Buitenland

Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Advocaten zijn van plan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan te klagen wegens het misleiden van de wereld over de ernst van de coronapandemie en de maatregelen die zijn genomen om het virus terug te dringen.

De advocaten, die samen een Duitse onderzoekscommissie naar corona vormen, hebben sinds 10 juli vele verklaringen verzameld van internationale wetenschappers en experts om antwoord te krijgen op vragen over de pandemie.

In een video wijst Reiner Fuellmich, één van de advocaten, met de beschuldigende vinger naar WHO-baas Tedros Adhanom Ghebreyesus, de Duitse topviroloog Christian Drosten en directeur van het Duitse RIVM Lothar Wieler. Zij hebben overheden doelbewust misleid, beweert dr. Fuellmich.

“De coronacrisis moet het coronaschandaal worden genoemd en de verantwoordelijken moeten strafrechtelijk vervolgd worden,” zei hij. Fuellmich wil in de Verenigde Staten een groepsproces aanspannen tegen het drietal.

Dit kan alleen worden geïnterpreteerd als fraude

Tedros, Drosten en Wieler wisten volgens hem dat de coronatest geen informatie kan geven over besmettingen, maar ze beweerden tegenover de rest van de wereld dat dat wel zo is. “Dit kan alleen worden geïnterpreteerd als fraude,” zei Fuellmich, die toevoegde dat ze doelbewust schade hebben berokkend.

“Ze wisten allemaal dat overheden op basis van hun aanbevelingen zouden besluiten tot lockdowns, afstandsregels en een mondkapjesplicht,” zei hij.

Hij voegde toe dat iedereen die schade heeft ondervonden als gevolg van de lockdowns recht heeft op een volledige schadevergoeding. Volgens de advocaat hebben de WHO, Drosten en Wieler zich schuldig gemaakt aan misdaden tegen de menselijkheid.

[Times of Oman]

4.8 43 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paul H
Paul H
2 jaren geleden

Hier heb ik op gehoopt !
Herr Feullmich hit them hard !

P.M.
P.M.
2 jaren geleden

Onlangs nog een gesprek gehoord van bill gates die zei desondanks de wereldwijde 1ste lockdown is co2 uitstoot nauwelijks gedaald. Dus het gaat om het zogezegde klimaat , vaccinaties en chip. En corona is dikke bullshit.! Hopelijk krijgen deze advocaten voet aan land , ik duim alvast voor hen.!!!

Casper
Casper
2 jaren geleden

Welk gerechtshof? Den Haag xD?
Maar wel erg goed signaal!

Reliable Liar
Reliable Liar
2 jaren geleden

Nobele zaak maar ik vrees dat zij nooit hun gelijk zullen halen. Er zijn geen onafhankelijke rechters en een schadevergoeding voor iedereen? Dat zie ik al helemaal niet gebeuren.
Geloof me, ik had het graag anders gezien ….

Maar goed, als je niets probeert, veranderd er ook niets. Dus een goede actie van die mensen. Ik volg het met aandacht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x