Homepagina » Het Complot » MasoniChip: waarom verzamelen de vrijmetselaars kinder-DNA?
MasoniChip: waarom verzamelen de vrijmetselaars kinder-DNA?

MasoniChip: waarom verzamelen de vrijmetselaars kinder-DNA?

Ze worden vaak een geheim genootschap genoemd, maar vrijmetselaars zien zichzelf meer als een esoterisch broederschap dat streeft naar verlichting.

Je kunt een hogere status krijgen door bij een ritus of de legendarische Orde van de Tempeliers te gaan. De Souvereine Militaire Hospitaal Orde van Sint Jan van Jeruzalem, van Rhodos en van Malta, voluit.

Naar verluidt zijn ze voortgekomen uit de christelijke militie die ooit eens het Vaticaan op de rand van faillissement bracht. Ondanks inspanningen om zichzelf te distantiëren van politiek en religie laten Scandinavische loges tot op de dag van vandaag alleen christenen toe.

MasoniChip

Op haar website stelt de Grand Lodge of Canada dat ‘de vrijmetselarij een broederschap is van mannen met goede en hoge idealen, maar dat het geen openbaar genootschap is’.

Waarom verzamelt een geheime groep het DNA van onze kinderen, met de steun van de Canadese en Amerikaanse politie en overheid? Het gaat om de zogeheten MasoniChip, die zogenaamd is ingevoerd om onze kleinen te beschermen. Ze gaan samenwerkingsverbanden aan met de politie en bieden hun diensten zelfs aan de Noord-Amerikaanse scholen aan.

In de staat Massachusetts werd dit programma van de vrijmetselaars gepromoot door CBS News. Journalisten verzuimden echter te vermelden dat de overheid er zelf weinig mee te maken heeft.

Op het eerste gezicht lijkt de MasoniChip de kinderen te kunnen identificeren, mochten ze ooit ontvoerd worden of iets dergelijks. Er waren al speciale pakketten verkrijgbaar die de lengte, het gewicht, de kleur van het haar en van de ogen en vingerafdrukken opslaan. De mensen van de vrijmetselaarsloges gingen nog een stap verder.

Ze begonnen digitale vingerafdrukken, digitale videobeelden en DNA-tests op afgenomen uitstrijkjes aan te bieden, enkel compatibel met software die wordt gebruikt door de lokale en nationale politiediensten.

Zorgverleners

Over hun missie zeggen de vrijmetselaars: “Wij de vrijmetselaars zijn de enige ‘sponsor’ van het Masonic Safety Identification-project. Wij plannen de gebeurtenissen en verstrekken de benodigde apparatuur, materialen en vrijwilligers. Alle groepen en individuen mogen met ons meewerken, maar ze worden dan alleen vermeld als ‘partner’.”

Data van kinderen worden opgeslagen en ‘zorgverleners’ zullen DNA afnemen. Het zijn mensen die worden ingehuurd door de vrijmetselaars of leden van de broederschap die de organisatie beschermen.

Ouders zouden de broederschap moeten vertrouwen zodat kwaliteit kan worden geleverd en de privacy van het gezin kan worden gewaarborgd. Omdat de vrijmetselaars het initiatief zelf financieren zijn ze ook zelf eigenaar van de data.

Misleiden

Iedere vrijmetselaarsloge mag meedoen en zelf bepalen hoe het programma wordt uitgevoerd. Het project van de vrijmetselaars wordt niet ondersteund door de DNA-databanken van de regering.

Het ware doel van de MasoniChip wordt niet vermeld omdat volgens de FBI slechts een enkele haar voldoende is voor een DNA-databank.

Inmiddels zijn de gegevens verzameld van 1,5 miljoen kinderen. De vrijmetselaars willen zo veel mogelijk kinderen in hun databanken. Ze staan opgesteld in supermarkten, bij kermissen, in bibliotheken en in banken om alle informatie over de kinderen te verzamelen waar ze hun handen maar op kunnen leggen, relevant of niet.

Het is de bedoeling dat het programma wordt uitgebreid zodat ook het DNA van invaliden en ouderen kan worden verzameld. De vraag is wie hier beter van wordt. En waarom helpt de overheid via de scholen en de politie privé-organisaties om ouders op grote schaal te misleiden?

Meer informatie: Masonichip.org

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. En terecht dat ze dit doen. We moeten natuurlijk wel een kopie hebben van al die randdebielen hier op aarde voor in de hemel…om te lachen.

  0 likes
 2. Eugenics nazi’s zijn het.

  0 likes
 3. En wij alle pikken dit gewoon en waarom ?

  0 likes
 4. Volgens hen is dit de reden:That there are more than 113,400 missing children in the United States between the ages of 6 and 11.Maar de vrijmetselaar is toch zeker geen POLITIE AMBTENAAR??Maar wel het kontjekruipertje ervan, zoals we hier dus kunnen lezen.Het grote gevaar schuilt zich achter het DNA van iemand anders, achter te laten om eigen misdaden te verdoezelen.En nu kunnen ze een enorme keuze maken, wie hiervoor te gebruiken.Nog wat extra dna verzamelen, en klaar is pieter de schieter.

  0 likes
 5. De vrijmetselarij heeft niets met wat christenen geloven. Alleen de tempel van Salamo is hun inspiratie. En dat vind je in deze beweging terug. Het zijn achter de schermen eerder antichristen en ze doen zich voor als een engel des licht zogezegt.

  0 likes
 6. Alles wat onbekend is, is per definitie gevaarlijk? Verdiep u eerst in de materie, en scheid dan het kaf van het koren. Niet alles is slecht, wat de mens voortbrengt. En Flip. Schelden is de meest primitieve vorm van angst knul.

  Actore non probante reus est absolvendus

  0 likes
 7. Er is een flink aantal openlijk vrijmetselaars die zichzelf openlijk pedo noemen.De genoemde verdwenen kinderen en het feit dat veel van die zaken onopgelost blijven , kunnen te maken hebben met het feit dat als een vrijmetselaar niet bekend wil staan als zodanig, dat niet hoeft. zelfs strafbaar binnen de orde. Ook is binnen deze orde de verplichting om anderen binnen de organisatie te helpen als deze erom vraagt. Ook in geval van moord en ritueel kindermisbruik e.d. Als vrijmetselaars daadwerkelijk de wereld op deze manier willen helpen, dan zou openheid over hun betrokkenheid bij enorm veel doofpotten het eerste zijn. Zonder vrijmetselarij zou er een flink minder kinderen verdwijnen. natuurlijk is vrijmetselarij niet slecht noch zijn alle leden dat, maar de overeenkomst met de katholieke kerk en haar problemen met kindermisbruik is tekenend.Vrijmetselarij is zelf in de overtuiging het beste voor de mens te doen, maar werkt slechts mee aan het terughouden van natuurlijke evolutie.

  0 likes
 8. Vreemd initiatief. Ik zou er zeker niet aan meedoen, maar ik ben een nederlander, en wij zijn gevoelig over onze privacy.

  Hoe dan ook, nare scheldnamen als eugenics nazi’s, kontekruipertjes, antichristen, en kinderontvoerders (really?!) doen me niet veel, maar weet ook dat je er heel ver naastzit.

  Als je écht aan de goede kant staat, écht gelooft in vrijheid en gelijkwaardigheid van de mens, hoe kan je dan zo bevooroordeeld in het leven staan, naar een groep mensen waar je -op nare geruchten na- niks van weet?

  Een “lichtwerker” zijn heeft toch ook te maken met het neutraal benaderen van ieder mens, omdat ieder mens los van ras, geloof, politieke visie en cultuur, op zijn eigen daden moet worden beoordeeld?

  Iets met een splinter en een balk.

  0 likes
 9. hoi allemaal,de vrijmetzelaars bijv.in Nederland waar ik kom niet op zijn naam die bij Pim Fortuin en later in de 2de kamer zat is ook een vrij metzelaar die weten niet wat een Loge 32 is en doet.Skull en Bones vrij metzelaar en de illuminatie zijn verwand met elkaar dit is van de vrijmetzelaar een valse vlag operatie in mijn ogen nu alles in de openbaarheid langzaam komt en zeggen dan wij wassen onze handen in onschuld kijk maar wat wij nu doen om de kinderen te beschermen bah daar word je niet goed van

  0 likes
 10. [quote name=”dymph”]En wij alle pikken dit gewoon en waarom ?[/quote]
  We kunnen er wat aan doen, als we met z’n alle een front vormen.Maar iedereen is met zijn eigen ding bezig en vind de rest niet zo belangrijk.

  0 likes
 11. Ze hebben 48 dna string nu in deze wereldn we gaan evolutie daarom nemen de dna af van kinderen
  De evolutie komt door nano wat in je bloed komt http://www.youfreeweb.com en http://www.mindcontrol.se kijk en lees

  0 likes
 12. Te laat ,te laat zegt deze man, de vrijmetselaars zitten diep geworteld waar maar kan. Zoek de geschiedenis er maar op na, alleen intreden heeft een kans. Maar alleen met een andere orde breekt men deze lans.
  De oorlog tussen tempelieren en moslims moet zijn eindslag nog gaan herkennen, en de echte veldheer herkennen. Naar deze man zijn beide opzoek, degene die rondloopt met de vloek. En mensen naar zijn hand kan zetten,door een oogwenk en uw ziel erin te betrekken. Dus wie oh wie draagt het DNA ,waar zoveel mensen voor zijn gestorven. Alleen oorlog kan dat laten zien ,want dan zal diegene opstaan en zijn ware kracht laten zien..

  0 likes
 13. Als we willen reduceren tot 500 milj. moeten we wel de bokken van de schapen scheiden.
  Inmiddels wordt project Purple, ofwel fase 2, binnenkort opgestart.

  Jammer voor de vleeseters en rokers. Mooi dat virussen nu heel gericht kunnen worden ingezet; scheelt weer collaterale schade.

  0 likes
 14. Wat is Project Purple?

  0 likes
 15. [quote name=”eppo”]Te laat ,te laat zegt deze man, de vrijmetselaars zitten diep geworteld waar maar kan. Zoek de geschiedenis er maar op na, alleen intreden heeft een kans. Maar alleen met een andere orde breekt men deze lans.
  De oorlog tussen tempelieren en moslims moet zijn eindslag nog gaan herkennen, en de echte veldheer herkennen. Naar deze man zijn beide opzoek, degene die rondloopt met de vloek. En mensen naar zijn hand kan zetten,door een oogwenk en uw ziel erin te betrekken. Dus wie oh wie draagt het DNA ,waar zoveel mensen voor zijn gestorven. Alleen oorlog kan dat laten zien ,want dan zal diegene opstaan en zijn ware kracht laten zien..[/quote] In WO II, zijn joden, zigeuners, geestelijk en lichamelijk gehandicapten, poitieke tegenstanders en tussen 80.000 en 200.000 vrijmetselaars vervolgd en omgebracht door het Nazi-regime.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Niet-Joodse_slachtoffers_van_het_naziregime

  0 likes
 16. @@@ORDETTE

  Klopt en u heeft niet goed gelezen,ze zitten diep geworteld in alle takken.De ene loge kent de andere niet.ja de top mensen.Ze zaten ook bij de nazi´s. Let wel ook de nazi´s droegen het dubbele kruis.Ze zaten ook bij occupyers. start een nieuwe beweging en ze zitten erbij. If you want to control the world, you have to control both sides.De vraag is alleen waar ze heen willen,na de totale oorlog. Een cctv controlled population, of een religie controlled population. Ik denk dat ze doormiddel van het tweede het eerste gaan behalen…. Een simpel voorbeeld om koperdieven tegen te gaan,hoef je alleen maar legitimatieplicht bij koperboeren in te voeren. maar dat doen ze,i ask you why oh why.en citeer me verder niet doe eerst onderzoek. eppo1 uit.

  0 likes
 17. [quote name=”eppo”]@@@ORDETTE

  Klopt en u heeft niet goed gelezen,ze zitten diep geworteld in alle takken.De ene loge kent de andere niet.ja de top mensen.Ze zaten ook bij de nazi´s. Let wel ook de nazi´s droegen het dubbele kruis.Ze zaten ook bij occupyers. start een nieuwe beweging en ze zitten erbij. If you want to control the world, you have to control both sides.De vraag is alleen waar ze heen willen,na de totale oorlog. Een cctv controlled population, of een religie controlled population. Ik denk dat ze doormiddel van het tweede het eerste gaan behalen…. Een simpel voorbeeld om koperdieven tegen te gaan,hoef je alleen maar legitimatieplicht bij koperboeren in te voeren. maar dat doen ze,i ask you why oh why.en citeer me verder niet doe eerst onderzoek. eppo1 uit.[/quote]
  Wat ontzettend vervelend voor je. Wat ga je hier nu aan doen?

  0 likes
 18. @ eppo, Waarom zou ik u niet mogen citeren? Ik ben niet bang voor mijn eigen pen. En zoals u goed kunt lezen is mijn naam Odette. De Swastika is het heiligste teken van de hindoes en jaïnisten en wordt ook gebruikt voor bij de boeddhisten, als mozaïk in romeinse baden en veel later als nazi symbool. Wat heeft het te maken met de vrijmetselaars, wilt u mij dat toelichten? Koperdieven? Laat maar. Het lijkt wel de jaren dertig van de vorige eeuw. De joden waren slecht, dieven en samenzweerders. Omdat het toen crisis was hadden ze een schopstoel nodig. Nu weer, ach wie zulen we nu weer eens nemen. Wie zijn toch die geheimzinnige mensen? Allemaal samenzweerders toch?
  We weten allemaal wat er de vorige keer is gebeurd. Rustig weer doen? Lijkt me niet. Ik pleit niemand vrij, maar ook u, doe eerst beter onderzoek. H.G. Odette

  0 likes
 19. @Odette gaan we weer

  eerst lezen met het dubbele kruis bedoel ik NIET hakenkruis.
  Ik heb niks over de swatstika gezegt.
  Hou op doe eerst onderzoek, begin maar eens bij jordan maxwell, dan david icke, en kijk eens naar de orde der assassins, ga eens dieper en veel verder dan die domme woII. kijk hoe de vrijmetselaars zijn ontstaan en wie werkelijk amerika gebouwd heeft, ook aan de oostkust van amerika stonden al pyramides toen de gevluchte tempelieren deze kapot maakten en nieuw-amsterdam en andere steden ervan bouwden. Amerika is een groot symbolisch land. net als de aanslagen van 911.google is op `vrijmetselaars sinistere plaatsen`je krijgt er 13 dacht ik op argusoog. maar leer eerst begrijpelijk lezen..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.