de kinderen te verzamelen waar ze hun handen maar op kunnen leggen, relevant of niet.

Het is de bedoeling dat het programma wordt uitgebreid zodat ook het DNA van invaliden en ouderen kan worden verzameld. De vraag is wie hier beter van wordt. En waarom helpt de overheid via de scholen en de politie privé-organisaties om ouders op grote schaal te misleiden?

Meer informatie: Masonichip.org

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Itanimulli
Itanimulli
9 jaren geleden

En terecht dat ze dit doen. We moeten natuurlijk wel een kopie hebben van al die randdebielen hier op aarde voor in de hemel…om te lachen.

Flip
Flip
9 jaren geleden

Eugenics nazi’s zijn het.

dymph
dymph
9 jaren geleden

En wij alle pikken dit gewoon en waarom ?

Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

Volgens hen is dit de reden:That there are more than 113,400 missing children in the United States between the ages of 6 and 11.Maar de vrijmetselaar is toch zeker geen POLITIE AMBTENAAR??Maar wel het kontjekruipertje ervan, zoals we hier dus kunnen lezen.Het grote gevaar schuilt zich achter het DNA van iemand anders, achter te laten om eigen misdaden te verdoezelen.En nu kunnen ze een enorme keuze maken, wie hiervoor te gebruiken.Nog wat extra dna verzamelen, en klaar is pieter de schieter.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x