Buitenland

Der Spiegel verklaart Bush per ongeluk dood

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gerenommeerde Duitse weekblad Der Spiegel publiceerde gisteren per abuis het overlijden van George Bush senior.

Enkele uren daarvoor had een woordvoerder van de familie nog gezegd dat de 88-jarige Amerikaanse oud-president aan de beterende hand was.

Het overlijdensbericht was enkele minuten te zien op de website van Der Spiegel en werd al snel opgemerkt door bezoekers. De correspondent in New York noemde de voormalige president een ‘kleurloze politicus’. Zijn imago verbeterde alleen toen het werd vergeleken met dat van zijn zoon George W. Bush, aldus de krant.

Vergissing

De redactie liet via Twitter weten dat alle nieuwsredacties overlijdensberichten van belangrijke personen voorbereiden. Dat de necrologie van Bush senior werd geplaatst was een vergissing, verontschuldigde Der Spiegel zich.

De grote Britse krant The Guardian onthulde in 2004 dat de grootvader van George Bush senior, wijlen senator Prescott Bush, directeur en aandeelhouder was van bedrijven die winst maakten vanwege hun betrokkenheid bij de financiers van nazi-Duitsland.

De krant diepte documenten uit de Amerikaanse National Archives op waaruit bleek dat Prescott Bush directeur was van een firma die nauwe banden onderhield met de financiële architecten van het nazisme.

Zware bronchitis

Daarnaast maakte de BBC in 2007 bekend dat Prescott Bush samen met J.P. Morgan en andere invloedrijke personen een staatsgreep tegen president Franklin Roosevelt financierde in een poging het fascisme ook te implementeren in de Verenigde Staten.

Bush senior ligt al meer dan een maand in het ziekenhuis na een zware bronchitis en hoge koorts. Hij was de 41e president van Amerika en trad aan in 1989. Zijn zoon, de 43e president, verbleef tussen 2001 en 2009 in het Witte Huis.

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merlijn Wanker
Merlijn Wanker
9 jaren geleden

Hij is natuurlyk wel egt doodt maar dat mag (nog) niet bekend worden wat zijn die mainstriem media tog vreselyk corrupt komt er trouwens nog een update van salusa?

doh667
doh667
9 jaren geleden

AHaha Geweldig.

Wel mooi dat die boef al zelf even kan lezen hoe ze over hem gaan schrijven als hij onder de zoden ligt.

robert
robert
9 jaren geleden

jammerrrrrr, mischien bedoelen ze Salusa
of die zijn kerst vakantie is gewoon uitgelopen, maar weet je we zijn wel in vijfde dimensie hoor maar we merken het nog niet zo, ja zo hadden ze toch gelijk.

Eden
Eden
9 jaren geleden

[quote name=”Merlijn Wanker”]komt er trouwens nog een update van salusa?[/quote]
http://www1.galacticchannelings.com/nederlands/mike28-12-12.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x